måndag 6 juni 2011

Nyko botar Kinect s långsynthet, ger frikostiga batteritid och alarm-funktion i 3DS

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/nyko-cures-kinects-farsightedness-brings-bountiful-battery-lif/:
E3 2011 är över oss, och ni vet vad det betyder, en rågad portion nya spel redskap från Nyko . Zoom för Kinect är en uppsättning av clip-on specifikationer som låter dig få 40 procent närmare sensor bar med bibehållen funktion - så studiolägenhet som kan komma in på gesten spel vurm. Nyko's Play Clock är en laddning docka för Nintendos 3DS som också fungerar som en väckarklocka, eftersom du alltid velat förvandla din 3ds till en väckarklocka. Nintendos nya handhållna kan definitivt använda en del längre batteritid, men är så företaget rullande också tre nya utökade batterier för 3DS. Där är Shock n 'Rock som ger tre gånger saften, tillade vibration feedback ", och fyra högtalare till din personliga spel parti, medan Power Grip är en ergonomisk externt batteri som också tredubblar 3DS" batteriets livslängd. Slutligen, spelet Boost batteriet helt enkelt tryckknappar på en extra timme eller två av gameplay. Priser och tillgänglighet förbli osagt, men det finns ögongodis i galleriet nedan och PR's efter rasten.

Fortsätt läsa Nyko botemedel Kinect s långsynthet, ger frikostiga batteritid och alarm-funktion i 3DS

Nyko botar Kinect s långsynthet, ger frikostiga batteritid och alarm-funktion i 3DS ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 juni 2011 17:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ASUS MS248B 24-tums skärm gör det hela med en kabel, tack USB 3.0

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/asus-ms248b-24-inch-display-does-it-all-with-one-cable-thank-yo/:
USB-drivna skärmar började små men är äntligen stor nog att fungera som en huvuddisplayen. Den 24-tums ASUS MS248B väcks till liv med en enda kabel artighet av USB 3.0: s extra nuvarande och bandbredd. Vad mer, uppnås detta med några kompromisser: LED-skärmen är bara 16.5mm (0,66-inches) tjock, gör 1080p med 2ms responstid och har en 10000000:1 kontrast (även om detta sista spec kräver den vanliga kryddningen ). Några statister behövde kastas överbord för att få strömförbrukningen ner - det finns ingen extra USB-eller ljud-portar, webbkamera, kortläsare eller förmåga att daisy-kedja. Men sedan, mycket hur kunde du uppnå med en enkel 9W?

ASUS MS248B 24-tums skärm gör det hela med en kabel, tack USB 3.0 publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 Juni 2011 15:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ITProPortal | Tipsa | Kommentarer

Engadget's post-WWDC keynote broadcast, live!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/engadgets-post-wwdc-keynote-broadcast-live/:
I morse hade vi lite kul prognosticating om vad vi skulle se på dagens WWDC keynote adress. Vi, nu har vi sett det, så följ med oss ​​till några post-event analys från strax utanför TC. Vi kommer att starta inom kort, så klicka på "Play" ovan när det går live.

Fortsätt läsa Engadget's post-WWDC keynote broadcast, live!

Engadget's post-WWDC keynote-sändningar, live! ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 juni 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nya projekt använder telefonen till Spår Big Cities "Använd Mass Transit

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jHncEP7GuqI/New-Projects-Use-Phone-Data-To-Track-Big-Cities-Mass-Transit-Use:
En anonym läsare har påpekat en New York Times artikel om en trafikanalys program som "" fungerar genom att man noterar vilka mobiltelefon torn en telefon kan kommunicera med. Därefter söker störningar i tjänsten och betydande förändringar i plats. Om en telefon placeras nära Times Square plötsligt förlorar service och kopplar på Prince Street och Broadway 15 minuter senare, då har det nästan säkert reste dit med N eller R tåg. " I en annan intressant twist, artikeln kortfattat konstaterar "Systemet kommer också att innehålla ett experiment som använder telefoner" mikrofoner för att känna av när ryttare är på bussar. "" Artikeln nämner också ett liknande projekt för att spåra bussar och tåg i Los Angeles. .

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft lanserar <em>Halo 4,</em> TV för Xbox Live, Kinect Star Wars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ByruG_WV-qs/Microsoft-Announces-emHalo-4em-TV-For-Xbox-Live-Kinect-Star-Wars:
Idag Microsoft höll sin E3 presskonferens och tillkännagav ett antal stora nya spel och tjänster för Xbox 360-plattformen. Halo 4 var kort avslöjas, och just nu planeras för en semester 2012 lansering. Dessutom är den ursprungliga Halo få en HD-remake. Smash indie träff Minecraft kommer till de 360 ​​i vinter, med stöd för Kinect. I själva verket finns det ett enormt tryck från många spel beslutsfattare att sätta Kinect integration till nästa nivå - från en ny Fable spel där du kan använda dina händer för att kasta trollformler, att EA Sports titlar, till Kinect Star Wars. Topping den är avstängd en uppdatering till Xbox Live som kommer att föra live-TV till konsolen (inklusive DVR funktioner), kontrolleras av röst genom Kinect. YouTube och röst söka igenom Bing kommer också. Uppdateringen är planerad till i höst. De som är intresserade kan fånga en video från presskonferensen, som omfattar alla relevanta spelet trailer, på G4TV.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple WWDC: 5 IOS, Lion, icloud

