onsdag 9 mars 2011

Acer styrplatta / Media Center-fjärrkontroll ytor vid FCC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/acer-touch-pad-media-center-remote-surfaces-at-the-fcc/:
Vi har redan sett Acer inkluderar en snygg liten touch pad / fjärrkontroll med sin Revo 100 i Storbritannien, och det ser ut som en skulle också kunna komma till USA, som en liknande anordning endast känd som RMTP-S1Q nu har passerat FCC. Som den vi har sett tidigare, kan enheten användas som en multitouch-styrplatta för att styra din Media Center PC, eller genom att trycka på en knapp, omvandlas till en vanlig fjärrkontroll komplett med belysta kapacitiv kontroller. Naturligtvis, eftersom detta är FCC, det finns inte någon indikation på en verklig övergång, och en manual som medföljer ansökan är faktiskt från ett företag som heter Suyin Connector, så det verkar vara en rebadge jobb - även om det är en stor Acer-logotypen på baksidan av själva enheten.

Acer styrplatta / Media Center-fjärrkontroll ytor vid FCC publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 9 mar 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa FCC , Wireless Godhet | Tipsa | Kommentarer

Är vi för beroende av GPS?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qorP-lsIGr0/Are-We-Too-Reliant-On-GPS:
RedEaredSlider skriver "En ny rapport från Royal Academy of Engineering i London visar utvecklade länder har blivit för beroende av GPS-system. Rapporten från Akademin fokuserar på globala satellitbaserade navigationssystem (GNSS) och deras sårbarhet. Dessa sårbarheter omfatta avsiktliga eller oavsiktliga störningar , både konstgjorda (som fastnar) och naturliga (t.ex. solstormar). Medan de flesta människor jämställer GPS-system med små skärmar som få förare från punkt A till punkt B, säger rapporten samhällets beroende av den teknik som går långt utöver det. Akademin säger spektrum av tillämpningar som använder tekniken är så stor att utan tillräcklig oberoende backup, signalfel eller störningar kan eventuellt påverka säkerhetssystem och andra kritiska delar av ekonomin. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Simon roboten lär sig att agera som en människa, kan berätta när du inte uppmärksamma (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:
En robot som utför en uppgift tenderar att vara något av en uppmärksamhet-grabber, men ska du ignorera det att "bot kommer vanligtvis ignorerar dig också, tanklöst fortsätter med sitt jobb. Om det jobbet är att bygga en bil då ignoreras är inget att oroa sig för, men om denna uppgift är undervisning en människa då ouppmärksamhet är uppenbarligen något av ett problem. Forskare vid Institutionen för interaktiva beräkningar vid Georgia Tech har lyckats lära Simon, som vi tidigare sett att lära sig att förstå din röst och ansikte , att agera mer lik en människa i ett försök att fånga du är uppmärksamhet. Om det inte fungerar, kan han använda kameror för att upptäcka ouppmärksamhet, med 80 procent noggrannhet betyg i spotting dag-drömmare. Vi är inte säker på vad han gör om ouppmärksamhet upptäcks, men förhoppningsvis han inte gå all ED-209 på alla fattiga studenter.

Fortsätt läsa Simon roboten lär sig att agera som en människa, kan berätta när du inte uppmärksamma (video)

Simon roboten lär sig att agera som en människa, kan berätta när du inte uppmärksamma (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 mars 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Georgia Tech | Tipsa | Kommentarer

Senaten Passerkort Landmark Bill patentreformer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_moNR_pFXY/Senate-Passes-Landmark-Patent-Reform-Bill:
inkscapee skriver "Den amerikanska senaten är att gratulera sig själv för att leda en" milstolpe "bit patent reformera lagstiftning. Vissa av de viktigaste är" first to file "i stället för första att uppfinna, och slutar avgift avledning, vilket innebär avgifter till patentverket kommer att faktiskt finansiera patentverket. Märkligt nog har denna praxis medfört en eftersläpning på 700.000 patentansökningar. Huset är enligt uppgift arbetar på en liknande lag, och snart harmoni och rationalitet kommer att segra. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP att sätta WebOS På datorer År 2012

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ljS54ljIQg/HP-To-Put-WebOS-On-PCs-In-2012:
Stenchwarrior skriver "Hewlett-Packard: s verkställande direktör Leo Apotheker meddelade att WebOS kommer att ligga på alla datorer som HP fartyg under 2012. En utveckling för att locka fler utvecklare och tryck operativsystem från mobila enheter på stationära datorer. Apotheker gjorde tillkännagivandet under en presentation till HP: s personal i Indien, enligt en rapport från Bloomberg. Det är inte troligt att WebOS kommer att ersätta befintliga operativsystem på datorer, utan snarare skulle köra ovanpå Windows för att kunna lansera WebOS apps. HP har tidigare aviserat sina planer på att skjuta webOS till PC förra månaden, men vid tiden har bolaget inte avslöja omfattningen av sitt engagemang för operativsystemet. Nu vet vi att HP betyder varje dator som säljs från och med 2012 kommer att ha WebOS installerat. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Social Engineering: The Art of Human Hacking

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/poKwJupOISc/Book-Review-Social-Engineering-The-Art-of-Human-Hacking:
brothke skriver "Man kan sammanfatta alla av social ingenjörskonst: The Art of Human Hacking i två meningar från sidan 297, där författaren Christopher Hadnagy skriver" verktyg är en viktig aspekt av social ingenjörskonst, men de gör inte det sociala ingenjören ett verktyg. ensam är meningslöst, men kunskapen om hur du kan utnyttja och använda det verktyget är ovärderligt ". Alltför många människor tror att datasäkerhet och skydd bara om körs verktyg, utan att förstå hur man använder dem. I detta enorma bok visar Hadnagy hur viktigt den mänskliga faktorn är inom informationssäkerhet. " Fortsätt att läsa för resten av Ben: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Leslie Valiant vinner "nobelpris" för datavetenskap

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O26XDWELj9w/Leslie-Valiant-Wins-Nobel-Prize-of-Computing:
autospa skriver "ACM, Association for Computing Machinery idag heter Leslie G. Valiant vid Harvard University vinnaren av 2010 ACM AM Turing Award för hans grundläggande bidrag till utveckling av beräknings inlärningsteori och till den bredare teorin om datavetenskap. Valiant väckt tillsammans maskininlärning och beräkningskomplexitet, vilket leder till framsteg inom artificiell intelligens samt databehandling metoder såsom naturliga språk, handskrift, och datorseende. Han lanserade också flera delområden teoretisk datalogi, och utvecklat modeller för parallella beräkningar. Den Turing Award allmänt anses vara den "Nobelpriset i Computing" är uppkallad efter den brittiske matematikern Alan Turing M.. Utmärkelsen bär en $ 250.000 pris, med ekonomiskt stöd av Intel Corporation och Google Inc. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hur datorn gör Spelkonsoler Titta föråldrad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0aWZsKRmdA/How-the-PC-Is-Making-Consoles-Look-Out-of-Date:
En anonym läsare skriver: "Vad har varit tydlig från årets Game Developers Conference är att konsoler börjar visa sin ålder. Med inget mer än en möjlig Nintendo uppdatering vid horisonten, har utvecklarna på årets GDC vände sina ögon för PC. Artikeln innehåller tre filmer som ger en fantastisk inblick i där PC-grafik är på väg, bland annat en version av Epics Unreal-motorn, Crytek's Cryengine 3, och DICE: s Frostbite 2-motorn. tanke på att dessa språng i ögongodis är endast möjliga med det aktuella läget för PC grafik, undrar vi hur länge konsoler kommer att bli måltavla plattform för utveckling av storsäljande spel. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple släpper IOS 4,3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-releases-ios-4-3/:
Det är ute! Du vet var att få det.

Utveckla ...

Apple släpper IOS 4,3 ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 mars 2011 13:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

I närmare titt på HTML5

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xkNghZ8mGLs/In-Depth-Look-At-HTML5:
snydeq skriver "InfoWorlds Peter Wayner erbjuder en fyra-serie ägnas åt de nya funktionerna i HTML5. Varje artikel undersöker utvecklas spec djupgående, med fokus på duk, video, ljud och grafik för visning alternativ, inklusive <canvas> och <video> taggar, Scalable Vector Graphics, och WebGL, lokal lagring av data, inklusive Web Storage, webb databas och andra API: er för att omvandla webbsidor till lokala tillämpningar, datakommunikation, för cross-dokument meddelanden, WebSockets och andra HTML5 API att förbättra webbplatsen och webbläsare interaktivitet. och former, för att öka kontrollen över indata och validering "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


A Bittersweet Finale för rymdfärjan Discovery

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDIlXCabbik/A-Bittersweet-Finale-For-Discovery-Space-Shuttle:
Julie188 skriver "Discovery återinträdde i jordens atmosfär för sista gången onsdag för att stänga utrymmet planets 39: e och sista resa. Och så markerar början till slutet för USA: s skytteltrafik program. Allt om den sista flygningen kände epos, från hur det löste en ned-to-the-last-andra problemet att lansera sin sista uppdrag i februari, till dess soliga sista landning här veckan. Eftersom det kostade att ett stopp stod Discoverys mätarställning på några 5.750 banor som täcker nästan 150 miljoner miles Under 39 flygningar som spänner över ett helt år i rymden - ett rekord oöverträffad i historien om bemannade raketer ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NVIDIA att tränga in Supercomputing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l-gqFGLLLws/NVIDIA-To-Push-Into-Supercomputing:
RedEaredSlider skriver "NVIDIA beskrivs en plan för att bli" dataföretag ", flyttar långt utöver sin traditionella inriktning på grafik och i områden med hög profil som superdatorer. NVIDIA gör stora investeringar inom flera områden. Dess Tegra produkten kommer att finnas med i flera mobila enheter, inklusive ett antal tabletter som antingen har drabbat marknaden redan eller planeras att släppas i år. Dess GeForce lineupen är spel-inriktade medan Quadro handlar om datorstödd konstruktion arbetsstationer. Tesla produktlinje är i centrum för Nvidias superdatorer push. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.