måndag 20 december 2010

DHS Beslagtagen Domäner Baserat på Bad Bevis

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kAiEbQgfB3o/story01.htm:
En anonym läsare skriver "tillbaka över Thanksgiving, gjorde Department of Homeland Security's Immigration and Customs Enforcement enhet (ICE) en hel del nyheter genom att beslagta drygt 80 domäner. Även om många av dessa inblandade webbplatser som sålt förfalskade produkter, fem av de inblandade domäner . upphovsrättsliga frågor Fyra av dem är inblandade hiphop-relaterade bloggar. - inklusive de som hiphop stjärnor som Kanye West och andra används för att främja sina egna verk, och den senaste var en meta sökmotor som bara aggregerade andra sökmotorer veckorna gick utan Ägarna till dessa platser ens veta varför deras domäner togs i beslag, men sanningsförsäkran om beslag av dessa fem platser har nyligen kommit ut, och det är fullt av alla möjliga problem. Det var inte bara sätts ihop av en nyligen college examen, som hävdade att bara länka till nyheter och blogginlägg om fildelning utgjorde bevis för upphovsrättsintrång, räknas det som bevis på överträdelser låtar som etiketter specifikt skickas dessa bloggar för att främja. Dessutom, vad blir tydligt är att MPAA var avgörande "vägledande" ICE's rookie agent i går efter dessa platser, eftersom det föreföll vara den enda utomstående expertis som åberopats för att avgöra om dessa platser bör tas tillvara. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




NovAtels USB551L LTE-modem för Verizon i naturen, stöder Mac ur lådan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Hur många dedikerade LTE -kompatibla USB-modem gör Verizon behöver? Minst tre, tydligen, för vi har precis sänts skott av Novatel kommande USB551L som ser kanske en smula glansigare och slankare än Pantech och LG modeller som har föregått det . Svårt att säga från spec blad här, men det verkar som att det finns åtminstone en chans så är LTE-bara utan CDMA / EV-DO återgång eftersom det inte finns någon uttrycklig hänvisning till den, osannolikt med tanke på hur liten Verizons LTE fotavtryck är för närvarande , men man vet aldrig. Ännu viktigare är det uttryckliga omnämnandet av Mac-stöd, något fraktförarens nuvarande alternativen saknar. Inga ord om ett release datum eller prissättningen, men vi tror att det dröjer inte länge nu att dessa dummy enheter - som du kan se i galleriet nedan - flyter runt.

NovAtels USB551L LTE-modem för Verizon i naturen, inte Mac-stöd ur lådan som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 17:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft Office Kills Anti-Piracy Program

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7trs2P5E3yM/story01.htm:
CWmike skriver "Microsoft i förra veckan dödades Office Genuine Advantage mot piratkopiering tjänst som först kontrollerat - och senare tjatade - om kunderna körde lagliga kopior av Office ZDNet bloggare Ed Bott första rapporterade om Microsofts flytta efter en tipsaren pekade honom mot ett stöd dokument. på bolagets webbplats. Det 17 december handling helt enkelt konstaterade att Office Genuine Advantage "har gått i pension," men erbjöd ingen förklaring. En Microsoft taleskvinna sade Computerworld på måndag, "Programmet har tjänat sitt syfte och därför har vi beslutat att pensionera programmet. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Google kropp webbläsare får nu ner och du vet att det är du vet att det är krossa spårsvarvning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/google-body-browser-now-getting-down-and-you-know-its-you-know/:
Vi fick en kort glimt av Googles webbläsare kropp på Chrome händelse tidigare denna månad, och skulle inte du vet det, kränkning av privatlivet simulator / lärande verktyg hänger ut i Google Labs. En webbläsare med WebGL stöd behövs, vilket innebär Firefox 4 och Chrome 9 betaversioner (eller Chrome 8 om du aktiverar den i "om: flaggor" menyn). Visualisering alternativ är intressanta och sökverktyget fungerar som en charm, så ... varför inte? Exakt.

Fortsätt läsa Google kropp webbläsare nu komma ner och du vet att det är du vet att det är krossa spårsvarvning

Google kropp webbläsare får nu ner och du vet att det är du vet att det är krossa spårsvarvning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Switched | källa Google kropp webbläsare | Tipsa | Kommentarer

Jboss AS 5 Performance Tuning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DhVj53HXFGk/story01.htm:
RickJWagner skriver "20 ingredienser procent inert, 80 procent nitro glycerin. Så skulle jag beskriva JBoss AS 5 Performance Tuning från Packt. De första 50 sidorna är inget att hetsa upp sig. Detta första kapitel och en halv beskriver författarens liv prestandajustering cykel metodik och introducerar oss till en handfull open source-verktyg som kan hjälpa oss i våra ansträngningar tuning avsnittet Verktyg verkar särskilt svag -. finns det gott om skärmdumpar som visar verktygets meny skärmar, något som du normalt plocka upp i ungefär en minut från verktygets distribution hemsida. Ärligt talat, på denna punkt jag började undra om den här boken skulle leva upp till mina förväntningar. Tur att jag tryckte på för ett par sidor, och slog de rika paydirt som utgör resten av boken. Från den punkten, gav varje avsnitt värdefulla tuning råd. " Fortsätt att läsa för resten av Rick's recension.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Ja, det är en kvinna med hund i en Baby Björn kastar prototyp Nokias

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Så här är hur historien går: anställda vid Nokia anläggningar i Uleåborg och Tammerfors, Finland, hade fått nog med förhandlingar förs mellan sina företrädare och företaget över planerade uppsägningar , och beslöt att göra något åt det. Men egentligen, varför strejk eller anordna ett rally när man bara kan umgås, använda ett par prototyp anordningar för målövning, och få din Cavalier King Charles spaniel lite frisk luft på samma gång? Om detta håller upp tillräckligt länge, personal på kanske dessa har andra karriärer som konkurrens-nivå telefon Tossers . Hit upp källan länk för hela video - Men du ska veta, om du älskar Nokias kan du hitta den video grafik, våldsamt och obehagligt.

[Tack, Juuso H.]

Ja, det är en kvinna med hund i en Baby Björn kastar prototyp Nokias ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 15:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Ilta-Sanomat | Tipsa | Kommentarer

Al Franken Gör ett fall för nätneutralitet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miBXMnrAxtA/story01.htm:
jomama717 skriver "I ett inlägg med titeln" Det viktigaste Free Speech frågan i vår tid "i morse på The Huffington Post, fastställs senator Al Franken ner ett kraftfullt argument för nätneutralitet, samt ett grymt scenario om det nuvarande förslaget till föreskrifter övervägs av FCC accepteras citat: ".. Den goda nyheten är att Federal Communications Commission har befogenhet att meddela föreskrifter om att skydda nätneutraliteten Den dåliga nyheten är att förslagen till förordningar skriven av FCC ordförande Julius Genachowski inte gör det alls. De är värre än ingenting. Det är därför tisdagen är en så viktig dag. FCC kommer att diskutera dessa förordningar, och vi måste se till att dess medlemmar förstår att tillåta företag att kontrollera Internet är helt enkelt oacceptabelt. Även ordföranden Genachowski förslag Orden har inte offentliggjorts, tidiga rapporter att klargöra att den är långt ifrån att skydda nätneutraliteten. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Disney's plan för "interaktiv kakor" avslöjade i patentansökan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, tårta - inga andra sötsaker kan matcha sitt sortiment, både i form av födelsedag, bröllop eller bundt. Men vi aldrig väntat att se den integrerad med ett pico-projektor. Ändå är det precis vad imagineers på Disney verkar vara planerar enligt en amerikansk patentansökan kärleksfullt titeln "Projektor system och metoder för produktion av digitalt förstärkt interaktiva kakor och andra livsmedel." Programmet innehåller en rad lustiga illustrationer som skildrar överdimensionerade kameror projicerar bilder och video på ytan av bakverk för att främja berättande och / eller interaktivitet som är unikt och individuellt. Disney föreställer bilder mappas till 3D-topografi av kakan som gör det möjligt att känna, till exempel när en skiva är på väg att skära (inleda ett svärd slåss med Kapten Krok) eller tas bort (vatten rusar in för att fylla tomrummet). Även om vi tvivlar på att du hittar dessa i gångarna på din lokala Best Buy specerihandlare något snart, kanske du vill kontrollera tillgänglighet nästa gång du bokar en födelsedagsfest på Disneyland resort. Något säger oss att dessa skulle kunna vara en hit med youngins.

Disney's plan för "interaktiv kakor" avslöjade i patentansökan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Om Projektorer | källa Stitch Sverige | Tipsa | Kommentarer

Verizon retar Android LTE hårdvara för 6 januari på CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Lägg märke till hur vi sa "hårdvara", inte "telefoner?" Mot bakgrund av denna vilda Motorola teaser vi såg bara och det faktum att vi vet Verizon och Moto är arbetar ganska nära på Android tabletter , det är fullt möjligt att telefoner inte kommer att vara den enda punkter på Verizons Docket när det börjar dra täcket från sin första konsumentinriktade LTE redskap till CES i ett par veckor. Det faktum att det blir nya LTE hårdvara intron från Verizon på CES är inget nytt - de har sagt så mycket ett tag nu - men särskilt nämna Android är en tröstande bekräftelse på att vi förmodligen får se den HTC Mecha , att icke namngivna LG , och kanske en tablett eller två till hands i motsats till MetroPCS "ovanlig strategi ta dumbphone rutten . 'Bout tid EVO 4G och Epic 4G var tvungen att titta ryggen, är inte det?

Verizon retar Android LTE hårdvara för 6 januari på CES ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 13:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa @ VerizonWireless (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Kan Zuckerberg Leap den stora brandväggen i Kina?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zodlglO89Ak/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "The Guardian rapporterar att Facebooks Mark Zuckerberg är i Kina och har träffat Robin Li, chef för Baidu, som han turnerade anläggningen av de största sökmotorn i Kina. Zuckerberg har gjort någon hemlighet av sin önskan att expandera i Kina, där komma har blockerats av regeringen censuren "Great Firewall sedan 2008. På en senare kartan över världens Facebook-användare, verkade Kina som en svart fläck, men det har en större internet befolkning än något land på jorden." Hur kan du ansluta hela världen om du lämnar ut en miljard människor? " säger Zuckerberg Kina redan har två komma imitatörer. Kaixin, med 80 miljoner användare, och Renren, med 150 miljoner euro, men dessa saknar de ekonomiska inflytande och globala räckvidd Zuckerberg sällskap även om de har fördelar av språklig och kulturell medvetenhet samt skyddet av den stora brandväggen. "Om att komma ville komma in i Kina, skulle det inte ha att ändra dess funktion, eftersom netizens här används för att efterapningar redan, men det måste, liksom andra internationella Internet-företag, lyd kinesiska lagar och förordningar," sade Hu Yong, professor vid Beijing University School of Journalism och kommunikation. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.