torsdag 27 januari 2011

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

SourceForge Ner efter attack [Uppdaterad]

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L54YcHD5GVE/SourceForge-Down-After-Attack-Updated:
Animats skriver "SourceForge, ett webbhotell för många projekt med öppen källkod, är nere i dag Management hävdar att de blev attackerade." Vi upptäckte en direkt riktad attack som resulterade i en utnyttja flera SourceForge.net servrar, och har aktivt stänga av en handfull av utvecklare centric tjänster för att skydda data och skydda de flesta av våra tjänster. " För närvarande är CVS och SVN tillgång till källkoden, även för läsning, inte tillgänglig, och det finns ingen tillkännages restaurering tid. " (SourceForge och Slashdot är båda en del av Geeknet, Inc.) Update: 27/01 22:17 GMT med T: Mark Ramm av SourceForge bidrar en uppdatering och ett förtydligande: Sidan är uppe, och SVN är tillgängligt, även om CVS eller hur t. Det finns också en uppföljning inlägg på webbplatsens blogg.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony vinner besöksförbud mot Geohot

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NAq-3JGQ-gI/Sony-Wins-Restraining-Order-Against-Geohot:
tekgoblin skriver "Domstolarna har bara utfärdat ett tillfälligt besöksförbud mot George Hotz (Geohot). Sony inkom med denna process eftersom de var missnöjda att Geohot hade släppt PlayStation 3 dekryptering nycklar så att andra kunde spela osignerad spel på den. [Geohot är förbjuden från] "erbjudande till allmänheten, skapa, publicera på nätet, marknadsföring, reklam, främja installation, distribution, tillhandahålla eller på annat sätt människohandel" i någon programvara eller metoder att kringgå PS3: s skydd metoder. kan inte längre han tillhandahålla länkar från någon webbplats till annan webbplats "på detta område, eller publicera information som erhållits genom att hacka PS3. Och mer till den punkt, kan han inte längre" engagera sig i handlingar för kringgående av TPMS i PS3-systemet att få tillgång till, erhålla, ta bort, eller handel med upphovsrättsskyddade verk. " Ganska mycket han kan inte prata eller tänka på PS3 under en tid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple släpper iTunes 10.1.2 med stöd för "CDMA modell" iPhone 4

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/apple-releases-itunes-10-1-2-with-support-for-cdma-iphone-4/:
Beskrivningen i Programuppdatering kan bara säga att det ger en "antal viktiga stabilitet och prestanda", men Apples nyligen publicerad iTunes 10.1.2 uppdatering lägger även till en annan ganska viktig funktion: stöd för Verizon iPhone 4 . Det detalj är undanstoppad i "innan du installerar" dokument som ingår när du laddar ner iTunes från Apples hemsida (i stället för Software Update), och faktiskt bara hänvisar till "iPhone 4 (CDMA-modellen)," som du kan läsa in vad du kommer.

Apple släpper iTunes 10.1.2 med stöd för "CDMA modell" iPhone 4 ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 17:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9 till 5 Mac | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

BlackBerry Messenger 6 detaljer läckt ut, befarar vi för missbrukare överallt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/blackberry-messenger-6-details-leaked-we-fear-for-addicts-every/:
Detaljer om nya BlackBerry Messenger läcker ut över hela internet idag, och vad vi ser är en app som kan göra din crackberry ännu mer omöjligt att lägga undan. I ett drag som visar RIM: s iver att slappna av lite, 6 kunde BBM att lägga minst en ny funktion som inte är exakt styrelserum-lämpligt spel. Ryktet säger att den app nya iteration, som kommer att köra på OS 5.0 och senare, innehåller en funktion som tillåter användare att använda deras VBB namn som deras spelare namn, samt uppdatera sin status automatiskt att återspegla avslutad spel uppgifter. BBM 6 skulle också möjliggöra för större chattgrupper och kors chatt. Vi har ingen riktig väg att förutsäga app inverkan, men om ryktena visar sig vara sant skulle vi inte bli förvånade att se en återkomst av BlackBerry massage .

BlackBerry Messenger 6 detaljer läckt ut, vi är rädda för missbrukare överallt ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 17:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa BB gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Tjänsteman - ekonomisk krasch inte datorer "fel

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SRmlcabwD6M/Official-mdash-Economic-Crash-Not-Computers-Fault:
itwbennett skriver "En 2-årig statlig utredning har funnit vad vi ganska mycket alla kände för att vara sant. Hög hastighet handelssystem inte var orsaken till 2008 års ekonomiska krasch" Krisen var ett resultat av mänskligt handlande och passivitet, inte av Moder Natur eller datormodeller gått över styr ", enligt en läckt kopia av slutsatserna i rapporten avslöjas i New York Times."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kinect s Grandaddy körs på en Apple IIe År 1978

