torsdag 14 juli 2011

Akustisk Superlens byggs från läskburkar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/waJMEoeulJ8/Acoustic-Superlens-Built-From-Soda-Cans:
Freddybear skriver "Forskare i Frankrike har satt ihop en akustisk superlens från en array av läskburkar. Dosorna fungerar som resonatorer, och spännande arrayen med skräddarsydda ljudvågor kan volymen göras till topp i specifika volymer på mindre än några centimeter bred. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazon Planer iPad konkurrent (och 2 nya Kindles)

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jOd6G9jb0gA/Amazon-Plans-iPad-Competitor-and-2-New-Kindles:
destinyland skriver "Någon gång under de kommande 10 veckorna kommer Amazon släppa en ny Android-tablet enhet, som kommer att konkurrera direkt med Apples iPad, enligt Wall Street Journal Amazon hoppas att utnyttja det digitala innehåll de har redan gjort tillgängliga online. - digital video, musik och böcker, liksom deras nya App Store för Android-enheter. Enheten levereras utan inbyggd kamera, vilket fick en tablet watcher rapportera att "det känns som Amazon försöker att klä ner det och ta det till lägsta möjliga kostnad. " Amazon kommer också att släppa två nya versioner av Kindle. - En med pekskärm, och en till ett lägre pris " Nu om de bara skulle göra det till en riktig e-läsare genom att ta en Pixel Qi (eller liknande) dagsljus läsas på skärmen, jag skulle säljas.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Den Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Laget är tillbaka och förvånansvärt utvilad, och vi är redo för en god, gammaldags partycast. Den här gången, kommer Tim och Brian få sällskap av - få detta - Darren Murph, Dana Wollman, och Richard Lawler. Den yttersta gränsen för podcasting-teknik kommer att testas ikväll kl 05:00 ET!

Fortsätta läsa Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET!

Den Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET! ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Undervattenskabel Kartan visar där data Rören

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tF1STiqmbPU/Undersea-Cable-Map-Shows-Where-The-Data-Pipes-Are:
overThruster skriver med en rapport från TechCentral att "Greg Mahlknecht har byggt en gratis karta som visar världens ubåten telesystem kabel. Kartan, som ägde Mahlknecht flera månader att slutföra, är gratis och kommer så att förbli." (åtminstone tills det blir stängas som ett säkerhetshot.)

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Bästa Anslut System för en 2-ISP hushåll?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZZisnVgnaac/Ask-Slashdot-Best-Connect-Scheme-For-a-2-ISP-Household:
c_petras skriver "Jag hade just DSL installerad (en 19 tusen fot köra - Woo Hoo). fungera som en backup till min regionala WiFi Hur konfigurerar jag mitt hemnätverk så jag slipper byta kabel från en ISP: s router till den andra för att upprätthålla en bra anslutning? Är det så enkelt som att få en annan router och koppla de två Internetleverantörer i? Finns det ett mer elegant lösning som inte skulle kräva användning av tre separata lådor och tillhörande vårtor väggen? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


När Kinas Weibo Beats Facebook och Twitter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwlP1oFbU6Q/Where-Chinas-Weibo-Beats-Facebook-and-Twitter:
HansonMB skriver med detta utdrag: "lanserades 2009, är den mikro-blogging tjänst som ägs av kinesiska interweb Behemoth Sina Corp, som råkar vara samma företag som samarbetar med Google innan deras erbjudanden berömda vältrade (jfr de oro) och Google hightailed ut Kina (innan du kommer tillbaka förstås). är Weibo beskrivs ofta som en Facebook-Twitter hybrid, men den som tar en närmare titt kan lätt se att det är ett annorlunda djur helt och hållet. Egentligen skulle jag hävda Weibo är bättre än båda. Här är en uppdelning av dess enastående egenskaper, av vilka en del Google Plus har redan, och andra som jag skulle älska att se införlivas snart. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Griffins AppPowered Helo TC är en $ 50 iOS helikopter för ditt hem luft zon

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/griffins-apppowered-helo-tc-is-a-50-ios-helicopter-for-your-ho/:
Griffin Helo TC
Lär helikoptern! Er, mikro-copter. Säg hej till Griffins senaste AppPowered gadget, den Helo TC. Detta inomhus-heli låter användarna spela piloten via en iOS app erbjuder skärmen "Touch-to-Fly" eller accelerometer baserad "Tilt-to-Fly" kontroller. Efter en halv timmes laddning över USB, kommer du att luften i cirka åtta minuter och kan initiera ett av tre förinställda flyg-vägar om du vill gå hands-off. Bummer dock måste du koppla in fyra AAA-förpackning IR kälke till din iDevice för signal. Tack och lov är den här lilla killen är utrustade för nattflygningar med fem lysdioder, och du hittar ytterligare rotorer om du någonsin behöver dike i linoleum. Räkna med att se dessa poppar upp under semesterperioden för ca $ 50 (£ 34,99), men just nu hittar du information genom att flyga förbi paus.

Fortsätt läsa Griffins AppPowered Helo TC är en $ 50 iOS helikopter för ditt hem luft zon

Griffins AppPowered Helo TC är en $ 50 iOS helikopter för ditt hem luft zon ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Griffin Technology | Tipsa | Kommentarer

Netflix avled Rage över priset Öka

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VNvnxpEVT9s/Netflix-Deflects-Rage-Over-Price-Increase:
oxide7 skriver "Netflix provocerade en aldrig tidigare skådad ström av motreaktion över Internet som företaget avslöjade planer på att höja priserna på sina film-uthyrning. Företaget sa att det skulle Netflix höja Internet-plus-dvd-in-the-post planen Från $ 9.99 per månad till $ 15,98 per månad sent tisdag gnistbildning protester och ilska över abonnenter. Netflix borstas bort kritiken dock. "Vi visste att det skulle bli en del människor som skulle bli upprörd," företaget talesman Steve Swasey sagt. "Att de flesta människor är det en latte eller två, tillade han. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


InVision: UX Prototyping Made Easy

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fbwerNuKPQk/:

Den här är nära mitt hjärta. Jag byggde många en interaktiv prototyp i min dag och det vanligtvis bestod av öppna Adobe Flash och sedan schemalägga en betydande block av tid för färdigställande. För att vara tydlig, jag är inte en "Flash hatare". Jag vet att Adobe har försökt att rymma både designers och utvecklare med utvecklingsmiljön, men det är fortfarande en djup plattform ... det är inte för svag i hjärtat. I fråga om prototyper, jag ska vara ärlig att jag också tycker att graden av komplexitet med Flash kan vara störande från "design" problem en kanske försöker lösa, speciellt om du är en en-person designbutik. Det kan vara tufft att vara kreativ och tekniskt, även om båda färdigheter är en nutida krav för lutande design.

Skriv in InVision : en SaaS prototyper verktyg. I ett nötskal, låter InVision designers att strängen platta designmallar tillsammans, i ett flöde, genom att använda overlay "hotspots" för att visa hur skärmarna skulle alla länkar samman som om de vore en interaktiv webbplats eller erfarenhet. Par som med enkla metoder för att dela och samarbeta i projekt - det finns mycket att gilla och flera punkter pris för inresa .

Så här fungerar det:

De har en bazillion vittnesmål från designers över hela spektrat, inklusive Thomas Knoll (utom inte Thomas Knoll som skapat Photoshop utan snarare en som skapade LaunchRock ).

InVision har också möjligheten att bygga mobila prototyper som påminner om Duncan Wilcox är Prototyper app (som jag tycker är biets knän).

Även om jag inte har använt InVision tillräckligt för att ge en fullständig översyn ännu, konceptuellt, jag tror att idén är bra och kan vara ett tidsbesparande för designers och utvecklare. Och om du är företaget hyra eller anställa dessa designers och utvecklare, kan du känna igen förmodligen den potential tid / pengar besparingar i samband med ett verktyg som detta.

Men jag hittade inte mycket information om deras säkerhetspolitik. Eftersom detta är en hostad lösning, om din design innehåller känslig information eller affärshemligheter, kanske du vill tänka på att innan ladda upp bilder till sin tjänst. Bara något att tänka på.


Apple tvingas hosta upp pengar över iPhone platsspårning i Sydkorea

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-forced-to-cough-up-cash-over-iphone-location-tracking-in-s/:
iPhone Tracking Utbetalning
Du trodde nog alla dramatiken kring iPhone platsen spårning fiasko var över. Åh, hur fel du var. I själva verket tycks kontroversen mogen för ett uppsving efter en koreansk domstol beordrade landets Apple arm att betala 1.000.000 ₩ (ca $ 946) till Kim Hyung-suk. Betalningen tilldelades förra månaden, men nu Kims advokatbyrå är prepping en kostym grupptalan som kan sätta ytterligare press på Cupertino besättning - särskilt i hemmet av Samsung . Detta kan bara vara den första i en serie av lön outs, eftersom även amerikanska domstolar kan se till beslutet när man överväger öde andra kärande som vill ringa några tior ur iDevice leverantörerna. Hit upp källan länk för några fler detaljer och en mängd icke sequiturs.

[Tack, Wesley]

Apple tvingas hosta upp pengar över iPhone platsspårning i Sydkorea ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Sub-Centimeter Positioning Kommer till mobiltelefoner

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nuJWC21Sek0/Sub-Centimeter-Positioning-Coming-To-Mobile-Phones:
Oooskar skriver "Slam (Samtidig lokalisering och kartläggning), en teknik som uppfanns av NASA, definierar begreppet att bygga en 3D-karta över miljön och samtidigt beräkna ställning inom denna. Baserat på SLAM har det svenska start 13: e Lab genomförs i realtid sub-centimeter lokala 3D-positionering genom att endast använda sensorerna, viktigast av kameran, som redan finns i de flesta mobila enheter (demo video). Tekniken kommer att göras tillgänglig som en mjukvaruplattform för utvecklare (registrera dig för beta). En första Ansökan demonstration av tekniken har just släppts för iPad2. Tekniken bör finnas på andra enheter med liknande datorkraft snart. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Bygg din egen Time Capsule Work Lika för $ 200

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reGEkc4w_A8/Build-Your-Own-Time-Capsule-Work-Alike-For-200:
En anonym läsare skriver: "Om du är en Windows-eller Linux-användare, eller helt enkelt en Apple-användare som inte kan motivera $ 500 prislapp på de vackra Kapslar 3TB tid, varför inte bygga din egen? Med en trådlös router, ett externt USB hårddisk, och lite av att starta, kan du göra din egen trådlös, nätverksansluten enhet för säkerhetskopiering för runt $ 200. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.