torsdag 31 mars 2011

DirecTV, Comcast, Vudu kunde börja erbjuda "premium VOD" $ 30 hyrfilmer i april

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/directv-comcast-vudu-could-start-offering-premium-vod-30-mo/:
Trots den tvivelaktiga överklagandet av att titta på filmer två månader efter att de kommit ut på bio för 30 USD pop, Hollywood Reporter rapporterar The Warner Bros, Sony, Fox och Universal går vidare med sina premium video on-demand system. Enligt den alltid hjälpsam namnlösa insiders kommer DirecTV att lansera tjänsten nationellt vid slutet av april, med Walmart-stödda Vudu och en regional lansering av Comcast snart efter. Company staden nämner filmer som The justering presidiet, Paul eller bara att följa skulle kunna vara bland lanseringen titlar. Det finns inga ord om DRM men tydligen Paramount har tagit ett pass särskilt på grund av piratkopiering oro - teater ägarna inte är nöjda heller - så vi får vänta och se om kvaliteten på scenen sliter plötsligt göra ett hopp vid den här tiden nästa månad. Hursomhelst, vänta några ny variant av Gregor och hans knä giraff att göra ett framträdande snart.

DirecTV, Comcast, Vudu kunde börja erbjuda "premium VOD" $ 30 hyrfilmer i april ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Hollywood Reporter | Tipsa | Kommentarer

Efter Japans Quake, Hjälper Taiwan Fyll IPAD 2 Supply Chain Luckor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6w-Tijo4alE/After-Japans-Quake-Taiwan-Helps-Fill-iPad-2-Supply-Chain-Gaps:
RedEaredSlider skriver "Liksom många hårdvarutillverkare, kan Apple inte tycks undgå leveranserna avser i spåren av den pågående krisen i Japan. Företaget hoppas att AU Optronics kommer att fylla det tomrum som lämnats av företag som Hitachi och Toshiba, som båda har påverkats genom den serie av katastrofer som har skakat Japan. Skador på många fabriker av den jordbävning och en pågående nukleära katastrof stört försörjningskedjor och orsakade stora nedgångar i produktionen av viktiga elektroniska komponenter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Native Instruments rullar ut Traktor 2, Maschine 1,6 uppdatering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/native-instruments-rolls-out-traktor-2-maschine-1-6-update/:
Det finns inte någon hårdvara som kommer att göra dig till en bättre (eller helvetet, en bra) DJ, även om vi alltid tycks glömma detta när vi ser en av Native Instruments "alltid mind-blowing produktdemonstrationer. Om du är en DMC-nivå DJ, visst ser det ut som den nyligen tillgängliga Traktor 2 passar alla dina behov fint. Om du inte är? Tja, kan du alltid njuta DJ Craze går vilda på video efter rasten (rådas dock att F-bomb droppar om en gazillion gånger på sak, så det kanske inte säkert för din arbetsplats). Och när vi ändå håller på, om du äger NI Maschine, 1,6 programvara som vi först fick titta på i början av februari finns: Starta det NI Service Center app för att uppgradera.

Fortsätt läsa Native Instruments rullar ut Traktor 2, Maschine 1,6 uppdatering

Native Instruments rullar ut Traktor 2, Maschine 1,6 uppdatera publicerades ursprungligen på Engadget tor, 31 Mar 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Native Instruments | Tipsa | Kommentarer

AP antar Firefox "Do Not Track", andra på vägen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gbn-FHG7l88/AP-Adopts-Firefoxs-Do-Not-Track-Others-On-the-Way:
theweatherelectric skriver "Som påpekas av Mozilla blogg, är AP News kansli den första storskaliga service för att stödja Do Not Track (DNT) funktion i Firefox 4 och Internet Explorer 9. De skriver," The Associated Press (AP) är den första företag att distribuera DNT i stor skala, och det tog bara ett par timmar för en ingenjör att genomföra. AP News kansli låtar 1 miljarder visningar av nyheter, med 175 miljoner unika besökare per månad, och har medlemmar med mer än 800 platser. När konsumenterna skicka ett DNT preferens via webbläsaren när du visar en berättelse vid ett av sina förlagets sajter, AP News kansli anges inte längre några cookies. Den tidigare lösningen var för användarna att opt-out via en länk till en central opt- ut sidan refereras i varje deltagande nyhetssajt sekretesspolicy. De räknas fortfarande det totala antalet visningar för varje nyhetsartikel, men samlade data konsument för dem med DNT på ett icke-identifierbar sätt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft: Windows Phone 7 med siffrorna: 11.500 apps, 36.000 utvecklare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-details-windows-phone-7-by-the-numbers-11-500-apps-3/:
Vi har redan sett ett rättvist antal av Windows Phone 7 statistik , men Microsoft är nu borta och gav en ordentlig efterhand för den första årsdagen av sin debut på MIX10 konferens förra året. Den sticker figur, som vanligt, är antalet apps, som nu uppgår till 11.500 - en siffra som Microsoft är snabb att påpeka att det inte är "konstlat" genom att lista tapeter som en kategori, eller öka genom att lägga till konkurrentens apps att öka "tonnage." Microsoft noterar också att medan Windows Phone Developer Tools har hämtats 1.500 tusen gånger, det är utan istället valt att fokusera på antalet AppHub community-medlemmar som en mer rättvisande mått på antalet utvecklare för plattformen - de nu totalt 36.000. Det är också visat att Windows Phone 7-användare ladda ner tolv apps varje månad i genomsnitt, att det för närvarande att lägga 1.200 nya utvecklare denna vecka, och att 1.100 av apps på marknaden är ad-stöd och skapa intäkter med Ad Control plattform. Hit upp källan länken nedan för resten av statistiken.