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I4szNIZSrvM/Kinects-Grandaddy-Running-On-an-Apple-IIe-In-1978:
En anonym läsare skriver: "30 år före ord som prestanda fånga, augmented reality, eller avatarer var runt - än mindre vanligt -. Experimentell film och video konstnären Tom DeWitt skapat ett system som till vissa delar av dem alla Pantomation låta användare interagerar i realtid tid med en digital miljö och rekvisita. Den byggdes med hjälp av Apple IIe s, analog video redskap, och massor av egna hacking och patchning. Han arbetar för närvarande med en holografisk 3D-system som är lika före sin tid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nexus S kommer in en ny AT & T smak?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/nexus-s-coming-in-a-new-atandt-flavor/:
Upp i Kanada, Mobilicity VD gjorde en udda kommentar nyligen att Bell, Telus och Rogers alla kommer att få Nexus S ungefär samma tid som sin karriär gör i mars. Varför är det udda? Tja, som det ser ut, stöder ingen variant av Nexus S den 850 / 1900MHz WCDMA som skulle krävas för att köra (i hög hastighet i alla fall) på dessa tre nätverk. Cirkel tillbaka runt till Bluetooth SIG, där PocketNow har upptäckt en post för en GT-i9020A, du kanske minns att den europeiska versionen av enheten är den i9020, samtidigt som T-Mobiles AWS -kompatibel bygga är i9020T, med "T" skenbart står för "T-Mobile." I förlängningen är det definitivt möjligt att "A" här är för "AT & T" - som, återigen, skulle radas upp med Mobilicity exec s svada. Om detta är sant, är det teoretiskt möjligt att vi kunde se AT & T och dess liknande utrustade kanadensiska kusiner får egen Nexus S så snart som fem-udda veckor från nu. Liksom Nexus One innan det, vi har en hård tid föreställande AT & T officiellt subventionerar denna sak - men hey, en olåst fullt pris version är en god början, vi skulle säga.

Nexus S kommer in en ny AT & T smak? ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa Bluetooth SIG | Tipsa | Kommentarer

Barnes & Noble tar nypa till zoom surfar, förbättrad WiFi-anslutning i Nook Färg uppdatering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Fick själv en Nook Färg , gjorde du? Om du inte är den typ vänta på OTA uppdateringar att slå dig upp i huvudet, låt Barnes & Noble bara lösa en programuppdatering som är gratis att ladda ner. Version 1.1.0 löften om att förbättra Nook Color WiFi-anslutning, förbättra Hem och Shop prestanda och för att "förbättra läsupplevelse för tidskrifter och barnböcker." Uppriktigt sagt, är den senare ganska nyfiken löfte, men vi antar att vi hellre ha det än inte. I andra nyheter är update lägga nypa till zoomkapacitet i webbläsaren, och B & N också svär att diverse andra buggar var hoptryckt i utformningen av v1.1.0. Hit källan länken för att få dem byte en-streaming, eller bara vänta på att den skall levereras over-the-air under de närmaste dagarna. Vid närmare eftertanke bara ladda ner den.

[Tack till alla som skickat detta i]

Barnes & Noble tar nypa till zoom surfar, förbättrad WiFi-anslutning i Nook Färg uppdatering ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Barnes & Noble | Tipsa | Kommentarer

Elgato och OWC hök uppgraderade Mac Mini HTPC bunt: Blu-ray brännare, 12TB, TV-tuner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/elgato-and-owc-hawk-upgraded-mac-mini-htpc-bundles-blu-ray-burn/:
Kritan, son - varken Elgato eller andra World Computing är faktiskt knuffande 12TB hårddiskutrymme inom en 2010 Mac Mini , men om du beställer en av deras nya buntar, kommer du definitivt att sluta med lika mycket. OWC säljer nu inför pimped Mac Mini maskiner, komplett med stärkt lagringsalternativ, en intern Blu-ray brännare, Elgato EyeTV Hybrid -mottagare (eller HD DVR), mer RAM än vanligt och en Apple Remote. Bolaget planerar att erbjuda både 2,4 GHz och 2,66 GHz Core 2 Duo-system, och det svär upp och ner att maskinen kommer fram förkonfigurerade och redo att rocka din hemmabio. Tillägget av en Mercury Elite-AL Pro Qx2 4-bay lagringslösning kan du hålla även ett stort bibliotek av digitalt innehåll i närheten, men ingen kan säga hur mycket outfit kommer avgiften för en sådan lyx. Hit källan länken om du tiggde detaljer, men förvänta dig inte prissättning eller en order på knappen ännu.

Fortsätt läsa Elgato och OWC hök uppgraderade Mac Mini HTPC bunt: Blu-ray brännare, 12TB, TV-tuner

Elgato och OWC hök uppgraderade Mac Mini HTPC bunt: Blu-ray brännare, 12TB, TV-tuner som ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Andra World Computing | Tipsa | Kommentarer

Clear har Nationwide Driftavbrott

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-d8-eRmgt0c/Clear-Has-Nationwide-Outage:
En anonym läsare skriver: "Baserat på rapporter från Clear's forum har WiMax företaget haft en förlust av service problem över hela landet. Oroliga WiMax leverantör (även känd som Clearwire) har haft många användare klagomål av strypning, över fakturering, överbelastad torn och system trängsel, och förvrängning av tjänsteerbjudanden i annonser och genom återförsäljare, så detta är kan inte vara goda nyheter för Clear ledning. rapporter är spridda mellan flera forumtrådar, men åtminstone en enda rep rapporterades av en användare ha bekräftat att det var en rikstäckande fråga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Skype 5,0 träffar Mac med gruppen videosamtal, strömlinjeformat gränssnitt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/skype-5-0-hits-mac-with-group-video-calling-streamlined-interfa/:
Mac-användare har redan kunnat göra någon grupp videosamtal med de senaste betaversionen av Skype , men företaget har nu äntligen fört saker helt upp farten med sin Windows motsvarighet och släppt den slutliga versionen av Skype 5.0 för OS X. Förutom att grupp videosamtal, ansökan sport en helt nytt gränssnitt som Skype säger har "bantats" (jämfört med tidigare betaversioner, åtminstone) och tillåter dig att se 30 procent fler kontakter samtidigt. Precis som med Windows-versionen, dock samla videosamtal funktionen Detta har nu förpassats till premiumpaket som efter en gratis sju dagars testversion, kör du $ 4,99 för en dag passera eller $ 8,99 per månad för ett abonnemang (men du kan få 33 procent rabatt om du anmäler dig innan 28 februari). Chef på tidigare pausen för snabb video överblick.

Fortsätt läsa Skype 5,0 träffar Mac med gruppen videosamtal, strömlinjeformat gränssnitt

Skype 5,0 träffar Mac med gruppen videosamtal, strömlinjeformat gränssnitt publicerades ursprungligen på Engadget tor, 27 Jan 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype | Tipsa | Kommentarer

O2 planer fria och öppna WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Endast en handfull Muni-Fi projekt slutade i någonting större än Eternal Tears här i staterna, men förhoppningsvis O2: s upp för utmaningen i hela dammen. Den brittiska företags just meddelat sina avsikter att "förfina WiFi landskapet" i sitt hemland nation genom att starta O2 WiFi, med en rad "premium hotspots" ska rullas ut och hanteras av centrala plats ägare. Från och med nu, det är svårt att peka ut exakt vem som kommer att börja värd O2: s routrar, men viktig del är detta: de kommer att vara öppen för alla kunder att få tillgång till gratis, oavsett vilken mobil eller bredband de är med. Göra inte under stol med vem det är som kommer efter, har operatören bekräftat sin avsikt att "minst det dubbla antalet bidragsrättigheter hotspots erbjuds för närvarande av BT Openzone och The Cloud kombinerat med 2013," med utbyggnaden att börja så tidigt som i dag och fortsätt så länge som det tar. "Course, upp The Cloud kan fördubbla ta lite mer arbete med tanke på att Sky bara plockade upp det för en hemlig summa, men hey, vi är säkra på varje britt som finns skulle bara älska att se dessa två hertig ut för WiFi överhöghet.

Fortsätt läsa O2 planer fritt och öppet WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud

O2 planer fria och öppna WiFi-nätverk i Storbritannien, plockar upp Sky The Cloud som ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Tipsa | Kommentarer

Domstolen Regler Dungeons & Dragons hotar Prison säkerhet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YAXxmx_nNvo/Court-Rules-Dungeons-and-Dragons-Threatens-Prison-Security:
KermodeBear skriver "Dungeons & Dragons - ursprungligen Satan's Game - nu har konstaterats att uppmuntra gäng-liknande beteende i ett konstaterande av en tre domare panel 7. Circuit Court of Appeals, D & D" kan härma anordnande av gäng och leda till. faktiska utvecklingen av dessa. " Från den härskande: "Under D & D spel, är en spelare betecknas den" Dungeon Master. "" The Dungeon Master har till uppgift att ge anvisningar till andra spelare, som Muraski vittnade härmar anordnande av ett gäng ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


News Corp och Apple som datum för The Daily starta: 2 feb

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/news-corp-and-apple-set-date-for-the-daily-launch-february-2nd/:
The Daily, News Corp's IPAD-specifika nyheter "papper" lever upp till spekulationer om en början av februari invigning med tillkännagivandet av en lansering den 2 februari. VD Rupert Murdoch är uttryckligen anges i inbjudan, men Apples närvaro kommer att uppfyllas av Eddy Cue, förmodligen ett sent utkast-in för att ersätta sin företagets vd, Steve Jobs, som är närvarande i sjukskriven . Även utan den stora Apple talare, förväntar vi oss ankomsten av den första tabletten enbart nyhetsmedium att vara en viktig händelse, så vi kommer att band på vår liveblogging redskap och på väg ut till Guggenheim-museet för ett looksie. Du kommer med oss i anden, kommer du inte?

News Corp och Apple som datum för The Daily lansering: 2 februari ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer