tisdag 6 september 2011

Google Kills Desktop Search och Gadgets

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1YfAQ1OSllk/Google-Kills-Desktop-Search-and-Gadgets:
CWmike skriver med en artikel i Computerworld om Google Axing ännu en produkt. Från artikeln:. "Google har beslutat att gå i pension Desktop, ett program den först lanserades 2004 som är utformad för att låta folk söka efter filer och data som lagras i deras datorer" hårddiskar Det var en av de första produkterna Google riktar mot Microsoft och var avsett att förbättra det inbyggda sökfunktionen som finns i Windows. Desktop-sökning blev ett område av konkurrensen, eftersom Microsoft svarade på utmaningen och andra såsom Yahoo lanserade sina egna produkter. Men Google har beslutat att, med populariteten av cloud computing och användares öka komforten med Web Apps, är det dags att avveckla Desktop, sa det nyligen i ett blogginlägg. Per den 14 september kommer Google också hamna stöd för Desktop API, tjänster, plugin-program och prylar. " Från det ser ut meddelandet innebär att Google Gadgets får yxan också som några fler människor kanske använder.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kinect Baserat hela byggnaden Breakout

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EEoSf3eG8BE/Kinect-Based-Whole-Building-Breakout:
mikejuk skriver med en lätt bit i jag Programmerare om en snygg Kinect och gigantiska projektor hacka. Från artikeln: "Om du kommer ihåg Breakout - rader av block ett toppen av skärmen och en paddel för att studsa en boll in i dem för att förstöra ett block - då kanske du inte känner dig nostalgisk om det trots allt var det en mycket begränsad. typ av spel. dock ta en Kinect och en byggnad och du har något helt annorlunda när du använder den för att skapa ett Breakout spelet. tegel, bollen och paddla alla projiceras på en gammal byggnad och det rör sig spelare från sida till sida att styra paddeln. Spelarens position är att bli upptäckt av en Kinect, finns det inget slut på det roliga du kan ha med denna gadget. Det verkligt smarta biten, och du kanske inte märker det om du tittar noga på videon, är att bollen studsar på verkliga arkitektoniska byggnadens särdrag - som fönstren, till exempel ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NASA avslöjar nya bilder av Apollo landningsplatser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k6Np8g0qp_U/NASA-Reveals-New-Images-of-Apollo-Landing-Sites:
seende skriver "Sharp nya bilder från Lunar Reconnaissance Orbiter visar Apollo 12, 14 och 17 landningsplatser i häpnadsväckande detalj, inklusive de sista foten spår kvar av astronauter på månens yta." Dessa bilder tog efter LRO tappade sin omloppsbana från 50 km ovan ytan till 25km.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Maingear intron omdesignade Vybe spel stationära och stoppar dem med uppdaterade interna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/maingear-intros-redesigned-vybe-gaming-desktops-stuffs-em-with/:
Om du har varit på jakt efter en ny Windows 7 speldator, har vi goda nyheter: Maingear har precis trappat upp sin linje av Vybe stationära och visst ser aptitlig. Liksom tidigare finns det en trio av prefabricerade varianter, men godsaker är nu packade i en omdesignad skal färdig i svart eller vitt (SE och SS modeller). Den $ 949 Vybe S börjar saker beundransvärt med en överklockad 2.9GHz Intel Core i5 2310 uppskattas till 3.3GHz (klarar av turbo-öka till 3.7GHz). Det är vidare laddad med ett 1GB NVIDIA GTS 450 GPU , 4GB RAM, en 1TB 7200 RPM hårddisk, 7-i-1 kortläsare, 7,1 surroundljud stöd och en 24x dvd-brännare som alla är anslutna till en USB 3.0 / SATA 6G Intel DP67BA moderkort. Den $ 1129 SE kryddor upp saker med en överklockad i5 2500 uppskattas till 3.7GHz (öka upp till 4.1GHz) och ett 1GB GTX 560 GPU som är ansluten till en SSD-toting Gigabyte Z68XP-UD3 moderkort. Slutligen finns det en $ 1699 Vybe SS för de som gillar deras noob-dräpte erfarenhet med extra Picante. Det är packning en överklockad och vattenkyld 4.5GHz + Core i7 2600K, en duo av dessa GTX 560 GPU: er och 8 GB RAM för att se till att du inte kommer att uppleva några hang-ups running Crysis.

Du kan välja att anpassa SE och SS-riggar med mer kraftfulla delar, men du kommer att vänta lite längre för sjöfarten. Du hittar information vid källan och hälsosam portion ögongodis i galleriet nedan.

Gallery: Maingear Vybe SS

Fortsätt läsa Maingear intron omgjorda Vybe spel stationära och stoppar dem med uppdaterade interna

Maingear intron omdesignade Vybe spel stationära och stoppar dem med uppdaterade interna ursprungligen visades på Engadget sön, 6 sep 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Förlamade patienter Styr roboten med hjärnvågor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqmmvXQSwFg/Paralyzed-Patients-Control-Robot-With-Brain-Waves:
sciencehabit skriver med en writeup av en fransk uppsats i Science. Från artikeln:. "De är inte riktigt psykiskt än, men maskinerna blir bättre på att läsa dina tankar Forskare har uppfunnit en ny, icke-invasiv metod för att spela in mönster av hjärnaktivitet och använder dem för att styra en robot Forskarna hoppas att tekniken kommer. ge "inlåsta" patienter ... förmågan att interagera med andra och även ge en illusion av att vara fysiskt närvarande ... med vänner och familj. " Det verkligt intressanta här är att människor som inte hade använt sina lemmar i år kunde lära sig att styra roboten (liksom kontrollgruppen gjorde) efter att ha tränat bara en timme i veckan i sex veckor.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sprint Filer passa mot AT & T-Mobile koncentrationsförordningen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9hRhE9EciU/Sprint-Files-Suit-Against-ATampT-T-Mobile-Merger:
zacharye skriver med ett nytt inlägg i BGR. Från artikeln: ". Sprint ... meddelat att man har lämnat in en stämningsansökan med en federal domstol i USA District of Columbia i ett försök att blockera AT & T: s planerade $ 39000000000 förvärv av T-Mobile USA från Deutsche Telekom Dräkten är relaterad till Justitiedepartementet stämning, som ingavs den 31 augusti. "Sprint motsätter sig AT & T: s planerade förvärv av T-Mobile," Sprints vice vd för rättstvister Suzan Haller sagt. "Med dagens rättsliga åtgärder fortsätter vi att opinionsbildning på uppdrag av konsumenterna och konkurrens, och räknar med att bidra med vår kompetens och resurser att bevisa att den föreslagna transaktionen är olaglig. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Wicked Lasrar lanserar Handheld ett-Watt Grön Laser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0r5sORjcPAs/Wicked-Lasers-Introduces-Handheld-One-Watt-Green-Laser:
Första gången accepterade inlämnare (och på Slashdot Coder) övertygande skriver "Wicked Lasrar, känd för förra årets 1000 mW handhållna blå laser, och ökända för sin hantering av sex månader långa restorder, nu säljer en grön version. Det finns tre effektnivåer, varje pris på $ 1/mW (300mW, 500mW, 1000 mW). Eftersom ögat är mycket känsligt för grönt än blått, är detta ganska mycket den senaste i putting-punkter-på-grejer teknik. Wicked Lasrar skickas ut ett mail lovande för att hantera restorder mycket bättre den här gången. " Lägger läsare whitedsepdivine: "Det finns för närvarande inga ansvarsfriskrivning att detta inte är en ljussabel på deras webbplats, så vi kan bara anta att den här versionen är."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


BMW Arbeta på laser-strålkastare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czd-gPl1RH4/BMW-Working-On-Laser-Headlamps:
MrSeb skriver "LED-strålkastarna är bara sippra ut på marknaden - främst på exklusiva bilar - men nu verkar en viss tyska biltillverkaren har planer för laser strålkastarnas Laserljus är nästa logiska steg i bilen ljus utveckling ... för. serieproduktion inom några år i BMW i8 plug-in hybrid ", säger BMW Laser har potential att bli samtidigt mer kraftfulla, effektivare och mindre än andra strålkastare typer Innan du också bli upphetsad, men:.. produktionen i laser strålkastare kommer att anpassas för säkerheten. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


World Population förväntas drabba 7 miljarder kronor i slutet av oktober

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4D8NnyN3rvs/World-Population-Expected-To-Hit-7-Billion-In-Late-October:
kkleiner skriver "En ny rapport dokument den enorma takt som jordens befolkning ökar. Det var bara 1999 när vi nådde 6 miljarder kronor. Och nu inom den närmaste månaden eller två kommer vi att ha passerat 7 miljarder. Vad betyder den fortsatta ökningen av världens befolkningen betyder för mänskligheten och för planeten? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Fråga Slashdot: Klassrum Eco-projekt som är anpassade till Alaska?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/14jrQPKz3HU/Ask-Slashdot-Classroom-Eco-Projects-Suited-To-Alaska:
Första gången accepterade inlämnare shortyadamk skriver "jag precis börjat ett nytt jobb där jag kommer att besöka många höga skolklasser naturvetenskap och har studenter deltar i 1-3 dygn projekt om hållbar energi och miljövetenskap (i syfte att främja den regionala universitetens . program) Jag har tittat på ett antal av de boxed projekt på nätet och många av dem är sol projekt, mitt största problem med detta är att vi på landsbygden Alaska och mycket av tiden jag kommer att besöka klasser kommer att vara i På vintern (när vi har väldigt lite solsken - och även om vi gjorde det skulle bli för kallt att gå och spela i). Jag är nyfiken om någon har några idéer eller förslag på demonstrationer och projekt som kan göras i klassrummet och inte kräver solljus En annan fångsten är att projektet måste vara liten nog att passa i en resväska eller plast toto;. vi inte har några vägar som förbinder byarna så jag måste flyga projektet från skola till skola med mig . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.