torsdag 17 februari 2011

Efter Tahrir: Egypten 2,0

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mW2wTG1xp9Y/:

Supermassiva svarta hål inte så stor After All

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LrTUBEVX1s4/Supermassive-Black-Holes-Not-So-Big-After-All:
En anonym läsare skriver "Supermassiva svarta hål är mellan 2 och 10 gånger mindre omfattande än man tidigare trott, enligt nya beräkningar publicerats av tyska astrofysiker (abstract)."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Swann DVR4-2600 kit är 4 kameror och 500 GB värde av distans-tillgänglig inrikes säkerhet overkill

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/swann-dvr4-2600-kit-is-4-cameras-and-500gb-worth-of-remotely-acc/:
Swann DVR4-2600 kitet är fyra kameror till ett värde av distans-tillgänglig inrikes säkerhet overkill
Vi har sett IP kammar innan, billig uppstickare som de DCS-930L från D-Link att få jobbet gjort utan krusiduller, snarare finare uppstickare som det Logitech Alert system som erbjuder en premiumkänsla - till en extra kostnad. Men inget så bra som detta. Det är den Swann DVR4-2600, ett system som levereras med fyra separata kameror, var och en "hög upplösning" VGA som är ca 10 år tidigare en tid då VGA rimligen kan kallas "hög upplösning." De gör åtminstone erbjuda 65 fot till ett värde av mörkerseende och alla väder funktionalitet. Det finns också en 500GB DVR ingår som kan anslutas direkt till en TV eller fjärråtkomst från en uppsjö av mobila apps som täcker allt från Android och IOS till Windows Mobile 6 och Symbian . Du kan få e-post när din fångar gäster röra sig och, pjäsen de motstånd, kit innehåller fyra avskräckande dekaler stöld. Om dessa inte håller skurkarna borta, kanske rottweiler * kommer. Fullständig information i PR nedan.

* Rottweiler ingår inte.

Fortsätt läsa Swann DVR4-2600 kit är 4 kameror och 500 GB värde av distans-tillgänglig inrikes säkerhet overkill

Swann DVR4-2600 kit är 4 kameror och 500 GB värde av distans-tillgänglig hemsäkerhet overkill ursprungligen dök upp på Engadget tor, 17 Feb 2011 10:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Mozillas "modern webbläsare" angrepp på IE utsikt Firefox brister

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/P7_ToJt_-VQ/mozillas-modern-browser-attack-on-ie-overlooks-firefox-flaws.ars:

Microsoft och Mozilla handlas hullingar denna vecka i en tvist vad som utgör en "modern" webbläsare. Konkurrenssituationen friktion börjar värma upp eftersom Redmond mjukvarujättens och Silicon Valley ideell förbereder sig för att släppa nästa stora versioner av respektive webbläsare.

Mozillas Firefox 4 väntas anlända denna månad och Microsofts Internet Explorer 9 är i Release Candidate stadiet . Båda webbläsare är inställda för att införa ett betydande antal nya funktioner för slutanvändare och webbutvecklare, inklusive ett omfattande stöd för kritiska nästa generations webbstandarder.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Google och Facebook fortsätta att leda hänvisningstrafik efter videoklipp på Media Sites

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p9qcnwT07zM/:

Benchmark Capital satsar på Super-Quiet-Stealth-shhhh ccLoop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HKqe-dUKOrE/:

Redbox prepping Film Streaming Service, Kunde Partern med Amazon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IHc-Bcq2wgE/:

Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:
Nå, låt den Panasonic att dumpa en hög med videokameror på gång, vilket garanterar varje inhemsk nisch är täckt. Vi har fem olika modeller, så bär med oss när vi bryta ut några kulor:
  • HM-TA20 - Detta är en Flip -stil upprätt design med en lins på ena sidan och å den andra, en LCD med en stor röd knapp under den. Men, det är tåliga och har tre meter vattentätt skydd och en varaktig, dammsäkert fall. Det kommer att göra 1080p filmer, erbjuder ingen optisk zoom, men har ett nattläge som droppar ner det till 15 bilder / sek för att hjälpa det fungerar bra när ljuset slocknar. Den kan användas som en webbkamera också.
  • HM-TA2 - Detta är i grunden TA20 minus tunga bitar. Bästa för att hålla den torr. Levereras med ett stativ för självporträtt. Perfekt för din nya MySpace-profil pic!
  • HX-WA10 - annat varaktigt en, vattentät ner till tre meter, damm och stötsäker, fångar 16 megapixel stillbilder och register 1080p film också. Den erbjuder en pistol stil grepp och en flip-out, tre-tums pekskärm. Det är bilden efter rasten.
  • HX-DC10 - Detta är i grunden en WA10 som inte gillar vatten, eller damm, eller tas bort.
  • HX-DC1 - Ytterligare ett steg ner kostnaden stegen, här backa till 14 megapixel stillbilder och förlora några av de högteknologiska knep av de andra. Dess tre-tums LCD är inte påtaglig.
Panasonic har inte nåd oss med priser för någon av dessa, eller utgivningsdatum. Men, hej vem behöver detaljer så?

Fortsätt läsa Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup

Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup som ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 08:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Digital Photography Review , CrunchGear | | Tipsa | Kommentarer

10% av IT-proffsen kan komma åt tidigare jobb 'konton

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UFCckjjiv9E/10-of-IT-Pros-Can-Access-Previous-Jobs-Accounts:
dinscott skriver "Enligt en enkät som undersöker hur IT-personal och medarbetare visa användningen av politik och teknik för att hantera och skydda användarnas elektroniska identiteter, är fördelningen av arbetet inloggningar och lösenord mellan medarbetare förekommer regelbundet. Det är ingen konstigt då att hälften av dem är bekymrade över hot inifrån nätsäkerhet i företagets nuvarande infrastruktur! Men en av de mest överraskande resultaten visar att en av 10 IT-experter medger att de har konton från tidigare jobb, från vilken de kan fortfarande komma åt systemen även även om de har lämnat organisationen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft förbud Open Source Från Windows Market

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wpbB0rwncdg/Microsoft-Bans-Open-Source-From-the-Windows-Market:
Blacklaw skriver "Microsoft har tagit upp vrede av öppen källkod med sin Windows Marketplace licens av särskilt vägran att tillåta programvara som faller under en öppen licens som skall fördelas. Licensen, som alla som vill distribuera Windows, Windows Phone, eller Xbox tillämpningar genom bolagets kopia av Apples App Store är skyldig att gå med på, är den vanliga strömmen av juridisk text -. men döljer en obehaglig överraskning för dem som stöder öppen källkod ideal "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola inlägg specifikationer för GSM och WiFi-bara Xoom, identisk med den ursprungliga spara radioapparater

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/motorola-posts-specs-for-gsm-and-wifi-only-xoom-indentical-to-o/:
Vad är skillnaden mellan en WiFi-bara Xoom tablett och en utrustad med EV-DO Rev A eller HSPA band? bara $ 200 och radio chip inom. Motorola släppte bara full spec ark för sin fulla lineupen av Android Honeycomb tabletter, och de är i övrigt exakt samma inuti. Det gäller för Tegra 2 SOC, naturligtvis, men också förvånansvärt GPS, som ofta bakas rakt in i cellulära radio i mobila enheter som dessa. Bra på Motorola för att hålla funktionaliteten i!

[Tack, David W.]

Motorola inlägg specifikationer för GSM och WiFi-bara Xoom, identisk med den ursprungliga spara radioapparater publicerades ursprungligen på Engadget tor, 17 Feb 2011 09:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Motodev Forum | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Clairmail Tar Fraud Management att mobila banktjänster Technology

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FIFjD0HhHmk/:

Håravfall bota finns ingen anledning att sluta a'stressin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/baldness-cure-is-no-reason-to-quit-astressin/:
Om du tänker på skallighet som en sjukdom då du kommer att vilja ägna stor uppmärksamhet åt en del forskning som är genomförs i samarbete med lag från UCLA och Salk Institute for Biological Studies, och Oregon Health and Sciences University. Gruppen verkar ha misstag snubblade på botemedel mot skallighet medan forska om förhållandet mellan stress och mag-tarmkanalen. Lagen testade effekterna av en peptid som kallas "astressin-B" på möss genetiskt modifierade att vara hyper-stressade (och skallig som en följd). Mirakulöst regrew den kala möss de förlorade håret och respekt för kvinnor som kör Mini. De hävdade även nytt hår i upp till fyra månader efter att ha fått bara en dos om dagen i fem dagar i följd - det är 20 procent av en mus med två års livslängd. Ja, visst, återväxt var på sina ryggar, men vi är säkra på att de kommer att sortera vårt dina önskemål för plats när denna börjar försök på människa.

Håravfall bota finns ingen anledning att sluta a'stressin ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 08:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PopSci | Tipsa | Kommentarer

Nokia Plan B var bara en bluff

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mYSHFQQto0Y/Nokia-Plan-B-Was-Just-a-Hoax:
suraj.sun skriver "Det har varit mycket prat om en" Nokia plan B "under de senaste 48 timmarna - platsen sattes upp av nio unga investerare som skisseras en djärv plan för att samla aktieägare, bli valda till Nokias styrelse, och radikalt förändra företagets inriktning genom bränning Stephen Elop och begår massiva resurser till MeeGo Det finns bara ett problem, men:. de nio unga investerarna egentligen inte finns - enligt den senaste tweet på @ NokiaPlanB Twitter-konto, det var en bluff upprätthållits av "en mycket uttråkad ingenjör som verkligen gillar sin iPhone." Aj. Detta förklarar varför den nu nerlagda sajt plötsligt gav upp orsaken i morse efter bara 36 timmar av existens. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony Ericsson Xperia familjeporträtt på MWC 2011

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-ericsson-xperia-family-portrait-at-mwc-2011/:
Sony Ericsson skakade upp MWC innan det ens hade börjat i år genom att införa den Xperia Play - världens första Playstation Certified telefon - vid sidan av ett par nya medlemmar i sin Xperia rad av smartphones, mellanregister Neo och QWERTY-glidande Pro . Tillsammans med Xperia Arc som debuterade på CES i januari, denna lilla gäng Android Pepparkakor löpare kommer att bilda SE: s huvudsakliga attack mot ständigt ombytliga smartphone konsumentens plånbok i år. Vi kan ännu inte säga vilken av dem som kan vara något för dig, men vi kan säkert ge ett galleri fullproppade med side-by-side bilder som hjälper dig att visualisera skillnader, både stora och små, mellan de fyra nya Xperias . Njut!

Sony Ericsson Xperia familjeporträtt på MWC 2011 publicerades ursprungligen på Engadget tor, 17 Feb 2011 08:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nästa Nya nätverk SEK Dokumentskåp ganska mycket Bekräftar YouTube Buyout

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_uWVW-3M8c/:

GSMA och Cloudmark matlagning upp en SMS-spam rapporteringssystem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/gsma-and-cloudmark-cooking-up-an-sms-spam-reporting-system/:
Om du får bara fem spam SMS per dag så betrakta er tur, som en kinesisk mobil användaren lätt kan samla på sig minst 30 meddelanden varje dag, enligt Cloudmark. Lyckligtvis nämnda företaget har arbetat med GSMA och olika nätoperatörer på att bygga ett SMS-spam rapporteringssystem, vilket bör bidra drastiskt minskar i hela världen mobiltelefon spam. Idén är ganska enkel: i flera länder rättegång som avslutades i december förra året överlämnade deltagare från AT & T, Bell Mobility, SFR, Sprint, Vodafone, Korea Telecom, och den koreanska Internet & Security Agency misstänkt skräppost till "7.726", vilket är förkortning för "spam". Cloudmark s moln-baserade system skulle då kunna identifiera och blockera dessa meddelanden i framtiden, vare sig bedrägerier, linkbaits, eller bara annonser från perversa företag. Även om detta låter som en perfekt lösning, det är inte helt klart hur mycket denna tjänst skulle kosta operatörerna, men hey, det är aldrig för tidigt att börja en namninsamling om du behöver det som dåligt.

GSMA och Cloudmark matlagning upp en SMS-spam rapporteringssystem publicerades ursprungligen på Engadget tor, 17 Feb 2011 07:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PC World | Tipsa | Kommentarer

Sony Music Streamingmöjligheten nu spår till USA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:
Låt oss hoppas att Sonys nya streaming musiktjänst - precis lanserat i dag för USA, Australien och Nya Zeeland - är inte lika otymplig att använda som sitt " Music Unlimited powered by Qriocity "monikern antyder. Tjänsten innehåller sex miljoner låtar från Sony Music Entertainment, Universal, EMI, och Warner och finns tillgänglig på Sonys egna enheter inklusive PS3, Blu-ray-spelare skiva, Bravia tv och VAIO datorer. Det kommer också att finnas på Android smartphones snart med en IOS app kommer senare i år, förutsatt Apples nya abonnemang debaclet inte spåra ur Sonys planer. Ett grundläggande medlemskap ger en interaktiv radio upplevelse för $ 3,99 per månad medan en premie $ 9.99 per månad tjänst ger abonnenterna vid behov tillgång till Music Unlimited biblioteket med förmågan att hantera din musik via spellistor och liknande. Sony ger också en användbar tjänst som skannar ditt lokala bibliotek och spellistor till "skjuts" organisationen av din musik Unlimited samling. Undrar hur det kommer att arbeta på NGP och Playstation tablett ?

Sony Music Obegränsad nu strömma låtar till USA publicerades ursprungligen på Engadget tor, 17 Feb 2011 07:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Things Digital | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Sonys officiella uttalande om PS3 Hacking

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AXFTl7DdWPg/Sonys-Official-Statement-Regarding-PS3-Hacking:
tekgoblin skriver "Sony har trappat upp sin hållning i någon kringgå skydd av något slag på PlayStation 3 och släppt ett uttalande itu med den. Senast Sony hade preskriberats George Hotz (Geohot) från att ge ut någon mer information om konsolen som helst. Nu Sony har ögonen inställd på andra användare som kan försöka använda piratkopierad programvara eller moddat Playstation-konsoler på deras nät Uttalandet lyder: ".. ANMÄRKNING: Otillåten kringgående utrustning för PlayStation 3-systemet nyligen har släppts av hackare Dessa enheter tillåta användning olaglig eller piratkopierad programvara. Användning av denna utrustning eller programvara bryter mot villkoren i "System Licensavtal för PLAYSTATION 3-systemet" och "Villkor för Tjänster och användaravtal" för PlayStation Network / Qriocity och dess gemenskapens uppförandekod bestämmelserna. Överträdelse av Systemprogramvaran licensavtalet för PLAYSTATION 3-systemet upphäver konsumenten garanti för det systemet. Dessutom kopiera eller spela piratkopierad programvara är ett brott mot internationella upphovsrättslagar. Konsumenterna använder kringgående utrustning eller kör obehörig eller piratkopierad programvara kommer att ha tillgång till PlayStation Network och tillgång till Qriocity tjänster via PlayStation 3-systemet avslutas permanent. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.