söndag 2 januari 2011

Storm Returns som en del av New Year's Attacks

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rykTwxmT5hQ/story01.htm:
Trailrunner7 skriver "En ny spam kampanj som dök upp strax före nyår är en del av en ny satsning av besättningen bakom Storm / Waledac botnet och använder några ganska elementära taktik - i kombination med snabb-flux - att försöka kompromissa intet ont anande användare. Den nya attacken uppstod i slutet av förra veckan och är fronted av en ganska lam spam kampanj på att skicka miljontals e-postmeddelanden som ser ut att vara helgdag e-kort, en av de äldre och mer luggslitna tekniker i det här spelet. Enligt en analys av angrepp av forskare vid Shadowserver Foundation, offer som klickar på länken i e-postmeddelandet går till den ena av ett antal äventyras domäner, som sedan omdirigera användaren till en annan sida som visar ett meddelande som frågar användaren att ladda ner en falska Flash player. Detta, naturligtvis, installerar en bit av skadlig kod på offrets dator. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Microsoft Patent Looks-Are-Allt Dating

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6gzKJXbNbA/story01.htm:
theodp skriver "skruven som eHarmony Kompatibilitet Matching System nonsens." är Utseende allmänt vara en av de viktigaste sökkriterier bland användare av online dating tjänster ", enligt ett patent som meddelas tisdag till fem Microsoft Research Asia uppfinnare. Dess bildbaserat Face sökteknik inte bara tillåter människor att ange kön, ålder, etnicitet, plats, längd, vikt och liknande "i sitt byte, förklarar Microsoft, gör det dem också att" ge en fråga bild av ett ansikte som de skulle vill söka efter liknande ansikten. " Så även om du inte kan ha den riktiga Angelina Jolie eller Natalie Portman kommer Microsoft att fixa det med en look-alike. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




The Onion: ny VD undrar hur Radio Shack är fortfarande i näringslivet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Mellan dess tvivelaktiga marknadsföringsbeslut , en dekor som utstrålar ett slags tidiga 90-talet rabatt gallerian vibe, och desperat anställda (även om de är källan till telefonen läckor cell från tid till annan), när vi gör det till Radio Shack det är alltid en ganska ödmjuka erfarenhet. Och som The Onion har påpekat är vi inte först med att ha märkt. Faktum är enligt hemsidan ", sade på måndagen att han fortfarande har" ingen aning "hur hemmet elektronikaffär lyckas hålla öppet." Bolagets nya VD Men det verkar som bolagets övre nivå förvaltning på allvar försöker knäcka koden:
[T] heories om RadioShack fortsatta soliditet innebär bröllop DJs, akuta sladd ersättning, och off-märke trådlösa telefoner. En annan teori innebär oräkneliga RadioShack presentkort som sitter oförlöst i mottagarnas plånböcker. Day har även förmodat att butiken är "fortfarande rullar i friläge på" en enorm förmögenhet tillverkad av fjärrkontroll leksaksbilar i mitten av 1970-talet.
Som påminner oss: vi måste slå The Shack senare idag för att plocka upp en 90 minuters längre tejputbud kassett för vår stereo dual-dubbning kassettdäck.

The Onion: ny VD undrar hur Radio Shack är fortfarande i näringslivet publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 2 januari 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Onion | Tipsa | Kommentarer

IBM Filer Patent Troll Patent

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tzOOVi5iei0/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Det är allt eller inget över på IBM som företaget går för guld-och filerna patentet patent troll. Glöm Hyperlänk patent eller POS avstängning patent, vill IBM patentet patentet. Dess idé är centrerad kring en strategi för hantera patent från uppfinnare utbildning till arkivering och strategier för skydd, även konkurrensutsatta övervakning. Åtminstone i teorin kan IBM få godkännande att äga idén hur man ska hantera patent och göra affär av undersökningsperioden. Nästa gång du lämnar in ett patent, kan du vill kontakta dem så du kan behöva en licens till fil för arkivering. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




MSI Wind Top AE2420 3D allt-i-en granskning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-wind-top-ae2420-3d-all-in-one-review/:
När MSI bygger en "allt-i-ett" PC, inte röra runt - det MSI Wind Top AE2420 3D har allt utom diskbänken förskansat sig i en plastram. Om mest konsoliderade datorer sträva efter minsta gemensamma nämnare med låg effekt komponenter sjönk MSI är en high-end multimedia bomb här - en 23,6-tums, 120Hz, 1080p, LED-bakgrundsbelyst LCD-pekskärm panel ihopkopplad med en desktop-klass 2,53 Core i7-860S-processor, Mobility Radeon HD 5730-grafik, en Blu-ray-enhet, 4 GB RAM, och en terabyte lagringsutrymme. Aktiv shutter glasögon spotta ut 3D-bilder på dina ögon medan THX högtalare (och en inbyggd subwoofer) pumpa ut sylt och 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth och USB 3.0-uttag runt en förteckning anslutning tvättstuga. Det har fått en spec sheet att dö för och en lika dödlig $ 1.800 priset - men är det AE2420 3D mer än en hink med Primo delar? Är det värt dina pengar?

Fortsätt läsa MSI Wind Top AE2420 3D allt-i-en granskning

MSI Wind Top AE2420 3D allt-i-en granskning som ursprungligen visades på Engadget , sön, 2 januari 2011 12:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Varför publicerade forskningsresultat är ofta False

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjEWNY_GMjg/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Jonah Lehrer har en intressant artikel i New Yorker rapporterar att alla typer av väletablerade, multiplicera bekräftade upptäckter inom vetenskapen har börjat titta allt mer osäkra eftersom de inte kan kopieras. Detta fenomen har ännu inte ett officiellt namn , men det förekommer inom en rad områden, från psykologi till ekologi och på det medicinska området, verkar detta fenomen mycket utbrett, som inte bara drabbar antipsykotika utan även behandlingar allt från hjärt-stentar till E-vitamin och antidepressiva medel. "En av mina mentorer sa till mig att min riktiga misstag var att försöka replikera mitt arbete, säger forskaren Jonas Schooler. "Han sade till mig att göra det just höll på mig för besvikelse." För många forskare, är effekten särskilt oroande på grund av vad den exponerar om den vetenskapliga processen. "Om replikering är vad som skiljer den åtstramning av vetenskap från squishiness av pseudovetenskap, där vi lägger alla dessa noggrant validerade rön som inte längre kan bevisas ? " skriver Lehrer. "Vilket resultat ska man tro?" Francis Bacon, tidig modern filosof och pionjär inom den vetenskapliga metoden, förklarade en gång att experiment var avgörande, eftersom de tillät oss att "sätta naturen på frågan" men det verkar nu som naturen ofta ger oss olika svar. Enligt John Ioannidis , författare till varför de flesta publicerade forskningsresultat är falska är det största problemet att alltför många forskare sig in i vad han kallar "betydelse jagar," eller hitta sätt att tolka data så att det passerar den statistiska test av signifikans-de nittiofem -procent gränsen uppfanns av Ronald Fisher. "Forskarna är så ivriga att klara denna magiska test att de börjar spela runt med siffrorna, att försöka hitta något som verkar värdig" "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Tesla försäkrar $ 57k Model S kommer att vara lönsamt, sexig att se alltför

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla försäkrar $ 57k Model S är lönsamt, sexig att se alltför
Vägen till tillgänglighet för bilar i framtiden är en smidd med vägspärrar, gropar, och faktiskt IED - allt dyrare utvecklingen. Detta visade sig nyligen sett med Fisker Karma är att få ett pris öka upp till $ 95.900, en rejäl hoppa över första $ 80.000 uppskattningar, men Tesla tar denna chans att ge nya försäkringar om att dess Model S sedan pris av $ 57.000 är bekväm. Det är mycket tack vare mindre Li-Ion batterier, som liknar de som används i bärbara datorer och kan hittas utspridda som sega russin i denna aluminium cookie. De är mycket billigare att framställa än de stora, monolitiska förpackningar som används i Nissan Leaf eller Chevy Volt , ca $ 200 per kWh jämfört med $ 750 för Nissans. Det är billigt nog för Tesla att säkerställa att det fortfarande kan göra en vinst på Model S, trots att kostnaden sätts till ungefär hälften av den Roadster . Kommer det fortfarande vara fallet när den träffar produktion år 2012? Vi kan inte vänta med att ta reda på.

Tesla försäkrar $ 57k Model S kommer att vara lönsamt, sexig att se alltför ursprungligen visades på Engadget on Sun, 2 Jan 2011 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Online imitationer nu olagligt i Kalifornien

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JMYcd7hCdmU/story01.htm:
theodp skriver "TechCrunch Michael Arrington rapporterar att ett Kalifornien lagförslag som kriminaliserar online imitationer trädde i kraft den 1 januari." Det måste finnas uppsåt att skada, skrämma, hota eller lura en annan person - inte nödvändigtvis den person du imiterar ", förklarar Arrington . "Yttrandefriheten frågor, bland annat satir och parodi, tas inte upp i texten i propositionen. Domstolarna kommer troligen reda ut det." Så, Fake Steve Jobs, har du att ställa dig en fråga: "? Har jag tur Tja, ya punk '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Vissa Hotmail-konton utplånas

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ub75AcAiuaA/story01.htm:
.. Tomhudson skriver "PC Magazine rapporterar att många Hotmail-konton har förlorat alla sina e-postmeddelanden användare". Hela e-historia tydligen ha gått förlorade "Användare kan fortfarande logga in sans fråga är dock parterna fram till tomma inkorgar: Nej egna mappar, inga meddelanden i "Skickat" eller "Raderade" ingenting. Som man kan förvänta sig, plötsliga (och oväntade) av utrensning har lämnat några av Hotmail på lång tid användare lite i mörkret. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.