onsdag 22 juni 2011

Amazon tablet med TI-processor sjöfart redan i augusti?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/22/amazon-tablet-with-ti-processor-shipping-as-early-as-august/:
I månader nu har DigiTimes underblåst rykten om Amazons första razzia i LCD tablet marknaden. Idag spärrhandtag upp specificiteten med ibland motstridiga hävdar att Quanta Computer kommer att ansvara för montering av tablet med en förment TI ( ej NVIDIA ) processor och Wintek ( ej Eih ) pekskärm bland dess komponenter. Enligt DigiTimes, hoppas Amazon för att flytta omkring fyra miljoner enheter under 2011 ensam med planer på att lansera den nya tablet så snart augusti. Möjligt? Visst, sannolikt ännu . Men vi väntar på Bezos att sjunga innan du uppdaterar våra listor semester shopping.

Amazon tablet med TI-processor sjöfart redan i augusti? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Jun 2011 01:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Thin film beläggning gör evig energi en piezoelektrisk möjlighet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:
Låt oss vara ärliga, det är ingen hemlighet att vi är ont om döda dinosaurier som grund för våra liv. Och med senaste tidens naturkatastrofer bevisar atomenergi är inte vad du skulle kalla "säkra", det är en bra sak forskarna nere vid RMIT University i Melbourne har varit hårt räkna ut hur du förvandlar dig till en självförsörjande energi källa. Att gifta sig piezoelectrics med en tunn film mikrochip beläggning, identifierade de forskare Down Under har för första gången hur mycket energi ditt tryck kan generera. Detta är verkligen inte första gången Tech har tagits i bruk - Orange UK har varit att göra något liknande, men mer skrymmande för Glastonbury fest varje år. Vad är några praktiska användningsområden, frågar du? Föreställ dig ett gym som drivs av ett hav av träning-hamstrar, var och en producerar betydande energi från sulorna av fötterna. Nyfiken på mer? Prova en pacemaker som körs enbart på blodtrycket, eller en bärbar dator som tas ut av banka ut Facebook-uppdateringar. Vem vet, kanske RIM kan sätta detta för att använda i sina nästa storm. Just sayin '.

Thin Film beläggning gör evig energi en piezoelektrisk möjlighet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Jun 2011 02:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhysOrg | källa RMIT University i Melbourne | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

FBI griper Servrar i Virginia

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LZGDpKUR_U/FBI-Seizes-Servers-In-Virginia:
Axolotl_Rose skriver "FBI har gripit servrar som tillhör flera kunder hos ett webbhotell i Reston, VA, störa service för många andra kunder." I ett mail till en av sina kunder på tisdag eftermiddag, DigitalOne vd, Sergej Ostroumow, sade: ".. Det här problemet orsakas av FBI, inte vårt företag i natten FBI har tagit tre skåp med utrustning som är ansluten till dem, eventuellt med din server - vi kan inte kontrollera det" Mr Ostroumow sade att FBI var bara intresserade ". tiotals klienter" i en av företagets kunder, men hade tagit servrar som används av Han skrev: "Efter FBI är oprofessionellt" arbete "kan vi inte starta våra egna servrar, det är därför vår webbplats är uppkopplad och stöd fungerar inte. "Företagets personal hade arbetat för att lösa problemet för de föregående 15 timmarna, sade han. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


<em>City of Heroes</em> flytta till Hybrid betalningsmodell

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WPmGXyLPxzw/emCity-of-Heroesem-Moving-To-Hybrid-Payment-Model:
KingSkippus skriver "superhjälte-tema MMORPG City of Heroes meddelade i morse att det är döpa spelet som City of Heroes Freedom (frihet att betala och spela som du väljer), och flyttar till en hybrid betalning modell samt en fri- -play alternativet. "VIP" spelare som fortfarande betalar en månatlig prenumeration kommer har de flesta funktioner i spelet olåst och kommer att ges kredit för köp av andra. City of Heroes frihet beror på marken senare i år med nästa stora spelet uppdatering. " Trenden mot free-to-spelet fortsätter. Samtidigt har en ny uppdatering som förde microtransactions till EVE Online (åtminstone tillfälligt) resulterade i digital kläder poster blir dyrare än verkliga motsvarigheter.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Holländska lagstiftande Röster misstag för filtrering

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jN-yx1-pFQ4/Dutch-Legislature-Accidentally-Votes-For-Internet-Filtering:
tulcod skriver "Den holländska regeringen av misstag har gått ett undantag från en lag om nätneutralitet, (Googles översättning av originalet på nederländska) gör Internetleverantörer att filtrera Internet-trafik baserat på" ideologiska motiv. " Den PvdA (arbetarparti) röstade av misstag för detta undantag från Telecomwet (telekommunikationslagen), som på egen hand, inte tillåter en sådan filtrering. PvdA avser att reparera sina misstag. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Best Buy Pressmeddelanden sin egen musik Cloud

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xWXKWNa-qWU/Best-Buy-Releases-Their-Own-Music-Cloud:
thewebblogger skriver "I ett drag som mer liknar" me too "beteende snarare än en väl planerad release, har Best Buy presenterat egna tjänsten musik moln, kallas helt enkelt Best Buy Music Cloud Funktionen är inte klar ännu,. iOS / Android applikationer inte tillgänglig på denna punkt, och den enda del som fungerar är Web Player. Premien versionen kommer kosta $ 3.99/month och du måste ladda upp din egen musik. iTunes är obligatoriskt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Ryska eclipse entusiaster lansera flytande världen att skjuta månen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/russian-eclipse-enthusiasts-launch-floating-globe-to-shoot-the-m/:
Ryska eclipse entusiaster lansera flytande världen att skjuta månen
Att världen, som lanserade den 15 juni var fäst vid en väderballong, och tydligen tog med sig en GPS / GSM tracker, två GoPro kameror, två Canon kameror och en Buzz Lightyear statyett. Uppdraget? Fånga förra veckans månförmörkelse. Tur för oss var uppdraget framgångsrikt och både den tecknade astronaut och den medföljande filmen framgångsrikt återvinnas. Den resulterande bilderna är ganska fantastisk, men du behöver inte ta vårt ord för det. Om du missade Googles live stream , kan du komma ikapp med Buzz och laget vid källan länken nedan.

Ryska eclipse entusiaster lansera flytande världen för att fotografera månen ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 21:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Garnelis | Tipsa | Kommentarer

Europa att bygga Experimentell Transport Rymdfarkoster

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/igNo9TnVTFs/Europe-Set-To-Build-Experimental-Transport-Spacecraft:
coondoggie skriver "Funderar du på att ta ett stort steg mot att delta i låg omloppsbana runt jorden transport, prospektering och service av kretsar rymden strukturer, Europeiska rymdorganisationen idag sa att det skulle laget med Thales Alenia Space Italia att börja bygga en experimentell rymdfarkost för lansering under 2013 . "Den 2T lyfta kroppen kommer att uppnå en höjd på ca 450 km, gör det möjligt att nå en hastighet av 7,5 km / s på in i atmosfären. Det kommer att samla in en stor mängd data (PDF) under sin hypersonisk och överljudsflygningen, medan det kontrolleras av raketmotorer och aerodynamiska klaffar. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


SlingPlayer för Boxee Box praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/slingplayer-for-boxee-box-hands-on-video/:

Sling Media retade sin SlingPlayer för anslutna enheter med en Google TV-demo förra månaden , men vi hade en chans att gå hands-on med TV-streaming-tjänsten på en Boxee Box på kvällens gdgt evenemang i NYC. Spelaren startade utan problem på demon system vi såg, och gränssnittet ska kännas bekanta om du har använt någon av SlingPlayer mobila apps. Sling säger att ansökan kommer att visas i listan över Boxee apps och i rampljuset på Google TV när den träffar Public Beta inom den närmaste månaden eller så kan du registrera dig för att anmälas på Sling hemsida. Post-beta prissättning och detaljer tillgängligheten har inte släppts, men du kan få din TV fixa gratis under hela beta perioden. Hoppa förbi paus för en snabb titt i våra händer-på video.

Fortsätt läsa SlingPlayer för Boxee Box praktisk (video)

SlingPlayer för Boxee Box hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget tis, 21 Jun 2011 20:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sling Media | Tipsa | Kommentarer

Nokia introducerar MeeGo-Powered N9 Phone

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HYBu0MCHc7s/Nokia-Introduces-MeeGo-Powered-N9-Phone:
En anonym läsare skriver med nyheten att Nokia har presenterat sin första MeeGo drivs smartphone, N9. "[D] et smartphone inte har några knappar på framsidan, med bara volymkontroller och en låsknappen som sitter på höger sida av enheten. ... Den prestanda prototyp enhet kändes väldigt kvick och det ser ut nästan redo för detaljhandeln. Som MeeGo enhet kommer N9 att köra applikationer baserade på Qt plattform. " Washington Post kallar det "den plattform som kunde ha varit," med hänvisning till Nokias beslut att göra övergången till Windows Phone för framtida enheter. Andra är imponerade av enheten, men ser det som antingen en återvändsgränd, eller bara en distraktion till Nokias långsiktiga planer.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Är ökningen av Wearable Electronics äntligen här?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZBUIYjLeZ4U/Is-the-Rise-of-Wearable-Electronics-Finally-Here:
ptorrone skriver "MAKE Magazine tar en titt på de senaste tio åren eller så av" bärbar elektronik. " Från trådlös klockor till LCD glasögon, förutspår gör vi tillsammans går in i en ny era av kläder. Eftersom priset för att aktivera komponenter droppar, ständig uppkoppling i våra fickor och plånböcker ökar, och tillgång till billig tillverkning resurser och kunnande stiger, får vi se innovationer kan fortsätta att driva in dessa mest personliga former av datoranvändning. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Toshibas 21,5-tums DX1215 Allt-i-ett kan ta emot även de största fingrarna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/toshibas-21-5-inch-dx1215-all-in-one-can-accommodate-even-the-l/:
Klart trött på att titta på allt det roliga andra bolag har haft med sina allt-i-ett-enheter , Toshiba denna vecka meddelade DX1215, företagets första posten i utrymmet för den amerikanska marknaden. Den 21,5-tums pekskärm skrivbordet har två USB 3.0-portar (och fyra av de tråkiga gamla 2,0 sort), en HDMI-port, 1 TB lagring och inbyggda Onkyo högtalare. Systemet levereras med en trådlös mus och tangentbord, och kommer att slå Best Buy butiker och webbplats uteslutande den 3 juli, med start på $ 930 - precis i tid för din självständighetsdagen ketchup täckta fingeravtryck.

Fortsätt läsa Toshibas 21,5-tums DX1215 Allt-i-ett kan ta emot även de största fingrarna

Toshibas 21,5-tums DX1215 Allt-i-ett kan ta emot även de största fingrarna ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 18:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, gör ingen besviken

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:

Leicas nya M9-P digitala avståndsmätare kranar kassan på $ 7995 - samma pris som originalet M9 befallt när den släpptes 2009 - men du behöver inte stanna i branschen att göra dyr kameror för nästan ett sekel utan att göra något rätt . Den nya versionen lägger till en praktiskt taget okrossbar safir kristall täcker på LCD-skärmen tillverkas med diamant skärande verktyg, och en antireflexbehandling. Kroppen innehåller en vulkanit konstläder karossdelar, för ett säkrare grepp, men underligt saknar den välbekanta röda Leica logotyp och M9 bokstäver på framsidan, i linje med kamerans eleganta "minimalistisk design." Utöver detta innehåller P samma full-frame 18 megapixelsensor med på M9 , en "nästan tyst" slutare, och är kompatibel med Leicas komplett utbud av astronomiskt dyra M-objektiv. Den M9-P kommer att finnas tillgänglig i svart eller krom för $ 7995 börjar nästa månad, eller $ 15.990 för två - eftersom vi vet att du planerar att köpa båda.

Fortsätt läsa Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, inte besviken

Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, inte besviken ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 19:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DPreview | källa Leica | Tipsa | Kommentarer