onsdag 26 januari 2011

<em>Black Eye Peas</em> medlem går Intel Som direktör

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HjdFKt9GWsg/emBlack-Eye-Peasem-Member-Joins-Intel-As-Director:
siliconbits skriver "Enligt ITProPortal:" Semiconductor jätte Intel har meddelat att man har anställt Will.i.am musik artist som chef för kreativt nytänkande, vilket är en ny tjänst så vitt vi vet Will.i.am är en tredjedel av. den populära musiken grupp, Black Eyed Peas, och emulerar ed av Lady Gaga, som samarbetar med Polaroid att producera några groovy produkter. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AT & T försöker hänga på iPhone kunder genom att erbjuda dem obegränsad data (igen)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/atandt-trying-to-cling-on-to-iphone-customers-by-offering-them-unl/:
Var du rida en av AT & T: s fulla erbjudanden data tills nyligen? Om ja, hela detta nya Verizon iPhone är sak om att arbeta i din fördel, som Associated Press rapporterar AT & T iPhone-användare erbjuds ett slags obegränsad data amnesti: om de hade det förut, men bytte till en begränsad data plan sedan kan de nu tillbaka. Detta är helt klart ett svar på Verizons utlovade $ 30 icke-begränsade del , även om det fortfarande är helt inofficiell och oanmälda - ingen anledning till AT & T skulle vilja annonsera sin desperation, trots allt. När du ombeds kommentera, skulle ett företag talesman varken bekräfta eller förneka nyheter, säger bara att AT & T handtag "kunder och deras situation individuellt." Ändå skulle vi plocka upp fläkten och hotar att börja använda röd för att se vad den sittande iPhone transportören kan erbjuda upp som ett incitament att stanna blå .

AT & T försöker hänga på iPhone kunder genom att erbjuda dem obegränsad data (igen) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 17:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa AP (USA Today) | Tipsa | Kommentarer

Kryphål innebär obegränsad Data För AT & T iPhone

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rxfVssdJyGo/Loophole-Means-Unlimited-Data-For-ATampT-iPhone:
En anonym läsare skriver: "Enligt en berättelse på NPR:" Verizon Wireless kommer att börja erbjuda iPhone den 10 februari med oavgjort som AT & T Inc. erbjuder inte längre till nya abonnenter. Plan med obegränsad dataanvändning Men The Associated Press har lärt sig att vissa AT & T användare iPhone på begränsad planerna inte kommer att behöva flytta till Verizon för all-you-can-eat-data. I ett föras fram kryphål har AT & T får abonnenter som har haft ett abonnemang med obegränsad datatrafik i det förflutna för att växla tillbaka. Det inkluderar alla som hade en iPhone innan juni, då den begränsade planerna började gälla. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola Atrix 4G och Xoom tablett lansera i slutet av februari, Droid Bionic och LTE Xoom i Q2

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/motorola-atrix-4g-and-xoom-tablet-launching-at-the-end-of-februa/:
Motorola hade en av de bästa CES visningar av alla företag i färskt minne, och nu har vi fått några grova leveransdatum för alla att nya redskap: VD Sanjay Jha just meddelat på bolagets resultat uppmaning att Atrix 4G och Xoom kommer till "I slutet av februari", medan LTE-baserade Droid Bionic och Xoom kommer till "slutet av andra kvartalet."

Utveckla ...

Motorola Atrix 4G och Xoom tablett lansera i slutet av februari, Droid Bionic och LTE Xoom i Q2 publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 17:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

NY Times anser Skapa en Wikileaks Typ Site

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wv1Hl7XbWQw/NY-Times-Considers-Creating-a-WikiLeaks-Type-Site:
eko3 skriver "The New York Times överväger alternativ för att skapa ett internt inlämning system som skulle göra det lättare för blivande leakers att ge stora filer till papper från artikeln:". chefredaktör Bill Keller berättade Cutline att han kunde inte gå in på detaljer, "i synnerhet eftersom ingenting är fastspikat." Men när frågade om han kunde föreställa sig ett system som Al Jazeeras transparensenhet, sa Keller tidningen har varit "att titta på något i den stilen." '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Aerospace ingenjör som heter Lego tsar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XfeBbfcYZ7Q/Aerospace-Engineer-Named-Lego-Czar:
24-åriga Cal Walsh har satt flygteknik grad till nytta genom att bli Lego tsaren på The Legoland Discovery Center i Texas. Walsh slå ut fler än 100 andra Lego älskare för $ 37.500 ingångslön, och chansen att leka med klossar för en levande. Från artikeln:.. "Var 15 finalister ges en timme att konstruera något som definierade dem och deras intressen Walsh tillämpade sin ingenjörskonst för att bygga ett rymdskepp, en enhjuling och en löparsko som preciseras hans förnamn Han gav kredit till barn åskådare på evenemanget, som erbjöd förslag på vad bitar för att lägga till att göra design mer intressant. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hack ger USB tjudra till HTC Windows Phone 7 enheter, Dell Arena Pro

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Skär genom ryggen och tillbaka kring Windows Phone 7 tjudra är två nya hackar, med det ena är markant lättare än de andra att genomföra. Efter upptäckten av alternativ i Samsungs Fokus och Omnia 7 slutet av förra året, sinnen över på XDA-utvecklare har engineering avslöjat nu en metod för att möjliggöra USB Internetdelning på HTC: s hum om Windows Phone 7 telefoner. Tyvärr måste du låsa upp din enhet innan något av detta kommer att fungera, men fallet är definitivt annorlunda för Dells Venue Pro . För att en måste du bara ändra INF-filen. - Ingen låsa upp krävs. Hit länkarna nedan för djävulska detaljer, och försöka att inte inrätta ett P2P gård med hjälp av telefonens 3G anslutning. Vi hör lufttrafikföretag inte alltför förtjust i denna dumdristighet.

[Tack, Lake]

Hack ger USB tjudra till HTC Windows Phone 7 enheter, Dell Arena Pro publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 15:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Tech World (1) , (2) | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Acer debuterar utbildning sinnade Aspire One E100 med Android och Windows

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/acer-debuts-education-minded-aspire-one-e100-with-android-and-wi/:
Acers gjort den dual-boot , Android / Windows sak på några av sina netbooks för ett litet tag nu, men det ser ut att bli sig in lite nya territorium med sin nya Aspire One E100-modellen. Det är mer eller mindre samma som D255 , men Acer är pitching här direkt på utbildningsmarknaden, och det är lagt till några saker som en speciell gummibeläggning och potentialen för skolan branding - att inte nämna en massa förinstallerat utbildning programvara - för att göra det lite mer attraktiv för skolor och studenter. Annars kan du förvänta dig den vanliga 10,1-tumsskärm, en ospecificerad Atom-processor, 1 GB RAM, en 250GB hårddisk och ett utlovat åtta timmars batteritid.

Acer debuterar utbildning sinnade Aspire One E100 med Android och Windows ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt Italia | Tipsa | Kommentarer

Senatorer Bash ISP och Push Omfattande nätneutralitet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9gsZXz0sPw/Senators-Bash-ISP-and-Push-Extensive-Net-Neutrality:
eldavojohn skriver "Minns du när Verizon stämt FCC över nätneutralitet regler? Jo, Senators Maria Cantwell (D-WA) och Al Franken (D-MN) ser det lite annorlunda och har skrivit en ny arbetsgrupp lagförslag med titeln" Internet Freedom, bredband befordran samt Consumer Protection Act från 2011 "(PDF). Lagförslaget innehåller några skarp klarhet i vad som menas med nätneutralitet genom direkta förbud internetleverantörer från att göra många saker, inklusive" (6) avgift [ing] ett innehåll, program eller tjänsteleverantören för tillgång till bredbandsanslutning till Internet leverantörer slutanvändare baserar sig på olika nivåer av kvaliteten på tjänsterna eller prioriterad leverans av paket Internet Protocol, (7) prioritiz [ing] bland eller mellan innehåll, program och tjänster, eller mellan eller mellan olika typer av innehåll, program och tjänster om inte slutanvändaren begär att få en sådan prioritering ... (9) refus [ing] att koppla på rättvisa och rimliga villkor. " Och det räknas inte för paket som skickas över bara Internet-anslutningar utan även trådlös, radio, mobiltelefon eller duva transportör. Franken har hela tiden upprepat att detta är det fria ordet frågan i vår tid och Cantwell sa: "Om vi låter telekom oligarkerna kontrollera tillträdet till Internet, kommer konsumenterna att förlora. De åtgärder som FCC och kongressen nu tar kommer att fastställa de grundläggande reglerna för konkurrens på Internet via bredband, påverkar innovation, investeringar och arbetstillfällen för många år framöver. Min räkning returnerar bredband polis tillbaka till rytmen, och skapar samma uppsättning skyldigheter oavsett hur konsumenter får sina bredband. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)
Vi, som du, har tittat längtansfullt på Parrot AR.Drone . Vi har haft mycket roligt att experimentera med sin förstärkt sätt verklighet spel och tillbringade mycket tid suckande vid dess 299 $ pris. Lyckligtvis finns det nu ett mycket billigare alternativ - mycket mindre sofistikerade, men en som ändå är billigare. Det är AppToyz helikopter, kommer till detaljhandeln snart och kostar en (relativt) rimliga £ 50, eller omkring $ 80. Det ser ut att bli utvecklats från normen, liten, IR-styrda helikoptrar som finns överallt nu, men den här är kontrollerad av din iPhone eller iPod touch med tillstånd av en bifogad fil som videoklipp till hörlursuttaget, ungefär som svit av universalfjärrkontrollen iPhone donglar vi har sett under åren. Det finns även en radiostyrd bil som kommer, något mer överkomliga £ 30, men endast de copter visas i videon inbäddade nedan. Gå vidare och titta på och börja sedan väntar ivrigt på deras frigivning, för närvarande planerat till april.

Fortsätt läsa AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)

AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Microsoft: "över 2 miljoner" Windows Phone 7 licenser sålda till tillverkare som hittills

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft tappade bara några godbitar av kunskap om oss angående Windows Phone 7 resultat på marknaden hittills. Här är vad vi har:
  • "Tidig forskning", säger 93 procent av WP7 kunderna är "nöjda" och 90 procent skulle rekommendera den plattform till andra. Vi vet inte detaljerna om forskning, trots - antal tillfrågade kunder, tidsram, osv.
  • I genomsnitt 100 nya applikationer på Marketplace per dag, och över 6.500 totalt finns just nu.
  • Viktigast "över 2 miljoner" licenser har sålts till OEM-företag runt om i världen.
Vad säger det oss? Nåväl, låt oss få elefanten i rummet ur vägen: den iPhone 4 sålde 3 miljoner exemplar i knappt en månad efter lanseringen, så Microsoft har helt klart gott om utrymme att komma ikapp - men det kommer inte som någon överraskning för oss, analytiker, eller Microsoft självt. Dessutom säljer en licens till en OEM är inte detsamma som att sälja en telefon till en kund, eftersom många av dessa tillverkade enheter sitter på butikshyllorna, det är oklart exakt hur många WP7 enheter är faktiskt i användarnas fickor just nu, men antalet är säkerligen mindre än "över 2 miljoner."

Microsofts vinst samtal imorgon där vi förväntar oss att få mer information om plattformens prestanda, men företaget säger idag att det ser många skäl att vara "optimistisk inför grunden för långsiktig framgång" här - och med tanke på att de helt enkelt har inte råd att misslyckas i den mobila spelet, hoppas vi att de har rätt.

Microsoft: "över 2 miljoner" Windows Phone 7 licenser sålda till tillverkare så långt som ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 13:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en egen husvagn, värdering 600Mbps nedladdningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en tjafsa RV, värdering 600Mbps nedladdningar
Vi är bara yr som barn på väg till Disney World utsikterna för LTE och Wimax svepande som en löpeld över hela landet, någon alltid har ännu komma och vara en Downer genom att visa upp något ännu svalare. Dessa barn är spelarna på Koreas elektronik och telekommunikation Research Institute , samma folk som gav oss en Body Area Network redan 2006 och denna läskiga letar koala . Nu är de arbetar med LTE-Advanced, det verkliga sanna 4G som levererar 600Mbps nedladdningar. Det är sex gånger mer än vad du någonsin kan hoppas att förvänta sig från LTE och 40 gånger snabbare än 3G - tillräckligt för att ladda ner en 700MB fil i 9,3 sekunder eller 3D strömma HD-film på språng, en bedrift de galna katter gjorde i sitt rullande visas man grotta ovan. Tyvärr har vi inga bilder på den sak på utsidan, men vi ser antenner. Massor av antenner.

[Tack, Andy]

Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en egen husvagn, värdering 600Mbps nedladdningar publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 13:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Telekom Korea | Tipsa | Kommentarer

Fyra kränkningar datanörd behöver veta om tillståndet i unionen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGHKGnzt4KI/Four-Outrages-Techies-Need-To-Know-About-the-State-of-the-Union:
Mr.Intel skriver "Gårdagens State of the Union Address innehöll tio saker (och fyra övergrepp) tekniska specialister behöver veta om presidentens planer, och hur hans politik kan påverka dig, din arbetsgivare, och din familj långt in i framtiden."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


100 P2P användare ladda 75% av Content

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2kDhuhkbIvY/100-P2P-Users-Upload-75-of-Content:
En anonym läsare skriver: "Forskarna säger att ca 100 personer (kallas pirater i artikeln) står för 75 procent av alla ladda ner med BitTorrent (och samma grupp har 66 procent av alla uppladdning), och säger att vägen att stänga av P2P-nätverket är helt enkelt att avskräcka att relativt litet antal personer. Den andra stora gruppen som identifieras i studien var personer (t.ex. från copyright brottsbekämpande organ) som laddade falska innehåll att hindra andra användare. Inga förslag lades fram om hur man kan hindra folk från att uppladdning falska innehåll - men det föreslogs att den första gruppen kunde få sina skära annonsintäkter eller kunde överträdelser bestraffas hårt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.