tisdag 12 april 2011

Studenter Fordran Ny post vika papper

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5dIiNYPIcf8/Students-Claim-New-Paper-Folding-Record:
En grupp på 15 elever tillsammans med sina lärare hävdar ett nytt rekord vika papper. Gruppen påstår sig ha lagt sig (i samma riktning) 13.000 meter toalettpapper i hälften 13 gånger, bryta gamla 2002 rekord på 12 gånger. Från artikeln:. "[Läraren] Tanton har varit ledande studenter från Markusplatsen på försök att slå rekord i fem år men efter flera misslyckade försök, frågade Tanton MIT origami klubben, OrigaMIT, att hjälpa honom och hans elever får tillgång till MIT's Infinite korridoren. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


<em>The Hobbit</em> Filmning på 48fps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc8Z2o9V24g/emThe-Hobbitem-Filming-at-48fps:
En anonym läsare skriver: "Peter Jackson har meddelat via sin Facebook-sida att The Hobbit är skjuten på 48 bilder per sekund, lindra de 3D huvudvärk" att många tittare har klagat över under senare boom-år för formatet. Film har skjutits och projiceras på 24fps sedan 1920-talet, med undantag av Douglas Trumbull s 60fps "ShowScan" format, som används för Universal Tillbaka till framtiden rida, bland andra. Jackson själv förutspår att det allmänna införandet av 48fps arbetsflödet inte bara skulle kunna förbättra 3D utan även den allmänna bioupplevelse, även om den kan få i sig lite bakåtsträvande kritiker. Men tills digital inspelningsstart helt inkräktar celluloid, kan detta vara goda nyheter för Kodak, som nu har ännu större anledning att beklaga död Stanley Kubrick. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AT &amp; T Sänker Data tillgång till endast $ 500/GB

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKVRzaP5UwY/ATampT-Lowers-Data-Access-To-Just-500GB:
GMGruman skriver "Ingen tvekan i ett försök att visa hur färre flygbolag (när den köper T-Mobile) kommer att vara bra för US Cellular kunder har AT & T meddelade lägre data prissättning för kunder som inte på kontrakt: På en per gigabyte basis, GoPhone användare kommer endast att betala $ 500 i stället för den tidigare $ 5.000. En sådan affär. Prissättningen är verkligen lägre, men även det bästa alternativet för sådana användare är fem gånger mer än vanliga kunder betala. Med tanke på att pay-as-you-go prissättning vad de fattiga och människor som bor lönecheck till lönecheck använda, är resultatet dem som har råd minst fortfarande betala det mest. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Uppdaterad MeeGo gränssnitt får visas upp på Atom Z670-baserade referens tablett

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/updated-meego-interface-gets-shown-off-on-atom-z670-based-refere/:
Tja, här är något av en överraskning. Inte bara har Netbook Nyheter lyckats få sina händer på en hänvisning tablett baserad på Intels nya Atom Z670 -processor på IDF Beijing, men en som kör en ny version av MeeGo med en spiffed upp UI. Som ni kan se ovan och i videon efter pausen, det ser ut att vara en markant förbättring jämfört med tabletten gränssnitt som just visades av vid Mobile World Congress i februari, med det ger både en mer raffinerad utseende och vad som verkar vara en mer intuitiv navigationssystem. Gillar det du ser? Då kommer du förmodligen att få se ännu mer av den inom kort - det finns en "MeeGo dag" planeras till den 14 april.

Fortsätt läsa Uppdaterad MeeGo gränssnitt får visas upp på Atom Z670-baserade referens tablett

Uppdaterad MeeGo gränssnitt får visas upp på Atom Z670-baserade hänvisning tablett som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netbook Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Opera 11,10 inletts med företagets &quot;dyraste annons någonsin&quot;

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/opera-11-10-launched-with-companys-most-expensive-ad-ever/:
Opera har alltid varit den lilla webbläsaren som kunde, och företaget är nu omfattar den andan mer än någonsin med sin nya annonskampanj för den nyligen utkomna Opera 11,10. I detta syfte är det lanserat en ny annonskampanj att det stolt skryta är det dyraste någonsin - en rekordstora $ 8,517.26, inklusive en rejäl $ 1.500 att de splurged på några "trendiga svenska kläder." Naturligtvis webbläsare själv är den verkliga historien här, och även om det är en inkrementell uppgradering, skryta den gör ett par ganska stora nya funktioner, bland annat stöd för Googles nya WebP bildformat, en "speeddial" för dina favoritwebbplatser, och en turbo läge som lovar att komprimera och ladda webbsidor snabbare när du är på en långsam anslutning. Hur fungerar det? Vi låter Operas Christen Krogh förklara i no-kostnader skonade-video efter rasten.

Fortsätt läsa Opera 11,10 lanseras med företagets "dyraste annons någonsin"

Opera 11,10 inletts med företagets "dyraste annons någonsin" ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 15:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Opera | Tipsa | Kommentarer

Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Under årens lopp har förstärkt Garmin upp sitt sortiment av Forerunner GPS klockor, erbjuder något för alla med grafer och även en skvätt o ' rosa . Men den nya, nedbantade Forerunner 610 är den första med en pekskärm som du kan klicka på för att vända menyer istället för att känna runt för en mängd dvärghöns knappar. För din $ 350, kommer den att visa avstånd, tid förflutit, och takten allt på en skärm, men du kan lägga till annan statistik, såsom puls. Den 610 är också den första i raden med en kör / gå registrering, som håller Auto Lap och andra funktioner aktiv även när det upptäcker du går. Som alltid kan du ladda upp dina driver på webben i olidlig detalj, men den här klockan hopp på sociala tåget med "Virtual Racer", en Nike Running -esque community där du kan jämföra din statistik med främlingar "(eller bara försöka att på bästa sätt din egen PRS, om du inte spelar så där).

Efter inloggning några episka strider med pekskärm Nano , skulle vi vara nyfiken att se hur lyhörda displayen efter fingrarna blir svettig, men Garmin lovar att det kommer att fungera bra genom svett, regn och pekskärm-vänlig handskar. Den finns nu på Garmins webbplats, trots att vi föreslår att du hardcore löpare kolla DC Rainmaker 's recension nedan: det är allt du velat veta om de 610 men var rädd att fråga, samt en jämförelse bilder med andra föregångare och en handske test.

Fortsätt läsa Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video)

Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 14:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Garmin | Tipsa | Kommentarer

Läcka BlackBerry playbook utbildningshandbok visas online, skriker Bill Belichick &quot;oskyldig!&quot;

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Tråkigt tummarna i väntan nu när du har placerat dina playbook förbeställa ? Varför inte sätta dig till god användning av undervisning som dammiga kranium hur man använder det? Vid första anblicken guide för detaljhandeln säljare ser det här som det kunde ha varit möts av oss , komplett med en rundtur i hamnar och en användbar påminnelse om att du kan använda pekskärmen i både liggande och stående läge. Men det är i försäljningen simuleringen avsnittet att saker och ting verkligen börjar bli intressant. För allt tal om hur playbook är en självklar följeslagare för BlackBerry ägare, det är klart RIM fick PM om att göra den mer välsmakande för konsumenterna också. Till exempel skulle ett företag snarare reps säga det "erbjuder fantastisk multimedia, sann multitasking och tillgång till hela internet - utan undantag", ". [Det] ger dig verksamhet verktyg du behöver för att förändra ditt sätt att arbeta" än Hit källan länk till bekanta och inte betalar uppmärksamhet - som en tredje klass stavning lektion eller besök på DMV, kommer med en frågesport (eller åtta).

[Tack, Velkcro]

Läcka BlackBerry playbook utbildningshandbok visas online, Belichick skriker Bill "oskyldig!" ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink N4BB , BerryReview | källa RIM | Tipsa | Kommentarer

De sjunkande Inverkan av dödsfall i Sci-fi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yLtO9wzJKag/The-Decreasing-Impact-of-Death-In-Sci-fi:
brumgrunt skriver "Är science fiction visar TV och filmer överanvända döden som en intrigen? Och mer avgörande, inte någon av oss tror att en död karaktär verkligen är död längre?"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hur angripare kommer Använd Epsilon data mot Du

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAq6xDfDLuQ/How-Attackers-Will-Use-Epsilon-Data-Against-You:
Trailrunner7 skriver "Vad kan de brottslingar som bröt sig in Epsilon göra med e-postlistor som de har? Det lättaste sättet att göra är att sälja dessa datamängder på den svarta marknaden eller eventuellt till konkurrenter offer företag. Enligt de senaste uppgifterna från data-breaches.net, totalbeloppen upp till 57 kunder inklusive kreditkort leverantörer med märkta kort - Visa (meddelanden som sänts för minst 3 kort), World Financial Network National Bank (12 kort) och Citi (3 kort) De kriminella. kan tjäna lite pengar där och återinvestera den i teknik eller tjänster för andra insatser. När en angripare har fått fotfäste på ett eller flera system som används av deras märke, de kan börja skörda referenser. Frekvensen för genomsnittskonsumenten använder samma användarnamn och lösenord på flera webbplatser är sådan att sådan information skulle kunna leda till att komma åt andra potentiellt existerande konton på högprofilerade sociala nätverk. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tredje Humble Bundle anländer &quot;Frozenbyte &#39;Edition

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/djGX6tBEBCY/Third-Humble-Bundle-Arrives-Frozenbyte-Edition:
supersloshy skriver "Teamet bakom december förra framgångsrika Humble Indie Bundle 2 (liksom den ursprungliga Bundle förstås) har lanserat ännu en bunt, men den här gången är det består helt av spel utvecklare Frozenbyte, inklusive Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, en pre-order av splot, och prototypen Jack Claw (med källkod). Alla spel (utom Jack Claw) är, som alltid finns för Windows, Mac och Linux-baserade operativsystem och är DRM-fria. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kina uppmanar USA Out On Internet Freedom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bACG9q8PUIU/China-Calls-Out-US-On-Internet-Freedom:
rsmiller510 skriver "I ett intressant fall av potten ringer kitteln svart, släppte den kinesiska regeringen en rapport kritiserar den amerikanska regeringen för att vara hycklare där Internet frihet gällde - att kritisera andra för skarpen, men kretsande vagnarna när det handlar om USA: s inre säkerhet (Wikileaks någon?). Och kineser kan ha en poäng. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Spelgenrer - Beskrivande eller restriktiv?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iDG0FiYAaCo/Game-Genres-mdash-Descriptive-Or-Restrictive:
En debattartikel på Rock, Paper, Shotgun frågor om det sätt vi klassificera videospel gränser kreativitet och innovation i spelutveckling. "Om nästa Modern Warfare infördes dramatiskt olika teman, skulle det bli uppror. Visst, ställ den på månen, men se till att jag är grymta efter NPC: er som får spela spelet, eller jag svär åt dig på internet. " Författaren föreslår att ökningen av småspel kan delvis bero på deras skapare "vilja att bryta med etablerade teman och blandar samman olika typer av spel. "Det finns stor risk att sudda ut. Det gör spelet svårare att marknaden, trotsar det kundernas förväntningar, och det kräver utbildning av allmänheten. Det är säkert att göra ännu en COD klon, för vi vet alla dem och vad de gör. Och de "re vad vi vill! Men som det barn som aldrig provat ett nytt livsmedel, vägrade att äta det eftersom det är annorlunda leder till en mycket begränsad och tråkig smak."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/intels-first-medfield-based-smartphone-to-be-a-zte/:
Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE?
Det var inte så länge sedan Intel drog en Dell , Anand Chandrasekher visa upp ett fancy ny sak sedan snabbt gömma undan den ur sikte. Det var en Medfield-baserade smartphone, en Atom-drivna mobila att företaget lovar är byggt på "de mest effektiva arkitektur på jorden." Huruvida så är fallet återstår att se, eftersom vi fortfarande väntar på någon sorts information om detta mysterium telefonen, men enligt BusinessWeek en fråga har besvarats: tillverkaren. Intel sägs vara att arbeta för att utforma luren för ZTE , den 32nm processorn förväntas ge anständiga prestanda och hög effektivitet för en mid-range smartphone. Nu har ZTE verkligen försökt göra vågor på den amerikanska marknaden för sent, men vi kan inte låta bli att tänka Intels kommer att behöva en något högre profil partner innan det verkligen börjar slå ARM där det gör ont.

Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer