söndag 6 mars 2011

Plug In Launcher för Android får saker att hända när du ansluter USB eller hörlurar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Plug In Launcher är en fri Android app som gör just en sak, och den gör det bra - det inleder någon app som du väljer när den känner makt eller en ansluten par hörlurar. I själva verket kan det paret en app till telefonens 3,5 mm hörlursuttag och en annan till din USB-port och låter det starta, säg, en musikspelare när du kopplar in hörlurar, och kanske en väckarklocka medan du laddar det över natten, sparar du en knapptryckning (notera: "Vill du starta" budskap är frivilligt) varje gång. Allt man begär i utbyte är ett par som kör processer som äter upp 5.7MB minne (när detta skrivs) och möjligheten att starta om sig själv när du återställer telefonen. Visst, app är lite begränsade jämfört med kontextmedvetna sviter som Locale eller Nokia situationer , men gratis är gratis, och den här är användbart.

Plug In Launcher för Android får saker att hända när du ansluter USB eller hörlurar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 Mars 2011 17:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Lifehacker , Addictive Tips | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Turkiet Bans Googles Blogger Över Soccer piratkopiering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AFpd3UFtEmw/Turkey-Bans-Googles-Blogger-Over-Soccer-Piracy:
En anonym läsare skriver: "En lokal domstol har förbjudit Googles Blogger-tjänst i Turkiet med anledning av ett klagomål från satellit-TV företag Digiturk som strömmande media flöden från lokala fotbollsmatcher skulle visas på flera Blogger profiler. Överraskande, kritiserade Google flytten, eftersom alla lider under några människors olagliga handlingar. Upphovsrättsinnehavare bör inriktas på individer som distribuerar intrång innehåll via ett etablerat förfarande för överklagande snarare än att den överordnade webbplatsen förbjudna. Uppskattningsvis 600.000 turkar använda tjänsten för att blogga om allt från daglig ramblings, till hobby, att hålla sina läsare uppdaterade med nyheter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sprint tillkännage Nexus S 4G, EVO 3D och EVO Visa tablett vid CTIA?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Medierna - undertecknad ingår - har försökt ta reda på varför Sprint har bokat en vansinnig två och en halv timme kortplats vid CTIA senare denna månad. Det är inte den typ av evenemang som du slänger ihop bara för att rehash de enheter du har införts under det senaste halvåret - något är upp, och om vår källa är korrekt, de är upp till något stort.

Först, vi höra att transportören kommer att lansera Nexus S 4G från Samsung, och att döma av namn, telefonnummer bör vara något som liknar ett Nexus S med WiMAX. Det verkar som detta kan man antingen vara SPH-D600 eller SPH-D720, som båda har nyligen fått certifiering från Wi-Fi Alliance, även om SPH-D720 är mer troligt, att D600 visar WPS-stöd, som finns i TouchWiz skal enheter, men inte i lager pepparkakor . Du kanske kommer ihåg att Sprint kom mycket, mycket nära att lansera sin egen version av Nexus En före tappa den till förmån för EVO 4G förra året, så kanske de är redo att göra handlingen den här gången.

Därefter ett par som vi inte har mycket i detalj om: EVO 3D, som är ... Tja, en 3D-kapabel EVO av något slag. 2011 är verkligen ser ut att bli året för 3D-telefoner och tabletter , så det skulle inte vara mycket av en överraskning. Den andra enheten i mixen är EVO View, en tablett som vi gissar kommer att forma upp till att bli något av en CDMA-powered Flyer . Om allt detta kokkärl ut, det ser ut som Sprint kunde äga den här spelningen. CES var lite av en blindgångare för dem, du kanske minns - det EVO Shift 4G var den enda luren tillkännagivande där - så de är försenade.

[Tack, anonym tipsaren]

Sprint tillkännage Nexus S 4G, EVO 3D och EVO Visa tablett vid CTIA? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 15:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp som fångats i det vilda?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:
Sony Ericsson var namnet en Windows Phone 7 partner för ett år sedan, men - som ett annat vi kunde namn - till synes skrotas planerna att producera en enhet och valde ett annat OS istället. Eller gjorde det? Bilder av vad som ser ut att vara en Sony Ericsson prototyp som kör Windows Phone 7 nyligen dök på Lizhecomb, och det kan vara att SE: s funderar på att prova igen ... men troligen inte. Du förstår, rykte gjorde gällande att Sony Ericsson gjorde fram en prototyp glidande WP7 telefonen - den Julie - mycket lik den ovan, och den här verkligen ser lite prototypiska jämfört med modern design. Vad det kan ge upp till är Sony Ericsson och ASUS i samma båt - två WP7 lansera partner som misslyckades att starta, men varje med hårdvara för att visa för det.

