onsdag 29 december 2010

Playstation 3 Kodsignering Knäckt For Good

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v6jtjAg_psQ/story01.htm:
ReportedlyWorking skriver "Det verkar som om Sonys PS3 dödligt har äventyrats. På Chaos meddelande kongressen i Berlin, ett lag som heter" fail0verflow "visade att de hade beräknat privata nycklar, som skulle låta dem eller någon annan, generera signerad programvara för PS3 . Dessutom hävdar de också att ha en metod för jailbreaking PS3 utan att använda en dongel, som är den nuvarande metoden. Om alla dessa påståenden är sanna, detta öppnar dörren till custom firmware, och homebrew mjukvara. antar att Sony spelar inte vidta radikala åtgärder och ogiltigförklara deras privata nycklar, kan detta betyda att Jailbreak är livskraftig på alla PS3, oavsett firmware Från artikeln: "Ungefär en halv timme i, visade laget sin nya PS3 hemligheter, det ögonblick vi alla väntade på. En av de stora höjdpunkterna här var, dongle mindre jailbreaking av överfulla den stöveln NOR flash, vilket ger fullständig kontroll över systemet. Den andra stora prestation var att beräkna den offentliga privata nycklar (på grund av misslyckade säkerhet), vilket ger användarna förmågan att underteckna sina förebilder Efter detta förklarade laget Sonys säkerhet som skall EPIC FAIL! '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Barnes & Noble Nook varumärkesansökningar erbjuda spekulation foder läskigheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Så du är Barnes & Noble och du har en framgångsrik produkt som Nook - vad gör du? Varumärke fan av namnet, naturligtvis. Som PocketNow har noterat, företagets det framställde ett antal Nook-relaterade varumärkesansökningar under de senaste månaderna, vilket kan ge några tips för framtida Nook hårdvara, programvara eller båda. Det innefattar föga förvånande en ansökan om "Nook2", som först lämnades in redan i juni, samt en för namnet "Nook Smart" (eventuellt samband med den befintliga Nook Study utbildning plattform?), och en för hopplöst catchy "Nook Cook . " Tyvärr är det inte klart vilken (om någon) av dem som faktiskt skulle kunna vara namnet på en ny Nook enhet - det finns också ett varumärke ansökan om "Nook Kids" med en beskrivning som liknar "Nook2," till exempel, men det kan mycket väl bara vara för bolagets Nook Kids butik och IPAD app. Den senaste av alla anmälningar är en för "Nooksellers", som verkar vara en kombination i butik kiosk och onlinetjänst som skulle ge personliga rekommendationer och olika sociala nätverk tie-ins. Naturligtvis finns inget mer än de varumärkesansökningar att gå på just nu, men det verkar uppenbarligen klart att Nook namnet är här för att stanna.

Barnes & Noble Nook varumärkesansökningar erbjuda spekulation foder läskigheter ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 16:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow | Tipsa | Kommentarer

Fick just en Palm telefon? Det bästa program, tillbehör och tips

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/just-got-a-palm-phone-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Så du nabbed en webOS-enhet under helgerna? Kanske du skaffat er en Pixi eller Pre Plus , eller om du var verkligen tur, tappade någon en Pre 2 i din strumpa. Vi vet att Palm inte exakt är dom hönshus när det kommer till smartphones, men det betyder inte att din nya enheten inte är mycket kraftfull få rätt apps och riktigt tweaks. I själva verket kan webOS stå tå-till-tå med IOS och Android-enheter i världen, även om valet av program och hårdvara lämnar något att önska. Så hur slår du din semester muntra till ett året-runt arbetshäst? Läs på efter avbrottet för måste-ha program, tillbehör och mycket mer!

