lördag 9 juli 2011

Google: Orkut Kan samexistera med Google +

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0qIBKtwyB4s/Google-Orkut-Will-Co-Exist-With-Google:
splitenz skriver "Googles andra sociala nätverk webbplats, Orkut, som har funnits i ungefär sju år och har tiotals miljoner användare över hela världen, kommer att fortsätta att fungera parallellt med det nya Google + för nu. Men är Google lämnar sina dörrar öppna när det gäller möjligheten att sammanföra de två genom någon form av integration längre ned på vägen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


<em>Space Invaders:</em> The Movie

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TN6ACmqMzts/emSpace-Invadersem-The-Movie:
rainmouse skriver "Hollywood, klart efter att ha sett den enorma framgång och ändlös kritik av andra anpassningar dataspel med sina typiska fängslande story och djup, trovärdig karaktär utvecklas, har nu tydligen plockat upp rättigheterna för att göra en film baserad på Space Invaders". Det klassiska 1980-arkadspel från Taito och Midway, som rankas som det bästa arkadspelet genom tiderna av Guinness World Records, är på väg till den stora skärmen artighet av producenter Lorenzo di Bonaventura och Odd Lot Entertainments Gigi Pritzker. "hjälp gärna till genom att tillhandahålla lämpliga plot-linjer och skisser karaktär nedan.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Twitter Endgame: IPO, schack, eller Roulette?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fCb0DLlpyg0/:

Redaktörer OBS: Gäst bidragsgivare Semil Shah är en entreprenör intresserad av digitala medier, konsument-internet och sociala nätverk. Han är baserad i Palo Alto och du kan följa honom på Twitter @ semilshah .

Rapporter virvlande som Twitter är i samtal om att höja $ 400.000.000, vilket värderar bolaget nära till $ 8 miljarder. Det verkar som om det bara var igår som Twitter upp $ 200m från Kleiner Perkins . Vid tiden för Kleiner investering, skrockade en del förståsigpåare under deras andedräkt, hävdar den gamla venture företaget betalade upp på priset för att kräva lite av eget kapital i sociala nätverk, som de hade uppfattats ha missat.

Trots att skratt, kan det vara John Doerr , hans partner, andra Twitter investerare , och deras anställda som delar i den sista skratt. Förutom att framgången av deras nisch medel, visste Doerr exakt vad han gjorde när han jagade ner den här affären i december förra året. Att köpa en bit av Twitter, kan man ansluta prickar för möjligheten att Doerr, med sin djupa kunskap om Google , vet något om ett Twitter-slutspel som fick sin investering safter flödar. Det har varit otaliga blogginlägg försöker visa att Google ska köpa Twitter. Samtidigt lämnade annan teknik jättar hängande utan några sociala data kan uppfatta Twitter som en attraktiv uppköpskandidat också, vilket ger dem ett stort nätverk och hjälpa segla många muromgärdade-garden webbplatser fyllda med sociala, användargenererat innehåll. Kan bolagets större aktieägare bidra till att skapa konkurrens för en Twitter-affär i en mycket liten marknad?

Den namnupprop av Twitter investerare är imponerande, fylld med namn på blue chip företag som vågar och konsument kändisar webben, av vilka många byggt sitt rykte till stor del genom denna investering och det med rätta. Med cirka 400 anställda, varav hälften fokus på teknik och produktutveckling, inte Twitter inte nödvändigtvis behöver nästan en halv miljard dollar i ytterligare finansiering för att fortsätta. Hittills har man kunnat boka några intäkter bygger till stor del på främjas tweet annonsenheten.

Men det har också varit att förvärva företag för att eliminera döda vinklar i sin teknik och produktutbud, hittills spendera mer än $ 50M på inköp som Fluther , TweetDeck och nu senast, Backtype . Man skulle kunna hävda att eftersom bolaget fortsätter att få produkten tillbaka på rätt spår att en blandning av städning plus nyförvärv vettigt att få produkten till en punkt av stabilitet. Detta tycks vara vad som händer speciellt under den produkt ledning av C0-grundare Jack Dorsey , som kom tillbaka, men fortfarande är VD för torget , och tidigare Google AdSense guru Satya Patel

Vecka i tech: Anons busted, P2P-tillslag pågår

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/copMpAGLpVI/week-in-tech-anons-busted-p2p-crackdown-underway.ars:

Denna vecka har inneburit stora nyheter: American internetleverantörer gått med på att bli upphovsrätt tillsynsansvariga för musiken och företag film, strypning eller kopplar användare efter flera "slag" mot dem.

Men det var inte den enda stora nyheten. Arresteringar av medlemmar i Anonyma i Europa, Amazon Appstore frågor, och även hav lera toppar vår lista över de berättelser som betydde något denna vecka.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Kingston Wi-Drive trådlös lagring för iOS recension (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/kingston-wi-drive-wireless-storage-for-ios-review/:

Med nästan 350 tusen apps och räkna, det iPhone tillåter oss maximal kapacitet på 32GB dig inte ens skrapa på ytan av App Store-katalog. Släng i en HD-film, lite TV episoder, hundratals låtar och ett par tusen bilder, och du kommer att tugga igenom de som är tillgängliga byte på nolltid. De flesta tillverkare kompensera denna begränsning genom att ta med en microSD-kortplats för extra lagringsutrymme, men inte Apple - du har fastnat med den ursprungliga kapacitet tills du är redo att uppgradera till en ny enhet. Lyckligtvis för dem som behöver mer lagringsutrymme nu och inte har något emot att betala för det, AirStash , Seagates GoFlex satellit , och nu Kingstons supertunna Wi-Drive ger dig möjlighet att öka spelningar utan att uppgradera eller byta till en annan plattform. Ingen av dessa fickan servrar kommer utan kompromisser, men - du kommer att spendera över $ 100 för även de mest grundläggande alternativet, men tillägger samtidigt ännu en enhet till din bärbara mix.

Fortsätt läsa Kingston Wi-Drive trådlös lagring för iOS recension (video)

Kingston Wi-Drive trådlös lagring för iOS recension (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 9 juli 2011 14:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Google ordförande vittna vid Antitrust hörsel

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jp4dFhV4fSY/Google-Chairman-To-Testify-At-Antitrust-Hearing:
Bontj skriver "Efter ett hot om stämning, kommer Google styrelseordförande Eric Schmidt att vittna vid en senat antitrust underkommitté i september. Google har förnekat agerar anticompetitively och nämner dess framgång som orsak till den ökade granskningen. Federal Trade Commission och EU-kommissionen har både lanserat antitrustundersökningar i företaget, och justitiedepartementet genomför också en brottsling sond i sitt godkännande av annonser från oseriösa webben apotek, har en utredning Google avsatt $ 500.000.000 att lösa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Fråga Slashdot: att leva utan internet At-Home Access?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Goq8wRIVNj8/Ask-Slashdot-Living-Without-Internet-At-Home-Access:
En anonym läsare skriver: "Jag har bestämt att Internet inte längre en positiv inverkan på mitt liv, och är intresserad av att dra in min tjänst. I syfte att inte avstå från alla digitala bekvämligheter, jag planerar att starta ett litet intranät, hosting några resurser att jag tror att jag skulle vilja ha tillgång till regelbundet (t.ex. en text dump av Wikipedia). Jag ska också fortfarande ha tillgång till internet på mitt kontor, och har lätt tillgång till allmänna Wi-Fi . på bibliotek och kaféer Mina frågor är alltså:?? Har någon erfarenhet av att leva utan internet Vilka stora olägenheter har du stöter Vilka resurser ska jag sätta på mitt intranät Finns det något jag är över "?

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Gillmor Gang 7.09.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LVupj9bTZEo/:

The Gillmor Gang - Michael Arrington, Dan Farber, Robert Scoble, och Steve Gillmor - njöt @ scobleizer är FaceTime turné i Floridas övergivna Kennedy Space Center i efterdyningarna av den sista bollen lanseringen. Nedräkningen Klockan lör frysta mitt i ett hav av media trailers och den enorma Twitter Live församlingens byggnad. Nej, vänta, det var där FriendFeed stod till Google + lanserades förra veckan.

Google + ska köpa Twitter, föreslog @ Arrington från hans avgång centrum i nordvästra USA. Med omedelbar verkan stänga sin live stream till Google dagen efter Plus börsnoterades, förefaller det osannolikt Jack och Dick (och EV och Alice för den delen) är närmare att sälja. Som spöke Walter Cronkite kikade ner från "permanenta" CBS News bunker, CBSNewsOnline chefredaktör @ skolade dbfarber @ Arrington på nyheterna för dagen. Vi har alla lite äldre. Och på den vägen var det.


Ex-NSA Chief Stöder separat Secure Internet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pymtSTTi2-Q/Ex-NSA-Chief-Supports-Separate-Secure-Internet:
Hugh Pickens skriver "Nextgove rapporterar att Michael Hayden, tidigare chef för både NSA och CIA, säger USA på allvar kan överväga att skapa en ny Internet-infrastruktur för att minska risken för cyberattacker och flera nuvarande federala tjänstemän, inklusive USA: s Cyber ​​Command chef general Keith Alexander, har också flutit begreppet '. säker "nätverk för kritiska tjänster som finansiella institutioner, känslig infrastruktur, entreprenörer regeringen, och regeringen själv som skulle vara muromgärdade bort från den offentliga webben. skillnad. com, . xxx och andra nya domäner nu frodas på Internet. säker skulle kräva besökare att använda certifierade referenser för inresa och skulle göra sig av med användarnas fjärde tillägget rätt till integritet. "Jag tror Keith försöker att föreslå är att vi behöver en mer härdade företagsstrukturen för vissa aktiviteter och vi måste gå bygga det, säger Hayden. "Alla de människor som vill att kränka deras integritet på Facebook - låt dem fortsätta att spela". Clay Dillow skriver att på det befintliga nätet alla gör allt på nätet anonymt, och även om det är bra för friheter, det är också farligt när cyberbrottslingar / utländska hackare roaming cyber landsbygden. Enligt förslaget. Secure Internet "du kanske inte kunna gå vissa stadsdelar av webben utan att visa dina papper vid en vägspärr - och kanske utsätta dig själv för en av dessa förödmjukande elektroniska pat-downs också, ". skriver Dillow" De som vill vara anonym på nätet kan fortfarande leka omkring i värld av dot-com, men i dot-säkra värld du skulle behöva bevisa att du är du. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nike + GPS sociala Uppdateringen kan få folk att köra från ditt Twitter, Facebook-konton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/nike-gps-social-update-may-make-people-run-from-your-twitter-f/:
Nike den här veckan rullas ut uppdateringar till sina Nike + GPS- app, inklusive buggfixar och en automatisk kalibrering funktion, vilket bör bidra till att förbättra noggrannheten i din springa. Också ombord är sociala funktioner, vilket tryck kör uppdateringar till Facebook och Twitter. Den tweets / inlägg kan tack och lov redigeras innan de skickas ut i världen, men vi skulle rekommendera att använda lite för skönsmässig bedömning innan du laddar upp dina feeds med detaljer i din senaste träning. Den uppdaterade app kan laddas ner nu för $ 2 från iTunes.

Nike + GPS sociala Uppdateringen kan få folk att köra från ditt Twitter, Facebook-konton ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 Jul 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink iLounge | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Sony lanserar End MiniDisc Walkman

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G_0kocEhJ48/Sony-Announces-End-For-MiniDisc-Walkman:
Älskade konserten smalnar för sin ringa storlek, stöttålig och lång batteritid, MiniDisc-inspelare aldrig mycket fångats på med allmänheten. Jag minns att leka med en i början av 90-talet - innan högkvalitativ solid state-inspelare stereo var prisvärda - och ser fram emot den dag då jag skulle ha en av mina egna. Uppspelning endast däck fanns, men förståeligt (i efterhand) aldrig blev storsäljare, när MiniDisc infördes, var cd-skivor fortfarande ett senare komma, och 8-Banan var frisk i sinnet. Musik fans var förmodligen trött på att ersätta sina vinyl och kassetter med nästa stora grej. Fortfarande, med dess billiga medier och anständigt bärbara inspelare, slog MiniDisc ett ackord för vissa användningsområden, och fastnade runt bättre än Digitala kompaktkameror kassetten. Nu, 19 år efter införandet av MD-formatet, har Sony meddelat att man kommer att sluta skeppa sin MD Walkman produkter i september, även om det kommer fortsätta att producera tomma media.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: pirater kontra iTunes Match, ännu mer iPhone-rykten

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

Det var en kort semester vecka i USA, men vi var ändå spola med nya iPhone och rykten iPad. Ars grävde också i några av de juridiska frågor som kan vara inblandade med iTunes Match och piratkopiering av musik, och vi diskuterade exakt hur mycket tid iPhone-användare spenderar spela spel i en månad. Om du behöver komma ikapp, här är Roundup:

WSJ: nästa iPhone vara "tunnare och lättare" än iPhone 4 : Källor till Wall Street Journal hävdar att Apples nästa generations iPhone kommer att ha en "tunnare och lättare" formfaktor, och att Apple kanske vill för 25 miljoner enheter från en enda leverantör.

Fråga Ars: iTunes Match att användas för att jaga musik pirater? : Massor av människor undrar om du registrerar dig för iTunes Matchen kunde avslöja den tvivelaktiga källan till deras kopia av Village People: s "Cruisin". Kommer Apple iTunes Match att sortera pirater ut från dem som faktiskt betalar för sin musik? Apple kommer inte att säga, men juridiska experter tror inte att de kommer.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg