söndag 3 april 2011

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Pedagogiska byggstenar: hur Minecraft används i klassrum

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GL_ZwfmaLUo/educational-building-blocks-how-minecraft-is-being-used-in-the-classroom.ars:

Med sin öppna karaktär och robusta verktyg för att skapa, Minecraft har använts för att skapa en del fantastiska saker . Och som en lärare lärde, de precis samma element som gör spelet så övertygande också göra det till en bra pedagogiskt redskap. Omkring två månader sedan beslutade Joel Levin, en dator lärare på Manhattan Columbia Grammatik och förberedande skola, att börja använda spelet för att lära en hel enhet till sin första och andra klass elever. Lektionerna hölls nästan helt i en värld av Minecraft. Och det var en stor hit.

Ars talade med Levin om vad en lektion i Minecraft ser ut och varför spelet är så bra läromedel.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


En Multitasking GUI, Circa 1982

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fwDorTI7sZQ/A-Multitasking-GUI-Circa-1982:
autospa påpekar ett inlägg (med video) visa upp multitasking förmågor Blit terminalen, utvecklad 1982 av Rob Pike och Bart Locanthi. Innan Windows, före X, och innan Mac (men något senare än Xerox Alto), förutsatt att Blit Terminal A multitasking, mus-driven grafiskt gränssnitt, det tog en UNIX-server på andra sidan för att göra grovjobbet, dock.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Amazon, Musik, och en solig Prognos för molnet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mbzM66MlAWM/:
Array

Weird Science finner bottomonium "särskilt attraktiv"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:

Jag antar att detta innebär att det måste finnas en uponium också: Någonstans längs min utveckling i någon som låtsas veta fysik, blev jag medveten om att en partikel som bildas från en av de tyngre än vanligt kvarkar hade ett udda namn. Den hopkoppling av en charm och sin mindre charmiga anti-charm har fått namnet "charmonium." Vad jag försummat att uppskatta är att detta namnkonventionen är generisk. Varje kvark ihop med sin antikvark faller under rubriken "quarkonium", som har ganska olyckliga konsekvenser när den tillämpas på botten kvark, som visas i Inledningsfraserna i ett förhandsexemplar fysik papper : "Heavy quarkonium spektroskopi (studiet av tunga kvark- antikvark bundna tillstånd, såsom bottomonium (b / anti-B) har) länge betraktats som ett idealiskt laboratorium för undersökning av den interaktion som styr struktur quarkonia, kvantkromodynamiken (QCD). Bottomonium är särskilt attraktiv på grund av den mycket rikt utbud av bundna tillstånd under öppet-smak tröskel. "

Jag har ingen aning om vad en "öppen-smak tröskel" kan innebära, men jag kommer säkert ihåg "bottomonium är särskilt attraktiv" lite.

Detta skulle nog inte ha gjort det tidigare Institutional Review Board: IRBs finns för att skydda potentiella försökspersoner från experiment som kan vara skadligt eller en allmän slöseri med tid. Det verkade de inte var uppmärksamma när dessa experiment kom upp för granskning , med tanke på de experiment som deltar "med personer som nyligen genomgått en oönskad uppstyckning se ett fotografi av sin ex-partner som de tycker om att bli avvisad" medan fyllda inuti en MRT röret. Ytterligare dom för det tillvägagångssätt som kommer från fynd: flera områden av hjärnan som är inblandade i behandlingen fysisk smärta blev aktiv när det handlar om känslomässiga baksmälla för att dumpas.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


AT & T köper T-Mobile kommer inte att fråga. Inom mobil kommunikation, är innovation på annat håll.

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elkoSJuLnEs/:
Array

E överträds på e-marknadsförare Epsilon Påverkar TiVo, Citi, Marriott och mer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i57jxedmaMY/:
Array

Logitech spärrhandtag upp konkurrensen med M325 trådlös mus

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/logitech-ratchets-up-the-competition-with-m325-wireless-mouse/:
Du vet att pseudo-taktila känslan du får när du smeka din mus Clicky rullningshjul, den som uppfyller dina tvångsmässiga behov av att röra allt? Logitech vill ge dig fler klick, och smidigare rullning för att starta. Detta M325 trådlös mus nya "mikro-precisa" rullningshjul har 72 små spärrhandtag, vilket gör vår egen räknade 22-spärrfunktion mushjulet verkar rent barbariska i jämförelse - inte att vi någonsin verkligen ansåg att antalet tänder våra möss hade innan nu. Den gnagare 18-månadersprogram batteritid kommer inte riktigt leva upp till din 2-års Couch Mouse , men åtminstone de kan dela en Logitech Unifying-mottagare . Din rullningshjul morgondagens kan fås för $ 40 senare den här månaden, eller £ 30 Rätt nu för Lucky folk i Storbritannien.

Logitech spärrhandtag upp konkurrensen med M325 trådlös mus som ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 april 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Logitech (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Firefox 5 Detaljer: Dela, fliken Start PDF Viewer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SxntTKY7KOw/Firefox-5-Details-Sharing-Home-Tab-PDF-Viewer:
En anonym läsare skriver "Firefox 4 får fortfarande nytt, men Firefox 5 förbereds redan av Mozilla Åtminstone UI funktioner har lagts ut av Mozilla-teamet -.. Finns det nio nya funktioner i den totala Det finns vissa funktioner som är replikera Chrome funktionalitet (tab flera markera eller en integrerad PDF-läsare som också kommer att utvidgas till andra filformat), men det finns helt nya funktioner som apps fliken webb, en Identity Manager ett hem flik som ersätter hem-knappen samt ett social delning funktion som är integrerad i adressfältet och gör att användarna kan skicka direkt till sin Facebook och Twitter sidor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ny Quantum Rekord: 14 Entangled Bits

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x3KtaaORnyk/New-Quantum-Record-14-Entangled-Bits:
Tx-0 skriver "Quantum fysiker från universitetet i Innsbruck har satt en annan värld rekord: De har uppnått kontrollerat fastna på 14 quantum bitar (qubits) och därmed insåg största kvantum register som någonsin har producerats med detta experiment forskarna. har inte bara kommit närmare förverkligandet av en kvantdator, men de visar också förvånande resultat för kvantmekaniska fenomenet att fastna. Genom att nu Innsbruck experimentella fysiker har lyckats begränsa till 64 partiklar i en jonfälla. "Vi kan inte att trassla in denna höga antalet joner ännu, säger Thomas Monz. "Men vår nuvarande fynd ger oss en bättre förståelse om beteendet hos många intrasslade partiklar." Och denna kunskap kan snart möjligt för dem att trassla in ännu fler atomer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Piratkopierade Android App skäms snyltare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MBkQ_daMdu4/Pirated-Android-App-Shames-Freeloaders:
MojoKid skriver "En piratkopierad version av en Android-app är egentligen en trojan som drar skam över någon som installerar det genom att skicka ett SMS till alla sina kontakter att berätta om sin piratkopiering. Den ursprungliga app heter Walk och text, och kostnader $ 2,10 i Android Market. Den app använder kameran på baksidan av en smartphone för att visa användaren en visuell av hans kommande omgivning, som förmodligen kommer att hindra användare från att köra på gatan eller i en uppsättning av tåg spår. piratkopierad version finns tillgänglig från inofficiella Android app marknader, och en gång installerat omdirigeringar piraten de berättigade app i Android Market, och samtidigt skickar SMS till telefonen hela kontaktlista. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gillmor Gang 4.03.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4UMYDnbZCbQ/:
Array

Osborne 1 firar 30-årsdag, och den bärbara datorer revolutionen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/osborne-1-celebrates-its-30th-birthday-and-that-of-the-portable/:
Den 3 april, 1981 - trettio år sedan i dag - Adam Osborne presenterade Osborne 1 på West Coast Computer Faire i San Francisco. Den hade en 4 MHz Zilog Z80-processor, två enkelsidiga diskettenheter, 64K RAM, och en fem-tums monokrom CRT-skärm. Inget särskilt speciell där, även tillbaka i dag. Nej, vad gjorde Osborne 1 extra var det faktum att 24-pund plast maskin hade ett bärhandtag på ryggen - och på köpet pris av $ 1.795 med programvara medföljer, blev det en av de första massproducerade bärbara datorer lyckas. Vilket naturligtvis sporrade konkurrenter att skapa en armé av ännu mer "luggable," älskvärda maskiner. Kort efter bidrar till att förändra historiens gång, och hans dator föll Osborne i en spiral av smärta , men nästa gång du beundrar hur dina ultralätta glider in i en manila kuvert, vet du vem du ska tacka. Hitta en kort men söt krönika av Osborne 1 på vår Technologizer länk.

Osborne 1 firar 30-årsdag, och den bärbara datorer revolutionen ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 apr 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Technologizer | Tipsa | Kommentarer

Man styr R / C bil med händerna, för att inte nämna en HTML5-baserad web app (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Med rätt Arduino styrelsen, en R / C racerbil, ett par gem och MacGyver anda, vi tror de flesta kan hacka ihop en kreativ fjärr kontroll i dessa dagar ... men hur många kan öppna källkod en HTML5 web app som ska göra gärningen från någon tablett, telefon eller dator? Gaurav Manek skapad just en sådan sak, och han kommer visa det för dig på en Apple IPAD i videon ovan. Vad mer, han fick också ett Kinect hacka som använder Microsoft djup kamera (med kod Laboratories 'NUI SDK) för att styra samma med den våg av en välplacerad hand - vi är redan föreställa slagsmål ska han och ett labb partner Prova några head-to-head racing åtgärder. Som sagt, du behöver inte vänta på en lysande skapare att ha allt det roliga. Varför inte ladda ner hans källkod på vår länkarna nedan och ge det en chans själv?

Man styr R / C bil med händerna, för att inte nämna en HTML5-baserad web app (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 april 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa Gaurav Manek | Tipsa | Kommentarer

Facebook Kommentarer urtypen Allt hata Facebook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uU0haRmDWpM/:
Array

Nyko Power Pack + och Charge Base för Nintendo 3DS recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/nyko-power-pack-and-charge-base-for-nintendo-3ds-review/:
Nyko Power Pack + och Charge Base för Nintendo 3DS recension
När vi granskade Nintendo 3DS ( båda gångerna ) det var några saker som vi gillade och andra som vi inte, men en sak stod ut som en verklig brist: batteriets livslängd. Tre till fyra timmar på en laddning bara inte klippa det när bärbara spelsystem traditionellt är kända för avfärdade hela den internationella flygningar. Den 3DS skulle kämpa med en pöl-hoppare. Nu, säger Nyko det har en fix , och har släppt ett batteri ryggsäck som lovar dubbelt liv av beståndet konsolen. Spelar det någon leverera? Inte riktigt.

Fortsätt läsa Nyko Power Pack + och Charge Base för Nintendo 3DS recension

Nyko Power Pack + och Charge Base för Nintendo 3DS recension publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 3 april 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Top Gear slår tillbaka på Tesla

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVJtQNSt19U/Top-Gear-Fights-Back-At-Tesla:
En anonym läsare skriver "Top Gear's producenten Andy Wilman svarar på Teslas rättegång." Vi har aldrig sagt att Tesla är sant sortiment är bara 55 miles, i motsats till sina egna anspråk på 211, eller att det hade faktiskt sprang ut laddningen i Filmen våra faktiska ord var: "Vi räknar med att på vår väg den skulle löpa ut efter 55 miles." "Intressant poäng, och så vitt jag kan minnas också korrekt, men jag antar Tesla går det att få PR de vill ha. om detta oberoende av domstolsavgöranden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.