fredag 27 maj 2011

Euro VC Rockstar Katy Turner Avgår Eden satsningar för Videoplaza

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ieaYJ6gS5AE/:
Array

Pixable: 10 procent av Facebook Foton är profil Pics

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GWhzzftURwQ/:
Array

Telecommuniations enhet för döva får spände till en roterande telefon, hackat att köra Zork

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/telecommuniations-device-for-the-deaf-gets-hitched-to-a-rotary-p/:
I dagens avsnitt av " Men kommer den att köra Zork ? " en kille som heter Ulysses fick vintage spelet att köras på ett TDD (telekommunikationer enhet för döva) - ett projekt han byggde för att visa upp på Bay Area Maker Faire förra helgen. I ett drag vi verkligen respekt, jagade han ned en roterande telefon lyfts rakt ut från den tid då Zork var som mest populära (det skulle det sena 70-talet / början av 80-talet). Sedan ändrade han ett modem så att akustiskt kopplade TDD kan vara gränssnitt - sänder en långsam 45,5 baud att göra det enkelt även för ovig läsarna att hänga med, en rad i taget på TDD smala displayen. När detta var sortering, var saker och ting inte precis jämn segling när Ulysses började monteringen av komprimerade Zork historien fil i systemet. Först försökte han med hjälp av en Arduino Pro och en Arduino Mega, men fann att varken hade tillräckligt med minne för att rymma den komprimerade Zork historien fil. I slutändan tog han en annan inriktning och bosatte sig på en inbäddningsbar FitPC . Vi vill gärna något annat än att se det i verkligheten, men i stället för en video vi mycket tyder på att lyfta ut ett par minuter och perusing Ulysses "fotoblogg vid källan länk.

Telecommuniations enhet för döva får spände till en roterande telefon, hackat köra Zork ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 Maj 2011 10:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa Dial-A-Grue | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

ZiiLabs presenterar Jaguar familj Honeycomb tablets för OEM-tillverkare att sluka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/ziilabs-unveils-jaguar-family-of-honeycomb-tablets-for-oems-to-d/:
Bara några veckor efter avtäckningen sin ZMS-20 och ZMS-40 StemCell processorer, ZiiLabs har utformat nu en ny familj av skiffer för att hysa dem. Utvecklad med OEM-marknaden i åtanke, bolagets nya Jaguar Honeycomb tablets kommer i två raser - en med en sju tum, 1024x600 LCD och en annan med en tio tums 1280x800 skärm. Till skillnad från sina föregångare ZiiO dessa 64GB siamesiska tvillingar uppmaning till både kapacitiv och resistiv pekskärm resurser, stöd OpenGL ES 2.0 3D-grafik, och som ni kan se på bilden ovan, har fram-och bakåtvända fem megapixel kameror. Och naturligtvis finns det en dual-core ARM Cortex-A9 ZMS-20 eller quad-core ZMS-40 hjälper dem spinna rätt tillsammans, både klocka i på 1,5 GHz. De två Jaguars kommer att uncaged vid nästa veckas Computex -mässan i Taiwan, men du hittar mer information i PR som väntar dig efter rasten.

Fortsätt läsa ZiiLabs presenterar Jaguar familj Honeycomb tablets för OEM-tillverkare att sluka

ZiiLabs presenterar Jaguar familj Honeycomb tablets för OEM-tillverkare att sluka ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 maj 2011 11:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ZiiLABS | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Lenovo IdeaPad K1 tablet träffar några online-återförsäljare, fortfarande inte köpa-stånd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/lenovo-ideapad-k1-tablet-hits-some-online-retailers-still-not-b/:
Lenovo har fortfarande inte officiellt bekräftat det, men alla tecken pekar på en förestående USA-lanseringen av sin Android-baserade IdeaPad K1 tablet. Det bara slog FCC under "K1" monikern tidigare denna månad, och det är nu fått en fullt utvecklad notering på Buy.com, komplett med specifikationer och några bilder att visa upp Lenovos "skräddarsydd Android gränssnitt." Dessa specifikationer innehåller en 10,1-tumsskärm, en Tegra 2 processor (inte en Snapdragon som vi hade sett på LePad ), 32 GB minne, dubbla kameror (5 megapixel bak och 2 megapixel på framsidan), en microSD-kortplats, en mikro HDMI-utgång, och även ett SIM-kort - något särskilt det är också listade som kommer med Netflix förinstallerat. Medan de flesta av dessa specifikationer verkar vara ett säkert kort, tydligen andra inte riktigt är ristade i sten, nämner notering alternativt både Android 3.0 och Android 3.1, till exempel, och både en 1280 x 720 och 1280 x 800 upplösning (även om den senare verkar troligt). Vad mer, medan Buy.com inte tillhandahåller ett pris ännu, har tablet slog också Krex datorer av alla ställen, där det anges på $ 510. Hit upp i galleriet nedan för en närmare titt.

