torsdag 16 december 2010

Kalkylator Nätverk med CALCnet och dörrar CS

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eRFF_LHzeHA/story01.htm:
KermMartian skriver "I ett försök att göra din pålitliga grafräknare mer som en dator, en så kallad skal Doors CS har utvecklats, med ett integrerat nätverk stack, CALCnet2.2. Protokollet är visades i en nio-calculator pong-Demo, och de många filhantering, GUI, och andra funktioner i Doors CS kan ses på här. alla tillhörande programvara är tillgänglig för nedladdning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Dell Lokal Pro anländer innan jul om du beställt från den 14: e

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/dell-venue-pro-arriving-before-christmas-if-you-ordered-by-the-1/:
Dell, skulle du inte leka med våra känslor igen, skulle du? Den senaste officiella uppdateringen från pojkar och flickor i Round Rock säger att om du lyckats få en beställning på ett Spelplats Pro i den 14: e denna månad, du är gyllene för att ta emot det före jul - vilket är ett betydligt vänligare uppskattning än tidigare , då vissa folk blev instruerade 6 januari. Om du har beställt sedan den 14: e, rekommenderar företaget att du "använder beräknat leveransdatum att förstå när du får det." Under tiden, om din plats Pro redan har lyckats lämna lagret , rekommenderar vi att du använder detta tillfälle till att glo på detta inläggets kommentarer och så många forum som du kan.

[Tack till alla som skickat detta i]

Dell Lokal Pro anländer innan jul om du beställt från den 14: e publicerades ursprungligen på Engadget tor, 16 Dec 2010 16:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Den franska regeringen kan nu censurera Internet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sntCIJpgSsw/story01.htm:
Psychophrenes skriver "En ny episod i franska internet lagstiftning - franska ministrar har klarat ett lagförslag (original på franska) gör det möjligt för regeringen att lägga en webbplats till en svart lista, som nätresursleverantörer kommer att genomdriva denna svarta lista kommer att definieras av. regeringen bara, utan att kräva ingripande av rättsväsendet. Även tänkt mot pedo-pornografiska webbplatser är detta lagförslag redan föråldrad, liksom Hadopi på sin tid, och i stället banar väg för ett globalt censur av den "franska internet." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




CA: s första smält salt energi som godkänts

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c1n8VkH44Cg/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "I år har vi sett smält växter salt makt börjar plocka upp ånga runt om i världen, och nu tekniken är uppvärmning Stateside -. Kalifornien just godkänt sin första smält anläggning salt energi Designad av SolarReserve använder anläggningen heliostater att fokusera termisk energi på en Power Tower fylld med salt, som kan nå mycket höga temperaturer (över 1000 grader Fahrenheit) och kan hålla värme för en mycket lång tid. Värme från denna reserv av smält salt kan sedan pumpas genom en ånggenerator för att ge on-demand energi långt efter att solen gått ned. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget giveaway: Vinn dataingenjör Barbie!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/engadget-giveaway-win-a-computer-engineer-barbie/:
Du vet säkert redan detta, men här på Engadget, vi älskar våra läsare. Och när vi får chansen, vi älskar att ge lite tillbaka. Idag är vi glada över att ha en helt ny Dataingenjör Barbie att erbjuda upp till ett slumpmässigt, lycklig commenter. Detta Barbie har en ny karriär och en ny attityd för att matcha det, och vi tror att hon är ganska cool. Allt du behöver göra för att vinna henne är att lämna en kommentar nedan - efter att ha läst reglerna, naturligtvis.

Tack till Mattel för att förse oss med dockan.

Reglerna:
  • Lämna en kommentar nedan. Varje kommentar kommer att göra.
  • Du får endast ange detta specifika giveaway en gång. Om du anger denna utlottning mer än en gång du automatiskt kommer att diskvalificeras, etc. (Ja, vi har robotar som noga kontrollerar att säkerställa rättvisa.)
  • Om du anger mer än en gång, bara aktivera en kommentar. Det är ganska självförklarande. Bara vara försiktiga och du kommer att bli bra.
  • Tävlingen är öppen för alla invånare i de 50 delstaterna, District of Columbia, och Kanada (utom Quebec), 18 eller äldre! Tyvärr har vi inte att tillämpa denna regel (vi hatar utestänga någon), så arg på våra advokater och tävling lagar om du måste vara galen.
  • Vinnarna kommer att väljas slumpmässigt. Fyra vinnare kommer att få en Dataingenjör Barbie.
  • Om du är vald, kommer du att meddelas via e-post. Vinnarna måste svara inom tre dagar efter utgången av tävlingen. Om du inte svarar inom denna period kommer en annan vinnare utses.
  • Tävlingsbidragen kan lämnas in fram till onsdag 22 december 2010, kl 11:59 ET. Lycka till!
  • Full regler hittar du här.

Engadget giveaway: dataingenjör Barbie! Vinna ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 14:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fossil Ansluten titta koncept visar viktig information från din Android eller BlackBerry-enhet, ser bra ut gör det

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Visst, företagen hade inte alltför mycket framgång med ansluten klockor - minns SPOT ? Men förlorar inte hoppet! De fossila Ansluten titta konceptet visar att åtminstone någon fortfarande försöker få handled-baserade kronometrar in i 21-talet. Detta TIDMÄTARE är utformad för att koppla ihop med din Android eller BlackBerry-enhet via Bluetooth för att visa väder, nummerpresentation info, SMS, så vidare och så vidare. Och till skillnad från många av de klockor vi ser i detta utrymme, det ser faktiskt jäkligt bra. Det återstår att se exakt när dessa kommer att göra det till marknaden (för närvarande bolaget är hashning ut konceptet och "visa dem runt Silicon Valley", enligt Robert Scoble), men när de gör det de skulle sälja för runt $ 200. Ta en närmare titt efter rasten.

Fortsätt läsa Fossil Anslutna titta koncept visar viktig information från din Android eller BlackBerry-enhet, ser bra ut gör det

Fossil Ansluten titta koncept visar viktig information från din Android eller BlackBerry-enhet, ser bra ut gör det ursprungligen dök upp på Engadget tor, 16 Dec 2010 14:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Nördigt Gadgets | källa Scobleizer | Tipsa | Kommentarer

Chrome genererar Flash Into the Sandbox

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-szpmQeHuk/story01.htm:
wiredmikey skriver "Google tillkännagav idag att man kommer att utvidga Chrome sandbox teknik för att inkludera Flash Player plug-in." sandbox "-teknik är ett sätt att isolera en ansökan från resten av operativsystemet och tätt kontrollera dess resurser. Enligt Google läggs i det nya sandbox funktionen ett extra lager av skydd och kommer att skydda användare mot skadliga sidor som försöker kapa system eller stjäla information från systemet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




OnLive Game System recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/onlive-game-system-review/:
Vi är fortfarande en bit bort från helt disponibel bärbara datorer som gör allt i molnet, men om allt du vill är en helt virtuell spelkonsol ansluten till din TV, kan du köpa en just nu. Åtta år efter Phantom långsamt fick skrattade bort ansiktet på planeten, OnLive MicroConsole uppfyller samma grundläggande löfte: det är en låda mindre än en tum lång som strömmar spel från mäktiga fjärrservrar. Vi har redan sagt vad som väntar från OnLive's Game System, men nu när vi har gett det vårt allt, vi kan hjälpa dig att hitta svaret på den enda kvarvarande frågan: är det värt dina pengar?

Fortsätt läsa OnLive Game System recension

OnLive Game System recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 16 Dec 2010 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Motorolas Stadia "varumärke ansökan antyder enhet med spel / fitness funktioner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Det är inte precis en ton att gå på, men en varumärkesansökan nyligen inlämnats av Motorola för ordet "Stadia" har åtminstone öppnat upp några intressanta möjligheter. Medan (än så länge obefintlig) produkten i fråga är till synes telefon-relaterade tanke på varor och tjänster Motorola hoppas kunna ha täckt, ansökan också särskilt nämner ett "spel enhet i den typ av handhållna enheter för att spela elektroniska spel för användning med externa bildskärm eller bildskärm, "tillsammans med ett antal av fitness-relaterade funktioner som puls, hastighet och kalori övervakning. Det sistnämnda lite ytterligare backas upp av en separat "Stadia" varumärkesansökan som lämnats in av Motorola tillbaka i november, som särskilt omfattas "enheter fitness övervakning." Vad betyder allt detta? Om vi skulle gissa att vi skulle säga att det är någon slags fitness tillbehör avsedda att användas med en telefon (möjligen med vissa spel-liknande funktioner). Tyvärr gissar är ungefär allt vi kan göra just nu.

Motorolas Stadia "varumärke ansökan antyder enhet med spel / fitness funktioner publicerades ursprungligen på Engadget tor, 16 Dec 2010 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow , Phone Arena | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigation

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google har aldrig varit rädd för att "blåsa ut" med Google Maps, mest känt med dess införande av Navigation , som knackade benen ut från under en stor del av GPS-enheten och navigering app marknaden. Google Maps 5.0 för Android kan verka på samma sätt jorden splittring , men det markerar en betydande förändring av den grundläggande tekniken i Google Maps. Viktigast är Google nu med vektorgrafik för sina kartor, som är skalbara och mycket lättare än den traditionella sys ihop bilder som används i de flesta Google Maps inkarnationer. Vektorerna möjligt också något annat en hel del sexigare: två fingrar kan "tilt" på kartan och nu har du fått en 3D-vy över landskapet. Det är inte riktigt lika flashigt som Google Earth, men det ser mycket mer användbar. Den andra saken dessa låg bandbredd vektorkartor gör är inte cachning av kartor, särskilt dina mest besökta platser, och hela resor som har lagts i Navigation, inklusive potentiella omdirigerar. Någon med en Android 1.6 eller högre enhet kan ladda 5,0 nu gratis, men 3D-och offline funktioner är 2,0 + bara.

Fortsätt läsa Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigation

Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigering ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 13:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Mobile Blog | Tipsa | Kommentarer

Undersökningen visar att Fox News gör dig mindre informerad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RqYILVtcpNQ/story01.htm:
En undersökning av amerikanska väljare av World Public Opinion visar att Fox News tittare är betydligt mer än felinformerade konsumenter av nyheter från andra källor. En av de mest intressanta frågorna handlade om president Obamas födelseplats. 63 procent av Fox tittare anser Obama var inte född i USA (eller att det är oklart). Under 2003 en liknande studie om Irakkriget visade att Fox tittare var återigen mindre kunniga i ämnet än genomsnittet. Låt ordkrig börja!

Läs mer i denna historia på Slashdot.