Microsoft: Windows Phone 7 med siffrorna: 11.500 apps, 36.000 utvecklare publicerades ursprungligen på Engadget tor, 31 Mar 2011 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Phone Developer Blogg | Tipsa | Kommentarer

HTC Ankomst recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Fast det blev retad slutet av förra året - på samma dag att HTC tillkännagivit sin allra första Windows Phone 7 enheter, faktiskt - bolagets QWERTY-packning 7 Pro har tagit sin söta tid att göra det till amerikanska etern, i processen , det genomgått en namnändring och plockade upp den första stora plattformen uppdateringen från Microsoft . Telefonen vi vet nu som Arrive äntligen finns från Sprint, blev den första Windows Phone 7 enheten tillgänglig på CDMA-nät. Dessa dagar, det är ganska ovanligt att en HTC-lur - eller en telefonlur på någon amerikansk operatör, verkligen, oavsett tillverkare - ta lång tid att göra det till abonnenternas händer efter tillkännagivandet, men i detta fall var Sprints händerna bakbundna : Microsoft helt enkelt inte får stöd för CDMA inledningsvis, vilket förklarar varför både AT & T och T-Mobile har åtnjutit ett urval av modeller från Samsung, LG, Dell, och HTC både medan Sprint och Verizon tålmodigt har tråkigt sina tummar.

CDMA torkan är över, men, det Anländer varumärkena bara den första av vad som bör finnas flera Redmond-kompatibla telefoner under loppet av 2011. Är det en passande första försök? Och hur fungerar det biljettpris mot GSM-modeller som visade den till marknaden? Läs på.

Fortsätt läsa HTC Ankomst recension

HTC Ankomst recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 31 Mar 2011 15:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Android 3.0 är Rasslande I, men är det Apps?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EX6nzxhpa8U/Android-30-Is-Trickling-In-But-Are-the-Apps:
jhernik skriver "som tabletter baserade på det nya Honeycomb versionen av Android verkar, har kritikerna ifrågasatt Googles flyttar för att få en standard Android-plattformen, och sade att det kan vara så få som 20" riktiga "apps för medicintekniska produkter. Motorolas Xoom tablett beror på visas i Storbritannien nästa vecka, tillsammans med Eee Transformer, men deras möjligheter att konkurrera med den nyligen lanserade Apple IPAD 2 kan skadas av bristen på tablett-optimerade Android apps. Samtidigt rapporterar att Google vill standardisera Android hårdvara väcker oro. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


FSF föreslår att Google Free Gmail Javascript

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bAQi9x76CVc/FSF-Suggests-That-Google-Free-Gmail-Javascript:
Phoe6 skriver "Tydligen är FSF kallar det en" JavaScript Trap "och vill" användbara webbplatser "som Gmail och andra som Twitter, Facebook att släppa sin Javascript-kod enligt Free Software License så att användarna kan lita på deras tjänster."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Kongressledamoten Vill YouTube Video täcks upp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o6VXbasLPEs/Congressman-Wants-YouTube-Video-Covered-Up:
Hugh Pickens skriver skriver "Examiner rapporterar att Wisconsin republikaner hävdar att ingen annan kan publicera en video från USA: s representanthus Sean Duffy (R-WI) klaga på hur han är" kämpar "för att klara sig på sin $ 174.000 lön utan deras tillstånd, trots att de ursprungligen släppt videon på YouTube för hela världen att se och nu det republikanska partiet försöker att vidta rättsliga åtgärder för att stoppa någon annan från att publicera videon. Tejpen orsakat uppståndelse för Duffy, första tiden som konservativ mest känd för sitt förflutna som en dokusåpa stjärna på MTV's The Real World efter demokrater flaggade kommentarerna om hans skattefinansierade lön som är nästan tre gånger medianinkomsten i Wisconsin och kritik började rinna Duffys sätt. Här är en klipp på en minut, excerperats från cirka 45 minuters video av allmänheten Duffy stadshuset, att Polk County republikanska partiet inte vill att någon ska se. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google introducerar en knapp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g1pN3fOFsd8/Google-Is-Introducing-the-1-Button:
En anonym läsare skriver: "Det verkar som om Google vägrar att ge upp och försöker skjuta en gång sin väg in i sociala rummet, genom att införa en ny funktion som kallas en att det i princip kommer att ha samma funktionalitet som att komma" Like "-knappen (andel rekommenderade innehåll med andra människor). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Över 10B sociala nätverk som skapas redan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9W-gRckTcDw/Over-10B-Social-Network-Accounts-Created-Already:
siliconbits skriver "analysföretaget In-Stat har räknat ut att väl över 10 miljarder sociala nätverk och online-konton världen har skapats i slutet av 2010 med nästan hälften av dem (4,5 miljarder) fortfarande är aktivt. utvecklingen av en fri socialt nätverkande webbplatser som Facebook eller Twitter kan tillgodoräknas för den exponentiella ökningen av antalet så kallade SNÖ-konton. där innan, var virtuella världar riket av betalda för prenumerationsbaserade speltjänster som World of Warcraft, genomslagskraft och lättillgänglighet för nykomlingarna innebär att fler människor skapar konton på nätet än någonsin tidigare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tidigare Truck Driver Återskapar A-bomb

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_0-5fZVRoM/Former-Truck-Driver-Reconstructs-A-bomb:
mdsolar skriver "Coster-Mullen lärde sig hur man bygger en A-bomb." Hemligheten av atombomben, säger han, "är hur lätt det är att göra." Hans resultat finns i en bok han ständigt uppdaterar och publicerar själv kallade atombomber: The Top Secret Inside Story of Little Boy och Fat Man, som har fått lysande recensioner från National Resource Defense Council: "Ingenting annat i Manhattanprojektet litteratur kommer nära sin krävande uppdelning av bomb: s delar. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.