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_Fjw2Orsbs/Apple-WWDC-iOS-5-Lion-iCloud:
Steve Jobs var på plats idag för att köra igång Apples WWDC Keynote. Lion tog ledningen utan överraskningar förutom en $ 29,99 prislapp och ett juli leveransdatum. Ios är att få en ny "Anmälan Center", Twitter håller på att integreras, en split thumbable tangentbord för iPads, trådlös synkronisering, Naturlig IM system för IOS-enheter, sjöfart på hösten. icloud kommer att vara gratis, synkronisering apps (Mail, kalender, kontakter och apps iWork) i hela enheter. Photostream är icloud för bilder. iTunes icloud låter du ladda ner dina låtar äntligen kommer iTunes Match låter dig matcha dina rippade CD-skivor till Apples kopior.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple meddelar iTunes i molnet, iTunes Match

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-announces-itunes-in-the-cloud/:
Apple har just meddelat sin efterlängtade molnbaserade musiktjänst: iTunes i molnet. Det låter dig ladda ner någon musik du har köpt till alla dina enheter utan extra kostnad, som Steve Jobs Notes är ett första för musikbranschen. Den innehåller också en automatisk nedladdning funktion som automatiskt kommer att dra ner alla nya inköp som görs på andra enheter. Musikfilerna själva är 256kbps och kan skjutas upp till tio enheter - och liksom de nio andra program som utgör icloud, det är helt gratis.

Vad mer har Apple tillkännagav också sin nya iTunes Match tjänst som låter dig placera din befintliga samling av rippade CD-skivor i molnet. Det är gjort genom att skanna biblioteket och matchande sånger till versionerna Apple redan har, snarare än att överföra allt - en process Apple anteckningar tar "minuter", inte "veckor" - även om låtarna kommer att laddas upp i de fall där det inte finns någon match . Det kommer att köras du $ 24,99 per år, och lovar att ge dig alla "samma förmåner som musik köpt från iTunes."

Utveckla ... Titta på vår liveblog för de senaste.

Gallery: iTunes i molnet

Apple meddelar iTunes i molnet, iTunes Match publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 juni 2011 14:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Apple ger djup Twitter integration IOS

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-brings-twitter-integration-to-ios/:
Apples meddelade bara att det är få djupa Twitter integration till alla sina IOS-baserade enheter, och att många av dess egna program, bland annat kamera, Bilder, Safari och kartor. Att integration också, naturligtvis, omfattar Kontakter, där du kommer att kunna länka kontakter till sina Twitter hantera och uppdatera sin information i enlighet med detta, ungefär som Android.

Utveckla ... Titta på vår liveblog för de senaste.

Apple ger djup Twitter integration till IOS ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 juni 2011 13:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

X-Men: First Class

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iiXg_JbCaBw/X-Men-First-Class:
Jag var inte säker vad som väntar från den nya X-Men: First Class film. De tidigare tre filmerna har full av upp-och nedgångar. Vad jag inte inser är att denna film skulle verkligen vara en prequel. Jag trodde det skulle bli lite mer av en omstart, men ändå försöker passa in i tidigare filmer. Läs vidare för en kort granskning, som kommer innehålla en del spoilers. Ni har blivit varnade!

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Varför finns ingen Nobelpris i Computing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/08UYrYadVYo/Why-Theres-No-Nobel-Prize-In-Computing:
alphadogg skriver "När Nobelpriset som delas ut varje höst, den mest fulländade yrkesverksamma inom data, telekom och IT har vanligtvis varit kvar ute i kylan. Det beror på finns det inget nobelpris för dessa fält, och det är osannolikt att det kommer att bli ett något . tid snart Enligt Nobelstiftelsen: "Nobelpriset, som utsetts i Alfred Nobels testamente, är inom fysik, kemi, fysiologi eller medicin, litteratur och fred en gång har ett pris lagts till - en Memorial Prize - The. Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne, skänkt av Sveriges centralbank att fira sitt jubileum år 1968. Nobelstiftelsens styrelse senare beslutade att behålla det ursprungliga fem priser intakt och inte tillåta nya tillägg. " Så, om IBM ville Google, Apple eller något annat djupt hål tech-företag att göra en stor donation i linje med vad Sveriges centralbank gjorde under 1968, kanske det kan gunga Nobelstiftelsen för att lägga till ett pris. Men det mest sannolika skulle inte vara officiellt kallas ett Nobelpris. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Två Elements Till periodiska

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yoQoQH5w970/Two-Elements-Added-To-Periodic-Table:
smitty777 skriver "Två nya inslag har lagts till det periodiska systemet av elementen. Elements 114 och 116 är de tyngst vägande kända, med atomvikt på 289 och 292 respektive. upptäckarna föreslår flerovium och moscovium som namn för dessa två nya upptäckter. Det finns också argument görs för att lägga i ytterligare tre liksom,. 113, 115 och 118 " Vi har noterat element 114 i det förflutna, men detta är mer officiell.

Läs mer i denna historia på Slashdot.