onsdag 22 december 2010

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Kodaks "Patent Spat hotar webbplatser Foto Web

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9Y6KS6pwBw4/story01.htm:
Alain Williams skriver "Enligt BBC:." Kodak hävdade det äger patent för visning av online-bilder som är utsatt för intrång av Shutterfly Den fotodelning site har bestritt dessa påståenden och har inlett en räknare kostym Men milsten skulle kunna ha förgreningar. för andra populära online foto webbplatser som Yahoos Flickr och Googles Picasa. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sedlar Gå Elektronisk att överlista Falskmyntarna

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9lyHYDcNTPY/story01.htm:
suraj.sun skriver "Modern sedlar innehålla upp till 50 mot förfalskning funktioner, men att lägga elektroniska kretsar programmeras för att bekräfta NOTEs äkthet är kanske den ultimata avskräckande, och skulle också bidra till att förenkla sedlar spåra Från artikeln:." En grupp tyska och japanska forskare skapat matriser av tunnfilmstransistorer (TFT) genom att noggrant sätta in guld, aluminiumoxid och organiska molekyler direkt på noterna genom en mönstrad mask, bygga upp TFT lager för lager. Resultatet är en oskadad sedel som innehåller cirka 100 ekologiska TFT, som alla är mindre än 250 nanometer tjockt och kan drivas med spänningar på bara 3V. Sådana små spänningar kan överföras trådlöst från en extern läsare, såsom typ som kommunicerar med RFID-taggar som finns på många produkter. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nexus S får sin första uppdatering i etern

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/nexus-s-gets-its-first-update-over-the-air/:
Vi vet inte vad det fixar ännu, men vi har fått några tips - och vi ser nu den på XDA-utvecklare - att Nexus S telefoner på fältet får välsignade med sin första uppdatering av programvaran, bygga GRH78 (upp från GRH55) med en officiell version av 2.3.1. Alla har inte det än (vi inte på vår), så som vanligt, skulle detta verkar bli skickas ut på ett rullande schema. Hang tight, ägare!

[Tack till alla som skickat detta i]

Nexus S får sin första uppdatering i etern ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 14:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/engadgets-holiday-anti-gift-guide-stuff-you-dont-want/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, vilket är varför vi har förberett en hel Gift Guide nav av produkt guider för den här julen. Men i dag, vi hänge sig åt en undersökning av gadget världens värsta brottslingar av året.
Vi är bara ett par dagar borta från jul, har du tagit hand om alla dina nära och kära "gadget behov med militär precision, och nu kan du med rätta lägga upp fötterna och slappna av. Men när du varva ner, varför inte ägna en tanke åt dem som du håller ännu närmare än dina vänner: dina fiender? Tänk om de behöver lite sista minuten råd om utrustningsarbetet deras tech boudoir? Du vill vara beredd med årets sämsta möjliga prylar , så att orsaka maximal skada med ditt "vänliga" tips. Följ paus för att bli upplyst, du machiavellisk intrigmakare, du.

Fortsätt läsa Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 15:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IPad tidningen från News Corp rykten i januari

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SDIYFNsEGaM/story01.htm:
En anonym läsare skriver "News Corp planerar att lansera sin ryktas IPAD-enda tidningen den 17 januari Enligt nya rapporter. Kallad" Daily ", kommer det papper enligt uppgift använda sig av en ny" push "prenumeration funktionen från Apple där användarna kan välja att automatiskt bli fakturerad för antingen veckolång eller månad långa abonnemang. När båten kommer en ny utgåva av verket visas på användarens iPads varje morgon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




IPAD tidningen från News Corp rykten i januari

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PNH-l9frL-c/story01.htm:
En anonym läsare skriver "News Corp planerar att lansera sin ryktas IPAD-enda tidningen den 17 januari Enligt nya rapporter. Kallad" Daily ", kommer det papper enligt uppgift använda sig av en ny" push "prenumeration funktionen från Apple där användarna kan välja att automatiskt bli fakturerad för antingen veckolång eller månad långa abonnemang. När båten kommer en ny utgåva av verket visas på användarens iPads varje morgon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




En Klingon Christmas Carol

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_BB0fsxFn4/story01.htm:
Har du alltid velat att julen klassiker var skrivna på Klingonska? Om så är fallet, då en teater i Chicago har just den sak för dig, "A Christmas Carol" i thIngan Hol, språket i det klingonska rasen. Skrivet av Christopher O. Kidder och Sasha Walloch, har spela engelska Supertitles, och narrativ analys från The Vulcan Institutet för kulturantropologi. "Historien om Ebeneezer Scrooge är evig och universell. Men att ensam inte vad betyder det. Dessutom har Star Trek arbetat sig in i tyget över amerikansk kultur så mycket, att även de människor som inte Trekkies (eller , vandrare) förstå vad som händer ", säger Kidder.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Skyfire för IPAD hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/skyfire-for-ipad-hands-on/:
Vad är bättre än att använda Skyfire på en 3,5-tums skärm ? Använder den på ett 9,7-tums en, förstås! Efter mixtra med den nya IPAD webbläsaren har vi märkt att den har samma känsla som sin IOS bror och Android kusin, med en modifierad titta på det. Funktioner som privat surfning, mobil eller stationär visa och bokmärken kvar - och lita på, är förmågan att titta på Flash-video fortfarande lika enkelt som att trycka på en knapp. Vad är kanske den mest framträdande tillägg i detta överlämnande är det sociala nätverket integration. När programmet har öppnats, kommer du att märka en gång att det har fått åtta knappar längst ned, varav fyra är att komma samman. Dessa knappar, kallad "Quick View" av peeps på Skyfire, ge dig, ja, en snabb överblick över knappen du tryckte på. Till exempel, när de komma knappen trycks, du presenteras med en nedtrimmad version av det sociala nätverket. Samma sak med Twitter och Google Reader. Den app har även öppen spis, som låter dig se specifikt länkar dina Facebook-vänner har delat, och "populär", som visar alla relaterade länkar dina vänner har delat utifrån vad webbplatsen webbläsaren parkerad på, och naturligtvis en särskild " Liksom "-knappen. Share ger dig ett enkelt sätt att dela länkar via olika populära nätverk.

När det gäller webbupplevelse själv gjorde devs på Skyfire ett bra jobb utjämna The Kinks som vi snubblade över i iPhone version. Sidor göra fint och snabbt, nyp till zoom fungerar så bra som det gör på Safari, rullar smörig smidig och Flash videor spela märkbart snabbare i jämförelse med vad vi upplevde på iPhone. Den app är tyvärr inte tillgänglig i App Store ännu, men hänga stram är det lämnats in för godkännande och ska träffa virtuella hyllorna snart.

Uppdatering: Video är nu efter pausen!

Fortsätt läsa Skyfire för IPAD hands-on (video)

Skyfire för IPAD hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 22 Dec 2010 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Det värsta namn för en knockoff mobiltelefon, någonsin

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/the-worst-name-for-a-knockoff-cellphone-ever/:
Och i fall du undrar, de är riva Oppo logotypen.

Det värsta namn för en knockoff mobiltelefon, någonsin ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 12:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CrunchGear | Tipsa | Kommentarer

Google utrymmen visar oss var Wave gick

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/google-spaces-shows-us-where-wave-went/:
Google Spaces
Så det är säkert att säga att Google Wave verkligen inte gjorde en på tech världen som helhet, men det var verkligen en snygg idé. Medan Wave själv bor nu med Apache Software Foundation , den centralt begrepp, enkelt och direkt samarbete med någon, har nya liv med Google gemensamma utrymmen. The Wave gadgets har fått en fristående hem här, tanken är att du skapar ett mellanslag, bjuda in några personer, och gör sedan - ja, vad det nu är du behöver göra. Det är i grunden bara en mer uppgift fokuserade version av Wave, och kanske det är all den service det verkligen behövs. Riktning. Just nu finns det bara blyg av 50 sådana prylar för dig att prova, men vem som helst med lite JavaScript know-how kan piska upp sina egna i ett nafs, men tyvärr finns ingen interaktiv gadget för skapande Space. Det skulle vara något.

[Tack, Hassan]

Google utrymmen visar oss var Wave gick ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 12:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mashable , Ladda ned Squad | källa Google gemensamhets utrymmen | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Kommer 2011 bli året av Mobile Malware?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpphnJ5IJqM/story01.htm:
alphadogg skriver "Kanske en av de vanligaste förutsägelser de senaste sex åren har varit att mobila skadlig programvara plötsligt kommer föröka sig, som drivs av allmänt antagande av smartphones med avancerad operativsystem. Ingen av dessa prognostications har verkligen kommit att förverkligas, men det är troligt att kommande året kommer att medföra en mängd nya skadliga program Användare -. medan allmänhet är medvetna om hot som syftar till deras stationära datorer och bärbara datorer - har en god chans att åka fast handfallen med sina mobiltelefoner under tredje kvartalet i år, upp. till 80 miljoner smartphones såldes runt om i världen, som stod för cirka 20 procent av det totala antalet sålda mobiltelefoner, enligt statistik som publicerades förra månaden av analysföretaget Gartner. Experter säger att hoten mot dessa enheter kommer att komma i flera kategorier inklusive oseriösa ansökningar. I september upptäckte forskare från säkerhet säljaren Fortinet en mobil komponent för Zeus, en ökänd bit av bank skadlig kod som stjäl kontouppgifter. Den mobila delen, som riktade Symbian Series 60-enheter eller BlackBerrys, stoppades en gång använt lösenord att kontrollera transaktioner. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.