tisdag 12 juli 2011

Netflix lanserar Streaming Endast Planer och högre priser för DVD-skivor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Lcl_SBctic/Netflix-Announces-Streaming-Only-Plans-and-Higher-Prices-for-DVDs:
micsaund skriver "Medan Netflix har fortsatt att minska avgifter och ändå behålla en god service, i dag, de tar tre steg åt andra hållet genom att fördubbla kostnaden för den plan du förmodligen redan har:" Så till exempel vår nuvarande $ 9,99 per månad medlemskap för obegränsad streaming och obegränsat DVD kommer att delas upp i två distinkta planer ... obegränsad streaming (ingen DVD-skivor) för $ 7.99 per månad ... Obegränsad DVD-skivor, 1 ut i-ett-time (ingen strömning), för $ 7.99 per månad.. .. Priset för att få båda dessa planer kommer att vara $ 15,98 per månad ($ 7,99 + $ 7,99). " Nu, om de kunde få allt på streaming, skulle detta vara bra, men hur många gånger har du behövs för att få en fysisk skiva för att kuf film, eller hade en film i din instant kö som magiskt försvinner på grund av vissa bakom- kulisserna kontrakt löper ut eller vad? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsoft att dra i kontakten I Windows XP på tre år

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7CHP7HK9ZM/Microsoft-Pulling-the-Plug-On-Windows-XP-In-Three-Years:
En anonym läsare skrev i en artikel från myce. Microsoft kommer att avbryta allt stöd för Windows XP under våren 2014. Sammanfaller med tillkännagivandet Microsoft släppte en 1000 dagars nedräkning gadget för att hjälpa XP-användare fördriva tiden tills deras IT-avdelningar komma in växel. Kanske.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/microsoft-unveils-new-windows-phone-7-handsets-from-samsung-ace/:
Samsung Mango Handenhet
Generellt Microsofts Worldwide Partner Conference är en relativt lågmäld affär, men i dag fick ett par i Tech World på sängen genom att avtäcka inte en eller två, men fyra nya Windows Phone 7 mobiler med Mango. Acer och ZTE har båda modellerna på kran, liksom Fujitsu - som slathered sin mobil i rosa och gav den en vattentät tätning. Den största nyheten dock var Samsung. Microsoft tog fram vad som tros vara den SGH-i937 , en version av Galaxy S II som sport Redmond mobila operativsystem istället för Android. Från skärmen locket ovanför det verkar som om telefonen är sport en framsidan kamera, något som har saknats från WP7 handenheten tills nu och det ryktas att få stöd i Mango. Det är bara en kort glimt, men du kan fånga den i videon efter pausen.

[Tack, Simon]

Fortsätt läsa Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE

Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 15:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix "senare i sommar"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:
Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix kommer "senare i sommar"
Det skulle inte vara en Nintendo produkt om JDM släpper inte fick särskild behandling, och att praxis fortsätter här för 3DS . Nintendo videotjänst träffar den japanska versionen av parallaxen krossa handhållna morgon, vilket gör att nedladdningen av 2D-och 3D-innehåll som har varit "rekommenderas" av den byggda hus Mario. Det är faktiskt den andra videotjänst för att träffa japanska system, efter SpotPass tv : s tidigare lansering med ursprungliga innehållet. När kommer vi amerikaner få något att uppfylla? "Senare i sommar", enligt ett Nintendo uttalande, som också bekräftar Netflix kommer att finnas tillgänglig "snart" - snart nog att spara din prenumeration ?

Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix "senare i sommar" ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Andriasang | källa Nintendo , Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Bärbara datorer och bärbar Ström

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y_8yG6D2eE/Wearable-Computers-and-Portable-Power:
En anonym läsare skriver: "Förra helgen kallas Silicon Valley VC Marc Andreessen ut" bärbara datorer "som nästa stora grej. Nu MC10, ett tre år gammalt företag som gör flexibel elektronik, tar en gammal idé till nya platser. Uppstart utvecklar hälso-sensorer som överensstämmer med den mänskliga kroppen, bildsensorer att kurvan som näthinnan, och stretchigt solceller (och andra kretsar) som kan vävas in i tyget av ett tält eller flygplan hud. skillnad från ekologiska eller tryckt elektronik, som tenderar att vara ineffektiva, använder MC10 kisel öar som sammanbinds av spänstiga sammanbinder. Det är fortfarande tidigt, men företaget har nya stöd från riskkapitalbolagen, Reebok, och den amerikanska regeringen för att utveckla bärbara enheter, mini-sensorer, och bärbar energiproduktion. Tänk dig en egen laddning UAV med små kameror ombord, och du kan berätta vad militären vill ha ut av detta. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Intervju med redaktionen av Libre Graphics Magazine

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t9kcWY7tOdA/Interview-With-the-Editors-of-Libre-Graphics-Magazine:
TheSilentNumber skriver "jag nyligen hade nöjet att intervjua redaktörerna för Libre Graphics, gjorde en tidning helt med hjälp av fri programvara (även med versionskontroll så att du kan se varje förändring som någonsin gjorts) efter att de höll ett föredrag på årets Libre Graphics Meeting. Detta Projektet är ett levande bevis från den grafiska förmågor fri programvara, "Det är verkligen en konstant avstå även inom vårt eget samhälle. Folk alltid ändå prata om problemet. Så vad utskrift problemet?" Libre Graphics Magazine gör ett enastående jobb visar upp fria verk gjorda med gratis verktyg, vilket skapar en publicering av rekord, och nå ut till designers med detta projekt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AMD Pressmeddelanden snabbaste mobila GPU