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp som fångats i naturen? ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 14:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPowerUser , Esato | källa Lizhecomb | Tipsa | Kommentarer

Google använder Slutligen Remote Kill Switch On Malware

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rqLFzyW3kpY/Google-Finally-Uses-Remote-Kill-Switch-On-Malware:
Hugh Pickens skriver skriver "Google Mobile Team har meddelat att förutom att ta bort de 21 skadlig programvara från Android Market som har hämtats 50.000 gånger, tillfälligt tillhörande utvecklarkonton, och kontakta brottsbekämpning om attackerna, de är på distans bort skadliga program från berörda enheter. "Vi driver en Android Market säkerhetsuppdatering till alla berörda enheter som Ångrar bedrifter att förhindra en attackerare (s) får åtkomst till mer information från drabbade enheter," skrev laget på sin blogg. "För drabbade enheter Vi tror att den enda information som angriparen (s) kunde samla var enhetsspecifika (IMEI / IMSI, unika koder som används för att identifiera mobila enheter och den version av Android körs på din enhet). " Googles agerande komma efter många klagomål på tech publikationer. "Google vill verkligen sin Android Market att vinna rykte som en kloak av skadliga program? "Absolut inte", skrev Nicholas Deleon i TechCrunch. "Men då en del av tjusningen av Android Market är att det är öppet, du behöver inte spela efter Googles regler i sig att få på det som du gör med Apples App Store."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Arizona Team söker fossila bränslen Kostnad Parity, med hjälp av solenergi Koncentratorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQIkYlrUhYU/Ariz-Team-Seeks-Fossil-Fuel-Cost-Parity-Using-Solar-Energy-Concentrators:
autospa skriver "En University of Arizona ingenjörer under ledning av Roger Angel har konstruerat en ny typ av Solar Concentrator som använder halva området solenergi (PV) celler används av andra optiska enheter och ger ett ljusflöde / koncentration som är över 1000 gånger mer koncentrerad innan den ens når cellerna. Detta kommer som ett resultat av en bredare mål att göra solenergi kostnad konkurrera med fossila bränslen (target = 1 $ / W) utan behov av statliga subventioner. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google flips Android Kill Switch, förstör ett parti av skadliga program

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:
När 21 rogue apps börjat tappa identifierande information från Android-telefoner och installera säkerhetsmissar yanked Google partiet från Android Market , och kallade myndigheterna att starta upp. Men vad i 50.000 exemplar redan hämtats av ovetande användare? Det är vad Google sysslar med den här veckan, genom att använda Android fjärrkontroll Kill Switch för att radera dem via etern. Men det är inte allt, eftersom detta då bolaget bara inte att ta bort störande paketen , men även installera nya koden. Den "Android Market säkerhetsverktyg mars 2011" kommer att läggas på distans till berörda telefoner att ångra utnyttja och hålla den från att skicka dina uppgifter ut, samt att du undrar hur mycket fjärrkontrollen Google har över våra telefoner. Ja, välkomnar vi vår nya sökmotor herrar och allt det där, så länge de har fått vårt bästa för ögonen, men det finns en viss ironi när Google att ta bort en bakdörr utnyttja med hjälp av en bakdörr utnyttja sin egen - även en som (i detta fall) kommer att maila att rapportera hur det är gjort.

Google flips Android Kill Switch, förstör ett parti av skadliga program publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 13:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Google Mobile Blog | Tipsa | Kommentarer

Spam Advokat Gets dömd till 40 månader

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m8ejUGSROlk/A-Spamming-Attorney-Gets-Sentenced-To-40-Months:
www.sorehands.com skriver "Medan en spammare, Robert Soloway, blir släppt på prövotid, FBI skicka en annan, Robert Smoley, för Slammer för 40 månader. jag vet om Smoley eftersom jag spårade upp honom, och slå honom i domstol. Han var inte bara en advokat, att han fortfarande inte har förlorat sitt körkort, än. IRS kontaktade mig som ett resultat av att se min hemsida, och jag gärna hjälpt IRS att spåra hans verksamhet. Han inte bara studsade en kontroll på mig, men stiffed hans lokala råd och en av hans leverantörer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Taiwanesiska OEM Tänk ARM produkter för Windows 8

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptmCsiNoJ7M/Taiwanese-OEMs-Consider-ARM-Products-For-Windows-8:
siliconbits skriver "På CeBIT 2011, gick vi runt på läktaren från några av de största komponenttillverkare i världen och frågade dem en enkel fråga, skulle du överväga att lägga ut ARM produkter (barebone, laptops, tabletter, moderkort) för Windows 8? Den Svaret blev ett enhälligt ja, som Microsoft, är samma företag som har varit trogen Intel och AMD partners år beredd att utforska andra områden så snart som Windows 8 kommer att gå live ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Meth Dealer Faces förlusten av sin Comic Book Collection

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rSGAP_bJYKo/Meth-Dealer-Faces-Loss-of-His-Comic-Book-Collection:
cultiv8 skriver "Enligt en artikel från The Smoking Gun:" En storskalig metamfetamin återförsäljare som påstås tvättas drog vinster genom att köpa värdefulla serietidningar riskerar att förlora sin 18.753-volym samling till Uncle Sam, enligt en ny domstol arkivering. Federala åklagare i går lämnade in en US District Court klagomål med ansökan ägandet av serietidningen innehav av Aaron Castro, 30, som står inför en rättegång maj i Colorado på narkotika distribution och vapen avgifter. serier värderas på över $ 500.000. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående under genomsnittet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, som välkänd domare i människors uppfattning i USA, har precis släppt sin senaste undersökning om kundnöjdhet med mobiloperatörer. Den tar bland annat av (bristen på) avbrutna samtal, misslyckanden i kontakt, röst distorsion, ekon, brus och sen anländer textmeddelanden, och slutligen spottar fram ett betyg av fem stjärnor i förhållande till det regionala genomsnittet och andra transportörer. I testning som utförts mellan juli och december förra året hade Verizon det bästa eller kontrakterade för bästa tillfredsställelse betyg i fem av de studerade sex områden, medan AT & T och Sprint handlas blåser för andra och T-Mobile tvungen att medge nederlag som sölig av topp fyra. US Cellular lyckades poäng högsta i North Central regionen, men JD Power samlade bedömning är inte mycket ljus för någon av de transportörer - i statistiken samlare säger växande smartphone användning, är tunga sms och mer inomhus samtal tillsammans orsakar samtalskvaliteten att stagnera och till och med varnar för att "ökade antagandet av smartphones och trådlösa tabletter kan fortsätta att äventyra kvaliteten på nättjänsten."

Fortsätt läsa JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående under genomsnittet

JD Power: Verizon har bäst ljudkvalitet rikstäckande, T-Mobile genomgående lägre än genomsnittet ursprungligen visades på Engadget on Sun, 6 Mars 2011 11:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa JD Power | Tipsa | Kommentarer

Grafer Visa Kostnader för DNA-sekvensering sjunker snabbt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/siztkusQ280/Graphs-Show-Costs-of-DNA-Sequencing-Falling-Fast:
kkleiner skriver "Du kanske vet att kostnaden för att sekvensera en mänsklig arvsmassa sjunker, men du har förmodligen ingen aning om hur snabbt det priset kommer ner. National Human Genome Research Institute, en del av det amerikanska National Institute of Health, har sammanställt en omfattande uppgifter om kostnaderna för att sekvensera DNA under det senaste decenniet och används som information för att skapa två helt häpnadsväckande grafer. NHGRI forskning visar att det inte bara är sekvensering kostnaderna rasar, är de översteg den exponentiella kurvor Moores lag. med en stor marginal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Varför Silicon Valley invandrarföretagare återvänder hem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SG1L8Ps0XrM/:
Array

Stellar Maskhål kan finnas

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY_m0DBgKeo/Stellar-Wormholes-May-Exist:
seagirlreed skriver "Par av stjärnor kan anslutas via maskhål fylld med" fantom materia ", enligt Kirgizistan forskare. Om ett maskhål existerar inom en stjärna, kan stjärnans kropp uppvisar mätbara egenskaper astronomer kan upptäcka. Även intressant, andra forskare är skeptiska, att påpeka att detta är synnerligen spekulativ forskning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.