onsdag 30 mars 2011

Microsofts uppdaterade Xbox 360 skivformat "för att lägga en extra gigabyte?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:
Som du minns från igår, det var en liten detalj som utmärkte sig i Microsofts tillkännagivande av ett nytt förhandsvisning program för Xbox 360 - det vill säga ord som den senaste systemuppdateringen skulle föra med sig en "uppdaterad Xbox 360 skivformat. " Som naturligt fick massor av spekulation, och Eurogamer säger nu har det hört från en "högt uppsatt källa utveckling" som har bekräftat att det nya skivformatet faktiskt tillför 1 GB lagringsutrymme till Xbox 360 skivor. Som plats konstaterar toppar Xbox 360: s nuvarande skivformat ut på bara 6.8GB, som fortfarande ger ett visst utrymme att leka med på en standard dual-layer DVD. Det skulle också förklara gratis kopia av Halo: Reach att Microsoft ger ut till alla som accepteras i förhandsgranskningen programmet - kan inte riktigt testa en ny skiva format utan några nya skivor nu, kan du?

Microsofts uppdaterade Xbox 360 skivformat "för att lägga en extra gigabyte? ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 17:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Eurogamer | Tipsa | Kommentarer

Harvard fysikern lägger bränder med elektrifierade trollspö, hoppas att dela på HarvardConnection

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/harvard-physicist-puts-fires-out-with-electrified-wand-hopes-to/:
Okej, så kanske Ludovico Cademartiri kommer att tvingas att dela de goda nyheterna om att komma (eller ConnectU, om han till att spela rollen som rebell), men åtminstone är han skyldig att se över ett par hundra träffar. Enligt The Harvard Crimson, nämnda fysiker och ett hum om andra forskare har snubblat över ett nytt sätt att släcka lågorna: el. Tanken så småningom göra det möjligt för brandmännen att squash bränder utan att behöva släck ett hem eller ett föremål med vatten och skum - om träff med en stråle av juice, det finns åtminstone ett uns av en chans att något kan räddas. Även detaljerna i projektet är uppenbarligen långt över våra huvuden, är kontentan av det ganska enkelt - lågor innehåller sotpartiklar, som blir "elektriskt laddade vid förbränning." Med tanke på att just dessa partiklar reagerar på elektriska fält, kan en tillräckligt stark stråle twist saker förrän det är släckt helt. Helt ärligt, det är en praktisk erfarenhet vi desperat försöker att ordna, men tills dess ser det ut som ytterligare en runda av Harry Potter kommer att göra.

Harvard fysikern lägger bränder med elektrifierade trollspö, hoppas att dela på HarvardConnection ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 17:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NPR , Switched | källa Harvard Crimson | Tipsa | Kommentarer

Best Buy Anslut tar 4G språng, nu strumpa över 20 WiMAX produkter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/best-buy-connect-takes-the-4g-leap-now-stocking-over-20-wimax-p/:
Tog dem tillräckligt länge! Nästan ett helt år har förflutit mellan den tid som Best Buy meddelade att dess " Connect "programmet skulle stödja 4G och den tid som det faktiskt började -/mån 4G redskap. Faktum är att företag faktiskt tog sig tid att registrera dig för LightSquared grossistledet LTE tjänsten en hel vecka innan du köper bra på sitt åtagande att Clearwire, som kan eller inte kan säga något om framtida lönsamhet WiMAX. I varje fall de som föredrar att sålla bland högar av kringutrustning (och vara förföljda vid utloppet av anställda att försöka skydda hök produkt planer) för att köpa deras 4G-tjänster kan nu göra just det. BB Anslut butiker i USA kommer att erbjuda obegränsad 4G tjänst för 45 kr per månad med en månad till månad eller två-års kontrakt, och om du väljer det senare, kommer $ 35 aktiveringsavgiften frångås och en hårdvara subvention ("upp till $ 150 ") kommer att bli din. Så, du gräva i, eller känna bogserbåtar på Long-Term Evolution?

Fortsätt läsa Best Buy Anslut tar 4G språng, nu strumpa över 20 WiMAX produkter

Best Buy Anslut tar 4G språng, nu strumpa över 20 WiMAX produkter som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 30 Mar 2011 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileTechNews | källa Best Buy Connect | Tipsa | Kommentarer

USA vill Skicka Strålningshärdade robotar till Japan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oL4V8X5GTmM/US-To-Send-Radiation-Hardened-Robots-To-Japan:
CWmike skriver "USA sänder specialiserade robotar till Japan för att hjälpa tjänstemännen där att få kontroll över Fukushima kärnkraftverk skadade i månadens förödande jordbävningen och tsunamin. Dr Peter Lyons, en egenskap biträdande sekreterare för kärnkraften med DOE, sa robotarna, som skulle kunna skickas in på områden som skulle vara farligt för människor att komma in på grund av höga strålningsnivåer, kan börja att ge tjänstemännen avläsningar på miljön inne i kärnkraftverken. Lyons berättade den amerikanska senaten på tisdagen, "Vi flyttar dröjsmål för att fartyget inte bara robotar utan också aktörer som kanske kommer att användas för att träna japanska operatörer. Vi vet inte ännu hur nära operatörerna kommer att behöva till platsen. " Frågade om att få information om tillståndet för den skadade reaktorer, sade Lyons robotarna kan ge viss information. "Absolut inte allt vi behöver, men en del, sa han."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Rymdfarkoster Skickar första bilden från Merkurius omloppsbana

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/guMdEtApd2w/Spacecraft-Sends-First-Image-From-Mercurys-Orbit:
adeelarshad82 skriver "NASA släppt en bild av Merkurius fångas av dess Messenger rymdfarkost -. första någonsin från planetens omloppsbana Den första bilden kom in på 5:20 östra igår, och under de kommande sex timmar, fångade Messenger ytterligare 363 bilder, som fortfarande har överlämnats till Messenger-teamet på jorden. Under de kommande tre dagarna kommer rymdfarkosten ta en annan 1.185 bilder, med målet att knäppa 75.000 under nästa år. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google får regelbunden privatliv revisioner följande FTC förhandsavgörande om Buzz

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

Tja, det ser ut spöke Buzz kommer att hotande stor över Google för en tid framöver - Företaget har just nått en överenskommelse med FTC som kommer att se det få oberoende privatlivet revision vartannat år för de kommande tjugo åren efter ett dom som upptäckte att Google brutit mot sin egen sekretesspolicy med tjänsten. I ett blogginlägg idag, säger Google också att det nu kommer att "be användarna att ge oss tydliga medgivande" innan det blir några förändringar i hur den delar sin personliga information, och det tillagt att det vill "be om ursäkt igen för de misstag vi görs med Buzz. " När det gäller FTC, beskriver ordförande Jon Leibowitz uppgörelsen som en "tuff" en, och säger helt enkelt att "när företag gör privatliv löften, de behöver för att hedra dem."

Google får regelbunden privatliv revisioner följande FTC förhandsavgörande om Buzz ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Officiella Google Blog , FTC | Tipsa | Kommentarer

Bokrecension: The Art of Computer Programming. Volym 4A: Kombinatorisk algoritm

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FehhusxwA9Q/Book-Review-The-Art-of-Computer-Programming-Volume-4A-Combinatorial-Algorithm:
asgard4 skriver "årtionden i vardande, presenterar Donald Knuth de senaste några kapitel i hans vid det här laget klassiska bok-serien The Art of Computer Programming. Computer Science Pioneers senaste bok om kombinatoriska algoritmer är bara den första i en AS-i-ännu okänt antal delar att följa. Dessa yet-to-be-utsläppt delar kommer att diskutera andra kombinatoriska algoritmer, såsom diagram och nätverk algoritmer, är fokus för denna bok med titeln Volym 4A kombinatoriska algoritmer Del 1 enbart på kombinatorisk sökning och mönster algoritmer generation. Ungefär som de andra böckerna i serien, är denna senaste pjäs utan tvekan en omedelbar klassiker, inte saknas i någon allvarlig datavetenskap bibliotek eller boksamling. " Fortsätt att läsa för resten av asgard4: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ASUS Eee Pad Transformator och Eee Slate EP121 få officiella brittiska prissättning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/asus-eee-pad-transformer-and-eee-slate-ep121-get-official-uk-pri/:
Vi har hört en hel del rykten och spekulationer om det kommande släppet av ASUS senaste och kanske galnaste nya griffeltavlor, och nu är det som ger oss den verkliga detaljer - för den brittiska minst. Den vilt unika Eee Pad Transformer , den första i sitt slag gunga Honeycomb, är upp för pre-order nu, med ett officiellt releasedatum april 6 och ett pris på £ 379 för den 16GB versionen och £ 429 för 32GB versionen, varje på sin ensamma - du kan få 16GB iteration med dockning tangentbordet för £ 429. Dess mindre flashiga följeslagare, den Eee Skiffer EP121 , sport Windows 7 och en Intel Core i5-processor, träffar Storbritannien 10 april för £ 999, och är redo för pre-order enbart via Amazon UK genom 1 maj. Tyvärr, vi är fortfarande inte säker på när de kommer över dammen eller hur mycket de kommer att kosta när de kommer hit, men vi är fortfarande ganska säkra transformatorns kommande någon gång nästa månad.

ASUS Eee Pad Transformator och Eee Slate EP121 få officiella brittiska prissättning ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SlashGear | Tipsa | Kommentarer

Boxee detaljer nästa ruta uppdatering med IPAD stöd och mer maj

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Boxee Box IPAD app
Vi vägrar vara förvånad över att nästa Boxee Box uppdatering faktiskt inte anländer i slutet av mars , men bara för att tidvattnet oss över vd Avner Ronen har plockat upp sitt bloggande penna och avslöjade många av de förändringar på vägen. Som nämnts på att de australiska podcast kommer webbläsaren bli snabbare, samt en ny på skärmen för FF / RW kontroller alternativ för sortering lokala filer och ytterligare språkstöd. En smiley är reserverad för nyheter som stöd för Boxee för IPAD kommer att ingå, innan man går vidare till en lista över fel som kommer att utrotas. Tidig tillgång användare bör förvänta sig att se testbyggen rulla ut inom kort, med planer för större uppdaterats till den Boxee Box (och " andra Boxee baserade enheter ") var tredje månad eller så så vi ska förvänta oss här i maj - inga ord om något för PC-klienter. Fram till dess drabbats källan länk för alla detaljer eller bara återuppleva våra speciella CES hands-on tid med Boxee för iPad i galleriet.

Boxee detaljer nästa ruta uppdatering med IPAD stöd och mer maj publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 30 Mar 2011 15:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boxee Blogg | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället har vi inte vet vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan detta vara det pris när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Google fiber kommer till Kansas City

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFd3Ek2WRb4/Google-Fiber-Comes-To-Kansas-City:
tekgoblin skriver "Kom ihåg kampanjen Google meddelade en lång tid tillbaka för att få fiber till din dörr? Jo, det ser ut som de gör vissa faktiska framsteg nu och lansering del av nätet i Kansas City, Kansas. Staden Topeka faktiskt hade tillfälligt bytte namn Google, Kansas, huvudstaden i fiberoptik, i ett försök att få Google att lägga fiber där. Det verkar ha fungerat, eftersom en del har just undertecknats att bygga ut fiber i staden, som bör finnas tillgänglig till alla i området 2012. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


FCC ge bort Wi-Fi Router för bredband Tester

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t-cIa0WICZM/FCC-Giving-Away-Wi-fi-Routers-For-Broadband-Tests:
En anonym läsare skriver "Federal Communications Commission (FCC) kommer att ge bort 10.000 Wireless-N-routrar som en del av programmet för att utföra ett antal bredbands test, till förmån för en bättre anslutning i framtiden. De strävar efter att arbeta på att förbättra ett antal frågor, bland annat, paketförluster, anslutningshastigheter och mycket mer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


MS Global Strategy Chief: tabletter är en modefluga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8y1GCufXC8/MS-Global-Strategy-Chief-Tablets-Are-a-Fad:
jfruhlinger skriver "Undrar varför Microsoft inte hoppar in i glödheta tablett marknaden? Tja, kanske är det därför Craig Mundie, mannen som ansvarar för företagets globala strategi, är inte säker på om de" stora skärmen tablett pad kategorin "har uthållighet. Naturligtvis är det möjligt att tabletterna kommer att gå vägen för netbook, men bloggaren Chris Nerney samtal Microsofts skenbara totala passivitet inför en het marknad "häpnadsväckande."

Läs mer i denna historia på Slashdot.