onsdag 8 juni 2011

Periodiska välkomnar två nya, ultraheavy delar, högst osäkra på namnen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/periodic-table-welcomes-two-new-ultraheavy-elements-jury-still/:
Om du stöta in i periodiska systemet i dag, se till att ge det en rejäl Mazel Tov, eftersom det bara välkomnat två nya medlemmar till familjen. Igår, International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC) officiellt erkänt delar 114 och 116, kreditering upptäckten för forskare från Ryssland gemensamt institut för kärnforskning och Lawrence Livermore National Laboratory i Kalifornien. Stoltserar atommassan hos 289 och 292, respektive den nya konstgjorda tillsatser är nu de tyngsta delarna på skiva, beslag bältet från copernicium (285) och roentgenium (272). Som med de flesta tungviktare dock både förfall inom mindre än en sekund, vilket gör det svårt för forskarna att få ett grepp om deras kemiska egenskaper. Ändå hade båda tydligen tillräcklig trovärdighet för att överleva IUPAC: s treåriga översyn, vilket banade väg för det riktigt roliga ska börja. Just nu är 114 och 116 kända, snarare kallt, som ununquadium och ununhexium respektive, men deras namn kommer så småningom att jazzed upp - liksom. Det ryska laget har redan föreslagit flerovium för 114 (efter sovjetiska kärnfysiker Georgy Flyorov) och, för 116, den Moskva-inspirerade moscovium, som låter mer som en after shave för särskilt macho kemister. IUPAC kommer att ha sista ordet i frågan, även om en ledamot i kommittén sade alla föreslagna namn är sannolikt kommer att godkännas, så länge som "det är inte något för konstigt." Chef förbi paus för en fullständig, och trubbiga något PR.

Fortsätt läsa Periodiska välkomnar två nya, ultraheavy delar, högst osäkra på namnen

Periodiska välkomnar två nya, ultraheavy delar, högst osäkra på namnen ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni 2011 16:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink

Cybersäkerhet och Internet Ekonomi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUXv99h_xyI/Cybersecurity-and-the-Internet-Economy:
Orome1 skriver "Global online-transaktioner är för närvarande uppskattas av branschanalytiker på 10000000000000 $ årligen. Eftersom Internet företag växer, så har hotet om cybersäkerhet attackerna. US Department of Commerce idag släppt en rapport som föreslår frivilliga uppförandekoder för att stärka säkerheten på Internet av företag som alltmer förlitar sig på Internet för att göra affärer, men är inte en del av den kritiska infrastrukturen sektor Commerce Secretary Gary Locke sade: ". Genom att öka antagandet av standarder och bästa praxis, arbetar vi med den privata sektorn för att främja innovation och näringsliv tillväxt, medan på samma gång bättre skydda företag och konsumenter från hackare och cyber stöld. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Netgear's Universal WiFi räckviddsförlängningen nu tillgängliga för skallighet hemnätverk

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Få saker i livet är mer än förvärrar WiFi döda punkter - särskilt när du precis har bosatt sig i att streama den senaste Game of Thrones episod, efter en lång och plågsam vecka tech blogga. Bra att Netgear's Universal WiFi Range Extender, först såg på årets CES, är nu tillgänglig för sjöfarten. Denna diskreta vita kuben lovar att föra anslutning till avlägsna regioner i din lya genom att automatiskt spegla den trådlösa signal som skickas från din gateway. Använd bara enhetens LED-indikator för att hitta det område där förlängaren skulle optimera sin räckvidd, koppla in den i någon ol 'vägguttaget och de fula fickor av trådlösa döden kommer plötsligt våren tillbaka till livet (se det som Rogaine för din WiFi-router ). Det stöder också 802.11 b / g / n och är kompatibel med WEP, WPA och WPA2-standarder säkerhet, om du undrade. Du hittar Extender hos återförsäljare spridda över hela denna gröna jord, där det kommer att kosta runt $ 90. Om det kittlar din fantasi, chef förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa Netgear's Universal WiFi räckviddsförlängningen nu tillgängliga för skallighet hemnätverk

Netgear's Universal WiFi räckviddsförlängningen nu tillgängliga för skallighet hemnätverk publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 8 juni 2011 14:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netgear | Tipsa | Kommentarer

Star Wars: The Old Republic betyg grann säljfrämjande kringutrustning från Razer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Star Wars: The Old Republic Keyboard
För länge sedan, i ett styrelserum långt, långt borta ... designer (flankerad av marknadsföring chefer) lägrade en idé för en uppsättning av Star Wars: The Old Republic kringutrustning, samt VD för Razer sa till sin ryttare att "göra det så." Eller åtminstone det är hur vi tror att det hänt. Förutom att blanda upp sin sci-fi referenser, vem godkände detta spel tangentbord, mus och headset även övergivna alla idéer om subtilitet. Alla tre är slathered i utbytbara Sith eller Jedi emblem, ljusa LEDs och en textur inte olik utsidan av en Star Destroyer. Det mest uppseendeväckande är lätt tangentbordet, vilka sporter både multitouch-skärm och två rader av adaptiva knappar över en LCD (à la Switchblade ). Tangentbordet kommer att köra dig $ 200, medan musen eller headsetet kommer att kosta $ 130 när de lanserar tillsammans med The Old Republic senare i år. Kolla in galleriet nedan och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Star Wars: The Old Republic betyg grann säljfrämjande kringutrustning från Razer

Star Wars: The Old Republic betyg grann säljfrämjande kringutrustning från Razer publicerades ursprungligen på Engadget , ons, juni 8, 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | | Tipsa |

Federala domstolar att börja första Digital Video Pilot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6p0JpU9iWTY/Federal-Courts-To-Begin-First-Digital-Video-Pilot:
coondoggie skriver "Federal tingsrätter har förbjudits från att ge någon form av elektronisk spridning av studier sedan 1946, men det är på väg att ändras. Fjorton federala domstolsväsendet och 100 domare har valts ut att delta i den federala domstolsväsendet treåriga digital video pilotprojekt, som inleds 18 juli och kommer att gå långt för att bestämma effekten av kameror i rättssalen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nederländska Att införa nätneutralitet Genom lag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXEpDJPuPLw/Dutch-To-Introduce-Net-Neutrality-By-Law:
En anonym läsare skriver "Big nyheterna från Nederländerna denna vecka, där en minister i regeringen tillkännagivit planer på att garantera nätneutralitet enligt lag. Om riksdagen godkänner ändringen av nederländska telekommunikationer, och det förväntas göra det, skulle det bli en av de första länderna i världen att lagstifta mot Internetleverantörer som vill ta mer betalt för att använda särskilda tillämpningar och tjänster. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP ProBook 5330m recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/hp-probook-5330m-review/:
Vi har alltid att skrocka när laptop beslutsfattare talar om att göra affärssystem ser mer tilltalande för de anställda toting 'em. När allt det är inte som vi kommer att gå bort jobbet eftersom vi inte tycker det ser ut som svarta lådan vi har tilldelats. Eller är vi? Dock tillverkarna laptop går ut i deras sätt att göra sina företagssystem look (och utföra) mer i linje med sina kusiner sexigare konsumenten. Ta Lenovo ThinkPad X1 , till exempel, en nedbantad version av företagets signatur design - uppdaterad med knapplösa pekplatta, Dolby ljud och en mycket baktalade glänsande skärm. Toshiba, under tiden, nyligen förnyade sitt sortiment av bärbara företagsdatorer att se ut som den lätta Portege R705 - också en crossover hit.

Vilket leder oss till HP ProBook 5330m. Denna 13,3-tummare har en metall-klädda kroppen och Beats Audio - ett första på en HP Business maskin, men en stapelvara över dess konsument stabil. Och ändå är det företag frieri IT killar också, med en matt skärm, valfri kontantkort för mobilt bredband, Intel vPro-teknik, och TPM kretsar. Med ett utropspris på $ 799, det betyg stora poäng för värde, men kan den hänga? Låt oss ta reda på.

Fortsätt läsa HP ProBook 5330m recension

HP ProBook 5330m recension publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 8 juni, 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Kan USA avveckla kärnkraften?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APTQ6KowPqI/Could-the-US-Phase-Out-Nuclear-Power:
mdsolar skriver "I kölvattnet av Fukushima kärnkraftsolyckan i Japan, meddelade [tyska förbundskanslern] Merkel att hennes land skulle stänga alla sina 17 befintliga reaktorer med 2022. Andra länder, inklusive Japan, Italien och Schweiz, har planer på att pare tillbaka kärnkraft, men ingen har gått så långt som Tyskland, världens fjärde största ekonomi. Merkel lovar att ersätta kärnkraften med alternativ som inte ökar utsläppen av växthusgaser eller schackel den ekonomiska tillväxten. Skulle USA göra likadant? Ett ökande antal av rapporter tyder på att det inte är bortom möjlighet, och Tyskland skulle kunna utgöra en vägkarta. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vilket pris kommer att vara i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Fråga Slashdot: Vad göra med andra människors e-post?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jcz3W-r8-Kk/Ask-Slashdot-What-To-Do-With-Other-Peoples-Email:
vrimj skriver "Jag har en ganska vanligt förnamn / efternamn kombination som jag ibland får andras e-post till min förnamn.efternamn @ gmail.com konto Det är inte en stor sak om det är en person. Jag lät dem veta, de fixa det. Det stora problemet jag har är med företag och webbplatser. Dessa e-postmeddelanden ofta ingen svar, vilket betyder att jag inte kan skicka tillbaka en snabb anteckning. jag fick någons kreditkort räkningar i tre månader innan jag insåg att det var inget för det, men att ringa bolaget (jag försökte ett par mail först). Nyligen fick jag ett meddelande om någons unge registrera dig för en webbplats. jag har ingen alternativ än att slå svaret knappen och berätta för dem att jag först måste säga att jag är över att barnens förälder eller förmyndare jag inte visste var att gå därifrån i dag får jag en faktura från ett kabelbolag.. det är för en annan stat kan jag inte svara jag går till.. online support, de säger mig mitt enda val är att ringa säljkontor. jag höll i för banken, men jag är inte pratar med någon annans kabelbolaget. Finns det något sätt att göra e-post till en felaktigt formaterad Gmail-adress studsar eller göra något annat uppenbart? Finns det en teknisk lösning jag utsikt. Jag händer inte så ofta men det finns en ökande PITA med no-svar e-postadresser. Jag hatar att sätta upp ett filter, eftersom det skär av dessa andra människor som gjorde ett stavfel eller hade någon som inte anger något korrekt, men det är ser ut som det bästa valet. Det är inte spam, men det är inte mitt kött. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kommer Microsoft att publicera sina egna fönster 8 tablet?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3Hve6h7xpc/Will-Microsoft-Release-Its-Own-Windows-8-Tablet:
En anonym läsare skriver "Microsoft är inte direkt kända för sin hårdvara framgångar. Visst, det spottas fram gott om trevliga möss, tangentbord och spelenheter genom åren, men framgången med riktiga enheter har varit blandade. Xbox 360 har överträffat alla förväntningar, medan Zune och Kin hårdvara har monumentala misslyckanden. Enligt uppgifter från sektorn i Taiwan är dock Microsoft arbetar på en Windows 8 tablet som kommer att drivas av Texas Instrument nästa generations 1,8 GHz dual core-processor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mad Catz ger Mac-stöd till RAT spelmöss

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/mad-catz-brings-mac-support-to-r-a-t-gaming-mice/:
Mac-användare har säkert en hel del mer spel alternativ i dessa dagar än de en gång gjorde, och de kan nu också lägga till Mad Catz serie av Cyborg RAT spelmöss till den listan. Företaget äntligen släppt en del Mac-drivrutiner för komplett utbud av möss i dag, vilket låter dig dra nytta av alla de avancerade funktionerna Windows-användare redan är vana vid. Dem som fortfarande skjuter att Snow Leopard uppdateringen kommer att ta hand om det första, men eftersom förarna inte kommer att acceptera något mindre.

Mad Catz ger Mac-stöd till RAT spelmöss ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni 2011 12:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacNews | källa Cyborg Gaming | Tipsa | Kommentarer

Molnbaserad, Ray-Värmekabel på spel På Intel tablets

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLwONkdD3ac/Cloud-Based-Ray-Traced-Games-On-Intel-Tablets:
En anonym läsare skriver: "Efter Intel visade en strimma spåras version av Wolfenstein förra året i rad molnbaserade strömmas till en bärbar dator det företag som har nyligen meddelat sin övergång till den mobila marknaden visar nu sitt forskningsprojekt Lalso körs på olika x86-tablets med 5 till 10 tums skärmar. Den tunga beräkningar utförs av ett moln bestående av en maskin med en Knights Ferry kort (32 kärnor) inuti. Den uppnådda bildfrekvens är ca 20-30 fps. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.