torsdag 20 oktober 2011

Fråga Slashdot: Computer Test Lab inställning för Home?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LIR5d9Lhpc4/ask-slashdot-computer-test-lab-set-up-for-home:
En anonym läsare skriver: "Så länge jag har spelat runt med datorer jag har haft ett labb hem testet. Jag fann det vara en stor lärande verktyg. Jag har dock inte investerat mycket pengar i det nyligen och eftersom av åldrande hårdvara jag inte kan få vad jag vill ha ut av det längre. Så en förnya är i sin ordning. Jag har tittat i flera moln leverantörer för en låda jag kan hyra för att göra en del virtualisering, men det verkar inte vara kostnadseffektivt eller praktiskt. Vad är dina tankar om det? Vad set-up har du hemma mixtrande? Har ni undersökt värd lösningar för detta? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ubuntu Slår 7

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gY6bT6-eF-0/ubuntu-turns-7:
sfcrazy skriver "Ubuntu, världens mest populära GNU / Linux-baserat operativsystem firar sitt 7: e året i dag. Ubuntu först släpptes den 20 oktober 2004. Under dessa 7 år Ubuntu har förändrat GNU / Linux-desktop-segmentet genom att göra det mer användbart för vanliga användare. " Förutom det arbete som Ubuntu har gjort att popularisera och polera Linux, och att presentera en human inkörsport för icke-guru användare, är det som en bas för många andra distributioner (som Mint och valp) och hjälpte till att göra människor inser hur stark är Debians infrastruktur som Ubuntu själv tagit från.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


In i djupet av AT & T: s låt-oss-buy-T-Mobile Astroturf kampanj

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T är legendarisk för att tvätta sina politiska preferenser genom minoritet och sociala grupper service som den stödjer ekonomiskt för att producera en uppenbar underström av stöd. Vi har skrivit om det nog ibland att inte bli överraskad av bruket längre, men Center for Public Integrity har just avslutat en fördjupad undersökning av den praxis som är väl värt en titt. För att stödja sitt förslag till T-Mobile buyouts, har AT & T grävt djupt i sina register över anhängare, går så långt som till att få lokala grupper som Shreveport-Bossier Rescue Mission för att skriva bokstäverna i stöd till den federala regeringen.

Naturligtvis var nästan alla ideell kontaktas för KPI artikeln chockad, chockad! vid varje antydan om att AT & T var pressade dem ... om ingen nekas ombeds att skriva brev. Några av de citat var talande. Den särskilda Dreams gård i St Clair Township, fick Michigan endast ca $ 2000 från AT & T under de senaste åren, men det gick vidare och skrev ett brev till FCC be T-Mobile köpa som skall godkännas. "Självklart vill vi stödja företag stora som små om de är att stödja oss", sade gruppens ordförande, Larry Collette, till KPI. "Allt är en tvåvägskommunikation."

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Visual.ly höjer $ 2 miljoner att göra ännu mer Infographics

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nV6e1dMgsoQ/:
Screen Shot 2011-10-20 at 12.41.54 AM

Visual.ly , laget byggs från infographics teamet bakom Mints spektakulära infographics, har höjt $ 2 miljoner i såddfinansiering, som leds av Crosslink Capital , SoftTech och 500 Startups liksom änglarna Kapor Capital , Giza Ventures , Naval Ravikant , Mark Goines , Josh James och andra.

Enligt dess finansiering release, har Visual.ly haft 26K användare registrera dig för att vara en del sin beta (kommer snart), över 300K skapade infographics fick över en miljon sidvisningar per månad till sin webbplats och har fördubblat antalet indexerade infographics den är värd eftersom det demoed i april.

Pre-beta lansering har bolaget redan samarbetar med medieföretag som The Atlantic, BuzzFeed, AskMen, CNNMoney, BRA, The Economist, NASDAQ, Skype, National Geographic, Wall Street Journal att ge sina infographics och data visualiseringar lösningar.

"Vi definierar ett nytt utrymme - tillåter användare att skapa sexiga, effektfulla uppgifter visualiseringar", säger grundare Stew Langille. "Just nu finns det några företag inom Business Intelligence utrymme som Palantir, tablån, och många ögon från IBM. Vi närmar oss marknaden från en annan vinkel, men vissa kan se dem som potentiella konkurrenter. "

Langille vill använda pengarna för att bygga upp Visual.ly: s utvecklingsteam samt fylla på specialister datavisualisering. Visual.ly planer på att lansera sin beta inom ett år, och offentligt kort därefter. Eftersom världen behöver totalt mer infographics.


:
Hemsida:
Läs mer

Franska domstolsutslag ISP att blockera webbplatsen polisens sida

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vAymDfRRNY/french-court-orders-isp-to-block-police-misconduct-website:
Freddybear skriver "En fransk domstol har beordrat internetleverantörer att blockera tillgången till Copwatch Nord Paris IDF, en webbplats för att tillåta civila att posta videor av påstådda polisens sida. Franska polisen fackföreningar applåderade beslutet. Jean-Claude Delage, generalsekreterare för APN, sagt att "[d] en domare har analyserat situationen perfekt här webbplatsen är ett hot mot integriteten för polisen -. och fattade rätt beslut"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Googles Bradley Horowitz: "Vi kastar färre saker mot väggen"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/googles-bradley-horowitz-were-throwing-fewer-things-against/:
Och med det, dör en dröm. Tja, kanske det är lite sensationellt, men vi kommer inte att ljuga - vi weeped inne på utfrågning Googles Bradley Horowitz (Vice President Product Management) ÅNGERFULLT uppger att hans företag är att "göra mindre av att kasta saker mot väggen." I själva verket, proklamerade han att Google + var morphing till en plattform som absolut skulle utan tvekan bli en grundpelare i företaget i någon form eller mode. Med andra ord, det är för stor att misslyckas. Han förklarade att idén att använda allmänheten som en testbädd för produkter (hej, Buzz !) var bleknar snabbt, och att denna "transformation" skulle vara "mycket god" för Google. Han gjorde bekräftar att ingenjörer fortfarande får sin token "20 procent tid" för att förnya sig om vad de darn bra gärna, men vi på allvar fick intrycket att kulturen i Larry Page inte fokuserar nästan lika intensivt på den typen av lättsinniga , bisarr och helt fantastisk beteende.

Bradley noteras att även "20 procent tid" inte kommer bort, det finns förändringar som sker. Det finns en "högre bar på vad som får gå till marknaden, och mer av en redigering funktion än tidigare." Fortsätter, konstaterade han följande: "Istället för att göra dessa beslut på marknaden ... vi fördubbling och ner på ens som är viktigare i hela företaget." Om du är en hardcore, ortodoxa affärsman, låter detta helt logiskt. Hela "sluta vara barnsliga, börja ansvariga" sak säker låter fall på papperet, men C'mon - detta är Google! En stor del av bolagets mystik, charm och spontana natur kom i sin "vi ska försöka allt en gång" persona, och om det verkligen är döende i ännu ett litet sätt kan vi inte låta bli att ha ett tungt hjärta. Ju längre Google glider från dess start rötter (och ju mer den försöker att agera som alla andra byråkratiska mega-corp), desto mindre sannolikt att vi ska få floppar som Google TV. Men på samma sätt, desto mindre sannolikt är vi att ha det en-i-en-miljon hit (och kufar som detta ) som aldrig har varit genomförbart i någon "forskargrupp". Här är ett sista citat från Bradley När de ombads att utveckla detta företags förändring:

"Vi skulle hellre göra färre saker bra - vi är nu på en väg för att åtgärda tidigare synder utelämnanden Jag tycker det är en avvägning [med att förlora några av de hämningslösa autonomi] jag fortfarande tror att det är en enorm del av Google kultur som.. kommer aldrig att förändras, men vad är spännande är att bolaget uppslutning kring detta, och [de anställda] se fördelarna av anpassning. Vi har vunnit hjärtan anställda, och det finns en enorm fart på vad vi gör. Min erfarenhet är att Larry är en fulländad produkt ledare - det är spännande, det känns som att företaget är samordnat på ett sätt som jag aldrig sett vet jag inte att det bara är Larry, men jag kunde inte vara mer imponerad av honom. som VD. Jag förväntade mig inte den här nivån av förändring i företagskultur när det tillkännagivandet gjordes. "

Googles Bradley Horowitz: "Vi kastar färre saker mot väggen" publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Oct 201

Zend bygger en pick-din-partner PHP moln plattform

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Zend Technologies tog sveper ut en ny molntjänst för att utveckla och distribuera programvara som utvecklats i PHP-server-side skriptspråk på tisdagen vid ZendCon konferensen i Santa Clara, Kalifornien. Kallade phpcloud.com låter tjänsten utvecklare snabbt bygga applikationer baserade på ett antal frameworks och sedan distribuera dem till produktion.

Även språk som Ruby kan ha blivit den populära killen som för sent, är PHP fortfarande den ledande webbteknik i form av den råa antalet installationer, med över 20 miljoner domäner använder Apache PHP-modulen ensam. Ett antal PHP-baserad plattform-som-en-tjänster finns redan där ute, inklusive PHP Fog , Red Hats OpenShift och orkester (som nyligen förvärvades av Ruby-on-Rails PaaS leverantör Engine Yard ). Men till skillnad från vissa "plattform-as-a-service" spelar, gör Zend utvecklare att plocka den infrastruktur som leverantör för distribution-en offentlig eller privat moln, eller en intern Zend Server-systemet.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


EU Debatter installerar en svart ruta på din dator

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3STpqe-uAV8/eu-debates-installing-a-black-box-on-your-computer:
bs0d3 skriver "EU-parlamentsledamot Tiziano Motti (Italien), vill ha allt du gör på nätet ska loggas och sparas, för barnens skull. som en svart låda installeras på varje dator. Han föreslår ett system för tidig varning för brottslig verksamhet, särskilt när en bild av sexuellt utnyttjade barn upptäcks, ett alarm, går till myndigheterna för att kunna se vem som laddat upp den. Tiziano Motti var en politiker som för drygt ett år sedan lyckades få en majoritet av Europaparlamentets ledamöter att stödja förslaget att utöka direktivet datalagring till Google sökningar Syftet var att skydda barn från pedofiler -... samma ursäkt använder han nu Hans förslag innebär en teknik som kallas Logbox Och precis som med ett flygplans svarta lådan är Logbox installeras på datorer, bärbara datorer, smartphones och e-läsare eftersom ja, allt som kan anslutas till Internet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/the-gadget-show-builds-an-fps-simulator-that-shoots-back-video/:
Racing simulatorer är tio ett öre , men det närmaste ett FPS-spelare kommer att få en uppslukande upplevelse är att köpa en del kringutrustning . Beväpnad med en pre-release nivå Battlefield 3, värvade den Gadget Show ett team av design experter för att omvandla ett Birmingham studio i ett FPS-simulator kostar £ 500.000 ($ 650.000). En fyra av nio meter video kupol omger spelaren som de står på en rundstrålande löpband som låter dig gå vart du vill åka. Tio infraröd motion tracking kameror och en sensor på din pistol gör att bilden skall följa om du riktar den och en Kinect hacka styr din hoppning och hukande. Det roliga slutar inte där - 12 paintball markörer innebär att varje gång du blir skjuten i spelet, kommer du att känna det. Showen sänds i Storbritannien den 24 oktober kl 8:00 pm, Kanal 5. Vi har en bakom kulisserna galleriet nedan (levereras av dessa härliga människor från showen) samt PR och en släpvagn efter rasten.

Fortsätta läsa Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video)

Filed under: ,

Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 20 oktober, 2011 03:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

eFun meddelar Apen A5 smart penna för alla dina iPad / iPhone skrivande behov

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/efun-announces-apen-a5-smart-pen-for-all-of-your-ipad-iphone-w/:
Vill du skriva på din tablet utan att alla de nödvändiga finger fett? Vad sägs om en penna? För fotgängare? Vad sägs om en Smart Pen? Ännu bättre, hur är det Apen A5 Smart Pen? eFun är perifera innehåller en penna och en mottagare som krokar in i din iPad eller iPhone 30 stift, digitalisera din handskrift eller ritningar via ett antal kompatibla program, inklusive bolagets eget fria Studio Basic ljus . A5 är satt, i stort sett, för en release någon gång under 2012, och ska köra dig runt $ 99 när det faktiskt träffar marknaden.
Zach Honig bidragit till denna rapport.

eFun meddelar Apen A5 smart penna för alla dina iPad / iPhone skrivande behov ursprungligen visades på Engadget on Wed, 20 okt 2011 02:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Motiv: "Jag tror att de är galna": Inne i en 48 timmars kamp för att bygga den bästa TV-spelet (del 2)

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qmmlOM0H1GY/i-think-theyre-mad-inside-a-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game-part-2-1.ars:

I del ett av våra episka började 20 lag av australiensiska proffs och amatör spelutvecklare sina 48 timmars "game jam" vid Queensland University of Technology, kämpar för att skapa ett fullt spel baserat på tre nyckelord: grävling. Key. Suit. Vi skickade vår korrespondent att dokumentera den galna händelsen. I del två av tre har han vaknat bara på lördagsmorgonen efter ett par timmars sömn.

Lördag morgon, 5:00 AM

Jag sitter upp groggily och se sig omkring med suddiga ögon. Rummet har sjunkit till en nästan tysthet. Utanför lyser himlen med en djupt orange. Högar av sovsäckar har dykt upp i fria områden, många fler sticker ut från under skrivbord. En konstnär har draperat en filt över två stolar för att skugga ögonen från ljuset. Någon sover utsträckt över fem stolar.

Dag två har börjat.

bildtext
Pro rum på lördag morgon.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg