torsdag 13 oktober 2011

Gate One 0,9 Släppt, ger SSH på webben

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D2G_MwEkSvM/gate-one-09-released-brings-ssh-to-the-web:
Riskable skriver "Dan McDougall (full information: Det är jag) bara offentligt släppt källkoden till Gate One, som är en HTML5-drivna terminalemulator och SSH-klient Det är unikt genom att det inte kräver någon webbläsare plugins (den använder. WebSockets) och stöd för flera samtidiga anslutningar / SSH sessioner i en och samma flik. Det kan återuppta användarnas sessioner efter att kopplas, och stöder både klient och server-sessionen på inspelning / uppspelning (se som en logg eller som en video). Gate Man kan också bäddas in i andra webbaserade applikationer såsom administration gränssnitt, seriell port koncentratorer, virtuella apparater, eller vad som helst. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Remirroring Mark Pilgrims webbplatser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I_4V2guzpjY/remirroring-mark-pilgrims-sites:
Första gången accepterade inlämnare ServerCobra skriver "I förra veckan, Mark Pilgrim" drog ner hans populära "Dive Into ..." platser. Jag remirrored ett par av dem, eftersom de är alldeles för bra och viktigt att förlora. DiveIntoPython.net, DiveIntoPython3.net och DiveIntoHTML5.net. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AisleFinder lanserar Supermarket API, ett open source-API för Livsmedel

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eI4av4EBv4k/:
aiselfind-indeximg

Fråga vilken utvecklare som arbetar i detta utrymme, och de kommer att säga att exakt livsmedelsbutik produktinformation är svårt att hitta via ett API. För att hjälpa lösa detta problem, laget från inköpslistan skaparen AisleFinder har lanserat Supermarket API , ett open source-API för dagligvaruhandeln branschen.

Den nya API innehåller produktinformation på över 150.000 livsmedelsbutiker poster samt gångar info i över 2400 butiker i USA

För närvarande ger API tillgång till snabbköpet gången information från Whole Foods, Trader Joes, Safeway, Costco och Wal-Mart i USA och utlovar ytterligare uppgifter för butiker i Kanada och Europa snart.

I fråga om produktlistor erbjuder API beskrivningar, foton, kategorier och gångar för över 150.000 livsmedelsbutiker objekt. Och eftersom det är öppen källkod, lovar laget att det alltid kommer att vara en gratis version av Supermarket API att använda.

Det bör noteras att Supermarket API är inte första produktinformation tjänst för att försöka lösa svårigheterna i samband med tillgång till livsmedelsbutiker uppgifter info via programmatiska sätt. I augusti lanserade Mobile App beslutsfattare Pushpins, Inc. SimpleUPC , som innehåller uppgifter om över 120.000 mat, dryck, personlig omvårdnad och bohag från över 15 tusen märken och nästan 5000 tillverkare. Skillnaden är att SimpleUPC inte innehåller gången information, medan Supermarket API gör. Den är också utformad mer för att användas med UPC och streckkodsläsare apps skanner, än med inköpslista eller gången program navigering.

Supermarket API är fortfarande i ett tidigt utvecklingsskede, men om du är i behov av en tjänst som denna, chef över till www.supermarketapi.com för mer info.



EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon går vi hands-on på CTIA E & A 2011 (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/ecoatm-offers-instant-money-for-your-old-phone-we-go-hands-on-a/:
Gammaldags ATM möter dagens program telefon återvinning. Det är tanken bakom EcoATM, en start för att hjälpa till att minska elektroniskt avfall och nötkött upp plånboken på samma gång. Naturligtvis är det inte ett nytt begrepp: telefon återvinningsprogram har funnits ett tag nu, hjälper dig att hålla grönt genom att ge dig lite grönt. Handel i en gammal telefon för den allsmäktiga dollarn, men vanligtvis handlar om att fylla i pappersarbete, skriva ut etiketter, sjöfart enheten till anläggningen och väntar på fyra veckor för en check. EcoATM mål är att eliminera allt detta till förmån för en enkel 5-minuters process som slutar med kontanter i hand. Företaget har maskiner som inrättades populära köpcentra i olika städer i hela landet, redo att hjälpa dig en del sätt med din gamla enhet. Ta en titt på ett galleri och hela demonstrationen nedan.


Zachary Lutz bidragit till denna hands-on.

Fortsätt läsa EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon går vi hands-on på CTIA E & A 2011 (video)

EcoATM erbjuder omedelbar pengar för din gamla telefon, vi går hands-on på CTIA E & A 2011 (video) dök ursprungligen på Engadget on Wed, 13 okt 2011 12:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

US Senator Wyden Höjer konstitutionella frågor om ACTA

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8q6uoqWHJ80/US-Senator-Wyden-Raises-Constitutional-Questions-About-ACTA:
bs0d3 skriver "I ett skriftligt brev som finns här, till amerikanska senatorn Ron Wyden frågor president Obamas myndigheten underteckna ACTA utan kongressens godkännande." Det kan vara möjligt för USA att genomföra ACTA eller andra handelsavtal, en gång som giltigt har lagts, utan lagstiftning om avtalet inte kräver någon förändring i amerikansk lag "Wyden skriver." Men oavsett om avtalet kräver ändringar i amerikansk lag ... den verkställande makten saknar konstitutionell behörighet att ingå ett bindande internationellt avtal om frågor som delegerats av konstitutionen till kongressen "myndighet, frånvarande kongressens godkännande. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Caption Contest: Mavis Beacon lär cykling

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/caption-contest-mavis-beacon-teaches-biking/:
Pee-wee älskade cykel har ingenting på denna bad boy. De två-hjuling har fått ett tangentbord i full storlek, en del stora röda knoppar och en miniatyr-skärm på styret, för dem som har att göra några allvarliga skapa innehåll, medan vävning genom trafiken. Visst det är inte den säkraste lösningen på vägen, men inspiration kan slå till när du minst anar det - sedan igen, så kan mötande bilar.

Michael: ".. Pen> svärd, men bil> tangentbord Hoppas ägaren fick livförsäkring"
Brian: "Lyckligtvis offren gick iväg med whiplash och en dålig fall av karpaltunnelsyndrom."
Tim: "!? Dang Du fick stötar, pinnar ... tur att du aldrig skicka iväg något sött TXTs"
Don: ". Här är som cykelbud du frågade efter, chef"
Terrence: "När Billy berättade för sina vänner fick han en ny cykel frågade de," men det kan spela Crysis? " Lite visste de ... "
Richard Lawler: "Nu potentiella tjuvar måste bestämma mellan att använda bultsax eller tabeller regnbåge."
Zach Honig: "..? Hej Jätte Ja du hålla matkassen Du är inte så stor längre, nu är du"
Billy: "Vad Ingen sa något om cykling medan du skriver."
Jon: "Q, du har överträffat verkligen dig själv den här gången."
Mat: ". Data från Goonies kan ha vuxit upp, men hans val cyklar har inte"
Dan: "Minst de inte ljög när de kallade det" en aldrig tidigare skådad mobil enhet. "

Caption Contest: Mavis Beacon lär cykla publicerades ursprungligen på Engadget tor, oktober 13, 2011 00:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

htc Sensation XE med Beats Audio recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/htc-sensation-xe-with-beats-audio-review/:
Vi hade några hands-on tid med HTC: s nya europeiska Android flaggskepp ett kort tag sedan, men det var inte alls tillräckligt för att besvara alla våra frågor om hur 4,3-tums, jämför 1,5 GHz dual-core-XE till den ursprungliga 1.2GHz Sensation eller om genomförandet av Beats Audio var något mer än en slug system kokas upp mellan tillverkarens marknadsförare och Dr Dre agent. Men nu här telefonen har våra närmaste följeslagare tillräckligt länge för att avslöja sin verkliga färger. De är röda, i första hand, men det finns en hel regnbåge av detaljer direkt efter pausen.

Gallery: htc Sensation XE

Fortsätt läsa htc Sensation XE med Beats Audio recension

htc Sensation XE med Beats Audio recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 oktober 2011 10:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Räfflad Disk Spinner rensar upp: $ 1M För Vinnare av oljeutvinning Challenge

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-VMuzpctjNQ/Grooved-Disk-Spinner-Cleans-Up-1M-For-Winner-of-Oil-Recovery-Challenge:
cylonlover skriver "I juli, i efterdyningarna av Deepwater Horizon oljeutsläppet lanserade X Prize stiftelsen Wendy Schmidt Oil UTMANING Cleanup X. likhet med tidigare X pristävlingar var detta ett avsett att uppmuntra den privata sektorn vetenskaplig forskning, genom att erbjuda en prissumma till det lägsta laget på bästa sätt kan möta en viss utmaning. I det här fallet hade lag för att demonstrera ett system som de själva skapat, som kunde återhämta olja från ett hav vattenyta på högsta Oil Recovery (ORR) över 2500 US gallons ( 9,463.5 liter) per minut, med en oljeutvinning Effektivitet (malm) på mer än 70 procent. Idag var de vinnande lagen meddelade med 1 miljon USD första pris går till Team Elastec / American Marine för deras unika räfflad skiva skimmer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Shady återtransport Centers Exposed

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71NuBQu_kjk/Shady-Reshipping-Centers-Exposed:
Dynamoo skriver "Har du någonsin undrat hur brottslingar kan trolla bort de produkter de köper med stulna kreditkort? Svaret är att de använder förvånansvärt sofistikerade men mycket skumma återtransport centra för att tvätta varor på väg till Östeuropa. Skurkarna gör pengar, men det är mulor gör återtransport som så småningom kommer att fastna. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/mobius-smartphone-ultrasound-hits-the-market-two-years-too-late/:
Mobisante Mobius smartphone ultraljud
Mobisante är Mobius smartphone ultraljud systemet fick FDA-godkännande i februari, ett stort steg mot att få produkten ut genom dörren. Nu en skapelse av tidigare Microsoft pamp Dr Sailesh Chutani är äntligen tillgänglig för beställning, är det enda problemet att det är uppbyggd kring två-åriga tech. I hjärtat av Möbiusgruppen systemet är en Toshiba TG01 (det av Windows Mobile 6,5 lager) ett numera hopplöst föråldrad luren. Ändå kostar sonden och telefonen ihop $ 7495, bara en liten bråkdel av vad traditionella ultraljud system kostnad. Vi är säker på att det är små kliniker, särskilt i fattiga och i avlägsna delar av världen, som redan eyeing Dr Chutani lösning, och om hans företag partitur nog order, hoppas han att sänka priset på mitten. Kanske de kan lägga en del av dessa pengar för att utveckla ett system som fungerar med smartphone plattformar folk faktiskt använder - som Android och iOS. Kolla in demo video efter rasten.

Fortsätt läsa Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans

Mobius smartphone ultraljud träffar marknaden två år för sent för relevans ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 oktober 2011 09:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Mobisante | Tipsa | Kommentarer

Vi Slutligen Varför olja och vatten inte blandas

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cr8vIur1zPM/We-Finally-Know-Why-Oil-and-Water-Dont-Mix:
CoveredTrax skriver "Alla vet att olja och vatten inte blandas. Det är ett enkelt koncept, visst, men de hydrofoba interaktioner mellan fett och vatten är avgörande för mekaniken i mikrobiologi. Det konstiga är, basen teorier om kemin tyder på att det inte finns någon Anledningen olja och vatten ska inte blanda, även om det är uppenbart att det inte är fallet Nu finns det en förklaring:. en grupp av kemiska ingenjörer vid University of California, Santa Barbara har definierat en ekvation som mäter en förening som är hydrofob karaktär Det är den första. sådan ekvation i sitt slag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Giant tablet låter befälhavare styra krig med svepa med fingret

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/giant-tablet-lets-commanders-control-war-with-the-swipe-of-a-fin/:
Amerikas väpnade styrkor har lagt till några stora tech till sin arsenal nyligen, från smartphones för soldater till gigantiska övervakning luftskepp . Och nu har AAI presenterade ett nytt verktyg för slagfältet befälhavare i form av gigantiska pekskärm tablet. Dess skärm är tre meter med två fötter och sysselsätter övervakning information för att ge de ansvariga en overhead bild av en krigszon som visar positionen för både goda och dåliga. Ikoner representerar trupper, flygunderstöd och drönare spion, som sedan distribueras genom att klicka och dra dem på pekskärmen. En sådan ingång faktiskt inte kontroll slagfältet tillgångar, men det behöver skicka order till lämplig personal så att de kan genomföras, och soldater bekräfta mottagandet av ordern via snabbmeddelanden. Företagets fortfarande försöker sälja systemet till armén, men vi skulle föreställa oss att sådana drag och släpp krigföring kommer att överklaga till Uncle Sam. Vem vet, kanske alla dessa timmar spenderas finslipa dina Starcraft färdigheter snart kan komma till god användning försvara landet.

Giant tablet låter befälhavare styra krig med svepa med fingret ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 okt 2011 08:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bredband | Tipsa | Kommentarer