Lenovo IdeaPad K1 tablet träffar några online-återförsäljare, fortfarande inte köpa kunna ursprungligen dök upp på Engadget på fre, 27 maj 2011 11:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbook Nyheter |

Anti-porr komma sidan bort återställs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y3TEyBgIMI/Anti-Porn-Facebook-Page-is-Deleted-Then-Restored:
Slashdot regelbunden medarbetare Bennett Haselton skriver: "En anti-porr organisationens Facebook-sida är inaktiverad som Facebook, och sedan återuppstod Var den sida offer för en." Klagomål mobb ", och kunde de tidigare diskuterade" röstning algoritm "har sparat sidan från att stängas? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Student Hittar Universe Missing Mass

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FySjqgfsOt4/Student-Finds-Universes-Missing-Mass:
En anonym läsare skriver: "En 22-årig australiska universitetsstudent har löst ett problem som har förbryllat astrofysiker i årtionden, upptäcka en del av den så kallade" felande massa i universum under sin sommaruppehållet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Händerna på: Miro 4,0 erbjuder hantera musik, Android synkronisering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7Aw9g4KNgxY/hands-on-miro-40-offers-music-management-android-syncing.ars:

Participatory Culture Foundation (PCF) nyligen släppts Miro 4 , en viktig ny version av sin öppna källkod mediaspelare. Den nya versionen innehåller stöd för Musikbibliotekshantering och Android synkronisering växande Miro utanför dess historiska rötter som ett verktyg för att konsumera video på Internet.

Miro skapades ursprungligen 2006 under namnet Democracy Player för att öppna videon. Dess skapare hoppades att använda kraften av Internet för att flytta bortom top down-strategi för traditionella sändningar. Ansökan gör det lätt för slutanvändare att konsumera innehåll Internet video från ett brett spektrum av oberoende källor. Omfattningen av programmet har ökat under åren, men fokus har till stor del legat på öppen teknik och främja tillväxt i ekosystemen inklusive innehåll.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Medicinsk Rättsliga fångas härma glad patienter Yelp, RateMDs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/pOW-7C8iLhk/medical-justice-caught-impersonating-happy-patients-on-yelp-ratemds.ars:

Nyligen har vi rapporterat om medicintekniska rättsliga och sina ansträngningar att hjälpa sina kunder brusspärren negativa patient recensioner. Nu bevis har framkommit att MJ har också publicera positiva recensioner på uppdrag av sina kunder på flera översyn webbplatser.

De första som märker trenden var John Swapceinski av RateMDs.com . Mellan november 2010 och mars 2011, sex IP-adresser som är registrerade till Medical rättvisa som kollegium 86 betyg till sin sajt. De granskade totalt 38 läkare i Florida, New Jersey, Kalifornien, North Carolina, Hawaii, Texas, Illinois, och sju andra stater. Flera av dem verkar vara känd MJ klienter. Vid vårt förslag, Yelp över sin stockar och funnit att samma sex IP-adresser också hade varit ansvarig för ett flertal positiva läkare recensioner på Yelp.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Analytiker argumenterar mot Googles Chrome OS Security Promises

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IX2dfqSObyQ/:
Array

På allmän begäran, musiken från Disrupt - tillgängliga för nedladdning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2t82i89LzDg/:
Array

T-Mobile G2x upplever omstart frågor, kan Gingerbread vara avhjälpa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/t-mobile-g2x-experiencing-reboot-issues-gingerbread-may-be-the/:
Redo för en bra story? Samlas kring, barn, vi har en spännande en att dela. Den T-Mobile G2x njuter sin andel av kontroverser denna vecka när det gäller uppstod om telefonen uppleva slumpmässiga omstarter. Vår saga började på onsdagen, då vi fick tips om G2x få dras från butikerna på grund av "kvalitet oro." Vi bekräftade ingen inventering fanns i lager, men T-Mobile mailade oss att förneka det fanns någon anledning till denna än hög efterfrågan. När telefonen är så populär, det är rättvist nog, eller hur? Inte så snabbt.

Som det visar sig, slutar vår berättelse inte där. En väl formulerade uttalandet sändes ut förklarar, "en liten andel av kunderna har kommenterat om eventuella förbättringar och vi arbetar med LG för att leverera en programuppdatering." Lite av en långt ifrån bekräftar omstart frågor (eller buggar av något slag, för den delen), men det är uppfriskande att höra någon sorts bekräftelse åtminstone. T-Mobile inte få specifik om vad de "möjliga förbättringar" kan innebära, men transportören upprepade också planer på att stöta flaggskeppet telefonen upp till Gingerbread "före sommaren" - möjligen ta itu med buggar samtidigt. Slutet på vår historia har ännu inte skrivit, men vi hoppas verkligen att det är lyckligt.

T-Mobile G2x upplever omstart frågor, kan Gingerbread vara botemedlet ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 Maj 2011 09:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC Mag , TmoNews | källa Twitter (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

NASA asteroid uppdrag kan förklara hur livet började (och hur vår kanske sista)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/nasa-asteroid-mission-could-explain-how-life-began-and-how-ours/:
Det finns en liten chans att jorden skulle bli träffad av en asteroid i cirka 170 år, men oroa dig inte - NASA : s över hela sig. Denna vecka, meddelade byrån en ny munfull av ett uppdrag som kallas Origins-Spectral Tolkning-Resurs Identification-Security-regolit Explorer eller OSIRIS-Rex, för korta. Den $ 800.000.000 initiativ, en del av NASAs New Frontiers Program, kommer att skicka en rymdfarkost att koppla samman med 1999 RQ36 - en närliggande asteroid som är sannolikt rika på kol och andra organiska molekyler som kan förklara hur livsformer har sitt ursprung. Efter cirka fyra års rymdfärder, bör båten tillräckligt nära för att kartlägga asteroid yta, innan dess robotarm för framställning av minst två uns av material och returnera den till jorden av 2023. Forskarna kommer också att ägna stor uppmärksamhet åt något som kallas Yarkovsky effekt, som avgör hur en asteroid bana ändringar, eftersom den absorberar och avger energi från solen. OSIRIS-REX försöker mäta detta påverka för första gången, kanske tillåter NASA att förutsäga banor av potentiellt farliga asteroider - inklusive RQ36. Den 1.900 meter bred sten väntas närma jorden fram till år 2182, och enligt färska beräkningar, det finns en en på tusen chans att det faktiskt kunde slå vår planet. Nu om du ursäkta oss, vi måste gå förbereda en bunker för vår stora-barnbarnsbarn. Chef förbi paus för en video och hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa NASA asteroid uppdrag kan förklara hur livet började (och hur vår kanske sista)

NASA asteroid uppdrag kan förklara hur livet började (och hur vår kanske sista) som ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 maj 2011 10:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Space.com | | Tipsa | Kommentarer

Steve Ballmer's Head på blocket?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V9bfe-LqR4Y/Steve-Ballmers-Head-On-the-Block:
mix77 skriver "Inflytelserika hedgefond manager David Einhorn har uppmanat till Microsoft Corp VD Steve Ballmer att avgå, sade världens största mjukvaruföretag på lång tid ledare har fastnat i det förflutna."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ny bok Rapporter Sovjet Bakom Roswell UFO Scare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3NHmyoR10QA/New-Book-Reports-Soviets-Behind-Roswell-UFO-Scare:
jalefkowit skriver "En ny bok av Los Angeles Times Magazine undersökande reporter Annie Jacobsen, titeln Area 51, rapporterar att den berömda 1947 UFO-observationer i Roswell, New Mexico, var faktiskt ett försök från Sovjetunionen för att visa att de kunde panik den amerikanska befolkningen om de ville. Enligt boken var UFO faktiskt luftfartyg som härrör från att flyga-wing teknik, som leds av "barn-size flygare" kirurgiska ändras av beslagtagna läkare att verka mer skrämmande. Skeptiker Observera att detta konto är baserad på vittnesmål tillhandahålls Jacobsen av en enda icke namngiven källa, som hon beskriver som en av endast fem ingenjörer ges fullt tillträde till kraschen skräp på topphemliga anläggningen i Nevada känd som Area 51. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ATM Repairman anklagas för att (och Faking) Cash

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hP4E15flil4/ATM-Repairman-Accused-of-Taking-and-Faking-Cash:
fysdt skriver "Ett ATM reparatör var nabbed i Phoenix, anklagad för att ha stulit cirka $ 200.000 i ATM fonder Hans metod var nästan lysande i sin ren idioti: Han håvade in pengar, och ersatte det i maskiner med varumärkesförfalskade eller kopierade $ 20 räkningar." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.