fredag 22 juli 2011

Google + växer som en social Backbone

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-sNSuhZxTCs/Google-Growing-As-a-Social-Backbone:
OverTheGeicoE skriver "The Wall Street Journal rapporterar att Google + har lagt till 20 miljoner användare på bara 3 veckor. Enligt artikeln, ingen annan sajt har spelat så hög tillväxt på så kort tid. Twitter gjorde något liknande en gång, men i månader, inte veckor. Det är särskilt förvånande med tanke på att tillgång till Google + är endast för inbjudna. Varför är Google + växer så snabbt? " En artikel nyligen på O'Reilly Radar erbjuder ett möjligt svar på detta, kallar Google + "den snabbt växande utsäde av en webb-bred social ryggrad", men en som kräver öppenhet från Google för att verkligen blomstra och ersätta Facebook. Tillväxten av Google + kommer att hjälpas av sina förvärv av Kylskåp, ett nystartat företag som fokuserar på grupp som delar. Samtidigt är rekryterare och marknadsförare eyeballing redan växande sociala nätverk och slicka sina kotletter.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Indie RPG kamp på Xbox, ändå lever på Steam

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSyXcFjwWr8/Indie-RPG-Struggles-On-Xbox-Yet-Thrives-On-Steam:
derGoldstein skriver "För två veckor sedan Robert Boyd börjat erbjuda sina två GPO Breath of Death VII och Cthulhu räddar världen på Steam för $ 2.99 (för båda kombinerade spel) Det klarade sig långt bättre än den hade på Xbox Live Indie-kanal:." I mindre än en vecka har vår Steam intäkter översteg faktiskt över ett och ett halvt år av XBLIG intäkter för oss. " Förhoppningsvis kommer detta att snabbt fler utvecklare till port "mindre" spel över till Steam, särskilt eftersom många av dem kan köras på låg-spec maskiner, som netbooks. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Den Loudness Wars maj Var Ending

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miOfA4ssB_0/The-Loudness-Wars-May-Be-Ending:
Hugh Pickens skriver "Mike Barthel rapporter om en teknik som kallas tegel-mur som begränsar, där låtarna är konstruerade för att verka starkare genom att den tysta delar till samma nivå som starka delarna och trycka volymen på hela låten till den högsta punkten möjliga . "På grund av behovet att sticka ut i radio och andra plattformar, det finns en strategisk fördel att ha en ny låt låter bara lite starkare än alla andra låt. Som ett resultat under en period, kom varje ny release ut lite högre än den förra, och den genomsnittliga ljudstyrka på cd-skivor krupit upp (YouTube) till en sådan grad att album faktiskt lät förvrängd, som om de spelas genom trasiga högtalare. " Men ljudstyrkan krigen kan komma till ett slut Dra nytta av trenden mot att lyssna på musik på nätet -. Via tjänster som Pandora, Spotify, och Apples kommande icloud - ett förslag från ljudtekniker Thomas Lund, som redan har antagits som en universell standard (PDF ) av Internationella teleunionen, skulle införa ett ljudvolymen på alla låtar som laddas ner från molnet, vilket effektivt tar bort den strategiska fördelen av ljudstyrka. Lunds förslag skulle göra samma sak för all musik du kan köpa. "När ett musikstycke är intagna in i detta system finns det inte längre något värde i att försöka göra en inspelning starkare bara för att sticka ut, säger legendariske ingenjören Bob Ludwig, som har arbetat med Lund. "Det kommer att finnas något att vinna på en musikalisk synvinkel. Louder kommer inte längre att vara bättre! "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Malware är en sjukdom, låt oss behandla det som ett

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/52q6m3mOdvw/Malware-Is-a-Disease-Lets-Treat-It-Like-One:
jfruhlinger skriver "Den vanligaste metafor vi har för dator skadlig kod - virus" - betonar att på många sätt skadlig programkod härmar biologiska patogener Och ändå, medan den amerikanska regeringen har snabb respons planer på plats för ett utbrott av en ny sjukdom,. vi innehåll att låta den privata sektorn reagerar enormt skada datorn infektioner. Tom Henderson tror att vi behöver cybersäkerhet motsvarighet till CDC. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Atlantis slutliga Reentry Under Cancun, Mexiko

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uKVEqfqWavs/Atlantis-Final-Reentry-Over-Cancun-Mexico:
astroengine skriver "har återigen videographer Noe Castillo fångat historien rymdfärjan genom sin kameralins. Den 1 juni 2011, bevittnade han den sista återinträde av rymdfärjan Endeavour. Nu är han släppt en video via hans YouTube-konto som visar det slutliga återinträde av Atlantis ... och den slutliga återinträde av rymdfärjan. " Många andra kameror har utbildats på Atlantis i går, inklusive ett från ISS, som fångade återinförsel från andra sidan. Thierry Legault fångade Atlantis passerar solen för sista gången, och NASA har bilder och video av landningen.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Spotify bete och switch?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KABzRplatuE/Spotify-To-Bait-and-Switch:
hype7 skriver "Harvard Business Review, av alla ställen, kör en berättelse tyder på att Spotify kan förlita sig på en bete & switch strategi - eller kanske har en påtvingats den av skivbolagen ur artikeln:". Spotify får alla innehållet från samma ställe som alla andra -. samma bransch som har tvingat prishöjningar på andra online-tjänster när de har blivit framgångsrika Det verkar vara åtminstone delvis vad som hände med Netflix förra veckan Åtminstone i fallet med den befintliga. a la carte musiktjänster, om du inte gillar det nya priset, behöver du inte köpa det nya spåret. I Spotifys världen, om du inte gillar det nya priset, där går ditt musikbibliotek. Eller, om Spotify försöker stå upp för sina användare, kan etiketterna dra upp den musik och de låtar helt enkelt att försvinna. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Massachusetts Planer på att hålla reda på var bilen har

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVd6rC13mAA/Massachusetts-Plans-To-Keep-Track-of-Where-Your-Car-Has-Been:
Attila Dimedici skriver "Massachusetts vill upprätta en databas med den information som samlats in av skannrar registreringsskylten monteras i polisens bilar. Skannrar kommer att skanna registreringsskyltar för varje bil polisen fordonet passerar och överföra den informationen (tillsammans med platsen) till en databas som kommer att göras tillgängliga för olika myndigheter. Uppgifterna til hållas på obestämd tid. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/sprint-readies-nexus-s-4g-update-with-improved-wimax-performance/:
Hur skulle du känna om en liten Android 2.3.5 (!) Åtgärder för att Nexus S 4G till dig? Vad sägs om några WiMAX prestandaförbättringar? Du bör få allt det plus WiFi-anslutning och högtalartelefon tweaks kvalitet, tillsammans med TTY-stöd på måndag den 25 juli vilket är när Sprint väntas börja rulla ut en OTA-uppdatering för Samsungs rena Gingerbread luren. Vi fick en exklusiv första titt på den nya programvaran, och medan det fortfarande på att färdigställas, testade vi den sida vid sida med originalet, och våra resultat visar en välkommen ökning av 4G hastigheter över hela linjen. Som ni kanske minns, konstaterade vi repeterbara WiMAX prestandaproblem med den gamla programvaran, så denna uppdatering är utmärkta nyheter faktiskt. Mängden förbättring kommer troligen att bero på din lokal, men även i signal-utmanade San Francisco och New York vi märkte skillnaden direkt - så kudos till Google, Samsung och Sprint för att hantera detta. Vi upplevde också att prestanda i linje med vår Epic 4G - riktmärket anordning som används för vår första provning med föregående firmware version. Ta en titt på vårt galleri nedan, och kika på våra hands-on-video efter rasten.

Zach Honig bidragit till denna rapport.

Fortsätt läsa Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video)

Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Terrorattack mot norska regeringen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jbZQ3toE-dE/Terror-Attack-On-Norwegian-Government:
techtech sänder detta citat från BBC: "En stor bomb har drabbat nära regeringens högkvarter i den norska huvudstaden Oslo och dödade minst en person Kontoren av Norges statsminister Jens Stoltenberg skadades omfattande - en regering taleskvinna sade att han var säker.. Polisen sade att ett antal personer skadades i centrum explosionen. Ingen har sagt att de låg bakom attacken, som vittnen sagt kunde höras över hela staden. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Android förbättrats under de tablet marknaden

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IPl-zbC3bkc/Android-Catching-Up-In-the-Tablet-Market:
Tyfon skriver "år till år, är iPad marknadsandel ned från 94,3 procent till 61,3 procent medan Android är upp ungefär samma, från 2,9 procent till 30,1 procent under samma period." Vissa 4.600.000 Android-baserade tablets transporteras i denna årets andra kvartal jämfört med runt 100.000 i år sen kvartalet, enligt Strategy Analytics. ... den tablet OS marknaden som helhet växte en jättestor 331 procent under det senaste året och Apple växte rätt tillsammans med det i termer av levererade enheter. tablet beslutsfattare levererades 3,5 miljoner andra kvartalet 2010, med Apple lätt ledande avgiften med 3,2 miljoner sålda iPads. Antalet levererade enheter exploderat till 15,1 miljoner under det senaste kvartalet, Apple var lite bakom takten i tillväxt, men lyckades ändå leverera en imponerande 9300 tusen IOS-baserade tablets. Microsoft, under tiden, hade den tredje största andelen av den globala tablet OS marknaden på 4,6 procent, med cirka 700.000 Windows 7-baserade tablets levereras under senaste kvartalet. " "

Läs mer om denna historia på Slashdot.