fredag 5 augusti 2011

Är "riktiga namn" Policy maktmissbruk?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rRsyZi13nyQ/Are-Real-Names-Policies-an-Abuse-of-Power:
telekon skriver "Microsoft forskare Danah Boyd menar i artikeln att" De som mest beroende av pseudonymer i nätet utrymmen är de som är mest marginaliserade av system av makt. " Detta kommer i kölvattnet av kritik syftar till Facebook och Google för deras inställning till anonymitet och pseudonymity. En relaterad artikel från Atlanten diskuterar hur revolutionerande det riktiga namnet kravet egentligen är. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony vinner "Epic Fail" heder på Pwnie Awards

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OlGWxmfxFTY/Sony-Wins-Epic-Fail-Honors-At-Pwnie-Awards:
hypnosec skriver "Hackers" favorit senaste mål, Sony, har vunnit en utmärkelse på Black Hat konferensen i Las Vegas denna vecka. dock mycket till besvär för företaget, var priset det spikade i kategorin "Epic Fail" av året. Pwnie utmärkelser, som är som Oscar medel i hacker samhället gav denna "ära" till Sony efter serien av cyberattacker det var utsatt för ett par månader tillbaka, som såg bolagets PlayStation och PC-nätverk spel går ner , liksom många andra tjänster som lider kraftigt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Varför vissa människor har inte Fingeravtryck

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EIHoqpQsxic/Why-Some-People-Dont-Have-Fingerprints:
sciencehabit skriver "Ett mindre antal människor i världen saknar fingeravtryck. Tillståndet kallas adermatoglyphia, och en forskare har kallats det" sjukdomen invandring försening "eftersom de drabbade har så svårt att komma in främmande länder. Förutom att släta fingertoppar, de producerar också mindre handsvett än en vanlig människa. Nu har forskare identifierat den genetiska mutationen bakom tillstånd (abstract). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Bygga mobila webbplatser och applikationer för smarta enheter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4o8UWFASiQA/Book-Review-Build-Mobile-Websites-and-Apps-For-Smart-Devices:
Michael J. Ross skriver "Med spridningen av handhållna enheter som ger tillgång till webben, mer företagare och annan teknik beslutsfattare kräver att deras organisationer webbplatser vara fullt tillgängliga för dessa enheter, och även kan packas om som nya webb- baserade applikationer. Men designers och utvecklare som kan vara ganska skicklig i att icke-mobila webbplatser och Web Apps, kan känna sig osäker på hur hantverk dessa produkter, eller även om att starta processen att lära sig göra det. Nyligen har flera böcker har publicerats att tillgodose det behovet, däribland bygga mobila webbplatser och applikationer för smarta enheter, författad av Earle Castledine, Myles Eftos, och Max Wheeler. " Läs vidare för resten av Michael granskning

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Samsung Hercules brast i det vilda, driver sin väg till Telus snart?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/05/samsung-hercules-snapped-in-the-wild-powering-its-way-to-telus/:
Skulle halvgudar känner mig hedrad att smartphones får namn efter dem? Den Samsung Hercules , från vad vi kan berätta, verkar passa sin givna titeln lämpligt, han var ju berömd för sina Behemoth styrka. Tyvärr har vi vetat mer om honom än hans tekniska motsvarighet, men som kan vara snabbt på att förändras. Hittat någon klänger på den fortfarande oanmäld enhet i VIP-evenemang och knäppte en snabb bild för världen att se MobileSyrup. Även om de inte får någon praktisk tid, uppgav de att det var som körs på Telus, visade det sig att ha en 4,5-tums skärm (som ryktas), och är en design mashup av Galaxy S II , Nexus S , och den Infundera 4G . Detta lämnar oss fortfarande med inget annat än rykten spec - som inkluderar en 1,2 GHz dual-core processor, Super AMOLED Plus skärm, 16 GB flash-lagring, 42Mbps HSPA + och en åtta megapixel kamera - men det är trevligt att ha ett ansikte att gå med den berömda namn. För någon som gillar att gå avståndet framstår dess superphone namne säker väldigt nära.

Samsung Hercules brast i det vilda, driver sin väg till Telus snart? ursprungligen visades på Engadget fre, 5 augusti 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileSyrup | Tipsa | Kommentarer

Wikipedia Förlora bidragande säger Wales

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1s8h1BdrcD4/Wikipedia-Losing-Contributors-Says-Wales:
derGoldstein skriver "Enligt en AP-rapport," Wikipedias grundare Jimmy Wales sade ideell företaget som driver webbplatsen är kodning för att förenkla redigeringen förfaranden i ett försök att behålla frivilliga. " Han förklarade: "Vi är inte fylla på våra led ... Det är inte en kris, men jag anser att det är viktigt." Trots Wikipedias långtgående popularitet, sade Wales den typiska profilen för en bidragsgivare är "en 26-årig nördiga manliga" som går vidare till andra företag, gifter sig och lämnar webbplatsen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Probing insulinpumpar för Sårbarheter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIiMrC2E5jw/Probing-Insulin-Pumps-For-Vulnerabilities:
Flera läsare har skickat in nyheten om en presentation på Black Hat säkerhet konferensen från en diabetiker säkerhet forskare, Jerome Radcliffe, som undersöker säkerheten för automatiserade insulinpumpar. Medan de flesta av rubrikerna är sensationella, referera till "dödliga attacker från en halv mil bort," Scott Hanselman bryter ner rapporter i media och ogräs ut felaktigheter och förklarade att medan detta är en giltig problemområde, inte diabetiker behöver inte skyla sig i aluminiumfolie ännu. "Bara att vara tydlig, har Jerome ännu inte lyckats trådlöst hacka en insulinpump. Han har gjort första steg för att sniffa trådlös trafik från pumpen. Inser jag, som jag hoppas du gör, att hans abstrakta inte är komplett. Förhoppningsvis ett mer komplett Presentationen är förestående. jag misstänker att han är explointing fjärrkontrollen inslag i en pump. ... Vad Jerome har gjort, dock ställde en giltig fråga och öppnade en dörr som alla techie diabetiker visste var öppen. Det är dock en uppenbar fråga för alla anslutna enheter. Alla som har sett OnStar starta en bil på distans vet att det finns en risk att en dålig kille kunde göra samma sak. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mätning av öppenhet i Open Source-projekt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMFLouuS2Kk/Measuring-Openness-In-Open-Source-Projects:
suy skriver "Flera open source-projekt finns under olika licenser, och vi betecknas som fri / öppen källkod beroende på licens under vilken den slutliga produkten är släppt. Men det finns andra överväganden, såsom förekomsten av en offentlig färdplan, deltagande . i beslutsprocessen, eller tillgång till den senaste källkoden för att lämna bidrag Vision Mobile har publicerat en rapport som jämför och mäter öppenheten i flera open source projekt: Android, Eclipse, Linux, MeeGo, Mozilla, Qt, Symbian (tills Förekomsten av stiftelsen) och WebKit. Eclipse och Linux fick högsta och Android lägsta. " En relaterad artikel om rapporten ställs frågan om öppen källkod behöver företag stöd att verkligen lyckas.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Internet äter till Time Warner Cable Porr Vinster

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jLpoGgf7wOw/Internet-Eats-Into-Time-Warner-Cable-Porn-Profits:
Hugh Pickens skriver "Big kabelbolag som Comcast och Time Warner Cable att fortsätta säga att de inte kan se webb-video skära i sin verksamhet, men det finns åtminstone en stor, smutsig undantag. Time Warner Cable sade i sin kvartalsrapport vinst rapport att dess video- . on-demand (VOD) verksamhet sjunkit avsevärt under det sista kvartalet Ombedd att förklara var nedgången kom ifrån, kom VD Glenn Britt ren, mer eller mindre: en stor del av nedgången beror på, istället för att hyra en porrfilm i HD för $ 9,98 , Time Warners kunder får sina porr fixa på internet gratis. "En av de saker som händer med VOD är att det har varit ganska stabilt trender över en period nu för vuxna att gå ner, till stor del eftersom det finns den typen av material tillgängligt på Internet för gratis, säger Britt. "Och det är ganska hög marginal." För att vara rättvis, hängande porr hyror inte tar hänsyn till alla Time Warner Cable VoD nedgång. CFO Rob Marcus sade att även "den största bit av årets kvartal föregående år minskade i själva verket i den vuxna kategorin, ' Resten av minskningen beror på att det inte fanns många stora pay-per-view-händelser som boxningsmatcher sista kvartalet, och eftersom vanliga hyrfilmer är nere också. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kinas 5-års cyberkrig träffade Western Tystnad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iSrxkW6rmiw/Chinas-5-Year-Cyberwar-Met-With-Western-Silence:
jfruhlinger skriver "McAfee i går beskrivs vad man kallar Operation Shady råtta, en femårig kampanj cyberespionage lanserats av en nationell regering mot internationella organisationer och privata företag som regeringen var nästan säkert Kinas, så frågan blir:. varför är de västerländska nationerna tysta om det Ett faktum avslöjas av räderna är att förutsägelser av cyberpunk romaner nonwithstanding, privata företag är fortfarande ganska svag i ansiktet på de nationella regeringarna? - och det är de nationella regeringarna som måste agera mot sådana intrång. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google Utveckla Mästare API - Web väsentligt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ugf_43Um3oA/Google-Developing-Master-API-mdash-Web-Intents:
GeneralSecretary skriver "Google är att utveckla ett API för att möjliggöra Web Apps för att enkelt dela information med olika tjänster att citera:". Android OS löser detta problem med uppsåt, en anläggning för sent run-time bindande mellan komponenter i samma eller olika program i. uppsåt systemet klientprogrammet begär en allmän handling, till exempel dela och anger data för att övergå till den valda tjänsten programmet. användaren ges en lista över program som har registrerat att de kan hantera den begärda uppsåt. Den användarvänliga valda programmet skapas i ett nytt sammanhang och passerade de data som skickas från klienten, vars format är fördefinierade för varje specifik avsikt typ arbetar hårt utforma ett motsvarande system för webben Vi:.. Web väsentligt Detta webbplattform API kommer att ge samma fördelar av Android avsikter, men passar bättre för webbapplikation. ... Som med Android, dokument Web väsentligt en första uppsättning uppsåt åtgärder (redigera, visa, etc.) som sannolikt täcker majoriteten av användningsfall på webben idag, men eftersom webben växer och webbplatser ger mer funktionalitet kommer nya uppsåt åtgärder läggas till av tjänster som dokumentera dessa väsentligt, vissa mer populära än andra för att främja utveckling och användning av avsikter, planerar vi att skapa en webbplats för att bläddra befintliga. avsikter och lägga till nya avsikter. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.