måndag 25 juli 2011

Japansk Man gripen för lagring Malware

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IbQbYO5y4B0/Japanese-Man-Arrested-For-Storing-Malware:
Orome1 skriver "38-åriga Yasuhiro Kawaguchi är den första personen i Japan för att bli arresterad för lagring av skadlig kod på sin dator efter att den övre husets rättsliga utskott har bekräftat den nya anti-malware lag som antogs av det japanska parlamentet. Lagen anser skapande, distribution och lagring av malware ett brott straffbart med upp till tre års fängelse och böter som kan nå summan på 500.000 yen ($ 6200). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazon kort drar Cosmo Black Nintendo 3DS på grund av "inventering frågor," återinföra den ögonblick senare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/amazon-briefly-pulls-cosmo-black-nintendo-3ds-due-to-inventory/:
Här är en konstig en. Tidigare idag hörde vi (och bekräftade) rapporterar att Cosmo Black Nintendo 3DS var inte tillgänglig för köp direkt via Amazon. Vi följde upp med företaget att gå till botten med saker, och matades denna förklaring från företagets talesman:

"Vi fick feedback från kunderna att det kan finnas en inventering problem med Cosmo Black Nintendo 3DS. Integriteten av produkten inte är under översyn. Kunderna kan fortfarande köpa Amazon.com erbjudande Aqua Blå Nintendo 3DS dock Amazonas . com erbjudande om [det] svart Nintendo 3DS har tagits bort tills inventeringen problemet är löst. Det är inga problem med Cosmo Black Nintendo 3DS enheterna själva. Detta är en intern inventering problem som kom till vår uppmärksamhet från kunder, och vi tittar in i den och kommer att lösa så fort som möjligt. "

Det visade sig, "så snart som möjligt" betydde "tre minuter senare." Från och med detta ögonblick i tiden, är den handhållna tillgängliga och i lager över på världens mest kända e-tailer, med kläderna bekräftar för oss att försäljning "har återställts." I varje fall antar vi att detta tjänar till att klargöra en sak och samtidigt få till stånd en helt separat fråga - det finns inget fysiskt fel på 3DS mån Amazons fråga, men hur i all världen är dess inventering laget reagerar som snabbt?

Amazon kort drar Cosmo Black Nintendo 3DS på grund av "inventering frågor," återinföra den stund senare ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft Utöka Linux Patent handskas med SUSE

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k62kk1MznjY/Microsoft-Extending-Linux-Patent-Deal-With-SUSE:
darthcamaro skriver "Ingen stor överraskning, men Microsoft har nu officiellt förlängt sitt patent, interoperabilitet och Linux återförsäljning handskas med SUSE. Detta var den uppgörelse som Novell ursprungligen hade skrivit. Nu, med Attachmate försäljningen är Microsoft föra affären tillbaka till SUSE. Affären byggs ut fram till 2016 och Microsoft är inställd på att investera ytterligare $ 100 miljoner i SUSE Linux Enterprise Server-certifikat. Detta är på toppen av de $ 300-miljoner-plus att de redan har fört sedan 2006. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Är magisterexamen New kandidatexamen?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NNy9FCN2iHg/Is-the-Masters-Degree-the-New-Bachelors:
Hugh Pickens skriver "Laura Pappano skriver att magisterexamen, en gång hånade som tröstpris för att inte avsluta en doktorsexamen, eller som ett sätt att döda tid på att vänta ut konjunkturnedgångar, är nu den snabbast växande grad, med 657 tusen tilldelades under 2009, mer än dubbelt nivån på 1980-talet. Idag nästan två i 25 personer 25 år och äldre har en magisterexamen, ungefär samma andel som hade en kandidatexamen eller högre år 1960. "Flera år sedan blev det väldigt tydligt för oss att Master utbildning rörde sig mycket snabbt att bli den posten examen i många yrken, säger Debra W. Stewart, ordförande i rådet av forskarskolor. "Det finns definitivt några devalvering av högskoleexamen på gång", tillägger Eric A. Hanushek , en utbildning ekonom vid Hoover Institution. "Vi kommer djupare in i poolen av gymnasieexamen för college närvaro, att" göra en kandidatexamen inte längre en adekvat screening mått på prestation för arbetsgivarna. Men en del undrar om en master är värt den extra . ansträngning "i vissa områden, till exempel affärer eller teknik, en examen typiskt ökade intäkterna med mer än tillräckligt för att motivera kostnaden, säger Liz Pulliam Weston" I andra -. humaniora och samhällsvetenskap, framför allt - magisterexamen verkar inte producera mycket om några inkomster fördel. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Varför det inte kommer att gilla Mac OS X Lion Server

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7q2ApODd7gs/Why-IT-Wont-Like-Mac-OS-X-Lion-Server:
snydeq skriver "InfoWorld John Rizzo ser Mac OS X Lion Server som en nedgradering som kan leda till en övergång till Windows Server." Mac OS X 10,7 Lion Server lägger innovativa funktioner och en ny låg prislapp, men nedskärningar i tjänster och eliminering av avancerade GUI administrationsverktyg kan tvinga en del företag avdelningar att tänka två gånger om betydelsen av Mac-servrar på sina nätverk, "Rizzo skriver." Letar djupare inne Lion Server, är det omöjligt att undvika slutsatsen att Lion Server inte är byggt för dem av oss i IT $ 50 prislapp -. ned från $ 500 - är den första ledtråd som Lion Server försöker vara en server för konsumenten Men den ironiska delen för IT-administratörer är att Lion Server faktiskt kräver en högre grad av tekniskt kunnande än sina föregångare.. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Massive Solar Tower planeras för Arizona

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gNOnNGmFhs/Massive-Solar-Tower-Planned-For-Arizona:
inkscapee skriver "Det är enkla, rena, lågt underhåll och kostnadseffektivt: med hjälp av varm luft i stor skala för att generera elektricitet Nej, inte en plan för att använda kongressen att generera kraft, men som säkert skulle vara ett oändligt utbud -. EnviroMission kommer att använda luft stiger upp ett högt torn för att generera 200 megawatt el Konceptet är enkelt:... en gigantisk växthus vid basen av tornet värmer luften det uppvärmda luften stiger upp genom tornet och vänder turbiner, som alstrar el för högre tornet, desto snabbare luften rör sig, vilket ökar effekten. Denna struktur kommer att bli ett monster på över 2600 meter hög. Det fungerar i alla väder, och om det finns en möjlig vattentäkt skulle föda odlas i växthus. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Iran tvingas tillbaka centrifuger till Stoppa Stuxnet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1qV4DJzOZas/Iran-Forced-To-Replace-Centrifuges-To-Stop-Stuxnet:
Trailrunner7 skriver "rapporterar att Iran hade återhämtat sig från infektion i Stuxnet masken kan ha varit uppblåst, som en ny rapport föreslår landet tvingas ersätta tusentals dyra centrifuger som skadats av masken. Rapporten från webbplatsen DEBKAfile citerar" intelligens källor "att hävda att Stuxnet inte avlägsnas från Irans kärntekniska anläggningar och att landet kunde aldrig återvända sina ansträngningar för anrikning av uran till" normal drift ". Istället har landet sagt de senaste dagarna att det är installation av nyare och snabbare centrifuger vid kärnkraftverken och avser att påskynda processen för anrikning av uran, enligt landets UD. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AT & T bekräftar LG Thrill 4G prissättning, släpp "under de kommande veckorna"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/atandt-confirms-lg-thrill-4g-pricing-release-in-the-coming-weeks/:

Prissättningen för LG Thrill 4G dök upp på Radio Shack företagskultur system för några dagar sedan , på $ 80 med en två-års kontrakt. AT & T bara delade sin officiella Thrill prissättning, dock med glasögon utan 3D smartphone befalla en hälsosam $ 99 på bolagets säljs butiker när det fartyg "under de kommande veckorna." Den tidsramen maskor fint med 7 augusti lanseringsdatum att ett par Radio Shack insiders delade med oss ​​förra veckan, men tills vi får en bekräftelse annars är det inom rimliga att förvänta sig att enheterna kommer att börja fartyget innan och även efter detta datum. Hursomhelst, ser det inte ut som du behöver för att hålla ut mycket längre för din Thrill, med endast ett par dagar av lugn kvar innan spänningen börjar.

AT & T bekräftar LG Thrill 4G prissättning, släpp "under de kommande veckorna" ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 11:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Gigabyte G1 Assassin moderkort är en sista-gen gamer dröm

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Assassin
För ett moderkort, är det G1 Assassin från Gigabyte säker grann och faktiskt ganska intressant. Först och främst, att Killer E2100 har nätverkslösning från Bigfoot integrerats i styrelsen, som har Creatives X-Fi -ljud. De tre-åriga X58 chipset i centrum börjar se lite lång i tanden, men med stöd för trevägs-SLI eller fyrvägs CrossFireX, 24 GB RAM-minne och Intels Extreme Edition-processorer, du vann nog " Missa Sandy Bridge alltför. Börjar på runt $ 450 Assassin är inte för alla, men hardcore gamers bestämt sig för att pressa varje uns av prestanda ur sina installationen kommer inte att bli besviken. I ett olyckligt fel på G1 är timingen - nästa generations av high-end prestanda delar från Chipzilla är runt hörnet. Har dock att banan klipp-formad kylfläns för att räknas som något. Vi vet att du vill riktmärken, så kolla in kommentarer nedan.

Läs - HotHardware
Läs - Legit recensioner
Läs - överklocka 3D
Läs - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin moderkort är en sista-gen gamer dröm ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 12:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Geeky volontär arbetet?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tgZhUh0gNRg/Ask-Slashdot-Geeky-Volunteer-Work:
En anonym läsare skriver: "Jag planerar att vara i-mellan jobb i 1-2 månader senare i år och använda en del av denna tid för att göra lite volontärarbete i Afrika Min naiva. Fråga: vad man ska göra och vart man ska gå Är det möjligt? att dra nytta av den kompetens-set av en typisk nörd? några intressanta projekt värda att stödja på plats? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


MacBook Air recension (mitten 2011)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Det kommer en tid då denna jätte, företags-som utfärdats laptop stannar passa in i din livsstil. När du drar runt ett Kensington rulle fall bara inte göra. När du börjar höra sirenen GLAD RÖST av något tunnare, lättare, och kanske lite mer lockande. För år MacBook Air har varit att svelte fresterska skrek ditt namn, men det har alltid varit lite för långsam - visar alla och ingen gå. Det hade inte makten och livslängd att göra det en allvarlig utmanare för din seriösa känslor.

Inget mer. Med sin senaste uppdatering, har Apple tagit det som en gång var en Manilla-klädda nyfikenhet och förvandlat det till ett legitimt maskin, inte bara en kvav snygging. Bra, också, för döden av plast-klädda MacBook betyder att Air nu Apples enkel bärbar. Trötta resenären som söker en bärbar dator som kommer att lätta din last, och det måste sägas, din plånbok också? Detta kan bara vara det.

Fortsätt läsa MacBook Air recension (mitten 2011)

MacBook Air recension (mitten 2011) dök ursprungligen på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Recension: Captain America

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DRJzx7k9APM/Review-Captain-America:
Om du har levt under en sten, kanske du inte medveten om att nästa i den pågående serien av Avengers prequel filmerna kom ut i helgen: Captain America följer Steve Rogers ursprung, och sätter upp honom för nästa sommars kajillion dollar Whedonesque mega blockbuster. Men hur är det som en film i sin egen rätt? Hit länken för att läsa mina 2 cent. Standard spoiler varningar gäller.

Läs mer om denna historia på Slashdot.