söndag 13 februari 2011

Samsung lanserar Galaxy Tab 10,1, Galaxy S II

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdeXdxnlyqQ/Samsung-Unveils-Galaxy-Tab-101-Galaxy-S-II:
En anonym läsare skriver "på Mobile World Congress i Barcelona presenterade Samsung två nya Android enheter:. Samsung Galaxy Tab 10,1, kör Android 3,0 (kodnamn Honeycomb), och Samsung Galaxy S II, kör Android 2,3 (kodnamn Gingerbread) Den två har läckt ut om och om igen i flera dagar, men nu har vi äntligen den officiella detaljer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung arbetar med Sybase och Cisco för att göra Galaxy S II företagsvänlig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-working-with-sybase-and-cisco-to-make-galaxy-s-ii-enterp/:
Samsung arbetar med Sybase och Cisco för att göra Galaxy S och S II telefoner företagsvänlig
BlackBerry kan vara go-to företag smartphone plattform, men Samsung är positionering sin nyligen presenterade Galaxy S II som ny utmanare till kronan. För att komma dit, Samsung arbetar med Sybase för att få betydligt mer avancerad säkerhet till telefoner än Android erbjuder materiel, inklusive kontroll av enskilda program och hamnar och att även tillåta fjärradministration - inklusive admin-tryckte app uppdateringar. Samsung också talat i telefon Exchange-kompatibilitet och, med hjälp av Cisco , telefon erbjuder WebEx kompatibilitet, VPN-stöd, och VoIP samtal. Vet du vad detta innebär? Din nästa företagstelefon fick just mycket mer intressant.

Fortsätt läsa Samsung arbetar med Sybase och Cisco för att göra Galaxy S II företagsvänlig

Samsung arbetar med Sybase och Cisco för att göra Galaxy S II företagsvänlig ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Den mest våldsamma videospel genom tiderna

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QfG4A-Ch4E8/The-Most-Violent-Video-Games-of-All-Time:
adeelarshad82 skriver "Schweiz och Australien känner redan att våldsamma TV-spel är ett problem, och i juni den amerikanska högsta domstolen kommer också att ta saken i egna händer. Översyn några av de mest våldsamma videospel gjorts under de senaste årtiondena visar precis varför Detta är ett så stort bekymmer. " Varning: det här bildspelet innehåller imaginära våld.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kinect Materiella Tabell Prototype

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mC3_V4LSGrw/Kinect-Tangible-Table-Prototype:
baxpace skriver "Den första open source prototyp av en materiell tabell med Microsoft Kinect sensorn. Hacket är i huvudsak en proof of concept som kan tjäna flera olika syften, inklusive en analys i realtid om urbana modeller. Programmet använder Kinect punktmoln som är mappad på en plan yta. Det övre skiktet av punktmoln kommer använda en färg till någonting som är placerad på bordet och är erkänd av de Kinect djupsensorn. Varje objekt som placeras på bordet upptäcks automatiskt och i sin tur blir spårbart. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


WSJ bekräftar mini-iPhone, säger Apple kan göra MobileMe gratis

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal har vägt in på rykten om Apples iPhone mindre , och citera "personer med insyn i ärendet" offentliggörandet säger att ryktena är sannolikt sant. En sådan välbekant person såg enligt uppgift en enhet hälften så stor som iPhone 4, med kodnamnet "N97" och sa att telefonen kommer att endast omkring hälften så stor som originalet, och på endast ca halva priset också. Otroligt, anonyma källor fortsatte de att lämna ut upplysningar som uttrycker idén att Apple kunde äntligen göra sitt MobileMe molntjänst svit fria och att det bara kan vara den plattform från vilken Apple äntligen kunde lansera en strömmande musik plattform och minska behovet av alla dessa GB flashminne i fickan. Vi låter dig veta om eller när något av det händer, okej?

WSJ bekräftar mini-iPhone, säger Apple kan göra MobileMe gratis ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson Neo första hands-on! (Uppdaterad med video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-neo-first-hands-on/:
Skulle herrn vilja ha några Gingerbread med sin söndag lunch? Sony Ericssons Neo blev bara tjänsteman - med redan prytt dessa sidor tack vare luriga leaksters och nyfikna mobil recensenter - och det är ganska mycket vad vi tyckte det var: en downmarket alternativ för dem som inte gärna eller ha råd med Xperia Arc . Den har en 8,1 runda megapixel kamera på baksidan, Sony Ericssons "mänskliga krökning" design och samma Bravia skärmtekniken som Arc. Sidorna är mycket blanka och det finns ett överflöd av plast på show. I enkla fysiska enheter, kan du känna just skillnaden i (sannolika framtida) pris mellan Neo och det är mer känd syskon. Vi fann även multitouch widget-funktionen kalla extremt laggar. Vi har video på detta och mer för dig mycket snart. Gå inte någonstans!

Uppdatering: Video's in!

Fortsätt läsa Sony Ericsson Neo första hands-on! (Uppdaterad med video)

Sony Ericsson Neo första hands-on! (Uppdaterad med video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 14:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Xperia Spela slutliga maskinvaran hands-on!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/xperia-play-final-hardware-hands-on/:
Vi har tillbringat lång tid med våra prototyp Sony Ericsson Xperia Play , men hur känns det att använda på riktigt? Ganska lite bättre, faktiskt. Telefonen ser identisk, för att vara säker, men gångjärnet känns mycket stabilare. Talaren kvaliteten har gått upp också, fast i det trånga rummet var det alldeles för bullrig för att verkligen göra en fast dom samtal. UI var snappier och anpassningar uppenbarligen en mycket mer komplett, men egentligen var vår största oro spelen. Vi fick spela två titlar, Star bataljonen och FIFA. Vi finns både i ansökningarna rutan, eftersom det var nary en tecken på PlayStation Suite eller PS Store på denna demo enhet. Allt som allt tidigare titeln känns lite som en StarFox ripoff, men viktigare är överordnat system (både gamepad och valfria accelerometer) var de stöd och fungerat riktigt bra. Det styrplattor fungerade inte i Star Battalion, men när vi bytte över till FIFA, fann vi att de utförs där - vänster "pad" användes för att flytta på spelare, och om effektiv, var det inte alltid jämna rörliga tummarna om, och vi har mycket stora betänkligheter vi skulle kunna säga "hur långt" i någon riktning tummarna var vid en viss tidpunkt. Vi behöver mer tid (och ett större utbud av spel) för att verkligen få en känsla för styrplattor. Båda titlarna tog ganska lång tid att ladda, kraschade ett par gånger i processen, men var bra när vi skulle få till huvudmenyerna - vi verkligen hoppas det är bara icke-slutliga programvara, men vi hittar i ungefär en månads tid , va? Vi har video på en sekund, under tiden, hitta praktiska bilder av telefonen (och docka!) I galleriet nedan!

Xperia Spela slutliga maskinvaran hands-on! ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Två stora hål i solen Spotted

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t5lSVAnGO90/Two-Huge-Holes-In-the-Sun-Spotted:
En anonym läsare skriver "Japanska forskare har upptäckt två stora hål på solens magnetfält, och det verkar det finns någon anledning att oroa sig. Hålen, som kallas koronalt hål är portar för sol material och gas att spilla ut i rymden, enligt space.com. Luckorna i solens magnetfält göra ett hål genom sin atmosfär och låter gasen ut, har NASA sa. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony Ericsson Xperia svartabörshajar Spela multiplayer spel, lovar 50 titlar vid lanseringen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
En spelande telefon är inte mycket speciell utan vissa spel att backa upp det, och Sony Ericsson har tack och lov fyllt i minst ett par nya detaljer om den del av ekvationen vid dess MWC presskonferens i dag. Det inkluderar en antydan till vissa mobila hotspot-baserade multiplayer spel, och ett löfte om "runt 50 titlar" som ska vara tillgängliga vid lanseringen, bland annat Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space och Reckless Racing. Tyvärr är det inte klart hur många av dem som faktiskt kommer att vara exklusiva för Xperia Play i motsats till Android telefoner i allmänhet, och det faktum att SE bara lyfta fram några exklusiva extra nivåer för Reckless Racing är inte precis allt som uppmuntrande. Vi "gissar att det är fortfarande mycket mer information att komma, dock, så håll ögonen öppna.

Sony Ericsson Xperia svartabörshajar Spela multiplayer spel, lovar 50 titlar vid lanseringen publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson Xperia Spela tillgänglig i mars, på Verizon i "tidig vår"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-available-in-march-on-verizon-in-ear/:
Telefonen i sig var knappast en överraskning, men en av de detaljer vi inte vet om Sony Ericsson Xperia Spela var utgivningsdatum. Vi har fortfarande inte en specifik dag, men vi åtminstone ha en månad: mars. Telefonen sägs vara på väg till USA först, och Verizon kommer att transportföretaget. Saker är ännu mer vaga om när det kommer att komma till VZW, ingenting annat än "tidiga våren", men mars säkert faller i det fönstret. Mycket mer information i våra Sony Ericsson MWC liveblog .

Sony Ericsson Xperia Spela tillgänglig i mars, på Verizon i "tidig vår" ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson Xperia Pro

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-pro/:
Sony Ericsson har just meddelat den jättelika Xperia Pro Android telefon - ett reglage enhet med en komplett QWERTY-tangentbord. Vi arbetar på att få mer info som vi typ, så håll ögonen öppna!

Sony Ericsson Xperia Pro publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia: "Vår första prioritet är att slå Android"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-our-first-priority-is-beating-android/:
Nokia Vd Stephen Elop är för närvarande på scenen på MWC i Barcelona, och han hade några val saker att säga om det senaste tillkännagivandet att Nokia kommer att samarbeta med Microsoft för att skapa enheter som kör Windows Phone programvara . Elop berättade publiken samlades där att Nokia's "första prioritet är att slå Android", och han tog även en stund för att låta alla veta att Nokia inte är intresserad av att bli det enda företaget som tillverkade Windows-telefoner - motverka några av de senaste exklusivitet prat. Presentationen pågår fortfarande, så vi får hålla er uppdaterade.

Var noga med att kolla in våra fylla liveblog här .

Nokia: "Vår första prioritet är att slå Android" ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony Ericsson Xperia Spela

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-play/:
Vi förlåter dig om du tyckte att Xperia Play var eoner före. Låt oss snabbt köra igenom sina skott-men-lysande historia: vi publicerade de första detaljerna i augusti förra året, följt av mycket första bilderna i slutet av oktober. Fler och fler detaljer framkommit under resten av året. Vid tiden 2011 träff prototyp var att den kinesiska medierna rundor ( nedkoppling ingår), och sedan lyckades vi få vår egen Xperia Spela prototyp för förhandsvisning . Det är på denna punkt som Sony Ericsson går med på det roliga med sina läskiga Super Bowl annons avslöja.

Men efter månader av detaljerade läckor, tidig praktisk förhandsvisningar, och många verkställande icke - avslag , Sony Ericsson Xperia Spelet är äntligen 100% officiell.

Utveckla ... Kolla in vår Sony Ericsson liveblog för alla de senaste uppdateringarna !

Sony Ericsson Xperia Spela publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Varför Nokia Är Toast

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQ1Dil-NsgU/Why-Nokia-Is-Toast:
CWmike skriver "Det är svårt att komma ihåg nu, men det fanns en tid då Finland var i centrum av mobiltelefon universum. Inget mer. Är Nokia dödas av komplexitet. Tillsammans kommer Microsoft med Windows Phone 7, levererar mer komplexitet. Min syn är att Microsoft inte spelar någon roll, skriver Mike Elgán. Trots att Windows Phone 7 är ett mycket bättre operativsystem än Symbian, är Nokia: s problem inte Symbian, och lösningen är inte Windows Phone 7. Nokia problem är att det följer den förlorande strategier i de andra förlorarna på marknaden, och avvisar de enda två kända vinnande strategier. Det är alldeles för många Nokia telefoner. Detta orsakar antingen val förlamning, skicka köpare skriker till Apple för befrielse, eller köparens ånger. Nokia bör ta råd Steve Jobb gav Nike VD Mark Parker: "Bara att bli av med skit saker och fokusera på de bra grejerna." "Och kanske Nokia är inte toast alls: punkter läsare high_rolla ut en intressant bit av spekulationer om att Nokia Microsoft pakt är en del av en generalplan "att bli exklusiv tillverkare av hårdvara för MS telefoner och tabletter."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Neo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-neo/:

Sony bröt bara ut det senaste och coolaste Android enhet, Neo. Enheten kan kopplas till din HDTV via HDMI och kan styras med en standard fjärrkontroll. Vi får mer info just nu, så håll ögonen öppna!

Utveckla ... Kolla in vår Sony Ericsson liveblog för alla de senaste uppdateringarna !

Sony Ericsson Xperia Neo publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia Tips vi får se första Windows Phone 7 enheten i år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-hints-well-see-first-windows-phone-7-device-this-year/:
Utveckla ...

Nokia Tips vi får se första Windows Phone 7 enheten i år ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 00:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Live från "En kväll med Nokia" på MWC 2011!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/live-from-an-evening-with-nokia-at-mwc-2011/:
Vi har varit samlade på samma mysiga plats som för två år sedan (för införandet av E52 , om jag minns rätt) för Nokia evenemang på MWC 2011 i kväll ... och ärligt talat, i ljuset av vad som har hänt de senaste dagarna, vi är inte riktigt säker på vad som väntar. VD Stephen Elop ska vara på scenen för att ta några frågor - men i form av produktutveckling eller strategi meddelanden, det är någons gissa. Följ paus för allt det roliga!

Fortsätt läsa Live från "En kväll med Nokia" på MWC 2011!

Live från "En kväll med Nokia" på MWC 2011! ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 00:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
En av de värsta bevarade hemligheter av MWC i år - Galaxy S II - är äntligen officiell, och vi skulle säga att det lever verkligen upp till sitt namn som en riktig efterträdare till den ursprungliga Galaxy S som tände Android marknadsplats brand förra året. Större (och till stor del förväntade) funktioner inkluderar ett 4,27-tums 800 x 480 Super Plus AMOLED -skärm, en 8 megapixel kamera primär med 1080p video capture åtföljas av en 2 megapixel kamera på framsidan, Gingerbread med TouchWiz 4,0, integrerat NFC-stöd (på vissa versioner ), och ett skal som mäter bara 8.49mm tjock, vilket gör det troligt den tunnaste smartphone någonsin att rulla av det löpande bandet - i själva verket är det över 0,2 mm tunnare än Sony Ericssons Xperia Arcs tunnaste punkten. Den största nyheten här, dock kan vara att Sammy händer med en NVIDIA Tegra 2 kärna - samma som LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, och Droid Bionic - trots att dess egna Exynos 4.210 bara tillkännagavs i mars produktion.

Vi kunde spendera lite tid med Galaxy S II idag, och vi kan definitivt säga att detta är en underbar enhet. Det delar Infundera 4G ambitioner som en ultra-tunn Android enhet och förmodligen delar de flesta av sina industriella designelement, men intressant, det Infundera steg ner från 4,5 till 4,3 inches - antingen en nick till det faktum att 4,5 är för stort för en mainstream smartphone, eller ett tecken på att 4,5-tums Super AMOLED Plus komponent helt enkelt inte är redo ännu. Du märker helt hur löjligt tunna telefonen är som det vilar i din hand, och effekten förstärks av det faktum att det har så mycket yta - skärmen till kant förhållandet är off the charts. Även om vi fortfarande föredrar Android erfarenhet beståndet, TouchWiz 4,0 (som det kallas) på toppen av Gingerbread är klart Samsungs mest förfinade sed Android hud hittills, ett nytt spel Hub i ROM har potential att strida med Sonys Playstation Suite och låter utvecklare att kringgå hämtningsstorleken gränserna för Android marknaden, men vi kunde inte testa den på förproduktionsmodeller enheten fick vi.

På grund av brist på tid och anslutningsmöjligheter, har vi inte kunnat sätta telefonen via en svit av hastighet test, men hela UI kändes perfekt snabb och smidig, ett bevis på Tegra 2: s kotletter. Som på CES var vi blåses bort av klarhet och ljusstyrka Super AMOLED Plus-skärm - bild de redan utmärkta Super AMOLED-teknik Amped upp på steroider, och du har ett bra sinne för vad vi pratar om här . Alla sa, detta verkar vara en stor uppgradering till galaxen S, om något, vi är lite oroliga för att det kommer att bli en smidge för stor för personer som var helt nöjd på 4-tums grupp, men oddsen är goda Samsung kommer att fortsätta att spotta fram mindre enheterna för dessa folk. Det kommer att finnas på marknaden i delar av Europa och Asien så snart som denna månad, inga ord om Nordamerika, men som alltid finns det knappast någon tvekan om Samsung har några planer i verket. Följ paus för vår snabba video och hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video)

Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 00:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |