fredag 8 april 2011

Full specs läcka för BlackBerry Torch 2 kan 1.2GHz Snapdragon övervinna inte ful

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/full-specs-leak-for-blackberry-torch-2-1-2ghz-snapdragon-cant/:
Vi förstår att det är svårt att ta två steg i stället för en, men en gedigen lista av specifikationer kommer inte att göra Torch 2 leta mindre sista decenniet. Av någon anledning verkar RIM: s designavdelning att sitta fast i en tid där sista generationen är den nya nästa generation, medan det är interna team till synes har lyckats fly. För dem som inte kunde vara mer oense om det yttre, kommer du sannolikt att lyckliga över att veta att det förestående handenheten skryta med en blixtrande snabb 1.2GHz Snapdragon processor, 8 GB internminne, 768 MB RAM, ett microSD expansion slot, 5 megapixel kamera och en 35-nyckel bakgrundsbelyst tangentbord. Du får också en mikroskopisk 2,8-tums LCD med en bedrövad upplösningen 640 x 480, Bluetooth 2.1, ett 3,5 mm hörlursuttag, A-GPS, dual-band 802.11b/g/n WiFi och en 720p-filmläge. Så, en ner, att en gång - dags för en läsa , det är RIM?

[Tack, bighap]

Full specs läcka för BlackBerry Torch 2, Snapdragon kan 1.2GHz inte övervinna ful ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 17:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa N4BB | Tipsa | Kommentarer

Representanthuset röster för att blockera FCC: s nätneutralitet regler

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/house-of-representatives-votes-to-block-fccs-net-neutrality-rul/:
Tja, det ser ut republikanerna i representanthuset var inte om att låta den här slinka förbi en eventuell regering avstängning - de bara passerade en åtgärd som syftar till att blockera FCC: s nätneutralitet regler av en i stort sett partilinje rösta på 240 till 179. Detta följer ett hus underkommitté omröstning förra månaden , men som då propositionen fortfarande står inför en uppförsbacke kamp i senaten och med presidenten, som förväntade att stoppa en sådan lagstiftning om det på något sätt fick sitt skrivbord. Inte överraskande är retorik från båda sidor ökande först efter denna senaste utveckling, med demokraten Rep Henry Waxman sade den republikanska lagförslag skulle "avsluta internet som vi känner det," medan republikanska Rep Fred Upton hävdar att "Internet är inte bruten och detta lagförslag kommer att försäkra att FCC inte bryta det. "

Representanthuset röster för att blockera FCC: s nätneutralitet regler publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 april 2011 16:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Verizon Wireless dödande ettåriga avtal den 17 april, tar du inte ens bryr

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:
Okej, så kanske du vård, men du kommer fortfarande välja för den tvååriga alternativet när ditt kontrakt är slut. Detta enligt - mer eller mindre i alla fall - till en Verizon Wireless talesman bekräftar att vår undersökning i eftermiddags att transportföretaget ettårskontrakt alternativet kommer att avskaffas den 17 april. Orsaken är som du kanske tror, ​​kretsar kring historiska kundens önskemål. Det är ett finare sätt att säga att de flesta kunder föredrar de rabatter stout hårdvara som finns med en längre tvåårigt avtal, och spärra det, kan de ändå välja månad till månad, förbetalda eller en rival. Inte för att VZW skulle uppmuntra de senare, men hey - America's om alternativ, man.

Verizon Wireless dödande ettåriga avtal den 17 april, tar du kommer inte ens bryr ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 16:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

KGB Vill Kontroll av E-post och VOIP

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gZtjrkPSm2s/KGB-Wants-Control-of-Email-and-VOIP:
blair1q skriver "FSB (egentligen bara en rebadged KGB) är oroad över förmågor som Internet kommunikationstjänster som Hotmail, Gmail och Skype ge till folk som de anser svarta hattar. I synnerhet de inte gillar det faktum att dessa tjänster tillåta kryptering. De säger att de inte kommer att beslagta eller blockera dem, ännu, men är bara "studerar" situationen, med ett öga möjligen mot att genomföra kontroller som de i Kina. Deras ökade intresse för verktyg kan vara relaterade till en DDoS-attack på Rysslands president Dmitrij Medvedev egen LiveJournal konto, som han kallade "motbjudande och olagligt."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dropbox Autentisering: Osäkra By Design

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m6cuGnJ5L5A/Dropbox-Authentication-Insecure-By-Design:
En anonym läsare skriver "Dropbox kan vara mycket användbara, men du kan vara lite förvånad över att genom att kopiera en fil från en dator som kör programmet kan en angripare komma åt och ladda ner alla dina filer utan några uppenbara tecken på kompromiss. Normal sanering steg efter en kompromiss som lösenord rotation, system re-bild, etc kommer inte att hindra fortsatt tillgång till de äventyras Dropbox. Derek Newton, en säkerhet forskare som publicerade detta konstaterande igår, diskuterar säkerhet konsekvenserna av detta genom-design säkerhet autentiseringsmetod på sin blogg. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


The Dying DVR Box och woz Wisdom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFCpnHo72XU/The-Dying-DVR-Box-and-Woz-Wisdom:
Lucas123 skriver "På SNW i Santa Clara den senaste veckan, en mångskiftande grupp av datanörd delade insikter i sina branscher, till exempel DVR marknaden. TiVo ledande IT-chef, Richard Rothschild, till exempel, förklarade hur de avkodare spåra allt du titta på reklam och marknadsföring och sedan kombinera informationen med kortet stormarknad medlemskap för att avgöra hur effektiva annonskampanjer är. Oh, och TiVo planering för att integrera sin box med din platt, så inga fler set-top-enhet. och Steve Wozniak anföll amerikanska utbildningssystemet bör säga studenter graderas på en enda långsiktigt projekt snarare än en kort lärande / test cykel. "I skolan är intelligens en mätning, sade han." Om du har samma svar som alla andra i matematik eller naturvetenskap, du intelligent. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google rulla ut Livestreaming för YouTube

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y4ed7p0xyFg/Google-Rolling-Out-Live-Streaming-For-YouTube:
En anonym läsare skriver: "YouTube har redan live-streamad ett antal populära konserter, sportevenemang, och intervjuer, men de flesta var ett-tiden på hotell. Nu Google vill veva upp ett snäpp, och har aviserat YouTube Live. YouTube Live integrerar live streaming kapacitet och verktyg upptäckten direkt till YouTube-plattformen från offentliggörandet. "Idag börjar vi också successivt bygga ut vår live streaming beta-plattformen, som tillåter att vissa YouTube partner med konton i god status för att spela upp live-innehåll på YouTube . Målet är att ge tusentals partners med möjlighet att live stream från deras kanaler under de kommande månaderna. För att säkerställa en bra live stream bildupplevelse för vi det här erbjudandet ut stegvis över tiden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Prototype Tesla-drivna driven RAV4, visar extrema broms regen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/prototype-tesla-powered-rav4-driven-demonstrates-extreme-brake/:
Prototype Tesla-drivna driven RAV4, visar extrema broms regen
Vad händer när du sätter drivlinan från en Tesla Roadster i en SUV? Du får Toyota RAV4 EV , en tidig prototyp som PluginCars fick en chans att köra. Den hänvisade till en "sofistikerad proof of concept", i princip en körbar visa bil, och resultatet är rimligt stout: 0 - 60mph i nio sekunder - inte illa för en £ 3.900 bil. Räckvidden är beräknad till 100 miles i verkliga förhållanden, men det är kan förändras mellan nu och när bilen förväntas lanseras återförsäljare, någon gång mot slutet av 2012. Vi gissar att Roadster stil tryckknapp växelväljaren kommer att vara borta då också.

Prototype Tesla-drivna driven RAV4, visar extrema broms Regen ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, April 8, 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PluginCars | Tipsa | Kommentarer

Enzo's Pinball får du alla lättstött-Feely med telefonen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:
Vi fick en praktisk urval av Haptify s haptiska-drivna apps ett par månader tillbaka och kom iväg fascinerad, men längtan efter mer. Tja, är bolaget äntligen redo att sate vår förkärlek för speltid kroppslighet med sin första match, Enzo's Pinball. Spelet debuterar med tre bord ("fler kommer snart"), och är utformad så att du känner varje gupp, skallra och rikoschett som om det vore på riktigt. Det är inte identisk med sina materiella motsvarighet, men det är en uppgradering över Rumble-fria digitala konkurrensen. Haptify s haptiska svart magi fungerar med mobiler med Android 2.1 och uppåt, så det finns otroligt mycket potential flipper guider där ute. Du kan ta spelet i Android Market och det kommer att kosta $ 1,49 till ge efter för dina taktila önskningar.

Enzo's Pinball får du alla lättstött-Feely med telefonen ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 apr 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Haptify | Tipsa | Kommentarer

Kondo är fjäderbelastade spindel roboten röra sig på billiga (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Den senaste i lång rad av skrämmande (och ibland bedårande ) pseudo-arachnid robotar, Kondo s kommande KMR-M6 gör mer med mindre. Tack vare en unik våren stöds länka trumskarv, detta hexapedal bugg ger dig heebie-jeebies med bara två servon per ben. Den nya ben design sänker bygga kostnaderna och samtidigt förbättra prestanda och stabilitet, och har utvecklats för utbildning, forskning och marknader hobby. Basen kit träffar Japan nästa månad för ca 76.000 ¥ (ca $ 880) och kommer med tolv servon, ett styrkort, en 10.8V 800mAh NiMH-batteri, programvara och en ram med extra utrymme för att lägga extra, kameror, gripdon eller andra servokontrollerade fantasier. Även om det inte är så älskvärd som Kondo's sköldpadda-bot , titta här Robo-bugg ventilationsluckorna och mars (efter pausen, om ni undrar) är betydligt mer awesome än det är läskigt. Det är ytterligare ett tecken på roboten apokalyps , visst, men är du allvarligt tänker låta det förstöra din Fredag, fredag, fredag, fredag?

Fortsätt läsa Kondo's fjäderbelastade robot kryper spindel på de billiga (video)

Kondo är fjäderbelastade spindel roboten röra sig på billiga (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 april 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Robotar Dreams | Tipsa | Kommentarer

D-Link inte NAS dansa med nya ShareCenter DNS-320 och DNS-325 hemservrar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/d-link-does-the-nas-dance-with-new-sharecenter-dns-320-and-dns-3/:
Många av oss har en smartphone, set-top-box, och en dator eller två, och det är alltid trevligt (och ibland nödvändigt) att få tillgång till dina data oavsett vilken pryl du har på handen. Ange D-Links senaste ShareCenter NAS -servrar, DNS-320 och DNS-325 för att utföra uppgiften att digital distribution. Båda pack dubbla SATA 3,5-tums enhetsfack för upp till 4 TB lagringsutrymme totalt, en enda USB 2.0-port, stöd för RAID, integrerad P2P, Gigabit Ethernet, och en inbyggd webb-fil-server app (Synd att de inte följde QNAP's leda och ge oss en dedikerad smartphone app också). Tillgängliga nu, $ 110 DNS-320 har fått en 800MHz processor och 128 MB RAM, medan de är villiga att ponny upp $ 200 för DNS-325 får 1.2GHz kisel, 256 MB minne, fotogalleri och audio-streaming apps, plus möjligheten att vara värd din blogg direkt från enheten. Om du vill ha en 1TB hårddisk förinstallerat, priser gå till $ 200 för DNS-320 och $ 280 för DNS-325 när de hoppar nästa månad. Ett litet pris att betala som en förberedelse för World Backup dag , skulle inte du säga?

Fortsätt läsa D-Link inte NAS dansa med nya ShareCenter DNS-320 och DNS-325 hemservrar

D-Link inte NAS dansa med nya ShareCenter DNS-320 och DNS-325 hemservrar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 April 2011 12:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | | Tipsa | Kommentarer

Magiska kinesiska hårddisk

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVfSEduCr7Q/Magical-Chinese-Hard-Drive:
jamax skriver "Från TFA:" En rysk vän .... jobbar på en hårddisk reparationscenter i en rysk stad, som ligger nära den kinesiska gränsen ett par dagar sedan en kund tog en trasig 500GB USB-enhet som han hade. köpte i en kinesisk butik tvärs över floden för en vansinnigt lågt pris men enheten var inte fungerar. Om du, säg, spara en film på enheten, spelar den sparade filmen igen resulterade i spela upp bara de senaste 5 minuterna av filmen . " Tydligen ingår innehållet i den externa hårddisken rutan: två nötter, limmas på insidan av rutan med en 128MB flash-enhet inklämd mellan dem (bild) och det var en smart hacka också - om det någonsin gjordes ett försök till. skriva en fil som är för stora, fick den cyklade - omskrivning sig om och om igen från början, samtidigt som befintliga filer intakt och det rapporteras allt rätt -.! filstorlekar och alla "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


30 år att städa upp Fukushima Dai-Ichi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHmtBvwwHyQ/30-Years-To-Clean-Up-Fukushima-Dai-Ichi:
0WaitState skriver "Skadad reaktorerna vid krymplingar Fukushima Dai-Ichi kärnkraftverk kan ta tre decennier att avveckla och kostnad operatör Tokyo Electric Power Co mer än ¥ 1000000000000 ($ 12 miljarder), sa ingenjörer och analytiker. Relatedly, japanska tjänstemän och kraftverk operatörer arbetar nu med de problem som finns med avyttring av 55.000 ton radioaktivt vatten. "... folkrätten förbjuder Japan från dumpning förorenat vatten i havet om det finns lämpliga tekniska lösningar tillgängliga senare. Så den driftansvarige överväger att ta in pråmar och tankar, inklusive en så kallad megafloat som rymmer ca 9,5 megalitres. Men även med hjälp av pråmar och tankar för att hantera vattnet tillfälligt skapar ett framtida problem med hur man gör med den kontaminerade fartyg. "Gårdagens 7,1 efterskalv orsakade kort effektförluster på tre andra kärntekniska anläggningar, och små mängder förorenat vatten som spills, men inga signifikanta strålning läckage uppstod innan problemen löstes.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hovrätten bekräftar Warrantless datorn söker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MpnpH4hAGPI/Appeals-Court-Affirms-Warrantless-Computer-Searches:
suraj.sun skriver med detta utdrag från Computerworld: "Bärbara datorer och annan digital utrustning som till USA får beslagtas från resenärer utan häktningsorder och skickas till en annan plats för rättsmedicinska inspektion, fastslog USA: s appellationsdomstol för nionde Circuit sista vecka. Domen är den andra på mindre än ett år som ger den amerikanska regeringen att genomföra warrantless, offsite sökningar av digitala enheter beslagtagits hos landets gränser. En federal domstol i Michigan i maj förra året utfärdade ett liknande dom i ett fall ifrågasätta grundlagsenligheten av den warrantless beslag av en dator på Detroit Metropolitan Airport. Flera andra domstolar, däribland nionde Circuit självt, har slagit fast att warrantless kan misstanke mindre sökningar av bärbara datorer och andra digitala enheter äga rum vid amerikanska gränsen platser. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

Just nu vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic