onsdag 11 maj 2011

Bokrecension: Returväg 4: Säkra Security genom Intrångstest

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PtIpAGJ1oU4/Book-Review-BackTrack-4-Assuring-Security-by-Penetration-Testing:
RickJWagner skriver "Se upp, System Admins dammluckorna för Blackhat hackerdom är nu öppen Packt Publishing har precis släppt Returväg 4:.. Säkra Security genom penetrationstester, en hur-till bok baserad på fritt tillgängliga Returväg 4 Linuxdistribution Avsikten med. boken är att utbilda säkerhetskonsulter om användning av denna förödande komplett Hacker's Toolkit, och att ge salvia ord råd om hur man genomför dig själv som en penetrationstester konsult. I båda fallen, författarna göra bra. " Fortsätt att läsa för resten av Rick's recension.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Är din elmätare spionerar på dig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gltTAwzeAkQ/Is-Your-Electricity-Meter-Spying-On-You:
lee1 skriver "Om du har en" smarta mätare "är det att samla in uppgifter som kan avslöja när du vaknar, när du går till jobbet och kommer hem, när du går på semester och när du tar en dusch. Dessa data är ett kommersiellt värde och om de säljs till tredje part, kan leda till ett privatliv invasion i stor skala. California Public Utility Commission reagerar på Gas & Electric bolagets massa installationen av dessa meter med nya förslag för starka integritetsskydd. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Statligt finansierade Atomic Clock på ett chip

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKAFSSH-Ujs/Government-Funded-Atomic-Clock-On-a-Chip:
En anonym läsare skriver: "Idag har de flesta applikationer som kräver exakta atomur behandlingen - från sortering separat dirigeras telekommunikation paket till timing samtidig rivning avgifter -. Brukar kalla signaler från Global Positioning Systems (GPS) För tillämpningar där GPS är tillgänglig, t.ex. inomhus, tunnelbana, undervattenskablar eller på slagfältet där elektronisk störning är närvarande, stora, tunga, strömkrävande hårdvara atomur behövdes. Nu ett atomur-on-a-chip är tillgänglig som är resultatet av 10 års statligt finansierade forskningen . och utveckling Chipet är inte billigt - $ 1500 - men det kostar mindre än konventionella atomur och priset är säker på att gå ner som tillverkning växlar upp för att möta efterfrågan från militära tillämpningar börja använda den ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google att erbjuda Chrome OS anteckningsböcker för $ 20/month

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQo4eoeYFMg/Google-To-Offer-Chrome-OS-Notebooks-For-20month:
En anonym läsare skriver: "Hack i häl på $ 25 ARM dator - Google är att erbjuda en $ 20 per månad paket för studenter, som innefattar en Chrome OS laptop (som Cr-48) och en online-komponent, vilket troligen kommer att innehålla en . lagring bula för en användares Google Docs, Gmail, Picasa och Google Musikfiler Detta skulle tjäna två syften för Google. första kommer Google att kunna utöka sin existerande användarbas för Chrome OS för halva priset av en typisk cell Telefonen kontrakt, kommer studenterna att kunna plocka upp en netbook med 3G-uppkoppling. andra kommer Google att kunna testa paketet erbjuder offentligt innan så småningom att lägga till en Enterprise-version för Google Apps-användare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LifeFitness motionscykel gränssnitt med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/lifefitness-exercise-bike-interfaces-with-nexus-s-makes-fitness/:
LifeFitness kan ha tagit ett alltför många kreativa friheter med sina Cyberbike Wii tillbehör , men det gjorde en lovvärd jobb med frälsande sig själv på Google I / O denna vecka. Outfit väckte en USB-utrustad motionscykel till mässan, där öppna Tillbehör-aktiverad Nexus S omgående stal showen. Vi visades en demo av CardioQuest app samverkar med cykeln över de ovannämnda protokoll, cykeln själv hade en hittills outgiven firmware uppdatering installerad som lät det att interagera med telefonen, och vi får veta att sa uppdatering kommer att finnas tillgänglig utan kostnad till de befintliga kunder under de kommande veckorna.

Som tillkännagavs igår under inledande keynote , Android Open tillbehör API är för närvarande endast kan hantera kommunikation via USB, men det hindrade inte en smart spel från att hålla en monter representant mäktig upptagen. Kärnan är ganska enkel - trampa hårdare för att flytta Android upp och slappna av steglängd för att se honom flyta ner. Målet är att undvika de omgivande väggarna, samtidigt hålla dig från att fokusera på det faktum att du faktiskt bränner kalorier. Mamma ordet om huruvida denna app någonsin kommer att göra det i Android Market, men det finns en video av kaos väntar strax efter paus, oavsett.

Fortsätt läsa LifeFitness cykel gränssnitt övning med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video)

LifeFitness motionscykel gränssnitt med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 11, 2011 11:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Motion Computing är CL900 tablet nu tillgänglig för beställning, börjar vid $ 899

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/motion-computings-cl900-tablet-now-available-for-order-startin/:
Det var ett tag sedan vi först lagt ögonen på denna tåliga lilla killen, men Motion Computing är CL900 tablet är äntligen tillgänglig för order, börjar på $ 899. Designad med företag marknaderna i åtanke, 2,1-pound Windows 7 skiffer körs på en 1,5 GHz Intel Ek Trail Atom Z670-processor och stenar en 10,1-tum, 1366x768 multi-touch display som är avskärmat i Corning Gorilla Glass . Sittande på toppen som visar är en 1,3-megapixel framsidan kamera med en 3,0-megapixel sensor och vakar över baksidan. Stoltserar med en tjocklek på 15,5 mm, enheten erbjuder också upp till 2 GB RAM (tillsammans med en 30GB eller 62GB SSD), lovar en batteritid på upp till åtta timmar och hus en USB-port, SD-kortplats och Bluetooth 3.0-modul. För nu är det CL900 bara finns på utvalda butiker, men Motion säljer kringutrustning och tillbehör direkt från sin fastighet. Kolla källan länkar för mer information.

Motion Computing är CL900 tablet nu tillgänglig för beställning, börjar vid $ 899 som ursprungligen visades på Engadget , ons, 11 maj 2011 12:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motion Computing , (2) | Tipsa | Kommentarer

Har Geeks Make Better vuxna?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Is6f23tNKw/Do-Geeks-Make-Better-Adults:
McGrew skriver "Vad gör människor impopulär i korridorerna på gymnasiet, främst en ovilja att följa, tenderar att översätta till framgång som en vuxen. Robbins visar flera företag, inklusive Yahoo-som prioriterar anställa udda individer som skyr konventionellt tänkande. Hon har också namn-kontroller historiska och aktuella kändisar, däribland Steven Spielberg (som var hånade för att vara judisk på gymnasiet) och Lady Gaga (själv beskrev tidigare teater "freak"), vars weirdness ledde till senare berömmelse. (Andra nu validerade tidigare utomstående hon svartabörshajar: Steve Jobs, Taylor Swift, Bruce Springsteen och Angelina Jolie) ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NASAsatellite Snaps Första bilden av Target Asteroid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bSVv7ql-w9Q/NASAsatellite-Snaps-First-Image-of-Target-Asteroid:
coondoggie skriver "NASA idag sagt att Dawn rymdfarkoster knäppte den första bilden av den gigantiska asteroiden Vesta den hoppas rendezvous med i juli. 530 km (330 miles) diameter asteroid visas som en liten, ljus pärla mot en bakgrund av stjärnor. Vesta är också känd som en protoplanet, eftersom det är en stor kropp som nästan formas till en planet och det är den näst mest massiva objekt i asteroidbältet, säger NASA. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Zeus Crimeware Kit källkod Läcka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJrV95Y1Pw0/Zeus-Crimeware-Kit-Source-Code-Leaked:
Trailrunner7 skriver "Källkoden till den ökända Zeus crimeware kit, som har sålts på tunnelbanan forum för år, har läckt ut och finns nu tillgänglig för alla att se om de vet var de ska leta. Säkerhetsforskare under helgen märkt att filer som finns att innehålla källkoden för Zeus crimeware kit hade börjat dyka upp på olika forum besöks av angriparna och it-brottslingar. Zeus utnyttja satsen är kanske den mest kända satsen i sitt slag just nu, och har använts av en olika angripare för många malware kampanjer och riktade attacker. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google Storage är nu tillgänglig för alla utvecklare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R249Mn2iabw/Google-Storage-Is-Now-Available-To-All-Developers:
aabelro skriver "Google har aviserat på I / O 2011 av tillgängligheten hos sina Storage service till alla utvecklare utan behov av en inbjudan. Tjänsten har förbättrats med OAuth 2.0 support, förenklad kontohantering via API Console, en ny region EU-lagring , och en ny API-versionen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Utvecklare skyller Apple för Ruining eBook Business

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RACaS0zlf80/Developer-Blames-Apple-For-Ruining-eBook-Business:
En anonym läsare skriver "en bokhandel och app utvecklare skyllde på Apple för att skriva sin sista kapitlet, hävdar IPAD maker hade drivit det i konkurs." Apple har gjort det fullständigt omöjligt för någon annan än Apple att göra en vinst säljer samtida e-böcker på alla IOS enhet "BeamItDown sa." Vi satsar allt på Apple och IOS och sedan Apple dödat oss genom att ändra reglerna mitt i spelet. "Bolaget skyllde Apples beslut att införa en 30% provision på böcker säljs via apps för olyckligt slut. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.