söndag 28 augusti 2011

HealthTech misslyckas: Lärdomar för entreprenörer från Hälsa Startups gått snett

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XA8lowyYbz0/:
Train Wreck

Redaktörens anmärkning: Gästen inlägget skrevs av Dave Chase, VD för Avado.com , en patient relationship management företag som var en TechCrunch Störa finalist . Tidigare var han managementkonsult på Accenture sjukvård praktiken konsulttjänster till 25 sjukhus och var grundaren av Microsofts Health verksamhet. Du kan följa honom på Twitter @ chasedave .

Healthtech är en ständigt växande sektor, men från $ 1000000000 pool riskkapitalbolagen hälls i startups under det senaste året, fick hälsa företagen endast cirka 3 procent av den totala. Inte många healthtech startups har kunnat säkra de stora satsning rundor, men förra veckan betonade jag en healthtech företag som verkar göra det rätt: Zocdoc, som inbringade 50 miljoner dollar runt från DST tidigare denna månad, och erbjöd ett fåtal hämtställen för startups som vill lära av Zocdoc erfarenheter. ( Kolla in inlägget här .

Som den tidigare nämnda satsningen nummer från Rip postar visar att många startups verkligen inte har visat samma visdom Zocdoc har visat, vilket lett till ett ökat antal healthtech misslyckanden under de senaste åren. En färsk studie särskilt belyser detta fenomen. Efter att ha intervjuat 110 digitala hälsa entreprenörer, RockHealth nyligen släppt resultaten av en studie som visar att koppla mellan de företag som faktiskt får stöd och de många som har kommit upp tom.

Detta kopplar belyser på varför så många healthtech företag har misslyckats med att påverka, eller har haft att genomgå betydande vridas för att överleva. Nedan hittar du några av de bästa orsakerna healthtech start misslyckande:

Brist på specifik inriktning eller adoption punkt

Det är väl dokumenterat att en brist på fokus dödar startups om de är i vården eller inte men det är särskilt vanligt inom vården. Hälso-och sjukvården lider av ett överflöd av smärtpunkter och är i stort behov av störningar, så det är frestande för nya startups att försöka lösa dem för att göra den största effekten. Men dessa nystartade ignorerar det gamla talesättet om hur man äter en elefant - en bit i taget. Alltför många startup nappar bort mer än de kan tugga. Det bästa är att plocka en stor smärta peka på adressen och gå med den.

Förväntad konsumenterna att betala

Med undantag av viktminskningsprogram, det finns inte många exempel på att konsumenterna betalar direkt för sjukvården. Över tid kommer detta sannolikt att förändras när större del av bördan av sjukvårdskostnaderna får flyttas till konsumenter som lyftes fram i del II av Healthcare Störningar serien (se länkar nedan). Men skulle jag vara mycket försiktiga med att alla företag förväntar sig att få konsumenter betalar på kort sikt.

Förväntas konsumenten att skriva in massor av information

Medan jag tror att det var en större anledning till Google Health misslyckats , väntar konsumenterna att mata in information är en av de stora faktorerna till varför personliga hälsojournal (PHR) har misslyckats med att få meningsfulla dragkraft. De flesta PHRs lita på den person som utför uppgifter och få är villiga att göra det.

Krävs enorma summor pengar

Detta tenderade att hända i bubblan perioder där det fanns en storslagen vision och skummande finansieringsmarknaderna kastade enorma summor pengar. I slutändan var de inte hållbar franchising.

The Social Network Paradox

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g3KlacRt2LQ/:
6078046193_ca2a1d1b0c_o

Redaktörens anmärkning: Nina Khosla är en designer och grundare av Teethie , en social blogga start fokuserat på att bygga intressebaserade gemenskaper. Du kan följa henne @ ninakix .

Under åren har det skett en radikal förändring i sättet vi interagerar med våra nätverk av vänner online. Det brukade vara att vi hade ett par av våra vänner (online eller offline vänner) på en tjänst, tillåter oss att ansluta till vänner via Internet och se vad deras aktiviteter. Där Internet brukade vara en ganska skrämmande värld full av främlingar, hade vi plötsligt vänligt ankare för att utforska den världen med. Visst var de flesta av våra vänner inte online, eller åtminstone inte använda samma tjänster, men den förtrogenhet var tröstande och förmågan att se vad några av våra vänner gjorde tillät oss att hitta nytt innehåll och nya vänner.

Vi blev förälskade i områden som fick oss att känna att det finns människor där ute som är lika oss, vem vi pratar med och som har gemensamma erfarenheter med. Men sedan, några av dessa nätverk - började växa explosionsartat - Facebook och Twitter i synnerhet. Facebook underlättat en kulturell norm att använda sin service till "vän" alla vi kände. Helt plötsligt hade vi massor av våra vänner överallt vi gick. Med erfarenheterna dela online utrymmen med några vänner, skulle logiken dikterar att fler av våra vänner på nätet skulle göra denna erfarenhet rikare. Men det är inte vad som hände.

Istället finns det en ny trend som händer: Vi är inte riktigt uppmärksamma våra vänner vi är anslutna till nätet. Ta Twitter, till exempel. Twitter brukade vara en bra plats för många tidiga att prata teknik. Det var inte så länge sedan att det fanns få tillräckligt med folk på Twitter som du kan läsa varenda tweet i din ström.

Men som nätverket började bli tätare, och tyckte fler människor de kände och tyckte på Twitter, började de efter hundratals personer, och läsa alla de tweets blev omöjligt. Detta är ett sådant faktum att hela företag är baserat på premissen att du har för många vänner på Facebook och Twitter för att verkligen vara uppmärksam på vad de säger.

Till exempel, blädderblock, bland andra, framhäver dess förmåga att dela med dig det bästa av dina vänners Twitter och Facebook inlägg. Dessa företag, och till och med Facebooks nyhetsflöde intelligens hjälper oss att hantera de kopplar vi har med våra vänner på grund av vår samhörighet-they're sortera genom överflöd av information som denna utökat nätverk skapat för oss.

Däri ligger paradoxen i det sociala nätverket som ingen vill erkänna: eftersom storleken på nätverket ökar vår förmåga vara social minskar.

Som allt annat, nätverk och den information som flödar genom dem följa de lagar om utbud och efterfrågan. Eftersom antalet bitar, bilder och länkar som kommer via dessa nätverk växte, började alla dessa osynligt för minskning av värde.

Det kanske förklarar spänningen över nya produkter. När en mindre besättning på människor använder ett verktyg, såsom Foursquare kan vi hålla koll på våra vänners positioner och vistelseort. På en mindre skala, att veta denna information och att kunna förvänta sig att andra också har sett den låt oss alla på en liten hemlighet, gjorde det tidig användning av Twitter känns lite magiskt. Men eftersom antalet vänner börjar öka, särskilt under det magiska Dunbar antal av 150-passet börjar avklinga. På denna skala, vi helt enkelt inte enkelt kan hålla reda på allt. När vår antalet anslutningar stiger över 150 allt blir helt enkelt kommentarer som verkliga samtal skatt våra

OMG / JK: Hej, Kom ihåg När augusti var en långsam månad?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ggDzYRkPaRw/:


Gör dig redo. Detta är en episk episod av OMG / JK.

Det har varit ett par veckor sedan vår senaste show - och dessa veckor har varit fullspäckad med nyheter. Google meddelade att det är i processen att förvärva Motorola som kommer att få stora konsekvenser för framtiden för Android. Facebook gjort vissa ändringar i sin Platser produkt och sekretessinställningar. Och i tråkiga nyheten, meddelade Steve Jobs att han avgå som VD för Apple.

Oroa dig inte, är episoden inte så länge - det klockor i ungefär en halvtimme, och vi tycker det är bra.

Här är några berättelser som är relevanta för denna veckas episod:



Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE ​​meddelade, satt till debut på IFA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:
Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE
Tja, om du trodde att Samsung var gjort tweaking Galaxy S II , du var väldigt fel. Det koreanska företaget gör sig redo att avslöja Galaxy S II LTE på IFA i Berlin den här veckan, tillsammans med ett LTE-version av sin fortfarande gäckande Galaxy tab 8,9 - och vi kommer att vara där för att få lite händer i tid. Båda enheterna är sport ett uppdaterat dual-core processor på 1,5 GHz, medan S II är också att få en stor bula och flytta upp till en 4,5-tums skärm. Tab övrigt är oförändrad, vaggande samma 1200 x 800 skärm och super-svelte (8.6mm tjock) design. Ärligt talat, vi är inte säker på vad mer du behöver veta - 4G LTE och ett over-the-top-processor? OK, kanske pris och tillgänglighet skulle vara trevligt, men du får väl hålla till godo med lite PR för nu. Kolla in det efter pausen.

Fortsätt läsa Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE meddelade, satt till debut på IFA

Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE meddelade, satt till debut på IFA ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 12:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:
Du vet förmodligen att HTC HD2 eftersom telefonen som bara inte kan hållas i det förflutna. Även om det började livet med Windows Mobile 6.5, är det träffats sedan bättre lycka med Android, MeeGo och nu senast ... Nodo . Nu, efter att läckage av Windows Phone Mango RTM , saker är på väg att värma upp igen. Först har vi kommit över en video som tydligt visar HD2 sluka version 7720 av tropisk frukt utan att missa något. Dessutom är XDA-utvecklare medlemmar YukiXDA och xboxmod förbereder att släppa sina egna koncept rom baserade på denna utgåva. Båda projekten är för närvarande hålls tillbaka av de OS oförmåga att korrekt känna igen telefonens microSD-kort, men det verkar vara det sista steget innan en fullskalig release. Om du är intresserad, kolla videon efter pausen och se till att bokmärka källan länken. Livet är på väg att få en hel del mer intressant för din HD2.

Fortsätt läsa HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video)

HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPoweruser | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Eyeborg
I slutet av 2008 filmaren Rob Spence , fångade vår uppmärksamhet när han meddelade sin plan att störa en videokamera i skallen för att ersätta ett öga han förlorade mot en olycklig olycka. Istället för att ansluta kameran till hans hjärna, försökte Spence att bli en så kallad "lifecaster," spela ut fodret på en extern enhet. Nu har hans Bionic ögon är igång, och han har även samarbetat med ett litet företag som heter Square Enix att skapa en dokumentär om state-of-the-art protetik och cybernetik. Den korta filmen, inbäddade efter pausen, fick i uppdrag att fira lanseringen av Deus Ex: Human Revolution. Men, detta är inte bara någon överdrivet lång reklamfilm för ett spel, det är en seriös utforskning av framkant ben, arm och öga ersättning teknik. Kolla in det nedan, men en varning - det finns ett par bilder som kanske inte sitta bra med svagare magar.

Fortsätt läsa Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video)

Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 16:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Eyeborg Projekt | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att säljas i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Fråga Slashdot: Math Curriculum Att förstå allmän relativitetsteori?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqJHFllnsgA/Ask-Slashdot-Math-Curriculum-To-Understand-General-Relativity:
Första gången accepterade inlämnare sjwaste skriver "Slashdot inlägg en hel del fysik historier. Många av oss, däribland jag själv, inte har den bakgrunden för att förstå dem. Så jag skulle vilja fråga Slashdot matte / fysik samfundet att konstruera en läroplan som får mig, en genomsnittlig college grad med två terminer i kemi, en av kalkyl, och kanske 2-3 tillämpad statistik kurser, hela vägen till att förstå matematik allmänna relativitetsteorin. Vad skulle jag behöva lära sig, i vilken ordning, och vad texter ska jag använda? Innan jag blir dödade här, jag vet att detta inte är en helg projekt, men det verkar som det kan vara roligt att göra på min fritid för nästa ... årtionde. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google är Grooming Chrome som ett spel plattform

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tTF1FsaJnB4/Google-Is-Grooming-Chrome-As-a-Game-Platform:
En anonym läsare skriver med detta utdrag från Möjligen Tech: "På fredag ​​märkte jag att Google kraftigt driver på nytt spel, en spelutvecklare konferens som fokuserar på HTML5-baserad gaming innehåll - och, naturligtvis, innehåll som körs i webbläsare. Det faktum att en sådan händelse redan finns och att det finns spelinnehåll utvecklas i HTML5 är helt fantastisk i sig. Men Google noterade också att en sandboxed Native Client (NaCl) med 3D (utöver 2D) kommer att finnas i Chrome snart kommer som gör att webbläsaren kan ansluta till traditionella C och C + +-kod genom sin integrerade Pepper API. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mass domstolen säger konstitutionen Skyddar Filmning Jourhavande Polis

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fsh7ZAK9xoc/Mass-Court-Says-Constitution-Protects-Filming-On-Duty-Police:
Även i ett land och en värld där upphovsrätten kan åberopas som en ursäkt för att hindra dig från att ta ett foto av en jättestaty i ett offentligt, beskattade park, och öppet inspelning besökande polis på egen fastighet kan tolkas som olaglig avlyssning , det ibland verkar som att skjuta över målet av byråkrater mot personer som tar bilder eller filmar känner några gränser. Det är en speciell oro nu som synes alla över 10 års ålder bär en kamera som kan ta bra stillbilder och HD-video. det är uppfriskande, därför att läsa att en federal appellationsdomstol har funnit grundlagsstridiga gripandet av en Massachusetts Lawer som använde sin telefon till video-in ett gripande på Boston Common. (Här är dom själva som en PDF.) Från den länkade artikeln, som läsaren schwit1: "I sin dom, som låter Simon Glik fortsätta sin stämning, sade USA: s hovrätten för den första kretsen i Boston den avlyssning stadgar inom ramen för som Glik greps och beslag av hans telefon kränkt hans första och fjärde tillägget rättigheter. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.