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSncYfA871M/AMD-Releases-Fastest-Mobile-GPU:
Stoobalou skriver "AMD har gjort mål annan punkt över dess grafik rival Nvidia med vad företaget hävdar är världens snabbaste singel-GPU mobil grafikprocessor, Radeon HD 6990M. Medan det röda laget är osannolikt att hålla kronan för länge i den snabbrörliga värld av diskreta grafikkort, är företagets senaste chip verkligen imponerande nog Baserat på TeraScale 2 enhetlig processorarkitektur och Barts GPU kärnan, Radeon HD 6990M -. en mobil som motsvarar företagets high-end Radeon HD 6990 PCI Express-grafikkort utformning - Funktioner 1120 stream-processing enheter, 56 texturenheter, 128 Z / stencil ROP enheter och 32 färger ROP enheter ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Star Trek PADD App är en LCARS-sport Trekkie referens bibel för IPAD

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Samlas runt iPad Trekkies, har vi fått en behandling för dig - CBS Interactive har precis släppt lös Star Trek PADD App. Kärnan är en djup databas med information om program och filmer, bland annat gjutna och karaktär data, information om planeter som befolkar universum, och en episod guide. Bäst av allt är hela upplevelsen som presenteras i den klassiska LCARS gränssnitt som bör vara bekant för alla som älskar The Next Generation (eller TNG som den svala barnen kallar det). Förutom att tjäna som referens för allt Trek, drar app i foder från den officiella Facebook och Twitter sidor. Du kan få ta tag i den, i alla dess svarta och pastellfärgade ära, för 5 USD vid källan länken och kolla in galleriet nedan.

Star Trek PADD App är en LCARS-sport Trekkie referens bibel för IPAD ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 14:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa App Store | Tipsa | Kommentarer

Apple Chief patentjurist lämnar efter Android Loss

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmnUghFkNEI/Apple-Chief-Patent-Lawyer-Leaves-After-Android-Loss:
Hugh Pickens skriver "rapporterar PC Magazine att Richard Lutton, Apples nuvarande chef patentjurist, enligt uppgift lämnar bolaget efter att inte blockera Android tillverkarna från att använda iPhone-liknande funktioner. 'Det är möjligt att Apples ledning vill att patentet avdelningen att bli mer effektiva, särskilt i fråga om tvister, säger immateriella analytiker Florian Mueller. "De är nog besvikna över att de första ITC klagomål mot HTC inte gick så bra." ... Dessutom Apple är aggressivt söker ett föreläggande om Samsungs flaggskepp Galaxy lineup. " Samsung råkar också vara missnöjd med Apple med deras tidigare juridiska ombud.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Xbox 360 dyker upp i Win 8 kod, konsolspel kompatibilitet kommer till PC?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Xbox 360 Referens i Win8 kod
Det är ingen hemlighet att Microsoft planerar att integrera Xbox LIVE i Windows 8 , men rykten är nu virvlande att Xbox 360-spel faktiskt kan vara spelbart på nästa version av Redmond är OS. Hänvisningar till "XBOX_360_SYSTEM_CRASH" har hittats i kärnan kod - ett udda lite text att visa upp i program som inte är avsedda att köras på 360: s PowerPC CPU. Det finns naturligtvis andra, mer vardagliga möjligheter - som möjligheten att fjärrstyra din konsol för att utlösa uppdatera och spel nerladdningar, eller att ta emot meddelanden från maskinen på skrivbordet. Men om Microsoft är att få Xbox-titlar till PC, skulle det bara tjänar till att stelna Windows som plattform som väljs spelare. Antar att vi bara får vänta spänning för att se vad Ballmer har att säga oss i januari.

Xbox 360 dyker upp i Win 8 kod, konsolspel kompatibilitet som kommer till PC? ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa Windows Italia | Tipsa | Kommentarer

Transparent grafen högtalare ut med bläckstråleskrivare, lo-fi musikaliska fönster är på väg

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:
Transparent Grafen Högtalare
Lägg till att magiska material som kallas grafen till listan över saker du kan göra med bläckstråleskrivare tillsammans med OLED , solpaneler , och lätta böjning metamaterial . Forskare vid Seoul National University används skrivare och en teknik som kallas förångningsdeposition att lämna en tunn film av grafit-baserade dirigent på ark av PVDF (poly vinylidenfluorid). Genom sandwiching The PVDF mellan grafén elektroder och tillämpa en ström från en ljudkälla Forskarna kunde skapa en platt och öppen högtalare som kunde integreras i fönster eller skärmar. Räkna inte med denna låga effekt ljudkälla för att ersätta din hi-fi om - eftersom det bygger på den snedvridning som ofta drabbas piezoelektrisk effekt, det förmodligen inte kommer att låta mycket bättre än i hörluren på din mobiltelefon.

Transparent grafen högtalare ut med bläckstråleskrivare, lo-fi musikaliska fönster är på väg ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Grafen-Info | källa RSC | Tipsa | Kommentarer

Kongressen röstade för att upphävande glödlampa Ban

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ESs5K7wBk4/Congress-Voting-To-Repeal-Incandescent-Bulb-Ban:
Bob Super Hamste skriver "CNN Money körs som berättelse om en proposition kongressen kommer att rösta i dag att upphäva den" glödande förbudet lampa "som sattes på plats under Bushadministrationen. Propositionen stöds av republikaner i kongressen som är hävdar detta ställer onödiga restriktioner på marknaden. För de av er undrar det gör att få upp standarden frågor om energieffektivisering, kvicksilver (i både glödlampor och som härrör från kolkraft), och kostnaden för glödlampor. Räkningen infördes av Texas kongressledamoten Joe Barton. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.