torsdag 24 februari 2011

Apple tar bort MobileMe från online butik upphör med detaljhandel lådor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:
Behöver lite mer bevis för att det finns några stora förändringar kommer till MobileMe ? Då behöver du inte leta mycket längre än Apples egna butiker, både online och offline. Företaget har tydligen nu upphört den förpackade versionen av den programvara som säljer till detaljhandeln, och det verkar som alla spår av MobileMe också ha tagits bort från Apples onlinebutik, men du kan fortfarande anmäla dig för en gratis testperiod via MobileMe webbplats . Apple Insider ytterligare rapporter om att både enstaka användare och förpackningar familj av MobileMe har förklarats "livets slut" av Apple, och att tjänsten kommer att genomgå några planerat underhåll i kväll som kan lämna sin webbaserade applikationer otillgänglig för en halvtimme.

[Tack till alla som skickat detta i]

Apple tar bort MobileMe från online butik upphör med detaljhandel lådor ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple Insider , Mac Rumors | Tipsa | Kommentarer

Officiella Android 2.3.3 uppdateringar för Nexus One och Nexus S ojordade, tillgängliga för otåliga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:
Väntar suger, eller hur? Ja, ja det gör - det är därför vi är mycket glada över att se att direkta kopplingar till tjänsteman, sista uppdateringarna till Android 2.3.3 för Nexus One och Nexus S har båda släppts lös. Detta är särskilt spännande nyheter för Nexus En ägare som har bott på den raka och smala och har inte flyttat till en kokt Pepparkakor rom redan, eftersom de är fortfarande på Froyo - men det är också goda nyheter för utvecklare som arbetar på NFC apps med Nexus S och Androids nybakta NFC API, eftersom det betyder att de kommer att ha verkliga enheter att börja spela med. Så kom igen, få till det - vi vet att du inte tänker vänta på over-the-air anmälan ändå.

[Tack, Will]

Officiella Android 2.3.3 uppdateringar för Nexus One och Nexus S ojordade, tillgängliga för otåliga ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BriefMobile | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

PayPal Fryser Support-konto för Bradley Manning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVlDBJTKIvE/PayPal-Freezes-Support-Account-For-Bradley-Manning:
En anonym läsare skriver: "De online betalningstjänst PayPal har fryst kontot av Courage att göra motstånd, som i samarbete med Bradley Manning Support Network är för närvarande att samla in pengar till stöd för US Army PFC. Bradley Manning." Vi har varit i diskussioner med PayPal i flera veckor, och av sin egen entré finns ingen rättslig skyldighet för dem att lägga ner vårt konto, "noterade Loraine Reitman av Bradley Manning Support Network (Support Network)." Detta var ett internt politiskt beslut med PayPal. ... De sa att de inte skulle fritt eget vårt konto om vi inte tillstånd PayPal att dra pengar från vår organisations checkkonto som standard. Även om det kan finnas någon rättslig skyldighet att tillhandahålla tjänster, finns det en etisk skyldighet. Genom att stänga ute legitim ideell verksamhet, visar PayPal sig vara moraliskt bankrutt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


FBI hjälper dig att hitta snabbaste Internet Service

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U0UeSXwRYUk/Feds-Help-You-Find-Your-Fastest-Internet-Service:
jfruhlinger skriver "Slashdot tidigare omfattades nationella bredbandsstrategier Map, designad av den amerikanska federala regeringen för att illustrera där" digitala klyftan "mellan dem som har tillgång till höghastighetsinternet och de som utan. Men som bloggare Ryan Faas påpekar, kan du använda den för en mycket mer individualistiskt syfte: att hitta din snabbaste lokala trådbunden eller trådlös ISP bara att koppla in ditt namn och adress och du kommer snart se vad dina alternativ är "..

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC Thunderbolt försenas till 4 mars, säger en Best Buy butik med ett Twitter-konto

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:
Undrar varför Thunderbolt är inte i butikerna ännu? Svårt att säga - bortsett från det avhaspling HTC och Verizon anställda kan göra mot bakgrund av Apple / Intel nyheter - men ett Best Buy i Kalifornien som spillts ut dåliga nyheter på Twitter i går kväll att det nu är väntar Big Red första LTE-telefonen 4 mars. Som Android Polisen påpekar, lagra tycks ha förväxlat dag 4 mars infaller på (det är en fredag, inte en torsdag), men vi räkna det är långt mer troligt datum är rätt, inte den dag i veckan. Och om Best Buy har en lansering exklusiv på denna sak, innebär att det kan vara någon vecka eller två efter detta innan telefonen dyker upp i Verizon butiker och på andra håll. Bummer, eh?

HTC Thunderbolt försenas till 4 mars, säger en Best Buy butik med ett Twitter-konto som ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 15:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Polisen | källa @ BestBuy129 (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

För Kalifornien, är en jordbävning tidigt varningssystem Igång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nYsGZ5WsMbk/For-California-an-Earthquake-Early-Warning-System-Is-Up-and-Running:
autospa skriver "i Kaliforniens Coachella Valley runt Palm Springs, en state-of-the-art, först-in-the-världen jordbävningen system för tidig varning i nu installerad och i drift. Tolv platser finns nu på plats med 120 platser planeras som alla syftar att upptäcka en jordbävning och ge människor en chans att få under ett bord, eller i händelse av en brandstation, få motorerna utanför byggnaden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mac OS X 10,7 "Lion" Developer förhandsgranskning tillgänglig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FE-y5sQ0Z7s/Mac-OS-X-107-Lion-Developer-Preview-Available:
kwolf22 skriver "Idag Apple erbjuder en utvecklare förhandsvisning av Mac OS X 10,7 (Lion) till registrerade utvecklare Mac Dessutom har Lejonet produktsidan har uppdaterats med nya detaljer Bland uppdateringarna är denna spännande lite nyheter.. Lion Server nu en del av Mac OS X Lion. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ny Invändigt hål röntgenteknik för flygplatser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pl0xKhKz_z4/New-Internal-Cavity-X-ray-Technology-for-Airports:
Tack vare en ny typ av röntgen-scanner avslöjades i Australien, retade TSA agenser inte kommer att skicka dig till ett sjukhus för en kroppshålighet scan, kan de göra det i egen regi. Tjänstemän säger att mer än 4.600 mantimmar gick till spillo i fjol på sjukhus väntar på genomsökningar. Från artikeln: "inrikesministern Brendan O'Connor sade scanners också skulle hjälpa oskyldiga resenärer" Alternativet med en intern instans sökningen snabbare befria de oskyldiga och se till minsta möjliga dröjsmål för lagliga resenärer, "Mr O'Connor. sa. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Retro Browser War: IE6 Vs. Netscape År 2011

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ez57TbrdbGc/Retro-Browser-War-IE6-Vs-Netscape-In-2011:
jbrodkin skriver "Tänk om du tog det råa, pre-lappade, 10-åriga versioner av Internet Explorer 6 och Netscape 6.1 och försökte surfa på moderna webben? Vad skulle hända? Du kanske tror att skjuta upp IE6 eller Netscape skulle leda till ett omedelbart angrepp av virus, men bara för skojs skull, bestämde jag mig för att tillbringa lite tid med hjälp av dessa två gamla webbläsarna. Det visar sig IE6 fortfarande kan surfa mycket av den moderna Internet, och kan spela Flash och Java innehåll, men Netscape bekymmer visa den dog antagligen en motiverad död. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google drar Recept Visa ur ugnen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/google-pulls-recipe-view-out-of-the-oven/:
Okej, så här Google tillkännagivande inte kommer med några dessert-tema uppgradering, men vi garanterar att du kommer att kunna hitta recept på cupcakes , pepparkakor , och kanske glass . Japp, de alltid-hungrig folk i Mountain View rullar ut ett nytt recept på fliken Visa, som inte bara kommer begränsa dina sökresultat för att visa matrecept, men kommer också att ge några ganska häftigt sätt att filtrera ner din oundvikliga frågan för spaghetti och köttbullar . Bilden ovan ganska mycket förklarar allt - du kan filtrera ner genom din ideala ingredienser, tillagningstid, och även kalorier. Googles även göra det enklare för recept webbutvecklare att lägga påslag på deras webbsidor så att innehållet kan så småningom finnas alla fint sorterad efter de nya söksidor. Det bör alla att rulla ut som vi talar i USA och Japan, som verkligen innebär att du har något annat val än att laga mat ikväll.

Google drar Recept Visa ur ugnen ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Recept Visa | Tipsa | Kommentarer

MacBook Pro (tidiga 2011) med Thunderbolt hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/macbook-pro-early-2011-with-thunderbolt-hands-on/:
Vi fick just vår nya 15-tums MacBook Pro översyn enhet, och även om det ser nästan exakt samma som föregående MBP har det att fancy nya Thunderbolt ikon på den sida, som borde göra I / O-nörd hjärtan fladdra över hela världen . Tyvärr finns det inga Thunderbolt kringutrustning på marknaden ännu, så vi kan inte riktigt testa den nya anslutningen ännu, men vi kan rapportera att bakåtkompatibilitet med Mini DisplayPort som utför annonseras och att alla våra grafikkort fungerade utan problem - - första gången som vi någonsin kan minnas Apple byter en standard och inte kräver alla nya donglar.

När det gäller prestanda, fick vi 2.199 $ konfiguration med en 2,2 GHz quad-core Sandy Bridge Core i7, diskret AMD Radeon HD 6750M-grafik, 4GB RAM och en 750GB HD, som klockade en preliminär GeekBench värdering av 9647. Vi har massor fler tester i vår recension, inklusive detaljerade jämförelser av diskreta chip med Intels nya integrerade HD-grafik 3000.

Apple gav oss en snabb demo på det nya systemet med en prototyp Promise RAID-enhet och ett lager Cinema Display kopplas över Thunderbolt - kom ihåg, Thunderbolt bara använder en Mini DisplayPort-kontakten, så visar seriekopplas rätt i. Apples demo var en variant av samma sak Intels gjort ett tag - de spelat fyra okomprimerad HD-videoströmmar från RAID samtidigt, vilket knuten Thunderbolt genomströmning mätaren vid 600-700MBps. Vi såg också en 5GB filöverföring på bara några sekunder - alla mycket imponerande, men vi är definitivt vill prova vissa grejer själva en gång Thunderbolt enheter börja levereras någon gång under våren.

Apple sade också att Thunderbolt körs på koppar och inte optiska kablar (som Light Peak protoypes) så att den kan stödja buss-drivna enheter - det finns 10 watt tillgängliga på bussen, upp något från FireWire s 8 watt. Upp till sex enheter kan seriekopplas från en port, och sedan Thunderbolt är baserat på PCI Express, kan det även stödja FireWire-och USB-adaptrar. Det är goda nyheter för den framtida gränssnitt, men MacBook Pro har fortfarande två USB 2.0 och en FireWire 800-port, så det är inte av avgörande betydelse rätt denna sekund.

Vi har mycket, mycket mer i vår recension - kolla tillbaka om några dagar!

Army Ops Psy-enheter Riktade amerikanska senatorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IpnhW-1XgI4/Army-Psy-Ops-Units-Targeted-American-Senators:
Weezul skriver "Den amerikanska armén olagligt beställde en grupp soldater som specialiserat sig på" psykologiska operationer "för att manipulera besöker amerikanska senatorer att lämna ut fler trupper och finansiering för kriget. En officer som försökte stoppa operationen railroaded av militära utredare. (Se också den Hatch Act från 1939) "

Läs mer i denna historia på Slashdot.