lördag 24 september 2011

Motorola Xoom 2 bevis fästen - nya bilder, det ryktas om specifikationer och en Media Edition?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:
Tala om en yngre, smalare Motorola Xoom håller bara på kommande. En hjälpsam tipster är att lägga bränsle till ryktena om en Xoom 2 med dessa shots av en liknande, men inte exakt likadana Motorola tablet. Vid en jämförelse med de bilder vi såg i går, det här ser namnlösa Android 3,2 skiffer en smula mindre polerad i baksätet och verkar för att gynna ett stående format, med kameran vila där uppe. Vad mer, säger vår källa plattan tycks vara mindre än vad vi redan har sett, vilket skulle kunna rada upp med en rapport från den här är min nästa, förankring en Xoom 2 Media Edition. Den enheten är ryktas ha en 8,2-tums HD-IPS skärm och väger .95 pounds. Det är uppenbarligen faktureras som en "e-läsare ersättning" och kommer med en inbyggd IR-fjärr och subwoofer. I ytterligare Xoom 2 nyheter, TIMN säger att klassiska versionen kommer att mäta 9mm tjock, packa en 1.2GHz processor, 1GB RAM och aktivera 1080p videoinspelning. Om alla som inte är tillräckligt för att tillfredsställa din Motorola-tablet begäret, vi har ett galleri av bilder nedan.

[Tack, Anon]

Motorola Xoom 2 bevis fästen -? Nya bilder, det ryktas om specifikationer och en Media Edition publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 24 Sep 2011 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har mode-tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Vecka i Apple: Thunderbolt bildskärmar, oktober rykten händelsen och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mF9_BPvMJ9k/week-in-apple-thunderbolt-displays-october-event-rumors-and-more.ars:

Våra bästa nyheterna från den senaste veckan ingår en diskussion om hur Thunderbolt skärmar fungerar med Mini DisplayPort-skärmar, oavsett om en sen-2011 iMac uppdatering är möjligt, hur Apple planerar att göra det möjligt att slå ihop Apple-ID, den första uppdateringen till Final Cut Pro X, och mycket mer. Har inte kunnat hålla upp? Läs vidare för Roundup:

Apples Thunderbolt Display spelar inte bra med Mini DisplayPort : Apple har tydligen lagt en onödig begränsning till $ 999 Thunderbolt Display-det tillåter inte att kaskadkopplad Mini DisplayPort-skärmar till sin nedströms Thunderbolt port.

En "Late 2011 iMac" uppdatera kan vara nära förestående : Apple kan av misstag ha spillt bönorna om en kommande iMac Uppdatera i en Knowledge Base-artikel. Ars spekulerar om vad uppdateringsfrekvensen kan omfatta.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Gillmor Gang 9.24.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MasgqOdmO6s/:
Gillmore Gang test pattern


The Gillmor Gang - John Borthwick, Robert Scoble, Kevin Marks och Steve Gillmor - pratade Facebook, Spotify, Netflix, Twitter och, åh vad var det Oh ja, Google +. I en post-Arrington obetalda bloggare i världen, verkar det troligt att nya anpassningar som föreslås av Facebook-meddelanden snabbt kommer att migrera över sociala spektrumet.

Snart kan vi få se Spotify spela rollen av ABC till icloud är Disney, som i själva verket redan är fallet. Kommer i sin tur mindre producenter som turntable.fm ta rollen av satellit-producenter i stort sett samma sätt Dick Wolf och CSI-producenterna bana NBC och CBS respektive. När Facebook, Twitter och G + stativ är TBD.

@ Borthwick, @ scobleizer, @ kevinmarks, @ stevegillmor


Facebook Timeline visar vilka som har Unfriended Du

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJN9mySsJfc/Facebook-Timeline-Shows-Who-Has-Unfriended-You:
En anonym läsare skriver: "I dagsläget Facebook inte meddela dig när någon unfriends dig på sociala nätverk. Som snart kan komma att ändras med den kommande Facebook tidslinje funktionen, som snart kommer att ersätta din nuvarande Facebook-profil. Om inte Facebook förändringar detta kan du faktiskt se som har unfriended du under någon tidpunkt medan du har varit på det sociala nätverket. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Verktyg vs Leksaker: Varför Tidslinjen ingenting förändras

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REHaWO_zohk/:
scaled.Screen Shot 2011-09-23 at 1.49.32 PM

Igår Erick och jag hade en intressant diskussion om Facebook vs Google + och jag kom ner på sidan av G +. Varför? Eftersom verktygen är viktiga, leksaker är det inte. Beviljade Facebook 500 miljoner besökare per dag bevisar mig fel i numeriska termer, men i allmänhet användbarhet och kvalitet, jag kommer motvilligt ner på sidan av Google Plus.

Som ni väl vet, vann Facebook Internet med sin App funktioner och ny tidslinje funktionen en bild av dina data som erbjuder en slags tidsmaskin i det avlägsna förflutna. Jag såg bilder på mina barn från år sedan, deras ansikten implike och långt mer natala än de är nu. Det var en härlig känsla men det varade i kanske femton minuter. Nu är Facebook visar mig en lista över saker som hänt sedan jag föddes, en ganska imponerande bedrift med tanke tillbringade jag två tredjedelar av mitt liv utan Internet.

Google Plus, å andra sidan, införde förbättrade Hang-outs. Lämna det till Google för att blåsa sina WAD på produktivitet programvara. Medan jag hitta värdet av Google Plus tvivelaktiga i bästa fall, tror jag hang-outs är ett bra verktyg och ganska störande. Ett rum som jag kan använda för att dela skisser, dokument och bilder? Utan att behöva ladda ner WebEx eller GotoMyPC annat skräp skärmdelning app? Det är den värld jag vill leva i.

Jag gillar Googles verktyg. De är bra och stark och användbar. Google Wave var bra (så länge det varade) och hang-outs är bra för tech folk som vill arbeta tillsammans. Deras mål är den stadiga urholkningen av friktionen mellan Googles annons produkt och Internet och de gör det genom frisättning av verktyg som Google programmerare vill använda själva.

Facebook å andra sidan är ute efter den magiska utlösa som kommer att förvandla alla dessa ögonglober till betalande kunder. Zynga verkar ha löst en del av gåtan genom att sälja sociala spel, men genom att släppa Timeline Facebook har uppenbarligen bestämt sig för att utvinna värdefulla innehåll som de redan har - dina bilder, dina önskemål och dina rekommendationer. Det faktum att jag nu kan bädda RDIO låtar på min tidslinje är mycket talande: lägg i en musik-funktionen och du har en musikaffär att konkurrera iTunes.

Detta är verktyg vs leksaker. Google ger dig verktyg att arbeta i informationen ekonomin medan Facebook ger dig leksaker att leka i den. Jag vet inte vad som är bättre.

Jag har kommit att begrava Google Plus och Facebook, inte att berömma dem. Båda tjänsterna är i huvudsak tid sjunker utformad i båda fallen av stroke själar tusentals ensamma människor. Jag använder dem båda, för att vara säker, men är de ändra något med dessa tillägg? Är de förbättra vår lott i livet?

Fans av Neil Postman känner igen lite av GÄLLHET i min röst och jag tycker det är motiverat. Precis som radio och TV kontrolleras våra sinnen två decennier sedan, en-till-en mediakontroll våra sinnen i början av 21-talet. Det tar några generationer för oss att bli immun mot sirenen uppmaning av sociala medier och då tekniken har gått vidare.

Det finns en viss territorialitet bryggning i G + / FB krig just nu och jag är rädd att det snart kommer att vara lika frätande som Android / iPhone slagsmål som grop broder mot broder och far mot son. Jag säger inte att jag särskilt försiktig vem som vinner här - jag kunde ta eller lämna både tjänster och ingen av dem har erbjudit mig något utöver en imponerande lista av människor som jag kan samverka. Jag tackar båda dessa tjänster för den möjligheten, förvisso, men jag tror jag har pratat med kanske 100 personer i min sociala graf på nätet och ännu färre i verkliga livet. I

Motorola LTE handenhet framträder med QHD Super AMOLED display, tvivelaktiga identitet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-lte-handset-emerges-with-qhd-super-amoled-display-ques/:
Nå, vad har vi här? Enligt "säkra källor" över på Den här är min nästa är det en Motorola Spyder, eller en Droid RAZR, eller kanske till och med Droid HD vi tittade tillbaka i augusti. Oavsett namnet är telefonen packa tydligen en första i sitt slag 4,3-tum, 960 x 540 QHD super AMOLED display. Det ryktas LTE mobiltelefonen också förmodligen innehåller en 1,2 GHz dual-core processor, 1GB RAM, en 8 megapixel, 1080p bakåtvänd kamera och HD framsidan kamera, och är tydligen utrustad med Gorilla Glass och Kevlar. TIMN också ståta med exklusiv nya uppgifter för den nyligen outed ATRIX 2 . Det verkar som namnet bekräftas samt en handfull tidigare identifierade specifikationer. Vad mer, fick telefonens ett par tillbehör ombord, inklusive en bärbar dator docka som kallas Lapdock 100, som också ryktas att spela fint med Spyder, eller RAZR eller HD. Fler bilder på båda enheterna väntar dig vid källan länkarna nedan.

Motorola LTE handenhet framträder med QHD Super AMOLED display, tvivelaktiga identitet publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 24 Sep 2011 16:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Nya Mac OS X trojan gömmer sig PDF-filer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1N2mCHG6Euo/New-Mac-OS-X-Trojan-Hides-Inside-PDFs:
Trailrunner7 bidrar detta utdrag från ThreatPost: "Malware som riktar sig Mac OS X är inte ens i närheten att komma ikapp till Windows-baserade skadlig kod i fråga om volym och variation, men det verkar som OS X skadlig kod kan vara att anta några av de mer framgångsrika taktik som Windows-virus har använt för att lura användare. Forskare har kommit över ett prov på en OS X-baserad trojan som döljer sig som en PDF-fil, en teknik som har varit positivt bland Windows skadliga program i flera år nu. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Surrande vidare mot en date med Destiny?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Har du tittar på himlen? Jag har. Som USA utökar sin obemannade flygvapen, och Storbritannien planerar sitt drone-svärm taktik , är forskare testa och demonstrera autonom drönare - de som kunde "jaga, identifiera och döda fienden bygger på beräkningar som gjorts av mjukvaran, inte beslut som fattas av människor . "(enligt författaren till underbart-titeln Army-finansierad studie ECB Lethal Beteende i autonoma robotar," Dödligt autonomi är oundviklig. ") Filosofer är penning lärda monografier om etik drone krigföring . Universiteten börjar erbjuda grader i obemannade autonoma fordon design.

Det amerikanska flygvapnet är även att utveckla en obemannad " räknare tunnel robotik . "system. Ja, det stämmer, flygvapnet. Som ger oss denna odödliga citat i den länkade artikeln: "... det finns kanske också en indikation på här som en konceptuell revolution är på gång inom flygvapnet, där jorden själv-geologiska rymden ses som enbart en tjockare version av himlen. "

Vi är verkligen in i Age of Drones. Tyvärr, regeringarna, militärer, och filosofer som leder oss där verkar lida av ett katastrofalt misslyckande av fantasi. Endast nationalstater svinga drönare som vapen just nu: alltså, de verkar resonera, bara nationalstater någonsin kommer att ha beväpnad drönare, i evighet amen.

Men i den verkliga världen, är andra forskare utvecklar dataintrång drönare som "kunde bygga ett trådlöst botnät eller spår någon via mobiltelefon" ( möjligen "även när den inte används för att ringa ett samtal.") Under tiden från Chris Andersons DIYDrones webbplats, Jag ger dig awesome Dehogaflier termisk-vision gris jägare, aka : "Vi har nu vår egen rovdjur drone":

(Detta kan utlösa minnen av mina tidigare inlägg i ämnet .)

Samma universitet nu bevilja UAV grader är också finslipa drönare byggd av 3D-skrivare . (Se även: skriver ut en pistol samma som att köpa en pistol ?) Parrot AR, alias Altair 8800 , av surr världen kan styras via en fri

Pre 3 för AT & T recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Detta är en recension av en telefon som aldrig var faktiskt tillgängliga för allmänheten på AT & T. Trots unfortunateness av den tidigare uttalande, kände vi skyldiga att köra den här enheten via pärs som ett sista avsked till Palm Pre linje och webOS på konsumenternas enheter.

Man, vad en konstig, labyrintisk liv här enheten har haft. Europeiska flygbolag inte ens vill ha Pre 2 , och av någon anledning var de folk de enda att ens Pre 3. Exklusive den här killen, naturligtvis. Den här killen, som ni säkert har utläsa, är en av endast en handfull av AT & T Pre 3 telefoner för att göra det ur fabriken oskadda, och vi kunde inte vara lyckligare att sätta det genom steg. Tja ... vi skulle kunna vara gladare, men det skulle kräva Meg Whitman ångra Leos avgår skjuten genom webOS hjärtat.

Allt det åt sidan, det har varit en konstig några dagar med den sista webOS-baserade telefon, och på sätt och vis, den sista telefon som någonsin kommer att ha Palm DNA körs genom sina kretsar. Inte ens två månader sedan var HP berättade utvecklare att få sin före 3 app yttranden i för godkännande, och bara fyra veckor sedan bekräftade samma företag som just denna telefon inte någonsin skulle komma på amerikanska stränder. Du vet, trots att hela " som aviserats för AT & T "sak. Slår ut, några av de enheter som faktiskt klarade den nödvändiga QA tester, och om du har de rätta kontakterna (eller en tillräckligt snabb avtryckarfingret på eBay) kan du också landa själv vad utan tvekan kommer gå ner som en av de mest eftertraktade bitar av Palm / webOS historia. Men ska du? Ta reda på efter pausen.

Fortsätt läsa Pre 3 för AT & T recension

Pre 3 för AT & T recension

T-Mobiles FlexPay planerar att vara bort så snart som i december?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/t-mobiles-flexpay-plan-to-be-eliminated-as-soon-as-december/:
Vi har misstänkt en tid nu att efter AT & T-Mobile fusionen skulle Magenta är FlexPay plan på väg ut förr snarare än senare. Betalningen Planen var ursprungligen avbrytas för nya kunder tillbaka i juli, men nu verkar företaget helt och hållet kommer att fasa ut FlexPay redan i december - tvinga lojalister från den gamla regimen att välja en alternativ plan och banar väg för abonnemang och månad 4G alternativ. Enligt läckt PM fångas upp av TmoNews kommer kunder som migrerar till abonnemangskunder planer ska kunna behålla samma skattesatser , vandrar utan att underteckna ett kontrakt eller betalar avgifter - att gå över lite mindre smärtsamt. RIP FlexPay kommer du att missa.

T-Mobiles FlexPay planerar att vara bort så snart som i december? publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 24 Sep 2011 12:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Verizon går till BAT för Samsung i patent krig med Apple

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:
Samsung vs Apple
Ja, det var egentligen bara en tidsfråga innan tredje part fastnat näsan i ständig kamp mellan Apple och Samsung . Under större delen av denna tid andra har stått vid sidan om, ibland skriker moraliskt stöd. Men, ingen har kavlat upp ärmarna och sätta upp sina hertigar för någondera parten - det vill säga tills nu. Verizon har begärt tillstånd att lämna in ett kort med United States District Court för Northern District of California, be den att förneka Apples begäran om ett riksomfattande förbud mot Infundera 4G , Galaxy S 4G , Droid Charge och Galaxy tab 10,1 . I hjärtat av Verizon argument är att ett förbud mot import av Samsungs apparater skulle skada inte bara transportören verksamhet, men konsumenterna och ekonomin genom att fördröja tillväxten av sitt LTE-nät. Den korta, tekniskt, endast avser en av de fyra intrång lämnats in av Apple, men det är klart att Verizon har lika mycket intresse av att Samsung lyckas i de andra tre utmaningar. För mer (något editorialized) uppgifter, slå upp källan länk.

Verizon går till BAT för Samsung i patent krig med Apple ursprungligen visades på Engadget , lör, 24 Sep 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av höjdpunkterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5 mobil och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men kommer att innehålla en standard 2 Gb

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enhetens meny erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Ändring: Kränkning av ToS Borde inte vara ett brott

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JpJC-bvtmaM/Amendment-Violation-of-ToS-Should-Not-Be-a-Crime:
Khyber skriver "Tre data och säkerhet brott räkningar anmälan har godkänts av Senaträttsnämnd, varav en innehåller en ändring som förtydligar med avseende på datorn bedrägeri och missbruk lag. Dessa tre räkningar kräver företagen att utveckla integritet och säkerhet planer, och det skulle sätta en federal standard för anmälan individer överträdelser av mycket känslig personlig information, såsom kreditkortsinformation eller journaler. Detta klargörande är välkommet, vilket gör lagen mer inriktad mot hackare och identitet, i stället för konsumenter som köra afoul av ToS eller Aups av webbplatser och tjänsteleverantörer. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


<em>Star Wars: The Old Republic</em> Launch Tillkännagivande

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mq4HxufPjL4/emStar-Wars-The-Old-Republicem-Launch-Date-Announced:
BioWare tillkännagav idag att deras kommande MMO, Star Wars: The Old Republic, kommer att lanseras den 20 december i Nordamerika, och i december 22 i Europa. De har släppt en ny trailer för spelet, och upprepade att de ska strypa inloggningar tidigt för att förhindra att servern instabilitet. Gamasutra talade nyligen med SW: TOR projektet leda James Ohlen om efterbehandling upp spelet och förbereda den för lanseringen. Han sa, "Vi är fokuserade på spelet balans för strid, för specificering, för de sociala systemen. Vi har kört en hel del tester, vi får mycket feedback på spelet. Och när vi kommer att feedback, vi använder den för att göra justeringar och förändringar. Vi är inte större förändringar nu, vi gör bara förändringar som vi kan. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: räknare med 1-2-3 Knappsatser?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I0i8jFzYFdg/Ask-Slashdot-Calculators-With-1-2-3-Number-Pads:
dotancohen skriver "Även om telefonen har 1-2-3 knappen på den översta raden, de flesta miniräknare och tangentbord har 7-8-9 på den översta raden. Växla mellan de två förstör muskel-och spatial-minne. Gör något slashdotters använda en vetenskaplig miniräknare med 1-2-3 på den översta raden? Jag har redan skrapat och resoldered min Casio fx-82 miniräknare har 1-2-3 på toppen, och mappas till numpad i Kubuntu, men om det finns någon räknare gillar det här redan på marknaden, skulle jag köpa två. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.