tisdag 23 november 2010

Det DIY Car Computer vs IPAD

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A86m7c5wMMQ/story01.htm:
Julie188 skriver "auto återförsäljare säljer infotainment system på en fin fet vinst, men om du vet att din väg runt ett moderkort och nätaggregat du kan slita ut din bilstereo och ersätta det med en gör-det-själv Touchscreen PC, komplett med DVD , GPS, TV, Bluetooth, Wi-Fi, MP3, och surfa på Internet. Frågan är, är att ens värt besväret? Eller är det bättre att bulten ett fäste i bilen för en IPAD eller en Galaxy tablett och kalla det bra ? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




En Giant Cargo Ship förorenar Så mycket som 50 miljoner bilar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PE3IkjjWyEg/story01.htm:
thecarchik skriver "En jätte containerfartyg förorenar luften så mycket som 50 miljoner bilar som innebär att bara 15 av de enorma fartyg släpper ut lika mycket som dagens hela den globala" parkeringsplats "för cirka 750 miljoner fordon Bland de dåliga grejer:.. svavel, sot och andra partiklar som bäddar in sig i mänskliga lungor att orsaka en rad hjärt-sjukdomar. Sedan mitten av 1970-talet, har i-länderna ålagts allt striktare regler på auto utsläppen. I tre decennier, exakt elektronisk motorreglage, nya högtrycks- spridare, och sofistikerade katalysatorer har minska utsläppen av kväveoxider, dioxider kol och kolväten med mer än 98 procent nya reglerna kommer att ytterligare minska de redan minut gränser Men fartygen är idag där bilarna 1965:.. helt okontrollerade, fri att släppa ut vad de vill. " Enligt Wikipedia är 57 gigantiska containerfartyg (betyg från 9.200 till 15.200 tjugo fot motsvarande enheter) som trafikerar världshaven.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




LG Quantum, HTC Surround och Samsung Fokus: Bogø från AT & T startar fredag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Här är hoppas du inte väljer att anta tidigt . Inte ens tre veckor efter Windows Phone 7 började säljas i USA av A kommer detta: ett köp en, få en fri försäljning döptes av Microsoft och AT & T. Från 26 november (det är Black Friday, vi har ni vet), kan sömniga ögon konsumenter drar sig in i deras lokala AT & T butik för att plocka upp en LG Quantum, HTC Surround eller Samsung Fokus i Bogø mode - bäst av alla Du kan mixa och matcha, vilket gör att haffa en Quantum och en Surround (eller Focus) för bara $ 199. Naturligtvis kommer du fortfarande att skriva ett par tvååriga avtal med Ma Bell, men det är fortfarande det billigaste sättet att hänge sig åt WP7 för tillfället. Ingen vet när affären kommer att sluta, men sunt förnuft skulle säga att hoppa i början om du har en hankerin ".

LG Quantum, HTC Surround och Samsung Fokus: Bogø från AT & T startar fredag publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Snyderphonics Manta controller tar på Ableton Live, ser ut (och ljud) bra gör det (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/snyderphonics-manta-controller-takes-on-ableton-live-looks-and/:
Vi säker älska våra obskyra instrument här på Engadget. Även något så enkelt som monome , med dess rutnät av 64 kuddar (och lite annat) kan få den kreativa safter FLOWIN "när samarbetar med rätt programvara. Tja, bara fick vi ord som SevenUpLive, föraren som får monome att leka snällt med Ableton Live (via Max / MSP ), bara har fått stöd för Snyderphonics "snygg Manta controller. Vad handlar det här betyda? Tja, förutom snygg, funktioner Manta anslagskänsliga plattor och polyfoniska aftertouch, vilket innebär en högre grad av kontroll än många av dina boutique flygledare. Men du behöver en demonstration, eller hur? Varför sa du inte det? Video efter rasten.

Fortsätt läsa Snyderphonics Manta controller tar på Ableton Live, ser ut (och ljud) bra gör det (video)

Snyderphonics Manta controller tar på Ableton Live, ser ut (och ljud) bra gör det (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 17:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Skapa Digital Music | källa SevenUpLive , Snyderphonics | Tipsa | Kommentarer

Pumpkin Pie ökar manlig sexuell lust

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NOTRDMJFr3U/story01.htm:
Dr Alan Hirsch, chef för Chicagos lukt och smak Behandling och Research Center, säger att nyckeln till en mans hjärta, och andra delar, är pumpa. Av de 40 lukter testats i Hirschs studie, en blandning av lavendel och pumpa paj fick den största ökningen av män i åldrarna 18 till 64. Denna särskilda doft konstaterades att öka penis blodflödet med i genomsnitt 40%. "Kanske lukter agerat för att minska ångest. Genom att minska ångest, handlat för att ta bort hämningar, säger Hirsch.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Rootkit I ett nätverkskort Dokumenterad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V2wsTTLOhI/story01.htm:
KindMind anteckningar täckning i registret en forskare som har utvecklat en firmware-baserade rootkit som finns i ett nätverkskort. Här är utvecklarens blogginlägg. "Guillaume Delugré, en omvänd ingenjör på franska bevakningsföretag Sogeti ESEC, kunde utvecklas proof-of-concept kod efter att ha studerat den fasta programvaran från Broadcom Ethernet NetExtreme PCI Ethernet-kort ... Med hjälp av kunskap från denna process, var Delugré kunna utveckla anpassade firmware koden och blixt enheten så att hans proof-of-concept kod sprang på CPU av nätverkskortet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




TerreStar Släkte tillgänglig nu för alla som vill en för bara $ 1.150

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/terrestar-genus-now-available-to-anyone-who-wants-one-for-just/:
Hur mycket är löftet om varsomhelst, närsomhelst mobil mottagning värt för dig? Om du svarade "ett tusen ett hundra femtio dollar," ja ... din tid har äntligen kommit. Efter att inledningsvis starta genom företagsförvärv kanaler enbart för $ 800 , TerreStar unika GSM / HSPA Windows Mobile 6.5 för AT & T med satellit-anslutning är smartphone nu tillgänglig för konsumenter från alla samhällsskikt, så länge du har $ 1,149.99 liggande. Den Genus har Bluetooth, WiFi, GPS, en 2 megapixel kamera, och ganska mycket varannan bekvämligheter du förväntar dig bilda en WinMo 6,5 smartphone med ca-2008 hårdvara specifikationer, med det självklara undantaget att den kan användas överallt där du kan se TerreStar s satellit nästan överallt i Nordamerika. Naturligtvis skulle vi vara lite tveksam till att köpa en fyrsiffrig telefon som verkar på en konkurs tjänst , men om du behöver täckning i Boondocks, alternativen är din ganska begränsade. Följ paus för TerreStar's demo video och hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa TerreStar Genus nu tillgängliga för alla som vill en för bara $ 1.150

TerreStar Släkte tillgänglig nu för alla som vill en för bara $ 1.150 ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TerreStar | Tipsa | Kommentarer

MacBook Air 2010 möter Colorware, födslar mager barn regnbåge

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/macbook-air-2010-meets-colorware-births-skinny-rainbow-children/:
Känner sig inte som tillräckligt för en enskild som äger samma ultratunna Apple laptop som alla andra? Vi känner din smärta, du måste ha något mer i din statussymbol hårdvara. Det är här Colorware in och bad om (minst) $ 1.850 i utbyte mot en 13-tums MacBook Air - under 2010, exakt som du kromatisk specifikationer. Kom igen, vi kan håna och vi kan fördömer pris, men om detta var någon gång inom den disponibla inkomsten delen av din budget, skulle inte du hoppa på chansen? Ack, det finns inget alternativ för ommålning ett Air om du redan köpt en, och det ser inte ut som den 11,6-tums version finns tillgänglig ännu heller, vilket betyder att det är en helt ny 13-tummare eller inget - helt i linje med Apples egen stil.

Fortsätt läsa MacBook Air 2010 möter Colorware, födslar mager barn regnbåge

MacBook Air 2010 möter Colorware, födslar mager regnbåge barn publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 15:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Colorware | Tipsa | Kommentarer

Crooks Hack Musikspelare för ATM Skimmers

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idzi-OJH6gU/story01.htm:
tsu doh NiMH sänder i en rapport att brottslingar i allt större utsträckning cannibalizing delar från handhållna ljudspelare och billiga kammar spion för att göra extremt smygande och effektivt ATM tårtspadar. Dessa är anordningar som är avsedda att fästas på bankautomater att suga Kort + PIN-data. "Den europeiska ATM Security Team (EAST) fann att en ny typ av analog skumma enhet - med hjälp av ljudteknik - har rapporterats av fem länder, varav två" stora ATM sprider "(definierade som haft fler än 40.000 automater) ... Den grundläggande metod för genomförande av dessa attacker nämndes i en 1992 upplaga av hacker e-zine Phrack (den utgåva som förklarar audio-baserade tårtspadar är Phrack 37). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda det på framtidens maskiner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acers globala presskonferens idag i huvudsak inriktad runt sin Clear.fi Fildelning system och en massa av ny hårdvara introduktioner , men det finns en godbit av programvara nyheter som verkar alltför stora för att ignorera. Här inom kort, kommer Acer att börja sträckningsanordning sin newfangled Alive digitalt innehåll plattform till sina maskiner. Svårt att säga om det inkluderar tabletter och smartphones, men de skärmar vi ser idag gör att vi anser detta är en desktop-only-affären för nu. Acers spela upp det som "mer än en App Store," men det är ingen tvekan om att en App Store ligger i centrum. Ett överflöd av partners (Intel, Zinio, Adobe, etc.) kommer att tillhandahålla innehåll, och nyligen sköt materialet kan enkelt visas via Twitter eller Acers egen kanal koncept. Fem huvudavsnitt kommer att närvara: Lyssna, Titta, läsa, spela och program. Både gratis och betalas innehåll kommer att stödjas, med användare i Storbritannien och Italien får först tillgång nästa månad. Mamma ordet om hur lång tid det tar att sprida någon annanstans, och det finns inget omnämnande alls om ett SDK för utvecklare. Något säger oss detta kommer att sluta som mer av en samling av applikationer från olika app butiker än något annat, men åtminstone vi vet säkert på bara ett par veckor.

Fortsätt läsa Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda det på framtidens maskiner

Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda in den på framtida maskiner ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

SpaceX Gets Första Privat FAA licens Space återinträde i jordatmosfären

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1k3IhX1qfuU/story01.htm:
coondoggie skickar in ett Network World berättelse som börjar med "Space Exploration Technologies (Space X) fick för första gången någonsin Federal Aviation Administration licens som ger den återinträde till jorden av en privat utvecklad rymdfarkost. Licensen var nödvändig, eftersom Space X Dragon rymdkapsel är planerad att lansera ovanpå Space X Falcon 9 raket på december 7 och återvända till jorden. Lanseringen av raketen hade redan godkänts av FAA. FAA Office of Commercial Space Transportation noterade att det har licensierat över 200 lyckade lanseringar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.