Fortsätt läsa Fick just en Palm telefon? Det bästa program, tillbehör och tips

Fick just en Palm telefon? Det bästa program, tillbehör och tips publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 16:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Domstolen Regler Webbsida behöver inte ta bort Kränkande kommentarer

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sTJXRY8tuYk/story01.htm:
DustyShadow skriver "När det gäller Blockowicz mot Williams, vägrade USA sjunde Circuit Court of Appeals att tvinga ripoff Rapport att ta bort påstått förtalande kommentarer av en användare. Ripoff rapporten har en väl uppmärksammade no-borttagning politik, även om författaren vill ta bort hans / hennes inlägg, så det ripoff rapport avslås. Blockowiczs sedan hävdade att ripoff rapporten brutit FRCP 65 (d) eftersom ripoff rapporten var "i aktiv konsert eller deltagande" med den ursprungliga affischer genom att vägra föreläggandet bortförande .. För Tingsrätten (och hovrätt) höll inte med Blockowiczs Frånvarande den "aktiva konsert eller deltagande," Webbplatsen utanför domstolens kontroll ripoff rapport har släppt ett uttalande om detta fall. "I linje med vår kärnverksamhet uppdrag att skydda tal så långt i lagen, bestämde vi att det var inte bara vår rätt utan också vår skyldighet att ställa frågor och gräva djupare innan vi kunde följa en sådan beställning. Andra webbplatser hävdar att de stöder det fria ordet, men när det blir grov, kommer de vanligen skydda sina nedersta raden i stället för konstitutionella rättigheter och friheter detta land grundades på. skillnad från andra webbplatser, även när talet är inblandade är hård eller negativ och även om vår position ibland genererar negativ press för oss, vi tror att den första ändringen kräver att vi sätter våra principer före vår plånbok och kamp mot censur. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Intel 310 mSATA SSD vet att storleken har betydelse, passar 80GB på mindre utrymme än ett kreditkort

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/intel-310-msata-ssd-knows-that-size-matters-fits-80gb-into-less/:
Se upp, Toshiba, din lilla SSD-moduler är inte de enda spelet i stan för löjligt små blixt lagring längre. Intels meddelade bara en ny SSD 310 linje som erbjuder spektakulärt minimala 51mm med 30mm med 5mm dimensioner, samtidigt som X25 -prestanda (upp till 200Mbps läsa och 80MBps skrivhastigheter). För att ge er en uppfattning om vad dessa mätningar medelvärdet, branschstandard 2,5-tums faktor, en redan diminutiv fotavtryck form åtta gånger större än dessa newfangled lagring marker. 40GB och 80GB varianter av SSD 310 skickar ut till OEM-tillverkare redan och Lenovo har bekräftat att det planerar att bygga dessa i sin nästa uppdatering av den ärevördiga ThinkPad bärbara linje. Priserna sätts på $ 99 och $ 179 (beroende på storlek) när köpte i omgångar av 1000, om den direkta försäljningen till slutanvändare är förutsägbart av bordet för nu. Bättre börja spara för att nästa ultratunna bärbara dator om du vill ha en.

Fortsätt läsa Intel 310 mSATA SSD vet att storleken har betydelse, passar 80GB på mindre utrymme än ett kreditkort

Intel 310 mSATA SSD vet att storleken har betydelse, passar 80GB på mindre utrymme än ett kreditkort som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 15:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället har vi inte vet vilket pris kommer att vara i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Netflix CEO: "vi kommer att fortsätta vår internationella expansion nästa år"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Tre månader efter Netflix invaderade Kanada med en bisarr kombination av betalt aktörer och 8 $ omedelbar streaming planer , Reed Hastings har vd förklarat flytta en framgång och säger att företaget kommer att expandera sin service till andra länder under 2011. "Baserat på den tidiga framgången med Netflix.ca vi ska fortsätta vår internationella expansion nästa år och vi kommer att fördela stora dollar till det, säger han till The Canadian Press, utan att ange vilka områden eller hur många kan hissad med albanska soldater nästa. Men kanadensare och andra som hoppas få en upplevelse helt i paritet med den ursprungliga amerikanska tjänster bör inte hålla andan, eftersom Hastings säger att det finns inga planer på att etablera en film kö för streaming-tjänsten bara kalla det ett "strategiskt beslut . "

Netflix CEO: "vi kommer att fortsätta vår internationella expansion nästa år" ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Switched , CNET | källa The Canadian Press (CBC News) | Tipsa | Kommentarer

Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Ser ut som home automation kan äntligen ta baby steg mot mainstream - Verizons just aviserat att den kommer att demonstrerar att lång-ryktet Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES 2011, med en planerad utbyggnad beta i New Jersey att följa. Systemet gör det möjligt för användare att på distans se övervakningskameror, lås dörrar och lampor kontroll, termostater och apparater genom sina smartphones eller FiOS lådor TV - samma funktioner flesta andra automationssystem erbjuda, men med den extra fördelen av att vara integrerade och installerade av Verizon. Föraren hem i Jersey kommer att få en energi-läsare, smart växlar apparaten och termostater, dörr-och fönsterlås, ett grenuttag, rörelsesensorer, en inomhus panorera-och-tilt kamera, och en fast inomhus / utomhus kameran när systemet startar nästa månad, men Verizon säger att det är bara början. Vi berättade att systemet kommer att använda Z-Wave trådlösa styrenheter och WiFi övervakningskameror, så vi gissar att det kommer att bli en central ruta som integrerar allt - och vi har en känsla av den här grejen bygger på 4Home (bilden ovan), som just förvärvades av Motorola rörlighet. Vi hittar mer på CES - håll ögonen öppna.

Fortsätt läsa Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad

Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Drupal 7 Modul utveckling

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/St9Y7x8v8WM/story01.htm:
Michael J. Ross skriver "Även om det är möjligt att skapa en enkel webbplats med hjälp av en bas installation av Drupal, den verkliga makten i detta content management system uppnås genom användning av moduler, som kan ses som tillägg som utökar förmåga Drupal på speciella sätt -. Ofta i kombination med andra moduler Dessa moduler utvecklas och bidragit med PHP programmerare som förstår hur man använder en eller flera av Drupal programmeringsgränssnitt (API) för att komma åt information som lagras i en Drupal databasen, till exempel som innehåll, användarprofiler och inställningar tema. Dessa API: er har förändrats med Drupal version 7, och därmed Drupal kodare kunde dra nytta av en bok som förklarar hur du skapar Drupal 7 contrib-moduler. " Läs vidare för resten av Michael s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Paul Allen filer ändras klagomål, pekar ut exakt var patentintrång gömmer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vänster med bara två veckor att förklara exakt hur sju av webbens största egenskaper (och tre kontor leveranskedjor) kränkt hans företag Intervall patent , Microsofts grundare, Paul Allen kom på ett plan - Intervaller "advokater ritar stora, färgade rutor runt stora fält av det påstådda intrånget webbplatser "fastigheter. På fullt allvar, kan många företag skyldiga Allen en massa pengar om Interval har verkligen ett fall eftersom Intervall påstår sig ha patenterat inte mindre än möjligheten för en webbplats för att ta ett användarvänligt vald del av innehållet och föreslå andra relaterade bitar av innehåll som kan vara av intresse. Oh, och han är också tydligen patenterade pop-ups och widgets, eftersom de flesta något som visar information "på ett diskret sätt som upptar det perifera användarens uppmärksamhet" är att få samma behandling. Dråpligt, verkar det som om en av grundarna av Microsoft inte ger hans advokater med grundläggande skanning teknik, eftersom PDF av föremålen som de laddas upp till domstolens webbplats är bara epically dåligt - kolla in allt de säger strider i galleri nedan.

Disclaimer: Vi bör notera att AOL är bland de företag att bli stämd av Allen och intervall, och att Engadget ägs av AOL. Så du vet, tänk bara på att ett gäng, eller något.

Paul Allen filer ändras klagomål, pekar ut exakt var patentintrång gömmer ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klagomål (PDF) | Tipsa | Kommentarer

MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Du kommer inte att färga oss förvånade här - när vi talade med Bigfoot Networks vd Michael Howse tillbaka på Computex , tvekade han inte avslöja sitt intresse bädda Bigfoot's nätverksteknik in moderkort och grafikprocessorer i framtiden. Och nu verkar det som framtiden har anlänt. Baserat på en smygande, intetsägande släppa postat efter pausen, ser det ut som om Bigfoot och MSI kommer att koppla upp på CES nästa vecka om att införa en nymodig version av Big Bang moderkort . Tillkännagivandet kommer inte rätt ut och säga det, men med tanke på att minst en MSI moderkort kommer att vara "blixtrande med Killer 2100 prestanda," vi skulle säga att det är rättvist att läsa mellan raderna. Howse är också sagt att han är "glad att få arbeta med MSI," och fram till nu, det inte funnits någon partnerskap mellan de två företagen. Enligt honom Killer 2100 gaming nätverkskort "är ett perfekt komplement till MSI Big Bang familj av moderkort lösningar", och du kan satsa vi kommer att vara på jakt efter en modell namn, pris och releasedatum precis så fort vi hit Vegas.

Fortsätt läsa MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort

MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | | Tipsa | Kommentarer

Amazon Cloud inte stor nog för FBI och Wikileaks

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMiLYfA2GXc/story01.htm:
theodp skriver "Dave Winer var redan upprörd över att Amazon Web Services (AWS) drog ur pluggen på Wikileaks för utstationering sekretessbelagda amerikanska regeringen handlingar. Så han var inte precis glada att få e-tre veckor senare från ett AWS PR Flack skryt att" USA: s federala regeringen fortsätter att vara en av våra snabbast växande kundsegment ", skriver Winer." Det är fullkomligt logiskt att den amerikanska regeringen är en stor kund till Amazons webbtjänster Vidare verkar vettigt att Amazon inte vill göra något. äventyra denna verksamhet. Det kanske inte ens ha varit ett telefonsamtal, kan det inte ha varit nödvändigt. " Amazon, som bländade i Vita huset med dess förmåga att skala video Animoto bildspel webbplats kunde få sin fot i den federala dörren som en Recovery.gov redesign underleverantör. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Samsungs telefon division nu också för PMPs, Galaxy spelare som kommer i Q2 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Ja, 2011 kommer CES vara pryds av närvaron av Samsungs nya 4-tums Galaxy spelare , men våra fickor, tycks det, kanske måste vänta på det ganska lite längre. Wall Street Journal i dag rapporterar att medan Samsung planerar att rulla ut den nya Android PMP på sin hemmamarknad i Sydkorea strax efter CES nästa vecka, resten av världen är det osannolikt att kunna köpa den fram till "april-juni . " Bortsett från bristen på telefonens funktioner och en Super AMOLED panel, nya Galaxy Player är en nästan identisk kopia av bolagets vilt framgångsrika Galaxy S smartphone, som tydligen har ingen tillfällighet. WSJ låter oss också in på den kunskap som Samsungs telefon division har tagit över ansvaret för att bygga och sälja sin bärbara mediaspelare utbud, därav varför vi nu ser så stora överlappningar mellan de två kategorierna - något som mycket väl kan fortsätta in framtiden.

Samsungs telefon division nu också för PMPs, Galaxy spelare som kommer i Q2 2011 ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Huaweis HIC tablett för Vodafone har all den skönhet av en industriell kvalitet nav enhet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/huaweis-hic-tablet-for-vodafone-has-all-the-beauty-of-an-indust/:
Med tanke på billig plast och jättelika vita logotyper, var vår första tanke när vi såg den här föga smickrande skjuten i FCC: s register som vi tittade på något slags samband navigationsenheten för leverans lastbilar - men ack, så långt vi kan berätta, den så kallade HIC är en "tablet" från Huawei som även fungerar som en telefon för Vodafone. Förutom en triband 3G radio, får denna heta röran du en 7-tums WVGA skärm, en på framsidan kamera för videosamtal, och en integrerad cykelställ runt tillbaka för att ställa den på en bänkskiva. Stilen i nätadaptern får oss att tro att HIC kan vara avsedda för permanent bruk i hemmet, vilket skulle förklara varför man bär så lite likheter med något vi skulle vilja bära runt - men ändå, kunde inte de har gjort det lite snyggare? Inga ord om när (eller om vilken av Vodafones marknader) det kommer att komma.

Huaweis HIC tablett för Vodafone har all den skönhet av en industriell-grade nav enhet som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Goodness | källa FCC | Tipsa | Kommentarer