onsdag 12 oktober 2011

iPhone 4 Prototype Finder Gets Kriminalvården

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T9FBRIcmHPU/iPhone-4-Prototype-Finder-Gets-Probation:
think_nix skriver "Brian Hogan, som fann en iPhone 4 prototyp förra året, som såldes till Gizmodo för $ 5.000, har dömts till ett års skyddstillsyn, 40 timmars samhällstjänst och en $ 250 böter. åklagaren kontor bad om jailtime . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Pioneer AppRadio recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/12/pioneer-appradio-review/:

Om du kör, och om du läser Engadget (which. .. du gör), det finns en god chans att du har spenderat lite tid med en iOS-enhet i bilen. Du har förmodligen också tillbringat en del av den tiden som önskar det fanns ett bättre sätt att integrera din telefon eller pod med bilen själv. Det har enheter för att hjälpa dig få Pod och fordon tillsammans i en ohelig förening av distraktion sedan den första fysiska rullhjul slog scenen, från irriterande band adaptrar och FM-mottagare till mer integrerade lösningar som Fords Sync -system. Hela tiden var vi typ på bara önskar att de skulle komma på ett sätt att låta oss montera sak direkt i instrumentpanelen och har vårt sätt med det som vi gör i alla andra situationer. Pioneers AppRadio metoder som - det ser unapologetically som en större iPod i liggande läge, komplett med minimalistisk fysiska kontroller och en laid-back, no-nonsense utseende om det. Är det i själva verket göra iPhone mer användbar när du är i bilen? Det visade sig, det är en ja och nej sånt.

Gallery: Pioneer AppRadio

Fortsätt läsa Pioneer AppRadio recension

Pioneer AppRadio recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 12 oktober 2011 10:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill också vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har tekniken mode vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2 ms, 300 candela för ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen enligt tillverkarens för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer att euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Sony kan se priser och storlekar av Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar vara någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara har läckt information (som ännu inte är känt om verkliga) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24-tums NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40-tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå vågar man också säga att deras priser skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) än 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

<em>WoW</em> Lägga Avenue för riktiga pengar Gold köpa

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wzpegk0HONk/emWoWem-To-Add-Avenue-For-Real-Money-Gold-Buying:
Sedan en tid har spelare av Blizzards World of Warcraft kunnat köpa ett litet antal fåfänga i spelet objekt för riktiga pengar, men objekten var begränsade till användarens egen räkning. Nu har Blizzard meddelat att de kommer att lägga till en annan sådan post med en twist - den blir inte bunden till en spelares konto tills de använder det, så det kan handlas eller säljas på spelets auktionshus. I deras uttalande, sa de, "Även om vårt mål är att erbjuda spelarna alternativa sätt att lägga till en djuraffär husdjur till sin samling, vi är ok med det om några spelare väljer att använda Guardian Cub som ett tryggt och säkert sätt att försöka att skaffa sig lite extra i spelet guld utan att vända sig till tredje part guld att sälja tjänster. ... Medan vissa spelare skulle kunna skaffa sig lite extra guld genom att sätta Guardian Cub i auktionen huset, det är bättre att spelare som bidrar till guld säljande "svart marknad" och kontot stöld. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


<em>Mass Effect 3</em> Inkludera Co-op multiplayer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fudvczmhMDs/emMass-Effect-3em-To-Include-Co-op-Multiplayer:
BioWare har meddelat att Mass Effect 3, planerad till mars nästa år, kommer att vara det första spelet i serien att omfatta kooperativa multiplayer. I ett inlägg på deras forum, förutsatt att de detaljer om det nya läget av spel: "Framgång på flera spelare kommer att ha en direkt inverkan på resultatet av single player-kampanj, vilket ger spelarna en alternativ metod för att uppnå slutlig seger ... I multiplayer, spelare kommer att skapa egna karaktärer att slåss på olika och unika fronter i kriget. Detta inkluderar förmågan att spela som favoriter som Turians, Krogans, Asari och mer för varje med sin egen unika uppsättning av förmågor. " De tog också besvär med att påpeka att även om co-op-uppdrag skulle kunna påverka resultatet av den huvudsakliga berättelsen, är multiplayer helt valfritt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Intel ger upp på TV

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s8RVokX5rO4/Intel-Gives-Up-On-TV:
symbolset skriver "Bloomberg rapporterar att Intel, på väg mot att ha låg effekt inbyggda chips som kan göra äkta HD i en platt, har gett upp på att få sina chips inbyggda i TV-apparater. Medan många kan säga sina ansträngningar hittills har varit fruktlösa på grund av energifrågor, kanske Medfield ha haft en chans i detta område. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Verisign vill ha makt att stänga webbplatser ner på brottsbekämpning begäran

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/nSagr3XRzos/verisign-wants-power-to-scan-sites-for-malware-and-shut-them-down.ars:

I en förfrågan i går till Internet Corporation for Assigned Names och Numbers presenterade Verisign en ny "anti-missbruk" politik som gör det möjligt för företaget att säga upp, låsa, eller överföra alla domäner under dess registrering av behörighet enligt ett antal omständigheter. Och en av dem som anges omständigheter var "önskemål brottsbekämpning."

Den begäran , in genom ICANN: s Registry Services Utvärderingsprocessen den 10 oktober, föreslår en ny malware scanning tjänst för domäner samt en ny Verisign mot missbruk Domain Use Policy. I begäran skrivelse uppgav Verisign att dess politik skulle bidra till registratorn anpassa med krav ICANN utsläppande på nya generiska toppdomäner. "Alla delar av Internet samhället känner trycket att vara mer proaktiva i hanteringen av skadlig aktivitet," Verisign förklaras. "ICANN har insett detta och den nya generiska toppdomäner Sökande Guidebook kräver nya generiska toppdomäner att anta en tydlig definition av snabba nedtagningar eller fjädringssystem som kommer att genomföras."

Dels är den politik som syftar till att ge Verisign att agera snabbt för att ta ner platser som hyser skadlig kod, lansera nätfiske, eller på annat sätt används för att starta attacker via Internet. Skanning tjänst som ombuden kan välja in frivilligt skulle söka platser på alla. Com,. Net och. Namnet platser för "känd skadlig kod", och informera registratorn och platsen ägare när skadlig kod upptäcks. Verisign har soliciting domänregistreringsföretag att delta i en pilotstudie av programmet, som härrör från bolagets VeriSign Trust Seal-programmet, sedan mars.

Men framställningen kräver också rätt att ta ner sajter snabbt för ett antal skäl som inte skadlig kod, inklusive "att skydda integriteten, säkerheten och stabiliteten av DNS, att följa tillämpliga domstolsbeslut, lagar, statliga regler eller krav, önskemål brottsbekämpande eller andra statliga eller halvstatliga organ, eller tvistlösning process, (och) för att undvika ansvar, civilrättsliga eller straffrättsliga, på den del av Verisign, samt dess dotterbolag, chefer och anställda ... VeriSign förbehåller sig också rätten att placera på registret lås, hålla eller liknande status som ett domännamn under lösningen av en tvist. "

Verisign sa att det har varit lotsa takedown förfaranden med amerikanska rättsvårdande myndigheter, experter cybersäkerhet, USA: s regering Computer Emergeny lag beredskap, och registratorer domän för att fastställa baslinjen rutiner, och har börjat planera piloter med europeiska myndigheter och registratorer. Precis vad de baslinjen förfaranden, och vad anlita domäninnehavare som driver afoul av dem har, har icke varit tydligt. Verisign säger att det "kommer att erbjuda en protest förfarande för att stödja återställa ett domännamn i zonen."

Aden Fine, senior advokat med ACLU, sade i en intervju med Ars Technica att "protesten proceduren" är anledning till oro. "Standard ska inte" ta ner först "," sade han. "Varje gång regeringen är inblandad i beslag webbplatser, som ger upphov till allvarliga Första Ändring frågor. Det spelar ingen roll om det är ett privat företag trycka på knappen."

Electronic Frontier Foundation Media Relations Director och digitala rättigheter analytiker Rebecca Jeschke berättade Ars Technica att VeriSign förslag är "en utomordentligt dålig idé." "Vi har redan sett hur problematiska domän beslagen genom ICE (Immigration and Customs Enforcement) stopp ", sade hon. "Det är liknande

Flygvapnet Network Admins fick reda på Drone virus genom nyhetsartikeln

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PhO_GFbivP4/Air-Force-Network-Admins-Found-Out-About-Drone-Virus-Through-News-Story:
Nemesisghost skriver "Bredband är Danger Room rapporterar att det nätverk admins den 24 flygvapnet fick reda på om viruset infekterar surret cockpiten på Creech Air Force Base i Nevada genom att läsa tidigare nyheter artikeln citerar:". Det var inte bara tjänstemän som ansvarar hålls utanför av slingan om en infektion i USA: s vapen och övervakningssystem av val, men förvåning kring att infektionen belyser ett fel i hur den amerikanska militären säkrar sin infrastruktur för information: Det finns ingen i Försvarsdepartementet med handen på nätverksväxeln. I själva verket finns det ingen brytare att tala om. De fyra grenar av den amerikanska militären var och en har en särskild enhet som i teorin är tänkt att hantera it-försvar för hela tjänsten. ... I praktiken är det inte att enkelt. skillnad från de flesta stora privata företag, har den 24: e inte ett centraliserat system för hantering och övervakning av nätverk. Det finns ingen plats i den 24: e i San Antonio högkvarter där någon skulle kunna se all digital trafik rusar genom tjänstens rören. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Opera föreslår Byta webbläsare rullning för &quot;sidor&quot;

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QnkhXHNXYNk/Opera-Proposes-Switching-Browser-Scrolling-For-Pages:
Barence skriver "Opera har föreslagit en ny besöker system som swappar bläddring på webbplatser för flippable sidor. Den norska webbläsaren Maker är ute efter att ta bort sidan rullningslisten för dokument eller artiklar till förmån för" sidor "av en uppsättning storlek, liknande en eBok. Text kan omformas i en kolumn layout och annonser kommer att flyttas till rätt plats i texten, med olika sådana visas beroende på orientering av anordningen. är vänt med gester på tablets eller med musklick på skrivbordet sidor . Det är ett "sätt att tänka om annonserna på webben och användargränssnittet", sade Hakon Wium Lie, Operas CTO. " Deras huvudsakliga fokus för detta är surfa på tablets.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RSA skyller Nation staten för cyberattack

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f0eCGrKH1jo/RSA-Blames-Nation-State-For-Cyber-Attack:
En anonym läsare skriver "bevakningsföretag RSA har avslöjat att den anser två grupper, som arbetar på uppdrag av en enda nationalstat, hackat sig in sina servrar och stal information om företagets SecurID tvåfaktorsautentisering produkter. Talade på RSA Security Conference i London, beskrev RSA styrelseordförande Art Coviello den höga profil attacken sätt: "Det fanns två enskilda grupper från en nationalstat, ett stöd för den andra var väldigt synlig och en mindre så vi inte har tillskrivs en viss nationalstat.. Även om vi är väldigt säkra på att med skicklighet, förfining och resurser inblandade det bara kunde ha varit en nationalstat. " Sophos säkerhetsforskare Graham Cluley frågor om hur RSA kommit fram till att ett land som var ansvarig för attacken. - När RSA är ovillig att nämna vem det misstänker Kan det vara så att företaget helt enkelt tillämpar snurra, beskriver attacken som en "mycket sofistikerad Avancerad Ihållande hotet "att skydda sin image?"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Få hackade, säg inte: drone basen inte rapporterade virus

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/AaY_iNyP5uc/get-hacked-dont-tell-drone-base-didnt-report-virus.ars:

Tjänstemän vid Creech Air Force Base i Nevada visste under två veckor om ett virus som infekterar drone "cockpit" där. Men de höll information om smittan till sig själva, behålla den enhet som är tänkt att fungera som flygvapnets cybersäkerhet specialister i mörkret. Nätverket försvarare vid den 24: e flygvapnet lärt av viruset genom att läsa om det i Danger Room.

Viruset, som registrerar tangenttryckningar på distans piloter som deras drönare flyga över platser som Afghanistan , är nu uppmärksammas på högsta nivå, det fyrstjärniga allmänt som övervakar flygvapnet nätverk informerades om infektionen i morse. Men i veckor, blev det (du kommer att ursäkta uttrycket) under radarn: ett lokalt problem att lokala nätverksadministratörer var fast beslutna att fixa på egen hand.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg