fredag 18 februari 2011

Är tabletter alldeles för dyrt?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BXZ8UrAXsBY/Are-Tablets-Just-Too-Expensive:
En anonym läsare skriver: "Över på PCWorld de ber en enkel men giltig fråga: Är tabletter alldeles för dyrt De har påpekat att, vikt för vikt, är rent silver billigare än de flesta tabletter, och som likt smycken, tabletter är mycket thievable. Det värsta kan vara att den begynnande tabletten plattform blir nedskrivna som en högavlönad nisch för människor med mer pengar än förstånd. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


FBI pressar för övervakning bakdörrar i webb 2.0-verktyg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N-WaaZxFPzg/fbi-pushes-for-surveillance-backdoors-in-web-20-tools.ars:

FBI drev torsdag för flera inbyggda bakdörrar för online-kommunikation, men fick en hastig reträtt från sitt tidigare förslag att kräva att tillhandahållare av krypterad kommunikation enheter att inkludera en bakdörr för avlyssning brottsbekämpning.

FBI chefsjurist Valerie Caproni berättade kongressen att nya sätt att kommunicera på nätet kan medföra problem för tjänstemän inom brottsbekämpningen, men kategoriskt förklarade att presidiet inte längre driver på för att tvinga företag som RIM, som erbjuder krypterad e-post för företag och statliga kunder, att ingenjör hål i sina system så att FBI kan se klartext av ett meddelande på domstolsbeslut.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


AC130 För Android: stänga av dem Benjamins in i lite människor och sedan förstöra dem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j5nFclHCRxU/:

Den Samwer Brothers göra ett klipp efter att ha sålt komma Stake Från 2008

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VGUwjhInUvs/:

Vad är president Obama, Zuck, arbetstillfällen och andra Silicon Valley Tech Stars rostningen?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lBqo2OsRck4/:

Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig i ett par veckor)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Vi bekänner, vi såg Sony Ericsson chefer blinkande vit Xperia Spela telefoner under företagets MWC 2011 presskonferens , men märkligt nog ingen av dem tog sig till demon områden. Nu har vi äntligen fått oss några helt konkretiseras tryck skott, tillsammans med nyheten att O2 kommer att vara ensam bärare för denna alabaster spel smartphone i Storbritannien. Övriga marknader har ännu inte tillkännage tillgängligheten av den vita Xperia Play, men du vet mer precis så fort vi gör. Hoppa över rasten för att se hur den främre ser ut.

[Tack till alla som skickat detta i]

Uppdatering: O2 är bara antydde att Xperia Play kommer ut i Storbritannien runt eller före början av mars. Inte lång tid att gå nu, karl Brits!

Fortsätt läsa Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig i ett par veckor)

Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig inom några veckor) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 10:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ O2 (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Nissan ESFLOW bilden i köttet inför Genève avslöja

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/nissan-esflow-pictured-in-the-flesh-ahead-of-geneva-unveil/:
Rendery koncept bilder gör inte tillräckligt för att väcker ditt intresse i framtiden-Z koncept ESFLOW från Nissan ? Kanske du skulle vara i några ärliga till gosh bilder av den äkta varan sitter ganska på en vit vägg fotobryggan, prepping för sin glamour skjuta. All Cars Electric har en svit bilder av insidan och belysa dess svepande linjer och avgjort fantasifulla interiör. Bilen sägs att förvalta från 0 till 60 sprint på under fem sekunder och samtidigt leverera 150 miles från det intervall dess Li-ion batteri, med hjälp av ett lätt kompositmaterial kaross och chassi i aluminium. Om bilen någonsin träffar produktion återstår att se, men det är ingen tvekan det ser bra ut redan.

Nissan ESFLOW bilden i köttet inför Genève presentera ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa All Cars Electric | Tipsa | Kommentarer

NoteSlate retades med ny produkt skott, flyttas ett steg bort från vaporware status

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:
Titta, du kan inte säga nej till en 99 $ elektroniskt bläck ritplatta, men att tro att att hans här NoteSlate har någon chans att detaljhandel på det priset du också skulle behöva den naivitet för ett barn som accepterar fri godis från främlingar. Medan vi fortfarande skeptisk, säger tablett hemsida precis har uppdaterats med en ny stash av produkt skott och en fördjupad genomgång, som är ganska övertygande om man struntar i prislappen. Mono-färgmodeller är här för att stanna också, om vi vill påpeka att det finns en $ 30 alternativ, som redan finns, från Improv Electronics för dem som behöver något mer än bara klottra. Annars hålla utkik för NoteSlate kommit juni.

[Tack, Eddie]

Filed under:

NoteSlate retades med ny produkt skott, flyttas ett steg bort från vaporware status ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 11:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NoteSlate | Tipsa | Kommentarer

Intel VD: Nokia borde ha gått med Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQqyBhT7j6Q/Intel-CEO-Nokia-Should-Have-Gone-With-Android:
nk497 skriver "Intel vd Paul Otellini har sagt Nokia gjort ett misstag att välja Windows Phone 7, och borde ha gått med Android -. men medgav pengar på erbjudandet kan ha varit för mycket att ignorera" Jag skulle inte ha gjort det beslut han gjorde Jag skulle nog ha gått till Android om jag vore honom, sade han. "MeeGo skulle ha varit den bästa strategin, men han konstaterade han kunde inte råd med det." Otellini sade några stängda mobila plattformar kommer "säkerligen överleva", men sade öppna system som ska "vinna" i slutet. " Reader c0lo noterar en uppföljning till gårdagens nyhet att öppen källkod förbjöds från Windows Marketplace. Det verkar även Microsofts eget MS-RL öppen källkod-licens körs i bråk med Application Provider Agreement (PDF). I artikeln föreslår att dessa regler bör ge Nokia paus om deras nya partnerskap.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dancing spel regel USA diagram, 360 fordringar dominans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Microsoft påstår sig vara "ledande console" i försäljning av hårdvara för januari 2011 med 381.000 sålda enheter, och eftersom ingen annan har beslutat att dela deras antal, vi tar bolaget till sitt ord. Försöker pussla ihop en sammanhängande bild av försäljningen från den nu ofullständiga NPD Group data är en utmaning, som vi har att lita på företagen själva att själva rapportera försäljning. Om du inte har goda nyheter, du kommer att hålla munnen stängd.

Alltså, kolla in de bäst säljande spelen för månaden. Är jag den enda personen som känns gammal?

  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)
  2. Just Dance 2 (WII)
  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)
  4. Little Big Planet 2 (PS3)
  5. Zumba Fitness: gå med i partiet (Wii, 360, PS3)
  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)
  7. Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3)
  8. Dans Central (360)
  9. Michael Jackson The Experience * (Wii, DS, PSP)
  10. DC Universe Online: The Next Legend Is You (PS3, PC)

Titta på alla dessa dansspel! Dans Central för Microsoft Kinect visar precis hur bra Harmonix förstår hårdvara och vad folk vill ha från denna typ av erfarenhet. I själva verket är det fortfarande ett av de få måste-ha titlar för plattformen. Men hur många av er har spelat något av de andra dansar titlar? Borde vi vara täcka dem? Jag är ärligt med förlust: detta är en av de gånger då jag känner både min egen smak och vår primära målgrupp har väldigt lite att göra med vad resten av spel universum spelar.

Det finns en stor vida världen där ute, och folk spenderar timmar varje dag dansa framför sina tv-apparater. Som rytm spel falla från nåden, dansspel ta deras plats.

Läs kommentarer på denna post


Googles MWC 2011 Android monter turné

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/googles-mwc-2011-android-booth-tour/:
Det skulle vara någon överdrift att säga att Googles Android monter här på MWC 2011 har varit den mest populära av dem alla. The Mountain View Hemligheten till denna överlägsenhet har varit en kombination av att sätta cutesy kostymer på sin nu klassiska robot-logotypen, installera en bild för trötta nördar att återansluta till sin barndom med och driva en fullfjädrad smoothie bar som erbjöd upp gratis Honeycomb elixir. Kort sagt har Ye Olde Google tänkt att vara roligt i första hand och publiken har reagerat genom att hålla sin monter ständigt upptagen. Heck, även såg vi vår kompis Stephen Elop som går förbi, även om hans panter-liknande snabbhet var för mycket för våra kameror för att dokumentera ögonblicket. Skitsamma, vi har fortfarande massor av bilder och video för dig nedan, så varför inte gräva i dem medan de är fortfarande varma?

Fortsätt läsa Googles MWC 2011 Android monter turné

Googles MWC 2011 Android monter turné publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 09:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Netgear lanserar ett par 42Mbps HSPA + routrar och en för LTE

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/netgear-unveils-a-pair-of-42mbps-hspa-routers-and-one-for-lte/:
Vi är inte säkra på hur de känner i länder där fiberoptiska anslutningar flöde som vin, men i de flesta utvecklade världen en upp till 42 megabit per sekund internetuppkoppling känns väldig fin. Fine nog faktiskt att det kan vara meningsfullt att dela det med dina kamrater, och det är därför Netgear nya MBR1310 och routrar MBR2000 är här. De är quad-band DC-HSPA + enheter som dela ut det dyrbara 3G data över 802.11n WiFi eller via fyra trådbundna 10/100 Ethernet-portar, med MBR2000 lägga ADSL2 + för en trådbunden backup. Om du har tur nog att få arbeta med LTE i Europa, finns den MBR1517 också, nästan identisk med den modell som aviserats för Verizon men förmodligen med annat transportföretag stöd. Inga ord om när, var eller hur mycket någon av dessa reservsystem anslutningsmöjligheter kommer att kosta. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Netgear lanserar ett par 42Mbps HSPA + routrar och en för LTE

Netgear lanserar ett par 42Mbps HSPA + routrar och en för LTE ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 10:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink HotHardware | källa Netgear | Tipsa | Kommentarer

Egyptisk 'Net Killed av hot, inte en Switch

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YWqPLy66UPY/Egyptian-Net-Killed-By-Intimidation-Not-a-Switch:
jfruhlinger skriver "I kölvattnet av den egyptiska revolutionen de senaste veckorna har mycket tech surr fokuserade på" Kill Switch "som Mubaraks regering användas för att försöka stoppa Internet-baserade nätverk. The New York Times ger uppgifter. Som bloggare Kevin Fogarty påpekar involverade processen mindre högteknologiska Derring göra och mer trakasserier av tech arbetstagare regim skurkar ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Driver stämd för Uppdatering komma i Fatal Crash

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jF_7crpFumc/Driver-Sued-For-Updating-Facebook-In-Fatal-Crash:
En anonym läsare skriver "har 21-åriga Chicago bilist Araceli Beas anklagats för att försöka uppdatera sin Facebook-sida på sin mobiltelefon när hon påstås ha slagit och dödat 70-åriga Raymond Veloz. Offrets dotter, Regina Cabrales, har lämnade in en felaktig död rättegång i Cook County Circuit Court, be om en ospecificerad summa pengar. Cabrales påstår i sin kostym som Beas drivs hennes fordon utan att hålla en riktig och tillräcklig fokus, körde medan du använder en elektronisk kommunikation enhet och inte bromsa för att undvika en olycka. Som bevis pekar hon på att Beas "Facebook-sida visade en uppdatering publiceras på 07:54 den 7 december 2010, vilket är samma tid som Veloz s mobiltelefon poster visade en köpoption har ställts till 911 . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google, Best Buy, och Sony allierad mot Big Cable

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/c4V4tR-9uFc/google-best-buy-and-sony-ally-against-big-cable.ars:

Du vet att det kommer att bli en uppgörelse över några kommunikationsteknik fråga när Google, Best Buy, Mitsubishi, Sony, Tivo och två andra stora företag starta en ny grupp med ordet "allians" i den. Visst nog, septett har meddelat att de har enat för att försvara Federal Communications Commission s nya förslag till en "AllVid" standard som skulle göra det lättare för konsumenterna att titta på betal-TV och videon de får från sina hem bredbandsnät på samma skärmen.

Således har fötts på "AllVid Tech Company Alliance"-uppkallat av FCC: s föreslagna Gateway Interface.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post