söndag 28 november 2010

iRacing Världsmästare Hämtar ett skott på Real Thing

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CnADtUlKng/story01.htm:
Jamie skickade en länk till historien om iRacing världsmästare Greger Huttu, som uppmärksammats av Top Gear killarna och fick en chans att köra en riktig en Star Mazda racer. IRacing är en realistisk körsimulator som återskapar den exakta fysiken av ras bilar och banor från hela världen och ingen är bättre än Greger. Top Gear ville se hur den virtuella mästare skulle göra med den äkta varan. Trots att han till slut inte kunde stå ut med de fysiska krav, körde Greger riktigt bra.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




iPhone 3G får 3GS IOS 4.2.1 låsa upp med hjälp av riskfyllda ultrasn0w lösningen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Kan inte vänta en minut för din iPhone 3G eller iPhone 3GS vara operatörsneutrala olåst en gång? Om och endast om du redan kör den senaste programvaran, kan du faktiskt snatta lite av IPAD kod för att plocka de nödvändiga lås - även om det finns några allvarliga risker med detta. IPhone Dev Team har en ny version av PwnageTool som använder 6.15.00 baseband från iPad firmware 3.2.2, vilket som råkar vara så att köra perfekt på iPhone 3G och 3GS eftersom både telefoner och tabletter från den tiden använder samma Infineon radio chip . Om du känner dig runt en IPSW och regelbundet bänk-press blobbar SHSH kan du ladda ner alla program du behöver just nu - men om du inte gör det, kanske du vill undvika den talan för närvarande. Vi talade om riskerna för en stund sedan, och i detta fall finns det en hel del - som oförmågan att nedgradera från baseband 6,15 eller någonsin göra en full återställning igen, och det är ganska troligt att Apple inte kommer att se välvilligt på din garanti om de hittar dig köra iPad programvara. Dem är sönder, grabben.

iPhone 3G får 3GS IOS 4.2.1 låsa upp med hjälp av riskfyllda ultrasn0w lösningen ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 17:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | källa Dev-Team Blog | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Kinas politbyrå Bakom Google Cyber-Attack?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQPJVReXDOk/story01.htm:
theodp skriver "Medan Wikileaks sig under en DoS attack, är information om det amerikanska utrikesdepartementet kablar som erhålls genom Wikileaks börjar komma ut via massmedia. Bland de mest nyhetsvärde, rapporterar Techcrunch är Erick Schönfeld är den ena som behandlar den massiva datorattacker på Google och andra företag som först avslöjades i januari. Enligt NY Times, en del av de läckte nya kablar pekar direkt på Kinas politbyrå, för anstiftan till de ursprungliga attackerna, som bör kasta lite mer ljus över varför Vita huset och statligt Institutionen backas Google så högljutt på den tiden. Utveckling, som arbetsträl gillar att säga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Hur Apple hade en fantastisk År

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiLZlpJLKTE/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "John Boudreau skriver i Mercury News att under sin just avslutade räkenskapsåret, bröt Apple fyra på varandra följande kvartal inkomster och register vinst och bland de värsta lågkonjunkturen på decennier, hyras tusentals andra skar jobb, men vad de flesta skiljer Apple att även andra tek Titans spenderade 2010 minska kostnaderna och skaffa ny teknik genom fusioner, har denna $ 65000000000 företag varit obeveklig i innovativa som en start och hänsynslös att främja teknik som stör sina egna produktlinjer. '"Det har varit ett fantastiskt år. Frekvensen av nya saker bara svindlar, säger Charles Wolf, analytiker på Needham & Co "Det finns inget företag som på distans är i närheten av vad Apple gör. . De är Energizer Bunny "I september 2005 dödades Apple vid den populära iPod Mini för att ge plats för iPod Nano, Apple öppet erkänner att iPhone är cannibalizing sin iPod - och de verkar inte bry sig, och IPAD tablett slutändan kan hota dess kärna laptop verksamheten. "[Apple] har en annan kulturell sinnelag", avslutar Wolf. "De agerar som en start, men de blir en $ 100 miljarder dollar företaget." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




AMOLED brist att bli ett överskott under 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/amoled-shortage-to-become-a-surplus-in-2011/:
AMOLED brist att bli ett överskott under 2011
Samsungs vackra Super AMOLED panelerna blir allt vanligare i mobila enheter, men de är inte lika vanligt som de skulle kunna vara om det fanns fler av de saker som flyger ut ur Samsung Mobile Display fabriker. Förutsägbart som är inställd på att förändras under 2011, med SMD planerar att uppfylla sitt löfte och föra en annan anläggning på nätet produktion, samtidigt som andra konkurrenter i Korea, Taiwan och Singapore rampar upp sin egen AMOLED anläggningar under det kommande året. Samtidigt är Kina sägs att de arbetar för sin OLED distributionskedjan, det vill säga de visningar av passiv matris sorten också kommer att flyga bort av löpande band snart. Så, maj 2011 fortfarande inte vara året då en kyckling i varje kruka, men det kan vara det år glowy organiska gegga i varje smartphone.

AMOLED brist att bli ett överskott under 2011 som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena.com | källa Digitimes | Tipsa | Kommentarer

Wikileaks Enligt Denial of service-attack

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VTZt3qiagec/story01.htm:
wiredmikey skriver "Wikileaks har rapporterat att dess webbplats är för närvarande under en massa Distributed Denial of service-attack. Attacken kommer runt tiden för en förväntad utlämnande av sekretessbelagda State Department dokument, som Obama-administrationen säger kommer att sätta" oräkneliga liv på spel , hotar den globala operationer mot terrorism och äventyra USA: s relationer med sina allierade. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Kinect används för att kontrollera Super Mario på en PC, omdefiniera konvergens (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/kinect-used-to-control-super-mario-on-a-pc-redefine-convergence/:
Har man som vi, du har varit att vänta och se Kinect kontroll över en verkligt tält spel, har nu din kommit vänta till ett slut. Samma kille som gav oss Kinect ljussabel har återvänt med ett hack som gör det möjligt ivrig nostalgiker att njuta av en släng av Super Mario styrs endast av sin kropp krumbukter. OpenKinect användes för att få den rörelsekänsliga perifera - som ursprungligen är avsedda endast för användning med en Xbox 360 - att kommunicera med sin dator, medan en enkel NES emulator tog hand om att föra 25-årige rörmokaren till liv. Videon väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Kinect används för att kontrollera Super Mario på en PC, omdefiniera konvergens (video)

Kinect används för att kontrollera Super Mario på en PC, omdefiniera konvergens (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget tyska | källa yankeyan (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Linux Radio

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i5UEM5LTCiA/story01.htm:
En anonym läsare skriver "Det här kan mycket väl vara nerdiest plats vi någonsin kommer att stöta på ... Linux radio är en online radiostation som sänder Linuxkärnan! Varje gång någon besöker webbplatsen, är ett slumpmässigt källfil väljs ut och läsa högt av en virtuell högtalare skett genom öppen källkod talsyntes espeak. Kommer det visa sig användbart att någon är förmodligen en svår fråga att besvara, men spänningen som är värt upplever minst en gång. bevisar dock detta begrepp en gång fördelarna med öppen källkod under proprietär programvara att göra sådana prestationer omöjliga: den som i sin rätt sinne skulle vilja lyssna på binära filer högt "?

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Peter Jackson NABS trettio RED EPIC-kameror för att filma The Hobbit, fresta dig att blåsa dina besparingar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Vi är fortfarande något bummed att Peter Jackson aldrig gjorde Halo , men detta bör lapp saker upp en smula - Sagan om ringen regissören kommer att filma The Hobbit i 3D helt på trettio hand-maskinbearbetade RED EPIC -kameror, med början tidigt nästa år. Det är nyheterna direkt från RED grundare Jim Jannard men det är inte allt som ett begränsat antal pre-produktion EPIC-paket kommer att finnas tillgänglig för tidiga också. $ 58.000 köper din djupt hål blivande chef en bearbetad EPIC-M kropp, PL titan mount, Bomb EVF och 5-tums LCD-pekskärm, en REDmote, en fyra-pack batterier, en laddare och en solid state lagring modul med fyra förpackning med 128GB SSD. Jannard räknar med att hand montera som första parti 5K värmekameror i december eller januari, börjar den riktiga monteringen en månad efter det, och förhoppningsvis har brett tillgängliga genom NAB i april, men han inte ger några löften där. Så RED rullar . PR efter rasten.

[Tack, Patrick]

Fortsätt läsa Peter Jackson NABS trettio RED EPIC-kameror för att filma The Hobbit, fresta dig att blåsa dina besparingar

Peter Jackson NABS trettio RED EPIC-kameror för att filma The Hobbit, fresta dig att spränga dina besparingar som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 11:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

USCG Sues Advokat Copyright Defense

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jW-U4BagpBA/story01.htm:
ESRB skriver "USA Copyright Group har stämt Graham Syfert, en advokat som skapade ett paket av själv-representation pappersarbete för individer stämts för P2P delning av vissa filmer och flyttade till har sanktioner placerad mot försvarsadvokat. Syfert säljer dessa paket för $ 20, och USCG hävdar att 19 personer som har använt det ha kostat dem över $ 5000. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.