onsdag 24 november 2010

Genomet hos Din Thanksgiving måltiden

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0TJPEzGKRgc/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Här är ett faktum att du kan distrahera din familj med över Thanksgiving bordet. Många av de stora ingredienserna i Thanksgiving livsmedel har fått sina genom sekvenserat biomedicinska forskare är intresserade av kalkon genomet på grund av djurets känslighet för cancer, botanister studerar arvsmassan hos den kinesiska kastanjer för att söka efter roten av dess motstånd mot kastanj plåga, och majs - Jo, majs arvsmassa bara cool ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Botnet Spammer blir bara 18 månader för udda

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rQddbwI9sXo/story01.htm:
itwbennett skriver "Trettiotre år gammal Scottsman Matthew Anderson dömdes i veckan till 18 månaders fängelse för iscensättandet en skadlig trojan kampanj under 2006. Anledningen till hans relativt lätta meningen? han tydligen inte hade för avsikt att maximera vinsten som en vanlig , röd Växelvarma hackare. Dessutom var hans timing bra. Arresteringen i juni 2006 föregick av ett par månader polisen och Justice Act, vilket sannolikt skulle ha resulterat i en hårdare straff. Som jämförelse David Kernell, som snokade i Sarah Palin e-post, fick ett års fängelse. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Piratpartiet nordamerikanska debut

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vl53bWE0Bzk/story01.htm:
adonoman skriver "En 25-årig Winnipeg affärsman är det första Piratpartiet i Kanada kandidat att ställa upp i federala val. Samtidigt har USA och Storbritannien pirat parterna lagt ut ett öppet brev till Anonym begära att de upphör Operation Payback's DDOS-attacker och fokusera på att ta en rättslig väg att fixa immaterialrätt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget giveaway: Vinn en av fyra Phosphor Världstid E Ink klockor!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/engadget-giveaway-win-one-of-four-phosphor-world-time-e-ink-wat/:
Vi sa att du behövde på jakt efter en giveaway tillbaka när vi ses Phosphor senaste E Ink armbandsur senaste månaden ... och tja, nu kör vi! Dessa härliga modeaccessoarer, som du hittar i dagens upplaga av vår Holiday Gift Guide , har en böjd E Ink display som kan visa två tidszoner av ditt val samtidigt - perfekt för den nördiga Globetrotter. Även om vi inte kan garantera det, vi är ganska övertygade om att vinnarna kommer också att få beundran av förbipasserande som råkar observera titta på deras handleder, så detta är verkligen en två-för-en slags pris. Låt oss göra detta!

Reglerna:
  • Lämna en kommentar nedan. Varje kommentar kommer att göra.
  • Du får endast ange detta specifika giveaway en gång. Om du anger denna utlottning mer än en gång du automatiskt kommer att diskvalificeras, etc. (Ja, vi har robotar som noga kontrollerar att säkerställa rättvisa.)
  • Om du anger mer än en gång, bara aktivera en kommentar. Det är ganska självförklarande. Bara vara försiktiga och du kommer att bli bra.
  • Tävlingen är öppen för alla invånare i de 50 delstaterna, District of Columbia, och Kanada (utom Quebec), 18 eller äldre! Tyvärr har vi inte att tillämpa denna regel (vi hatar utestänga någon), så arg på våra advokater och tävling lagar om du måste vara galen.
  • Vinnarna kommer att väljas slumpmässigt. Fyra vinnare kommer att få en Phosphor Världstid E Ink klocka.
  • Om du vinner, väljer vi vilken stil du får. Tyvärr kan vi inte ta förfrågningar. Tyvärr!
  • Om du är vald, kommer du att meddelas via e-post. Vinnarna måste svara inom tre dagar efter utgången av tävlingen. Om du inte svarar inom denna period kommer en annan vinnare utses.
  • Tävlingsbidragen kan lämnas in fram till måndag 29 november 2010, kl 11:59 ET. Lycka till!
  • Full regler hittar du här.

Engadget giveaway: Vinn en av fyra Phosphor Världstid E Ink klockor! ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 17:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Spring Dynamic Modules In Action

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jH8I5k_4AYA/story01.htm:
RickJWagner skriver "Varje gång ett tag en teknisk bok kommer ut som så uttömmande täcker ett ämne att det blir det slutgiltiga ordet i ämnet. Dessa böcker är slut alla referens, den slutliga myndigheten, singularis go-to hänvisning till att varje utövare faller tillbaka i sina nödens stund. Denna bok översyn omfattar en sådan bok, den nyutgivna Spring Dynamic Modules in Action från Manning. " Läs nedan för resten av Rick's recension.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




När-Secret ACTA-fördraget om upphovsrätt antogs av EU

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU5KrbV_WLo/story01.htm:
itwbennett skriver "Genom en omröstning bland 331 till 294, har EU-parlamentet godkände den kontroversiella och gång-hemliga Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA). Enligt en ITworld artikel," den mest kontroversiella punkten i den slutliga texten lämnar dörren öppen för länder att införa den så kallade tre-strejker regeln. Detta skulle skära Internet-användare av om de laddar ner upphovsrättsskyddat material som de nationella myndigheterna skulle kunna beordra internetleverantörer att lämna ut personlig information om kunder .... Det föreslagna avtalet skulle också plats sanktioner mot någon utrustning eller programvara som marknadsförs som ett sätt att kringgå åtkomstkontroll t.ex. kryptering eller kodning som är utformade för att förhindra kopiering. Dessutom krävs rättsliga åtgärder mot medvetet använda sådan teknik. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget's Holiday Gift Guide: Tillbehör

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/engadgets-holiday-gift-guide-accessories/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, och vi vill hjälpa dig att sortera soporna och komma med skatter i år. Nedan är dagens uppsjö av hand curaterad hackor, och du kan gå tillbaka till Gift Guide navet för att se resten av produkten guider som de läggs under semesterperioden.


Tillbehör. Ett ord, två Cs, tre SS, oändliga möjligheter. Tack och lov är vi här för att få ordning på kaos, och rekommendera några produkter som är bäst när det paras ihop med något annat än sig själva - det kan vara din dator, din bil, din telefon, eller dig själv. Chef på tidigare avbrottet för vår kompletta guide.

Fortsätt läsa Engadget's Holiday Gift Guide: Tillbehör

Engadget's Holiday Gift Guide: Tillbehör publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Game Gripper fortsätter sin utveckling med en ny Epic 4G-modellen, Genesis knapplayout (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/game-gripper-continues-its-evolution-with-a-new-epic-4g-model-g/:
Game Gripper fortsätter sin utveckling med en ny Epic 4G-modellen, Genesis knapplayout (video)
Sweet, sweet Game Gripper . Du gör smartphone spelande en ganska mindre kramper erfarenhet, och nu är du sprider glädje till den fjärde generationen. Ägare av Sprint Epic 4G kan nu få sina Gripper på, och kan göra det med en härlig ny Genesis -inspirerade layout som erbjuder två rader med tre knappar plus en D-pad - och sedan ytterligare fyra knappar för bra åtgärd. Det är snarare upphetsat visade efter pausen och i likhet med tidigare modeller, kommer du tillbaka $ 14,99. Nu, om vi bara kunde få luren beslutsfattare att börja lägga axelknappar på påskliljorna.

Fortsätt läsa Game Gripper fortsätter sin utveckling med en ny Epic 4G-modellen, Genesis knapplayout (video)

Game Gripper fortsätter sin utveckling med en ny Epic 4G-modellen, Genesis knapplayout (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 15:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Game Gripper | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson fel "särskilt rigorös" firmware tester i USA för X10's Eclair uppdatera försening på AT & T

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Vi tror att detta är ett förtäckt sätt att vältra över ansvaret för AT & T - men vad det nu är, Ericsson USA har Sony förlängas en gammal, crusty, Timescape-aktiverade olivkvist till Xperia X10 ägare i de stater genom att försöka förklara vad som händer med the Eclair uppdatera "runt dessa delar. I grund och botten, säger företaget att få en uppdatering i USA är så svårare än det är på andra håll på grund av "de tekniska krav som ska uppfyllas" över vilka Sony Ericsson har "någon kontroll." Skulden läggs på ett "särskilt rigorös" testning cykel som kan (och förmodligen inte ofta) ta flera månader, vilket är därför de har hittills vägrat att ge vägledning om när uppdateringen kommer att släppas. Ärligt talat, finns det något sätt vi kan handla i vår garanti kortet för att få på den snabba banan med det här? Och ännu viktigare, skulle vi blödning kant typer vara villig att ta den risken i stor skala?

Sony Ericsson fel "särskilt rigorös" firmware tester i USA för X10's Eclair uppdatera försening på AT & T publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson USA (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Righthaven att förklara varför Reposting Ain't Fair use

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BsToIWcOMVI/story01.htm:
Ponca City, vi älskar dig skriver "TechDirt rapporterar att en domare har bett Righthaven att förklara varför en ideell organisation remailing en hel artikel är inte fair use. Det är fråga om Centrum för interkulturell Organisering av Portland, Oregon, som stämdes av Righthaven i augusti efter en hel 33-punkt Review-Journal berättelse om Las Vegas invandrare var postat på centrets hemsida, kreditering Granska-tidningen. Den ideella säger att det grundades av Portland-området invandrare och flyktingar för att bekämpa utbredd anti-muslimsk stämningsläget efter 9 / 11 och det fungerar att stärka invandrar-och flyktinggrupper genom utbildning, samhällsengagemang, organisering och mobilisering och tar inte ut abonnemangsavgift eller har några inkomster från sin webbplats. Det intressanta är att svaranden i detta fall inte även ta upp rättvis användning frågan. Det var domaren som tog upp det, vilket antyder att Nevada domarna översvämmas med hundratals Righthaven fall och att Righthaven har redan förlorat en gång i ett ärende som visade sig vara rättvis användning så att juryn kan vill skapa ett prejudikat för att tömma sina dockets. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sony arbetar på samma skärm 3D multiplayer, holographics för PS3?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Gå inte Knockin 'Sony för att vila på sina lagrar. Företaget som har gått i spetsen för 3D -spel push ( NVIDIA trots ) är tydligen inte ens i närheten av klar med SCEE studio regissören Mick Hocking att ta tid att få våra safter flödar i en intervju med Develop. Den fullständiga spill är ganska lång, och definitivt en solid läsa för dem som är intresserade, men ett fåtal viktiga nuggets hoppade ut på oss. Till att börja med erkände Mike att Sony har "metoder såsom holographics för PS3 att [han tror] kommer att vara mycket intressant för framtiden 3D-spel," och fortsatte med detta: "I det gäller att vi har någon ny teknik som vi har visas för utvecklare som använder 3D-teknik, gör det två spelare att spela i helskärm multi-player spel utan båda har möjlighet att se de andra ser, och de har varit massivt sugen på dem. " Naturligtvis, en teknik är sådan inte precis nytt - vi såg prototyper av det slag som används tillbaka på GDC - men att få dem till en marknad lika stort som PS3 ägare poolen skulle definitivt vara en monumental steg. Nu, om ni ursäktar oss, vi har ett Gran Turismo 5 skiva om här som behöver vår odelade uppmärksamhet för tillfället .. .

Sony arbetar på samma skärm 3D multiplayer, holographics för PS3? ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 13:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Utveckla | Tipsa | Kommentarer