lördag 28 maj 2011

(Grundare Berättelser) Förgylld Kevin Ryan-Det är alla i Presentation

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xSz8SadzDxA/:
Array

Cliqset Grundare tar på personlig publicering Och Sociala Samtal med Smygande start Glow

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g2jR-x4Nbuc/:
Array

1923 Leica O-serien blir världens dyraste kamera, hämtar $ 1.890.000 på auktion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/1923-leica-o-series-becomes-worlds-most-expensive-camera-fetch/:
Just när vi trodde gamla trälådor var på modet bland samlare kameran, kompakt skönhet har ett splittrat våra teorier - detta 1923 Leica 0-serien bara sålts på auktion för € 1.320.000, eller omkring $ 1.890.000 i amerikanska pengar. Egendomligt nog sålde exakt samma auktionshuset enligt uppgift exakt samma kamera för fyra år sedan: nr 107, den första Leica som skall exporteras, påstås för en patentansökan inspektion i New York. Under 2007 hämtade det relativt futtiga € 336.000, vilket var tydligen fortfarande ett världsrekord för Leica kameror på den tiden. Ganska avkastning på denna investering, eller hur? Hitta fler bilder och detaljer på länkarna nedan.

1923 Leica O-serien blir världens dyraste kamera, hämtar $ 1.890.000 på auktion ursprungligen visades på Engadget , lör, 28 maj 2011 16:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Leica Rumors | källa AP , AFP (Herald Sun) | Tipsa | Kommentarer

Duplicera RSA-nycklar Aktivera Lockheed Martin Intrusion Network

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqnDNTBOZ5I/Duplicate-RSA-Keys-Enable-Lockheed-Martin-Network-Intrusion:
En anonym läsare skriver "Unknown hackare har brutit sig in i säkerhet nätverk av Lockheed Martin Corp och flera andra amerikanska militärer, en källa med direkt kunskap om attackerna Reuters. De bröt trygghetssystemen utformade för att hålla ut inkräktare genom att skapa dubbletter" SecurID "elektroniska nycklar från EMC Corp's RSA Security division, säger den person som inte var behörig att offentligt diskutera frågan." Det finns också täckning på PC Magazine.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD
Gigabyte har beslutat att förenkla för dem som vill ha makt en SSD i en stationär, men inte vill ta itu med allt krångel med att köpa och ansluta en. Företagets nya Z68XP-UD3-iSSD (catchy, eller hur?) Moderkortet kommer med en 20GB Intel SSD 311 monteras direkt på det, vilket borde låter lite bekant . Det är inte klart om du kan helt enkelt dumpa filer på den som en vanlig enhet - vad den kan göra, däremot är användande Intels Smart Response tech att cacha data som används ofta, som din OS, för att förbättra prestanda. I huvudsak vänder den någon hårddisk du ansluter till systemet i ett hybridsystem med en mycket större reserv av blixt lagring. Styrelsen har också förmågan att växla mellan diskreta och inbyggd grafik tack vare Lucid Logix Virtu . Resten av funktionerna är ganska standard pris: USB 3.0, ett par 16x PCI-E-kortplatser och 6GB SATA anslutningar. Den senaste Z68 ombord från Gigabyte kommer att börja säljas i början av juni och medan vi inte har ett pris, har vi gjort en liten (PR) inbäddning av våra egna efter rasten.

Fortsätt läsa Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver)

Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 28 maj, 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bit-Tech | | Tipsa | Kommentarer

Oren Jacob, CTO på Pixar, går augusti Capital som EIR

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/duuFQnB1zAY/:
Array

KDE 4.7 - en första titt på Beta 1

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhqenUMN9N0/KDE-47-ndash-a-First-Look-At-Beta-1:
För några dagar sedan, levereras KDE-projektets första beta av den kommande 4,7 release. Reader dmbkiwi lämnar en länk till en genomgång av vad 4,7 ser ut, snipping som: "Tidigare var det Gnome som var den stadiga plodder göra mindre stegvisa ändringar genom 2.x-serien, skapa stabilitet och bara lägga mindre viktiga funktioner dock med. de senaste versionerna av både Gnome Shell och Unity skrivbordet i Ubuntu, Gnome / Ubuntu sida av Desktop Linux ekvationen har gjort radikala och kontroversiella steg från väl älskade GNOME 2.x-serien och lämnar KDE 4.x som "steady när hon går "alternativet."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: försvaret mot patenttroll och Mac Defender

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lPxzaT_eY3U/week-in-apple-defending-against-patent-trolls-and-mac-defender.ars:

Apple erkänner Mac Defender malware, lovar programuppdatering : Efter att undvika att göra några offentligt erkännande av de senaste Mac Defender malware, har Apple postat en supportdokument som instruerar användarna hur de ska ta bort programmet. Företaget lovade också en programuppdatering som automatiskt tar bort den.

Ny Mac Defender malware variant droppar admin lösenord krav : Det finns en ny variant på Mac Defender skadlig kod som verkar vara att göra sig runt Mac-användande gemenskapen. Det kallas Mac Guard, och den här gången, behöver du inte ange ditt admin lösenord för att installera den.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Lodsys förskjutningar i-app inköp mål att Android devs följande Apple svar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Vi tänkte att Apples strikt hållning till Lodsys tidigare i veckan om dess fordringar mot IOS -enh skulle prompt patentinnehavaren att gå vidare till nästa mål, och visst ser det ut som om nämnda mål har valts. Tyvärr har en grupp Android app devs nu funnit sig i Texas-baserade företaget hårkors, som citerar samma patentintrång som Apple nyligen talade, som särskilt i-app uppgradering inköp. Som fallet var med den sista omgången av bokstäver, är Lodsys krävande licensavgifter från små, enskilda utvecklare, som inte har resurser att slå tillbaka. Lodsys verkar vara att behålla sin trend i att ignorera mediernas förfrågningar, så vi håller ett öga på patent trollets blogg för att se om någon kommer upp till ytan för att försvara den senaste omgången av anklagelser. Under tiden, pluggning öronen medan surrande och ignorerar brevbäraren kanske inte en så dålig idé ... du vet, om du gör sånt här för en levande.

