onsdag 1 december 2010

Wikileaks DDoS Anfallare Gripen, Gripen utrustning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7W3HK-rZUVA/story01.htm:
kaptink skriver "självutnämnd hacker som utkämpade en DDoS-attack på Wikileaks har gripits och har haft alla hans utrustning beslagtogs. Det intressanta är att den lokala polisen genomförde razzia och inte en federal myndighet som FBI. The Jester (th3j35t3r) som har ett rykte för att angripa webbplatser han är oense med sägs vara att försöka höja $ 10.000 på förväntade advokatarvoden. Om någon kommer att vara tända i hela Wikileaks debaclet, det kommer att bli advokater. Personligen tycker jag att alla som stavar sitt nick med siffror i ett försök att se "leet" förtjänar att få sin dator konfiskerats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




IBM Upptäckten kan leda till Exascale Superdatorer

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LoS9jhW_Xzw/story01.htm:
alphadogg skriver "IBM forskare har gjort ett genombrott i att använda ljuspulser för att påskynda överföring av data mellan chips, något de säger skulle kunna öka prestandan av superdatorer med mer än tusen gånger. Den nya tekniken, som kallas CMOS Integrated Silicon nanofotonik, integrerar elektriska och optiska moduler på ett enda stycke av kisel, vilket gör att elektriska signaler som skapas på transistor-nivå ska omvandlas till ljuspulser som gör chips att kommunicera med högre hastighet, säger Will Green, kisel fotonik forskare vid IBM. Tekniken kan leda till massiva förskott på kraften i superdatorer, enligt IBM. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Använda Kanel Vid framställning av nanopartiklar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtBXHsBf9tc/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Forskare vid University of Missouri används kanel för att ersätta nästan alla giftiga kemikalier som behövs för att göra guld nanopartiklar som används i elektronik och hälsovårdsprodukter. Nanopartikel produktion kräver användning av extremt farliga och giftiga kemikalier. Medan nanoteknik väntas industrin producerar stora mängder av användbara nanopartiklar inom en snar framtid, kan hela produktionsprocessen vara skadliga för miljön. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




ThinkGeek TK-421 iPhone-tangentbordet händelser granska

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/thinkgeek-tk-421-iphone-keyboard-case-review/:
Vi har ivrigt har väntat på iPhone fall med inbyggda tangentbord att slå ända sedan IOS 4 läggas till Bluetooth-tangentbord stöd , men de helt enkelt inte har förverkligats som vi hade hoppats - i själva verket ThinkGeek s TK-421 fall är den första komma ut på marknaden, åtta månader efter IOS 4 var nästan först tillkännagavs . Nu när det äntligen här, har vi att fråga - är denna sak den ultimata iPhone tillbehör? Har iPhone faktiskt behöver ett tangentbord? Har bläddra öppnas automatiskt göra något kul? Läs vidare för att ta reda på.

Fortsätt läsa ThinkGeek TK-421 iPhone-fodral recension tangentbord

ThinkGeek TK-421 iPhone-tangentbordet händelser granska publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 1 Dec 2010 16:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi sist såg henne

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/computer-engineer-barbie-now-available-and-her-phones-been-upg/:
Vi var ganska imponerade Dataingenjör Barbie 's Linux laptop och mobiltelefon när vi senast såg henne i Toy Fair i New York City. Tja, dockan tillgänglig nu, och hennes redskap har fått en uppgradering för detaljhandeln version. Den rosa laptop har nu någon form av anpassade Barbie operativsystem, och ja, verkar hon vara idrottsliga en iPhone i dessa dagar. Vi antar att det är en slips i med Mattels Barbie "Jag kan" iPhone app, men vi minns från vår barndom som Barbie är en intensiv tech geek som alltid måste ha den senaste utrustningen, så vi kan inte säga att vi " re förvånad. Dataingenjör Barbie är tillgänglig nu för $ 12,99. Ett skott i den första Dataingenjör Barbie träffade vi är efter rasten.

Fortsätt läsa Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi såg förra henne

Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi sist såg henne som ursprungligen visades på Engadget på Wed, Dec 1, 2010 17:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mattel | Tipsa | Kommentarer

Google Reader blir infödda Android app

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/google-reader-gets-native-android-app/:
Vi är förvånade över att det tog så här länge, men vad skulle det göra för att leva i det förflutna? Google Reader är nu tillgänglig att ladda ner som en infödd app för Android , vård av Google Inc. själv. Flera konton stöds, preferenser som ska synkroniseras, sökningen är aktiverad, och eftersom det är native, kan du skicka till andra program (t.ex. Twitter, Facebook, Gmail, Bluetooth). Bör göra för en bättre upplevelse än webb-enda kund, men hey, du vara domare.

Google Reader blir infödda Android app ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 december 2010 17:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Den officiella Google Reader Blog | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Attack av det trojanska skrivare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yxQ-8xo7M1U/story01.htm:
snydeq skriver "Säkerhet yrkesverksamma knacka trojansk häst poäng tillgång höljt i skrivare och annan kontorsutrustning för att infiltrera kunder som vill att deras försvar testade, InfoWorld rapporter. Angripare klädda i IT-leverantör uniformer hoppar av skrivare till ett företag för ett test-drive. När enheten är ansluten till nätverket, penetrationen testarna har en plattform bakom någon omkrets försvar som att anfalla. "Du kan sätta din box i en fackets och limma igen den, och vem som kommer att märka om det finns en eller två eller tre makt kablarna kommer ut? " en säkerhet forskare säger om metoden. En variant av attacken, som lagts fram av Errata Säkerhet på Defcon hacking konventionen, använder en attack-verktyg-lastad iPhone skickas till ett målbolag att komma in i företagets nätverk försvar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Hidepon Works turbin tåg: tillräckligt liten för att vara bedårande, tillräckligt stor för att rida

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/hidepon-works-turbine-train-small-enough-to-be-adorable-big-en/:
Tja, inte någonsin slå Japan för att inte beakta precis allting. De hem för några av världens största , renaste och snabbaste tåg är också hem för en av de mest mycket små, men till skillnad från dessa leksaker du packa upp under semesterperioden, detta bad boy faktiskt tjänar ett vällovliga syftet. Designad och skyltar med Hidepon fungerar är den grej du ser ovan faktiskt en gasturbin drivs modell tåg, och även om det är liten nog att sätta ett leende på dina barnets ansikte, det är stor / kraftfull nog att faktiskt få en ledare från en plats till nästa. Enda problemet? Betala för järnvägsinfrastrukturen.

Fortsätt läsa Hidepon Works turbin tåg: tillräckligt liten för att vara bedårande, tillräckligt stor för att rida

Hidepon Works turbin tåg: tillräckligt liten för att vara bedårande, stor nog att rida ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 december 2010 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OhGizmo | källa Hidepon Works , YouTube (Hidepon Works) | Tipsa | Kommentarer

GE bildar nytt hem företag energiledningssystem syftar till att överbrygga "utility-konsument gap"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE har uppenbarligen varit i hemmet energihushållning affärer för en tid nu , men det är trappat upp sin match i en ganska stor väg denna vecka. Företaget har just meddelat den officiella bildandet av sin nya Home Energy Management (eller HEM), som kommer att omfattas av GE: s Vitvaror & Lighting division och kommer att ledas av Dave McCalpin (bilden ovan). Enligt GE, kommer den nya verksamheten inriktas på att hjälpa både konsumenter och energibolag hantera elförbrukningen och kostnaderna, och det kommer att övervaka en hel rad av GE produkter relaterade till energi, inklusive saker som bolagets GeoSpring hybrid varmvattenberedare, olika apparater , och den nya kärnan energi ledningssystem som att gå till försäljning nästa år. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa GE former nya hem Management energi syftar till att överbrygga "utility-konsument gap"

GE bildar nytt hem Management energi syftar till att överbrygga "utility-konsument gap" som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 1 December 2010 14:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET News | | Tipsa | Kommentarer

Torrent Användare Fight Back

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOWOE0VOjKs/story01.htm:
eonlabs skriver "Torrent användare får skulden för att olagligt ladda ner FarCry kämpar tillbaka i en 96 sida rättegång, är juristerna på Dunlap, Grubb och Weaver anklagas för." utpressning, bedrägeri utelämnanden, post bedrägeri, bedrägeri, databrott och missbruk, beskyddarverksamhet, bedrägeri på domstolen, maktmissbruk, bedrägerier på Copyright Office, upphovsrätt missbruk, obehörig vinst, och konsumenten kränkningar skydd. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.