onsdag 6 juli 2011

Forskare Spela Världens äldsta kommersiella inspelning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNP142KoYtc/Scientists-Play-Worlds-Oldest-Commercial-Recording:
sciencehabit skriver "Det knastrar, 12-sekunders ljudklipp av en kvinna recitera den första versen av Blinka inte lilla stjärna inte låter som mycket. Men svag, 123-år gamla inspelning-etsas in i en skev metallcylinder och föras tillbaka till livet efter decennier av tystnad av en tredimensionell (3D) optisk skanning teknik-verkar tillhöra den första posten är avsedda för försäljning till allmänheten. Made for en talande docka kort säljs av fonografen uppfinnaren Thomas Edison, den tidiga rekord är den äldsta kända amerikanska inspelning av en kvinnas röst och kan vara den äldsta kända rekord som produceras vid Edisons laboratorium i West Orange, New Jersey. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Facebook videochatt och Skype 5,5 beta hands-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/facebook-video-chat-and-skype-5-5-beta-hands-on/:
Tidigare idag, Facebook och Skype blev lite vänligare , vilket gör det lätt att hitta dina Facebook-vänner i Skype och - ännu viktigare - videochatta med dina Facebook-vänner i Facebook, en tjänst som drivs av - du har det - Skype. Eftersom du använder Skype båda hållen du skär det, vi är inte intresserade så mycket i samtalet kvalitet som vi är användarvänlighet. Hur lätt är det att ringa videosamtal med hjälp av Facebook-chatt, som enkelt uttryckt, har aldrig varit vår favorit chattjänst? Och vad är det som att se din lista över potentiella Skype ringer expandera för att inkludera alla dina Facebook-kompisar? Låt oss våga förbi paus för att ta reda på.

Fortsätt läsa Facebook videochatt och Skype 5,5 beta hands-on

Facebook videochatt och Skype 5,5 beta hands-on ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 15:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype , Facebook | Tipsa | Kommentarer

Microsoft vill $ 15 per Android Smartphone

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEIAm-QEUY/Microsoft-Wants-15-Per-Android-Smartphone:
sfcrazy skriver "Microsoft Corp har krävt att Samsung Electronics Co Ltd betala $ 15 för varje smartphone handenhet den gör baserat på Google Inc operativsystem Android Mjukvarujätten anspråk på att äga en rad patent som används i den mobila plattformen från artikeln:.." Samsung kommer troligen att försöka sänka betalningen till ca $ 10 i utbyte mot ett djupare samarbete med Microsoft för den amerikanska företagets Windows-plattform, Maeil affärstidningen citerade icke namngivna industrins tjänstemän som att säga. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Facebook lanserar videosamtal med Skype

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2BqdMByN0l8/Facebook-Announces-Video-Calling-With-Skype:
En anonym läsare skriver: "Som det ryktas om och väntat på Facebook grundare och vd Mark Zuckerberg meddelade idag videosamtal, som drivs av Skype. Företaget avslöjade också andra chatt förbättringar, bland annat en möjlighet att se de vänner du budskapet mest och gruppchatt, och bekräftat att det nu har 750 miljoner användare. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Omgjort Droid Bionic vill kämpa dig, dyker upp i läckt Best Buy annons

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/redesigned-droid-bionic-wants-to-fight-you-shows-up-in-leaked-b/:
Motorola har du tagit sin söta tid med Droid Bionic . Men hey - bättre sent än busted , eller hur? Vi fick några hands-on tid med LTE luren väg tillbaka i januari, bara för att få ordet i april att enheten skulle tillbaka under jorden samtidigt som företaget gjort "flera förbättringar." Rykten om sa förbättringar har dykt upp under tiden, och enheten har gjort ett framträdande på FCC , men Motorola har inte gjort så mycket att prata om den kommande smartphone. Ser ut som luren får äntligen att få sin dag i solen - en nyligen läckt Best Buy annons erbjuder upp några bekanta specifikationer och tuffa-prata reklamtexter, liksom den lockande och vagt hotfulla lovar att Bionic är "kommer snart . " Det är värt att notera att en Droid Bionic tillbehör sida har varit bo på Best Buy sedan februari, men tyvärr blir inte ens denna annons oss närmare en cementerad releasedatum.

Omgjort Droid Bionic vill kämpa dig, dyker upp i Bästa läckte Köp annonsen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 14:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa | Tipsa | Kommentarer

Flyg inte om du bara opererats!

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FeYjj1E4Fg4/Dont-Fly-If-You-Just-Had-Surgery:
mcgrew skriver "The Chicago Tribune rapporterar att TSA nu är orolig inopererade bomber. Försöker de få alla att sluta flyga helt och hållet? Jag vet att det finns inget sätt att de skulle få mig på ett flygplan i dessa dagar. Jag kör , även om det är långt, långt farligare. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Jailbreakme 3,0 Släppt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7b8_rUL2X0/Jailbreakme-30-Released:
Beardydog skriver "Jailbreakme.com officiellt har uppdaterats och ger den första offentliga metoden för jailbreaking iPad 2, och den enklaste metoden för jailbreaking flesta andra iOS enheter. Jailbreak arbetar med iOS 4.3.3, och det rekommenderas att användarna uppdatering innan en ny release från Apple stänger sårbarhet utnyttjas av Jailbreak ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Konstruktion av ESA: s Galaxy Mapping Satellit Avslutade

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N83FkGsr-tU/Construction-of-ESA-Galaxy-Mapping-Satellite-Completed:
coondoggie skriver med en artikel i Network World. Från artikeln: "Den Europeiska rymdorganisationen säger att det har genomfört vad de kallar den största digital kamera som någonsin byggts för ett rymduppdrag - en miljard bildpunktsordningen kamera som kommer att bidra till att skapa en tredimensionell bild av Vintergatan inställd på. att lanseras ombord på ESA: s galaxen-mapping Gaia uppdrag i 2013, var den digitala kamerans mosaicked tillsammans från 106 olika elektroniska detektorer. " ESA säger att Gaia mätningar kommer att vara så exakt att, om det vore på jorden, kan det mäta miniatyrer av en person på månen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Hubble Gör miljonte Observation

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuYuCeO5bQg/Hubble-Makes-Millionth-Observation:
sfcrazy skrev i en artikel om Hubble-teleskopet. Från artikeln: ". Nasas Hubble Space Telescope korsade en ny milstolpe i sin Space Odyssey av utforskning och upptäckt Måndagen den 4 juli loggas jorden-kretsar observatorium dess en iakttagelse miljonte vetenskap under en sökning efter vatten på en exoplanet atmosfär 1000 ljus- år bort. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Star Wars Landspeeders är här

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NS_VPLqMEdw/Star-Wars-Landspeeders-Are-Here:
smitty777 skriver "Allt du Jedis kan sluta bygga falska landspeeders i din uppfart nu - den verkliga affären är äntligen här Wired rapporterar om ett israeliskt företag som har testat en för användning som en ambulans kallades AirMule Se upp, Womp Råttor... "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Spotify är på väg till USA, inbjuder är nu öppen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/spotify-is-coming-to-the-us-invites-are-open-now/:
Det händer. Spotify bara kastade upp en US landning plats, inbjudande ivriga amerikaner att hoppa i kö för ett bord på festen. Under tiden fick vi bara en bekräftelse på vårt eget slut att saker och ting håller på att slutföra för att testa här i staterna, och vi kommer se till att rapportera tillbaka lika fort som våra referenser tydlig.

Utveckla ...

Spotify är på väg till USA, inbjuder har öppet nu ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 jul 2011 12:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Spotify | Tipsa | Kommentarer