lördag 1 januari 2011

Säkerhet Forskare Hittar Hundratals webbläsarbuggar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F4wcpmXuaOw/story01.htm:
En anonym läsare skriver "PC Magazine rapporterar om en mycket lågmäld sen natt post till den fullständiga upplysningar sändlistan, där trygghet forskaren Michael Zalewski delade en bråkat verktyg enligt uppgift kan identifiera över hundra webbläsarbuggar. Vissa av dessa buggar, säger han , kan redan kända till tredje man i Kina. Rapporten innehåller också en redogörelse för hur webbläsarleverantörer klarat fastställer dessa brister så här långt. Inte överraskande verkar Microsofts svar tidslinje deprimerande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Android Textmeddelanden Going Intermittent Astray

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sysKMTioTBo/story01.htm:
theodp skriver "Rapporter från Engadget och flera andra pekar på att Tiger Woods och Brett Favre kanske vill undvika Android för tillfället. Det verkar Android är standard SMS app fortfarande har hemsk textmeddelanden buggar som kan att ibland skicka texter till fel person." Detta tickar mig som ingen annan teknik glitch som jag upplevde under de senaste åren, "lyder en olycklig husbil's post på en lång Hjälp forumtråd öppnades den 16 mars." Om en bank deponeras min lönecheck till en annan persons konto jag inte skulle betona så mycket att jag kan alltid få tillbaka pengarna. Hur fan tror du tar orden tillbaka? "Åh förlåt boss du måste ta reda på att jag tycker du är en idiot, kan jag ändå hålla mitt jobb, snälla snälla snälla?" "Över på Google Code, Issue 9392 - SMS intermittent skickas till fel och till synes slumpmässiga kontakt - bär en prioritering av" Medium ", även om den har 600 + kommentarer och har medverkat genom 3.600 + folk".

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Windows och Mac OS X gör det på Cr-48, ser bra ut i matt svart

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-and-mac-os-x-make-it-onto-the-cr-48-look-great-in-matte/:
Google byggt Cr-48 med hacking i åtanke, så det är ingen överraskning att vi ser andra operativsystem dyker upp. Ändå är det kul att titta på, och driftiga hackers har fått de flesta av de vanliga misstänkta igång: först Ubuntu , och nu Mac OS X och Windows. Det låter som mycket arbete, och vi lovade att 2011 skulle bli året har vi satt på våra åsnor och inte göra något svårt, men du är välkommen att ge det en chans! Bara slå upp de källa länkarna nedan för instruktioner, och följ efter rasten för video av OS X i aktion.

[Tack Damian W.]

Fortsätt läsa Windows och Mac OS X gör det på Cr-48, ser bra ut i matt svart

Windows och Mac OS X gör det på Cr-48, ser bra ut i matt svart ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 januari 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Something Awful , Damis648 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Ungerska tjänstemän kan nu censurera medierna

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tnCPmxvDBRs/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Ungern är inställd för att reglera medierna, inklusive webb-publicerat innehåll, enligt en ny lag som ska tillämpas i dag. Lagen kräver att alla medier för att ge en" balanserad syn "och får inte gå mot" allmän moral "och platser alla publikationer under kontroll av en ny reglering av organ, vars topp medlemmar har alla blivit nominerade av premiärminister Viktor Orban. Orban, vars starka sätt har jämförts med Putins, har varit hårdare sitt grepp över Ungern. "Under de sju månader som gått sedan Orban kom till makten med två tredjedelars majoritet i parlamentet, har han genomfört retroaktiv skatt i strid med konstitutionen, bromsats författningsdomstolen makt, effektivt nationaliserade privata pensionsfonder och sätta styrande part allierade i ledningen över minst fyra oberoende institutioner, däribland revisionskontoret. " Medborgarna dömdes i tillämpningen av den nya lagen kan fortfarande utmana den vid Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna - se dig om några år ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Har industrialiserade världen Uppnådd Peak Travel?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iMDDpM1H1Ws/story01.htm:
Harperdog sänder detta utdrag från Miller-McCune: "En studie (abstract) av åtta industriländerna, inklusive USA, visar att till synes obevekliga trender - allt fler människor, fler bilar och mer körning - avstannade under de första åren av det 21-talet, långt innan den senaste tidens upptrappning av bränslepriserna. Det kan vara ett tecken, forskare sade att efterfrågan på resor och efterfrågan på bilägandet i dessa länder har nått en mättnad. "Med tala om" peak oil, "varför inte möjligheten att" peak travel "när en tydlig platå har uppnåtts?" frågade medförfattare Lee Schipper ... De flesta av de åtta länder i studien har upplevt nedgångar i miles reste med bil per invånare under de senaste åren. USA tycks ha nått sin topp med en årlig 8.100 miles med bil per invånare, och Japan är håller stadigt på 2.500 miles. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




HTC Shift EVO 4G visar nochalantly Facebook för att Amazon förbeställa

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
Så vad händer om ingen har brytt sig om att tillkännage det än? Sprints kommande EVO Shift 4G Android har dykt upp på Amazons trådlösa utlopp, om än med EVO : s spec ark. Vi var upptagen bli upphetsad om sin 8 megapixel kamera med HD-video och 1,3 megapixel framsidan kameran, men då vi insåg dessa specifikationer förmodligen inte hör till EVO Shift 4G när vi läser en lapp där det stod här telefonen har " släppt i juni 2010 . " Produkten bild och titel är otvetydiga, dock, och både erbjuder dig EVO Shift 4G reglaget, att ha och hålla för $ 200 på en två-års kontrakt. Klart någons fick sitt EVOs blandas ihop och har HTC: s andra 4G katt på Sprint nätverk ur påsen lite tidigare.

[Tack, Ryan]

HTC Shift EVO 4G visar nochalantly Facebook för att Amazon förbeställa ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 1 januari 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Ersätta traditionella Lagring, Databaser med in-Memory Analytics

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2FQMgwxRFg/story01.htm:
storagedude skriver "Traditionella databaser och nätverk lagring, även de idrottsliga höghastighetståg Solid State Drives, inte erbjuder tillräcklig prestanda för realtidsanalyser vurm svepande företag, som ger upphov till in-memory analys, eller data mining utförs i minnet utan . begränsningar i traditionell datasökväg Slutresultatet kan vara att lagring och databaser få skjuts till periferin av datacenter och i minnet analytics blir ny kritisk IT-infrastruktur Från artikeln:. "Med stora leverantörer som Microsoft och SAP köpa till in-memory analytics för att lösa Big Data utmaningar, är den stora frågan för det vad denna utveckling kommer att innebära för den traditionella datacenter infrastruktur. Kommer lagring, även flashminnen, att behövas i framtiden, med tanke på kravet på realtid analys och nuvarande trender i design för realtidsdata Analytics? Eller kommer lagring flytta från hjärtat av datacenter och bli endast ett medel för säkerhetskopiering och återställning för kritiska realtid apps? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Windows XP delvis återskapas i LittleBigPlanet 2, UPS står på spel för spelare ambitionsnivå (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Vi har sett en CHIP-8 emulator till och med en virtuell processor byggd inuti spel, men vi har ännu att möta en omgång rekreation av Windows. Tack vare en kvartett av flitiga LittleBigPlanet 2 beta spelare, men kan vi nu äntligen kontrollera att av i vårt exemplar av 100 Geeky projekt du måste vittne inför Dying. Som videon ovan visar, större Windows-funktioner de har emuleras hittills inkludera en fungerande Start-menyn och muspekaren, multiplayer stöd för en mängd bloatware spel, och även goda ole "blue screen of death. Det är ganska imponerande saker från ett ambitiöst plattformsspel titel som inte kommer att officiellt fartyg till mitten av januari. Onödigt att säga, när den fulla versionen kommer räknar vi med att se en fungerande kopia av Lion kör stat. Du hörde oss människor - vi sätta ribban så högt.

Windows XP delvis återskapas i LittleBigPlanet 2, UPS står på spel för spelare ambitionsnivå (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 1 Jan 2011 12:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Playstation Lifestyle | Tipsa | Kommentarer

Ubisofts Draconian DRM Lappat?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BP3i6ZCv-us/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Det verkar som om Ubisofts kontroversiella DRM som infördes förra året som krävs för spelare att ha en permanent anslutning till Internet har lappats att inte längre stoppa spelet när anslutningsmöjligheter droppar, men en Internet-anslutning krävs fortfarande när du startar spelet . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.