fredag 25 mars 2011

Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... för evigt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:
Om det är en sak iPhone behov - och då menar vi precis en sak - det är helt klart en frisbee app. Er, Frisbee (R) app. Inte en legitim Gmail-programmet. Inte ett nytt anmälningssystem. En Frisbee (R) app. Som historien går, Wham-O har kopplat händer med Kiloo för att utveckla den Frisbee Forever app för iPhone, iPod touch och IPAD, som sägs erbjuda ivrig IOS gamers "unika utmaningar och hinder i en rik komplett 3D-miljö." Vilken typ av utmaningar, säger du? Vi hör att du kommer att kunna kasta en mängd Frisbee modeller över 100 nivåer av frodiga, färgstarka världar, men utöver det, de flesta allt annat är höljd i dunkel. Alla kommer att avslöjas i maj, men först då, skulle vi uppmuntra dig att gå ut och faktiskt kasta en frisbee. Vi hör hundar är super in hämta dem också.

Fortsätt läsa Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... för evigt

Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... evigt ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 18:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Xen hypervisor 4,1 Släppt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RPg8kcFvjg/Xen-41-Hypervisor-Released:
LarsKurth skriver "Xen.org öppen källkod precis släppt en ny version av Xen hypervisor, Xen 4.1. Feature höjdpunkter är en ny prototyp schemaläggare för latency-känsliga arbetsbelastning, bättre stöd för mycket stora system (> 255 processorer, 1GB/2MB super sidstorlekar), nya säkerhetsfunktioner, och många andra. Under utvecklingen cykeln av Xen 4,1 arbetade Xen gemenskapen mycket med uppströms Linux projekt för att säkerställa att Xen dom0 stöd och Xen gäst stöd finns från omodifierade Linux-distributioner. Släppet tillkännagivande innehåller en fullständig lista med ändringar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Breaking Into the Super Collider

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HV8swxZOG78/Breaking-Into-the-Super-Collider:
BuzzSkyline skriver "En grupp fysiker gick AWOL från American Physical Society konferens i Dallas den här veckan för att besöka ruinerna av den närliggande supraledande Super Collider. SSC kom att bli världens största och mest ambitiösa fysik experiment. Det skulle ha varit större än LHC och kör på Triple energi. men budgeten tog slut kontroll och projektet skrotades 1993. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Volvo C30 Electric provkörning (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/volvo-c30-electric-test-drive-video/:
Vi har varit täcker Volvo C30 Electric ganska noga eftersom, ja, låt oss inse det: det är en av de få verkligt snygga elbilar på gång. Visst, Focus Electric ser bra ut, trots den överdrivna tandvård redskap, och Tesla 's produkter är visserligen uppkäftig, men för varje Roadster i världen finns ett par dussin Leafs och Prii sätter sina ägare att sova.

C30 Electric, dock ser nästan exakt ut som C30 icke elektriska, vilket är en bra sak, och det driver mer eller mindre som en också. Ungefär fyra månader efter att vi först såg saken Volvo kastade slutligen oss nycklarna, i processen att ta oss med på en rundtur i Indianapolis-baserade Ener1 , källan till batterier som gör saken flytta. Ja, det är en funky lite svenska bil med en stor "ol amerikanska batteri. Läs vidare om våra intryck.

Fortsätt läsa Volvo C30 Electric provkörning (video)

Volvo C30 Electric provkörning (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 17:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

En serie olyckliga demises: klassiska arkadspelet dödsfall sammanställs i ett anbud hyllning video

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/a-series-of-unfortunate-demises-classic-arcade-game-deaths-comp/:
Oavsett din smak av gamla skola spel, oavsett om du var en framtid-älskande RoboCop mördare eller ett skelett-dråpet Golden Axe swinger, det finns en liten bit av nostalgi här för dig. Killarna från BoingBoing har kärleksfullt sammanställt några av de mest minnesvärda dödsfall scener ur spel förr i en video hyllning, och de har varit snäll nog att lämna ut namnen på alla de andra spelen. Det finns ingen Pokémon åtgärder där, men ändå, kan du gissa dem alla?

Fortsätt läsa en rad olyckliga demises: klassiska arkadspelet dödsfall sammanställs i ett anbud hyllning video

En serie olyckliga demises: klassiskt arkadspel Avlidna spel sammanställs i ett anbud hyllning video publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 16:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa BoingBoing | Tipsa | Kommentarer

Univ. of Illinois Goes War-of-the-världar på studenter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NF5VkZap0s8/Univ-of-Illinois-Goes-War-of-the-Worlds-On-Students:
theodp skriver "" Strange varelser som landade i New Jersey i kväll är förtruppen för en invasionsarmé från Mars. " (Orson Welles, 1938). "Aktiv skytt vid namn på byggnaden / korsning. Escape område om det är säkert att göra så eller sköld / säkra din plats." (Univ. of Illinois, 2011). Ett meddelande skickas ut torsdag till 87.000 e-post och mobiltelefoner varning mottagare för att fly från en "aktiv skytt" vid University of Illinois var ett misstag, kontoret för polischefen bekräftas. " registreringen skickas idag var orsakat av en person gör ett misstag ", förklarade ett mail." snarare än att trycka på knappen Spara för att uppdatera före manus meddelande, drev person på skicka-knappen. Vi arbetar med leverantören av den Illini- Alert-tjänst för att genomföra ytterligare säkerhetsdetaljer i programmet för att förhindra denna typ av fel. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mozilla säger att det felaktigt på SSL Attack Disclosure

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vu59A-ohSI/Mozilla-Says-It-Erred-On-SSL-Attack-Disclosure:
Trailrunner7 skriver "Bara några dagar efter nyheten framkommit av attacken mot en registrering myndighet i Europa bundna till Comodo som orsakade återkallande av falska certifikat från de stora webbläsarna har Mozilla tjänstemän erkände att de gjort ett misstag genom att inte lämna detaljer om tillbud till sina användare tidigare. "Med facit i hand, medan det var i god tro, var detta fel beslut. Vi borde ha informerat webbanvändare snabbare om hotet och de potentiella mitigations samt deras biverkningar."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Internet förkortningar läggas till Oxford Dictionary

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hIMaNcyZgU8/Internet-Abbreviations-Added-To-Oxford-Dictionary:
f1vlad skriver "Språkforskare har lagt populära Internet förkortningar till 126 år gamla Oxford English Dictionary. Några av dessa är de populära OMG, LOL, och FYI." Ordbok kompilatorer sade att även om villkoren är förknippade med modern elektronisk kommunikation, Vissa är förvånansvärt gamla. Den första bekräftade användningen av "OMG" var i ett brev år 1917. "saker som folk tycker är nya ord har i regel en längre historia," Graeme Diamond, ordboken främsta redaktör för nya ord, sade fredag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Groupon "verkliga" USA Intäkter siffror för februari

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pHmS3GJhFLQ/:
Array

Är din iPad 2 upplever intermittant WiFi-anslutning frågor?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:
Vissa saker ändrar de aldrig. Pojkar är pojkar, fri aldrig egentligen är, och iPads kommer att ha WiFi frågor. Om du minns ursprungliga Apple skiffer också haft sådana besvärande frågor med att upprätthålla en trådlös anslutning som folket i Cupertino faktiskt gett ett löfte att fixa saker i tid. Så småningom patch var som rullade verkligen ut, men sedan vi hörde att IOS 4,2 var skjuts lite på grund av - du gissade det - mer WiFi frågor. Nu när IPAD 2 har gjort sin väg ut i beundrande allmänhetens händer, vi börjar se en växande kader av kunder höja liknande koliken. Vår egen IPAD 2 inte har visat någon WiFi-anslutning frågor som av ännu, men det finns en 10 + sida trådig i Apples forum som har oss undrar om vi är bland de lyckliga få. Har du märkt några internet quirks med din nya IPAD? Eller är alla dessa människor helt enkelt använda världens sämsta router? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

[Tack, Brian]

Är din iPad 2 upplever intermittant WiFi-anslutning frågor? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Turingmaskin byggd av trä, metallskrot och magneter, "geek" förverkliga olåst (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/turing-machine-built-from-wood-scrap-metal-and-magnets-geek/:
Vi tar för givet idag som thumbnail-storlek kiselchip kan kritan genom mest komplicerade beräkningar, men början på förra seklet, uppgifter var matematiska fortfarande utförs av människor. Det var runt den tiden som man Alan Turing, Enigma-kod brytare och allmänna datavetenskap pionjär, kom upp med vad som var väsentligt ett tankeexperiment, en mekanisk maskin som kan simulera och lösa algoritmer precis som en vuxen CPU. Tja, du vet var detta kommer nu, beslutade en brittisk programvara ingenjör för att bygga just en sådan anordning, av gammal bråte han hade liggande hans geek lya, som producerar en arbetsmodell som nyligen visades upp på Maker Faire UK i Newcastle. Den enda Downer, som han påpekar, är att det skulle ta "månader för att lägga till två tal tillsammans", men alla goda ting börjar ödmjukt. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Turingmaskin byggd av trä, metallskrot och magneter, "geek" förverkliga olåst (video)

Turingmaskin byggd av trä, metallskrot och magneter, "geek" förverkliga olåst (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NewScientist | källa srimech | Tipsa | Kommentarer

Vizio första 2011 Theater 3D-tv visade, kunde fartyg för mindre än $ 500

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/vizios-first-2011-theater-3d-tvs-revealed-could-ship-for-less/:
Den enda detalj vi kunde inte käbbla ur Vizio om sin kommande 3DTV linje på CES var priset, men nu ett par mellanregister modeller har dykt upp på bolagets hemsida tidigt med fullständig information. Den 47 -, 42 - och 32-tums modeller E3D sport $ 899, $ 729 och $ 549 pricetags och ett datum för "kommer snart", efter det prejudikat för 65-tumsmodellen släpptes i höstas. Om det är inte billigt nog har en av våra läsare lämnat uppgifter om att Walmart räknar med att ha den E3D320VX och E3D420VX tillgänglig för $ 498 och $ 698, respektive, med början i april. Alla dessa TV-apparater är 1080p ( åtminstone i 2D ), har WiFi och Vizio Internet Apps byggs i (med en ny IR stället för det gamla Bluetooth QWERTY en) och kommer med två par passiva 3D-glasögon. Vi har sett 3DTVs debut på under $ 1,000 före och mer än ett par av förra årets modeller har doppat till $ 800 ~ nu, men med ett utropspris detta låga och billiga tillbehör, skulle vi inte bli förvånade om Vizio är firar försäljning vinner igen nästa år.

[Tack, xxontheedgexx]

Vizio första 2011 Theater 3D-tv visade, kunde fartyg för mindre än $ 500 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 14:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vizio | Tipsa | Kommentarer

Kabelkanaler panik över IPAD Streaming App

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqmONiu-tEc/Cable-Channels-Panic-Over-iPad-Streaming-App:
jfruhlinger skriver "Time Warner Cable denna månad släppt en IPAD app som skulle tillåta sina abonnenter att strömma (vissa av) de kanaler som de redan betalar för att deras IPAD, så länge de är anslutna till Internet hemma tjänst från Time Warner Cable. App troligen verkar som en baby steg till de flesta Slashdotters, och var mycket populär bland abonnenter -. men det kastades ägarna av dessa kanaler i panik, och de är hotfulla stämningar Time Warner säger de avtal de har undertecknats med de kanaler tillåta sändning till alla enheter i hemmet - "Jag vet inte vad en TV är längre, säger ett företag exec - men kanalen ägare befarar att detta kommer att störa pågående och framtida intäktsströmmar och att de måste stoppa det nu. "Om vi ​​tillåter detta utan tvister, kommer alla att göra det i morgon, säger en anonym källa." Om vi ​​väcka talan, har vi en chans att vinna. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Comcasts Xfinity TV app för IOS uppdaterats med fler streaming och anpassning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Comcast är tillbaka med vad det kallar den tredje stora lanseringen av sin Xfinity TV app för Ios, och medan produkten laget säger att det är la strömmande innehåll från IFC, Adult Swim, BBC och mer viktiga uppgraderingen är anpassningar. Det har en ny favoritlista som mest förbättrade av dess förmåga att synkronisera med XfinityTV hemsida, en ny kanal knappsats för snabba förändringar när det används som en fjärrkontroll och möjlighet att gå till specifika datum i tv-tablåer. Den iPhone-version också har fått ett tweak, med tillägg av en "bläddra i tidigare kanaler"-funktionen som tidigare begränsat till IPAD version. Naturligtvis är nästa fråga när vi kan förvänta oss att dessa förbättringar för att filtrera över till den nyligen lanserade Android version , och även när Comcast planerar att följa Time Warner genom direktsänd kanal streaming dörren, trots högljudda protester från några av de tv-näten mot det .

Comcasts Xfinity TV app för IOS uppdaterats med fler streaming och anpassning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Comcast Voices , iTunes | Tipsa | Kommentarer