torsdag 24 mars 2011

Google Nexus S 4G för Sprint hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/google-nexus-s-4g-for-sprint-hands-on/:
Vi fick äntligen tag på den gäckande Samsung Nexus S 4G för Sprint på CTIA här i dag och det är ganska mycket vad du förväntar dig: en Nexus S med sina GSM / HSPA-radio bytte för en uppsättning av Sprint-kompatibla CDMA / EV-DO och WiMAX radioapparater. Medan Nexus S 4G saknar ett SIM-slot, det är faktiskt 0,3 mm tjockare än Nexus S - det är tjockleken på ett visitkort, och är meningslöst för alla praktiska ändamål. Telefonen har också en 4G signalindikatorn i statusfältet, tillsammans med en 4G undermeny i de trådlösa inställningarna. Vår demo enhet som kör Android 2.3.4 (!) - En variant vi har ännu inte stött på - men vi fick veta att varken hårdvara eller mjukvara är finalen på denna punkt. Så bli inte förvånad om produktionsmodellen får några tweaks före lanseringen. Kanske en Sprint logotyp? Njut av galleriet nedan, och hoppa förbi paus för våra händer-på video.

Fortsätt läsa Google Nexus S 4G för Sprint hands-on

Google Nexus S 4G för Sprint hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 18:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: hur / var att börja titta på Dr Who?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B-eZlIzw394/Ask-Slashdot-HowWhere-To-Start-Watching-Dr-Who:
stinkfish skriver "Jag är ett stort fan av science fiction, särskilt bra TV science fiction. Av någon anledning Dr Who är en show jag har sett mycket lite av. Min fråga till på Slashdot är, vad den bästa strategin för att njuta av denna klassiska showen? Ser på wikipedia sida på Dr som jag ser det finns 11 läkare, så är svårt att välja en bra utgångspunkt. Om det var bara upp till mig, skulle jag börja titta från början. Men jag vet min hustru skulle inte titta på en show som daterad, trots att hon är en science fiction-fan själv och njöt ett par säsonger av Torchwood Så var ska jag börja Här är en artikel om detta ämne.? är det mer att säga "?

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft köper 666.000 IP-adresser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh79EFw4_S0/Microsoft-Buys-666000-IP-Addresses:
RabidMonkey skriver "Microsoft har lyckats köpa 666.624 IP-adresser från det konkursdrabbade kanadensiska bolaget Nortel för $ 7,5 miljoner euro. Detta fungerar till $ 11.25/ip. En exakt lista på block är ännu inte tillgängliga. Det har varit mycket diskussion om NANOG om om detta tillåtet eller inte, och vilka följder den krympande IPv4 kan. Är detta den första av många sådana drag som IPv4-adress utrymme är slut? Kommer ARIN gå in och blockera försäljning / överlåtelse? Hur länge kommer dessa åtgärder dra ut det eventuella behovet av IPv6? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RIM lägger Android app stöd till BlackBerry playbook via 'frivillig app spelare "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/rim-adds-android-app-support-to-blackberry-playbook/:
Du läser rätt - RIM just meddelat att den kommande BlackBerry playbook kommer att stödja både BlackBerry Java och Android apps. Det innefattar infödda C / C + + utveckling support, HTML5, Flash och Air Support, för att inte tala spelmotorer från Ideaworks Labs (Airplay) och Unity Technologies (Unity 3). Det betyder att du har tillgång till över 200.000 Android apps bör utvecklare välja att "snabbt och enkelt" port över dem, och förutsatt att du dyker in en av två valfria "app spelare" för att göra det. Det är också värt att notera att RIM: s pressarfötter endast fokuserar på Android "2,3 apps", och medan vi antar Honeycomb apps så småningom kommer att få stöd, det finns ingenting om Android 3,0 än. Dessutom kan devs se fram emot ett nära förestående frigivning av de infödda playbook SDK, som uttryckligen gör det möjligt för C / C + + applikationsutveckling på BlackBerry Tablet OS. Så, nu när du kan se fram emot gräva i praktiskt taget obegränsade Android Market via BlackBerry trolldom av något slag, är du faktiskt överväger att plocka upp en playbook den 19 april ? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Fortsätt läsa RIM lägger Android app stöd till BlackBerry playbook via 'frivillig app spelare "

RIM lägger Android app stöd till BlackBerry playbook via 'frivillig app spelare " som ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 17:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink gdgt | | Tipsa | Kommentarer

OMG, FYI, och LOL ange Oxford English Dictionary, en vink om den apokalyps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/omg-fyi-and-lol-enter-oxford-english-dictionary-foreshadow-th/:
I en bekräftelse av Internets överväldigande inflytande på trivialitet vi ibland kallar "verkliga livet", den Oxford English Dictionary har doyens beslutat att lägga till några av webbens favorit uttalanden till deras lexikon. Bland dem finns standouts OMG, LOL och FYI, förbinder deras landsmän IMHO och BFF bland stolt antalet officiellt sanktionerade initialisms (förkortningar uppdraget att initialer deras ord) som används i det engelska språket. Chockerande nog har uttrycket OMG hade sin historia spåras hela vägen tillbaka till 1917, medan LOL används i betydelsen "lilla gamla damen" tillbaka på 60-talet, och FYI först dök upp i företagens jargong 1941. Inte bara det, men hjärtat symbol - inte <3 känslouttryck, den faktiska ♥ grafik - också har gjort det i. Precis så länge Beliebers och fanpires hålls utanför, det finns fortfarande hopp för framtiden. En liten, blinkande glöd i ett hopp.

OMG, FYI, och LOL ange Oxford English Dictionary, en vink om den apokalyps som ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Digital Life | källa OED Online | Tipsa | Kommentarer

Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Eftersom Netflix upplever ny konkurrens på den populära filmen distributionsmodell det passar bara att Redbox bör också och det mest intressanta aktören vi sett i filmen kiosken verksamheten är "Spot. skillnaden". Det nyligen lanserade testet 25 lådor i Riverside County Kalifornien och nu fick Redbox s prissättning genom att hyra DVD-och Blu-ray-skivor för $ 1 / dag vardera, eller 89 cent om de hyrs ut i par. Naturligtvis bara vinna på priset inte tillräckligt för att hålla oss från att fastna med våra bonuskoder och apps smartphone , men företaget har fastställt våra främsta beef med röda rutor genom att utforma en kiosk med två platser, en för uthyrning, och en annan för att återvända. Det sätt du inte väntar bakom folk Walmart som de skumma igenom varje skiva i rutan när allt du vill göra är att återvända Glee, Säsong 2 volym 1, och vara på väg. Företaget menar också att den passar fler filmer i ett mindre utrymme, men egentligen hade ni oss på Express-skivan tillbaka facket.

Fortsätt läsa Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet

Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Home Media Magazine | källa Spot | Tipsa | Kommentarer

Crowd-Source-Strålning Kartor I Asien och USA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjYj1bq7XoM/Crowd-Sourced-Radiation-Maps-In-Asia-and-US:
kkleiner skriver "Under de senaste veckorna har flera folkmassan källkod-strålning kartor uppstått som försök att ge upp på minuten ser på hotet på de områden som mest sannolikt att påverkas av en katastrof: Japan, Asien och USA. Dessa kartor tillgängliga för allmänheten för gratis på nätet, är ett aktuellt exempel på hur användaren aktiverade system revolutionerar vårt sätt att lösa problem. Tracking strålningsnivåer är bara början. Detta är en förhandsvisning av hur accelererande teknik kommer att hjälpa oss att övervaka allt, överallt, i realtid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Texas Site uppskjuts Kända Avvecklingsdag för Nordamerika

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ywvt6QB6AF0/Texas-Site-Pushes-Back-Known-Settlement-Date-For-North-America:
Velcroman1 skriver "Upptäckten av forntida stenredskap vid en arkeologisk utgrävning i Texas kunde trycka tillbaka mänsklig närvaro i Nordamerika, kanske med så mycket som 2500 år. Fyndet var placerad 5 meter under material som lämnats av den välkända Clovis kulturen , som en gång ansågs ha varit den första amerikanska bosättarna runt 13.000 år sedan. Det var "som att hitta den heliga graal, vatten sade i en telefonintervju. Se vad som verkar vara ett stort utomhus-camping" är verkligen glädjande . Lucky och glädjande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hur Mac OS X, 10 idag, bytte Apple&#39;s World

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JAWsC0Zvawg/How-Mac-OS-X-10-Today-Changed-Apples-World:
CWmike skriver "För tio år sedan i dag gick Apples första fullständiga offentliga versionen av Mac OS X på försäljning över hela världen till ett muntra mottagning som tusentals Mac-användare deltog särskilda evenemang på deras lokala dator butiker över hela planeten. Vad vi inte visste då var att Apple var redo att öppna sin egen kedja av butiker, och inte heller hade vi hört Steve Jobs använda frasen, "iPod". Windows fortfarande var en konkurrent, och Google fortfarande var en sökmotor. Det var lyckliga dagar, när de en Mac-användare betydde tillhör det andra laget, skriver Jonny Evans. Vi tittar på den åttonde betydande OS X release under de närmaste månaderna, Lion, där det finns delar av återföreningen mellan IOS och OS X. Det finns fortfarande några buggar till järn ut ändå, särskilt problemet med ACL: s (Access Control Lists) inne i Finder. Förhoppningsvis reser fritt nästa Mac OS chef, Bertrand Serlet, kommer att kunna fixa detta innan han lämnar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Lockheed Martin visar upp Orion rymdskepp, nya hemliga näste

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Lockheed Martin visar upp Opollo rymdfarkoster, nya underjordiska lya
Nej, det är inte Apollo kommando-modul som du tittar på där uppe. Vad är gammalt är nytt igen i rymden design, och vad är flytande tyngdlös ovanför denna text är en bild av mänsklighetens nästa stora vagn i rymden. Det är Orion rymdfarkost från Lockheed Martin, beställd för NASA och utformad för att bära en besättning på fyra inte bara för resor i rymden, men väl ut i solsystemet. Lockheed Martin har just tagit sveper bort sak för första gången, visar också upp sina nya Space Operations Simulation Center (SOSC), som ligger varken i Houston eller Cape Canaveral. Det är istället grävde i byggd ovanpå berggrunden i Colorado, teoretiskt isolera den från seismiska och andra störningar, så att testa besättningen kan göra sin grej utan någon inblandning utifrån. I det bunker fartyget för närvarande testar inför en planerad första lansering under 2013, med en besättning i omloppsbana så snart som 2016. Mars? Det kan vara ytterligare några år.

Uppdatering: John skrev i att påpeka att anläggningen faktiskt är byggd vissa berggrunden, inte i berggrunden. Så, det är inte en underjordisk håla trots allt - men det är fortfarande en lya av Golly.

Lockheed Martin visar upp Orion rymdskepp, nya hemliga näste publicerades ursprungligen på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 14:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DailyTech | källa Lockheed Martin | Tipsa | Kommentarer

Square Enix lanserar Hippos Lab för smartphone spelutveckling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/square-enix-launches-hippos-lab-for-smartphone-game-development/:
Square Enix är inte precis en främling till smartphone scenen, men det verkar som företaget bakom Final Fantasy (bland många andra spel) kommer nu att vara på väg ganska lite utanför hamnar i sin befintliga spel till andra konsoler. Företaget har just meddelat lanseringen av sin nya Hippos Lab spelföretag, som kommer i första hand fokuserat på att skapa "hög kvalitet ursprungliga innehållet" för smartphones. Detaljerna är tyvärr fortfarande ganska ljus bortom det, men i studion har tydligen varit igång sedan 7 mars, och det säger man hoppas att få sin första match "klar snart." Inget ord om de har gjorde det licens för Hungry Hungry Hippos.

Square Enix lanserar Hippos Lab för smartphone spelutveckling publicerades ursprungligen på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Square Enix | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget Mobile Podcast, live från CTIA vid 2:45 ET!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/the-engadget-mobile-podcast-live-from-ctia-at-2-45-et/:
3D företagskulturen inom HTC , dual-core LGS , 8,9-tums Samsungs , och en Sun-blötläggning display : Naturligtvis har det varit en rolig CTIA Wireless som vanligt, och det kommer inte ens med samtliga AT & T / T-Mobile galenskap från förra helgen! Vi kröp upp bredvid elden (ni vet, eftersom det finns eldstäder strödda om CTIA mässan) med en mikrofon för att ge dig den vecka mobila nyheter ... live från soliga Orlando, Florida. Gå med oss!

Fortsätta läsa Engadget Mobile Podcast, live från CTIA vid 2:45 ET!

Den Engadget Mobile Podcast, live från CTIA vid 2:45 ET! ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 14:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Bärare dröjer med att betala Japans Texting Donationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kcCH-1KD48g/Carriers-Delay-Paying-Japans-Texting-Donations:
Julie188 skriver "Eftersom följderna av den japanska jordbävningen / tsunamin / nukleära härdsmälta tragedi fortsätter att utvecklas, amerikanerna vill hjälpa till. Vi lärde oss från Haiti katastrof som den enklaste sak att göra är att texten en donation till vår favorit hjälporganisation. Men till skillnad från Haiti, text Japans till att ge donationer kommer att ta så länge som tre månader för att komma till hjälporganisation. Och företaget hanterar dessa donationer, mGive.com, inte har avstått från transaktionsavgifter den tar hjälporganisationer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.