lördag 27 november 2010

Tillverkning Royale debuterar $ 1.200.000 Opera dragspel titta på, hånar Sir Steampunk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
Tja, förlåt oss. Vi drog sig för de 208 $ prislapp anbringas på Tokyoflash's RPM LED armbandsur , men värdet proposition där nu ser väldigt mycket ljusare jämfört med detta. Tillverkning Royale är ute efter att fånga minst en eller två elitister på sängen med sin nya opera Time-Piece, en $ 1.200.000 enhet som är sammansatt av 319 delar i ödemarken i Schweiz. Påstås, det var designad av Fabrique du Temps, och minut repeater spelar timmar i tonarten A i form av protokoll ringklockan i ciss. Det är också inneslutna i 18k guld, safir kristall och en hälsosam dos av egenvärde. Ordet på gatan säger att bara ett dussin av dessa kommer att göras tillgängliga för försäljning, med dragspel hölje är den anmärkningsvärd egenskap i våra ögon. I en så att säga, förstås.

Tillverkning Royale debuterar $ 1.200.000 Opera dragspel titta på, Sir Steampunk hånar ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 17:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boing Boing | källa En blogg att läsa , Tillverkning Royale | Tipsa | Kommentarer

X-37B Secret Space planet till delstaten Snart

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/di1PMhGVJ0U/story01.htm:
Phoghat skriver "högsta sekretessgraden X-37B Space Plane är planerad att landa snart. Det sändes upp från Cape Canaveral i Florida den 22 april ovanpå en Atlas 5 raket, och flygvapnet är fortfarande mycket förtegen om alla aspekter av flygningen. Vi vet att den är inställd hjulen på Vandenberg Air Force Base: s 15.000 fot bana, som ursprungligen byggdes för rymdfärjorna. På många sätt liknar farkosten en Shuttle med trubbiga vingar, landningsställ och en kraftfull motor som gör båten att ändra sin bana (till förfäran av många observatörer på plats). Dess framgång har tydligen fått nytt liv med sin föregångare, X-34, som hade varit avställd. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Boeings Spectrolab dotterbolag inställd på att massproducera 39,2 procent effektivare solceller

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeings Spectrolab dotterbolag har arbetat på att göra solceller mer och effektivare i flera år nu, och det verkar som det nu är inställd på att sätta sin senaste rekord celler i massproduktion. Dessa kommer i form av företagets nya C3MJ + solceller, som kan skryta med en genomsnittlig verkningsgrad på 39,2 procent, vilket gör dem mest effektiva massproducerade celler hittills. Vad mer, säger Spectrolab att eftersom de nya cellerna är så lika till sin nuvarande C3MJ produktionen celler bör det vara relativt enkelt för kunder som redan använder dem för att uppgradera till nya celler. Fortfarande inga ord om ett pris, verkar det, men de nya cellerna bör finnas tillgängliga i januari. Och, ja, Spectrolab också hårt på att bryta sitt eget register - man hoppas att knäcka 40 procent varumärket senare i 2011.

Boeings Spectrolab dotterbolag inställd på att massproducera 39,2 procent effektivare solceller ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 16:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gizmag | Tipsa | Kommentarer

Satelliter spionera på Black Friday Shoppers

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/na5M-UBHgmo/story01.htm:
MojoKid skriver "De satelliter i rymden inte bara ta spion bilder. På denna Svarta fredagen 2010, tog de faktiskt bilder på dig och din rusa till Black Friday shopping erbjudanden. Forskningen görs för att se vad konsumenternas efterfrågan i år innebär för detaljhandeln bestånd. Trenden hittills har varit positiva. De bolag som deltar i detta är Fjärranalys Metrics och Digital Globe. fjärranalys Metrics är en Chicago-baserad konsultföretag som analyserar satellitbilder. i sin tur köper det dessa bilder från Colorado-baserade företaget Digital Globe, som driver sitt eget satelliter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Intels Sandy Bridge processorer börjar sippra ut, 2 GHz quad-core i7-2630QM kommer till HP dv7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intels Core i7-2630QM chip har gjort språnget från företagets färdplan på sin första spec sheet, artighet av HP: s dv7. Vi har kommit över ett fullt detaljerad komponent notering för HP: s underhållning laptop, som omfattar 2 GHz quad-core processor som stjärnan i sin show. Nu, naturligtvis, HP eller Intel har varken sagt något officiellt i frågan, men Laptoping har också varit snokar och fann listor på återförsäljare online för bärbara datorer från Gateway och Lenovo erbjuder också den fortfarande oanmälda del. Det är inte precis någon hemlighet att Intel planerar att spränga den blodiga dörrarna av CES 2011 med Sandy Bridge processor val, men det är skönt att se leverantörer söker ivriga och redo så långt i förväg av lanseringsdatum - Det bör innebära någon brist på val när Paul Otellini slutligen steg upp och gör saker officiellt tjänsteman.

Intels Sandy Bridge processorer börjar sippra ut, 2 GHz quad-core i7-2630QM kommer till HP dv7 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP , Laptoping | Tipsa | Kommentarer

DHS griper 75 + Domännamn

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/va-679xmqVs/story01.htm:
Många läsare har skickat in en uppdatering av gårdagens berättelse om Department of Homeland Security's beslag av torrent-finder.com, en domän som de tror vara inblandade i piratkopiering. Som det visar sig, var detta bara en av dussintals webbplatser som ingick i Immigration and Customs Enforcement. "I meddelade att operationen, kallad John T. Morton, biträdande sekreterare ICE, och företrädare för Motion Picture Association of America det ett långsiktigt arbete mot piratkopiering på Internet, och sade att misstänkta brottslingar skulle fullföljas någonstans i världen. "amerikanska verksamhet är under attack från varumärkesförfalskare och pirater varje dag, sju dagar i veckan," Mr Morton sa. 'Criminals stjäl amerikanska idéer och produkter och fördela dem över Internet. "" Den TorrentFreak artikel vi diskuterade igår har uppdaterats med en lista över blockerade webbplatser.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Den Media Computing Group - annars känd som snubbar och Dudettes ansvarar för att multitouch höft igen - är tillbaka, och kanske en del säger bättre än någonsin. Den BendDesk är en bisarr nytt koncept arbetsyta för framtiden, med en stor en böjd multitouch display för att föra wow. Bordet är koncernens vision om samgående multitouch med en gemensam fysisk område, och det är nog det bästa genomförandet vi har sett ännu. Hela tio beröringspunkter stöds, men nedre delen är också utformad för att användas som en standard skrivbord, hålla din bärbara dator, papper och bläckpenna samlingen om du så önskar. Chockerande nog, ser det hela ovanligt ergonomiska också. Chef på tidigare avbrottet för en glimt av att det används, men inte hålla andan i väntan på ett fartyg datum och pris - något säger oss att det blir en stund innan någon av dessa publiceras.

Fortsätt läsa BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video)

BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 14:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Media Computing Group | Tipsa | Kommentarer

Tidig titt på Acers Iconia Dual Touchscreen Device

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp-G0bQO3OI/story01.htm:
iONiUM skickar in nyheten om en tidig inblick i Acers kommande Iconia laptop, som de har ersatt tangentbordet område med en andra 14 "skärm som accepterar multi-touch input." Den upprätta displayen fungerar som den primära bildskärmen, medan den display som förblir parallell med ytan i allmänhet fungerar som en navigeringspanel, alternativt visa en rymlig tangentbord på skärmen, en touch-hjul och andra kontrollerna på skärmen touch, eller ens en förlängning av vad som visas på den primära bildskärmen. Det senare alternativet ger effektivt en dual-monitor mobil enhet för presentationer eller studera komplexa kalkylblad över båda skärmarna, eller visa ett dokument i en bildskärm och en annan på den andra bildskärmen. De två bildskärmar gör Iconia en rejäl enhet -. Till 6,1 pounds det är osannolikt att den enhet som du slänga i väskan för din pendla "Engadget har några bilder och en video av enheten.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Symbian Foundation Axing webbplatser den 17 december, källa arkiv tillgängliga "på begäran"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Vi hade hört att Symbian Foundation skulle genomgå några drastiska förändringar när det går över till ett licenssystem kropp, och här är nummer ett - varje tjänsteman Symbian webbplats kommer att vara slutare den 17 nästa månad. Det gäller för varje sida från symbian.org ner till Symbian Twitter och Facebook-flöden, och källkoden själv kommer läggas på hyllan. Om du vill ha tillgång till något av det, även de databaser av användargenererat felrapporter, måste du be grunden för en papperskopia och betala en nominell media och fraktkostnad efter den 31 januari. Vi försöker nå Symbian just nu för att räkna ut den fulla konsekvenserna av denna åtgärd, men antar Nokias lovar att hålla Symbian öppen källkod fortfarande ringar sant, kanske du vill börja stashing bort förråden och sätta upp speglar innan stiftelsen droppar bort ansiktet på webben - och Symbian samhället också.

Symbian Foundation Axing webbplatser den 17 december, källa arkiv tillgängliga "på begäran" som ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 13:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa Symbian-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Android 2.1 rulla ut till Sony Ericcson Xperia X8, beroende på produktkod

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/android-2-1-rolling-out-to-sony-ericcson-xperia-x8-depending-on/:
Här är en extra bonus för dem av er som knäppte upp en olåst Xperia X8 på en frostig fredag morgon - Sony Ericsson börjar skjuta Android 2,1 till luren just nu. Trettiotvå välsmakande partier Eclair är redan i ugnen, och du kan enkelt kontrollera om du är en sannolik kandidat för uppgraderingen genom att skanna baksidan av telefonen. Om din åttasiffriga "SI-nummer" (t.ex. 1.242-4.859) matchar någon av dessa på listan på vår källa länk, din 720p video inspelningsläge, förbättrade sociala nätverk integration och fem homescreens är på väg. Bara inte nödvändigtvis väntar sig att se det när som helst snart på AT & T .

Android 2.1 rulla ut till Sony Ericcson Xperia X8, beroende på produkt koden publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Produkt från Sony Ericsson Blog | Tipsa | Kommentarer

Windows Phone 7 Försäljning fortsätter att kämpa

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seddmuvXxSE/story01.htm:
rtfa-troll skriver "Även med före jul köpa Rush, är Microsoft redan desperat erbjuder ett nytt köp en få en gratis erbjudande som liknar de som de gav för anhöriga. Enligt artikeln" Windows Phone 7 enheter kan inte även hantera två procent av fjorton dagars försäljning. " Dessa är inte officiell Microsoft siffror, de kommer från onlinebutiker Men eftersom Microsoft officiella försäljningssiffror verkar utsatta för manipulering är detta kanske en av de bättre gissningar vi kommer att få över de framgångar som Windows Phone 7 förrän långt in på nästa år.. Detta också starkt säkerhetskopierar andra rapporter från stor besvikelse telefon försäljning. Även Microsoft supportrar har undrat ett tag om det är dags för Ballmer att gå. Om försäljningsrapporterna är sanna, så han får skjutas innan han hoppar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Caltech forskning kan leda till kvantum hårddiskar, nätverk, universum parallella

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum något har oftast fallit i våra ofta används kategorin "awesome saker som aldrig kommer att hända," men om en besättning av forskare vid California Institute of Technology har något att säga om det, kommer de snart att ändra öden detta här segmentet. Teamet har nyligen visat stort fastna för ett kvanttillstånd som lagras i fyra rumsligt skilda atom minnen, och samtidigt som förmodligen blåste av locket de flesta kranier läser detta just nu, är fördelningen ganska intressant. I huvudsak har de avslöjat ett stort gränssnitt mellan atom minnen, som sägs "representera något som liknar en dators hårddisk för sammanflätning." Vid en förlängning, kan det bana väg för kvant-nätverk, och i sin tur, massiv duk av kvantdatorer. Vi är självklart årtionden ut från att förstå vad allt detta betyder för den gemensamma datoranvändare, men kom bara ihåg detta: ". För en intrasslad quantum system, inte föreligger några objektiva fysiska verkligheten för systemets egenskaper" Och du tyckte att Matrix var djup.

Caltech forskning kan leda till kvantum hårddiskar, nätverk, universum parallella publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 11:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Caltech | Tipsa | Kommentarer