Lodsys förskjutningar i-app inköp mål att Android devs följande Apple svar som ursprungligen visades på Engadget , lör, 28 maj 2011 14:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Google-grupper | Tipsa | Kommentarer

Störa NYC: The Final Battle (Video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sV7z5ERVK1g/:
Array

NASA Sting byster kvinna Säljande påstådd Moon Rock

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1BsyBL3VEkc/NASA-Sting-Busts-Woman-Selling-Purported-Moon-Rock:
sgcxf949 skriver "Woman försök att sälja en måne sten och blir slagen av NASA. Vem skulle ha trott att NASA hade infiltratörer?" Tydligen inte är föremål för denna berättelse, som erbjöd sig att handeln henne urval av påstådda månens berg för $ 1,7 miljoner.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Alaska Airlines Jettisons Paper manualer för iPads

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_-zv5Fvz9Jw/Alaska-Airlines-Jettisons-Paper-Manuals-For-iPads:
fullymodo skriver "Alaska Airlines har blivit den första stora amerikanska flygbolag att hoppa ombord på papperslösa tåget. Medan det är inte riktigt redo att dike sjökort papper navigering riktigt ännu (men det är under behandling), har flygbolaget meddelat att den kommer att ersätta sin traditionella flygning manualer med iPads, som kommer att laddas upp med GoodReader app och PDF-filer med 41 olika manualer och andra material. " Så förklara varför jag måste stänga av min icke-Wi-Fi-kapabla eboksläsare under start och landning? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i spel: Bioshock Infinite, Modern Warfare 3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xvmHOLmcDQ0/week-in-gaming-bioshock-infinite-modern-warfare-3.ars:

Denna vecka har vi haft en lång tidig titt på både Bioshock oändliga och Modern Warfare 3, och vi förklarade varför vi är glada för Battlefield 3. Vi lärde oss att Minecraft kommer till Xperia Spela som en tidsinställd exklusivt, och Duke Nukem sålde guld.

Det finns också den lilla frågan om en vanställd docka huvud vi fick med posten. Detta har varit en spännande vecka.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Vad det var att sjösätta på Disrupt NYC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wlZVG08Nugk/:
Array

Finns det ett Peak Ålder för entreprenörskap?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SYKy-AFj8uA/:
Array

Taktil Brush använder sensoriska illusioner så att du känner dig spel, filmer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:
TactileBrush
Dålig arachnophobes - det är illa nog att 3D-filmer kan göra det ser ut svärmar av åttabenta freaks strömmar ut på skärmen, nu Disney vill att du ska känna den läskiga kryp också. I ett förmodat försök att en upp dessa "4D" stolar som används på Shrek slott i Orlando, har företaget arbetat med vad de kallar Taktil Brush - en stol med en mängd av 12 vibrerande ringar som kan simulera allt från känslan av fortkörning runt en racerbana till den känsliga droppa av regn på ryggen. Två tekniker används: skenbara rörelse, som utlöser två motorer i snabb följd för att skapa illusionen av något som rör sig över huden, och fantom känsla, där två stationära vibrationer märks som en enda pirra mellan de två punkterna. Disney forskare demoed Taktil Borsta vid konferensen om mänskliga faktorer, i datorsystem i Vancouver med hjälp av ett racingspel, men hoppas att få den att rider nöjespark och biografer - som i rätta händer, bör leda till mer skrikande och minst några par våta byxor.

Taktil Brush använder sensoriska illusioner så att du känner dig spel, filmer publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 28 maj, 2011 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NewScientist , Wired | källa Disney Forskning Pittsburgh | Tipsa | Kommentarer

Gillmor Gang 5.28.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qumpvex9hO4/:
Array

PayPal Anklagar Google för tjuvfiske Mobile Secrets Betalning handel, personal

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n46jzKnYx1s/PayPal-Accuses-Google-of-Poaching-Mobile-Payment-Trade-Secrets-Personnel:
jhernik skriver med ett urval från eWeek Europas novell om en hake inför Googles nya mobila betalningssystem: "PayPal, eBays betaltjänst, har stämt Google över sina nya Google Wallet service, anklagar sökmotor för tjuvfiske affärshemligheter för användning i mobila betaltjänsten. Dräkten, in i Santa Clara County Superior Court bara några timmar efter Google presenterade sin plånbok betalningar sheme hävdar att två nyckelpersoner som skapade den närmaste Field Communication (NFC) som använts företagshemligheter om mobila betalningar till mode egna tjänster . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i tech: civiliserande Internet utgåva

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sMMFou0JzU8/week-in-tech-civilizing-the-internet-edition.ars:

Läkare och tandläkare berätta patienter, "alla din recension är tillhör oss" : En organisation kallad medicinsk Justice är uppmuntrande läkare och tandläkare att använda upphovsrätten för att censurera sina patienters online recensioner. Vi hittade en av sina kunder i det vilda och rapportera om vad vi lärt oss.

Smartphone, den förkortade versionen: Ars recensioner HP Veer : De senaste uppgifterna för webOS plattformen, HP Veer, är en ovanligt kompakt skjutbara smartphone med en 2,6-tums skärm. Ars går hand på att se om det hur det passar in i ett fält fyllt med konkurrenter till större storlek och styrka.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post