tisdag 11 oktober 2011

Fråga Slashdot: Standard Software Development miljöer?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0vaR6HIrTDE/Ask-Slashdot-Standard-Software-Development-Environments:
Första gången accepterade inlämnare sftwrdev97 skriver "Jag har bara hållit på mjukvaruutveckling för ca 5 år, och arbetade större delen av den på ett företag. Jag nyligen bytt till ett nytt bolag och jag är förvånad över bristen på teknik som används i deras utvecklingsprocess. I min tidigare ställning, använde vi kontinuerlig integration, enhetstestning, automatiserad regressionstestning, en branschstandard (ej öppen källkod) i version kontroll, och försökte hänga med de senaste verktygen, Java releaser etc. I den nya positionen, finns ingen enhet eller regressionstestning,, ingen kontinuerlig integration sammanställs filer flyttas till produktionsmiljön i stort sett för hand och det finns ingen version kontroll på dem. De verktyg vi använder har inte stöds i 5-7 år och vi fortfarande använder gamla Java . jag bara undrar eftersom det är bara mitt andra jobb i branschen, detta är normen för de flesta utvecklingsmiljöer? Eller gör de flesta utvecklingsmiljöer försöka hänga på tekniken eller bara använda vad som helst få dem med? " Hur är det i din trakter?

Läs mer om denna historia på Slashdot.


ViewSonic ViewPad 10e kommer snart till Storbritannien och Nederländerna?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/11/viewsonic-viewpad-10e-coming-soon-to-uk-and-netherlands/:
Är ViewSonic om att överraska Storbritannien och Nederländerna med en ny ViewPad? Vi har inte hört ett enda pip om den nya tablet tills den annons du kan se ovan mystiskt läckte, då Viewsonic bekräftade för tablet Testa att enheten inte bara finns, men kommer att komma ut "snart". Den ViewPad 10e får en 9,7-tum, 1024 x 768 IPS-skärm (det är samma storlek och upplösning som styrplattan och iPad 2: s skärm), en 1,3 megapixel kamera och det är bara 9mm (0,35 inches) tjock. Vi vet inte mycket om vad som finns på insidan, förutom att säga att det kommer att vara igång Gingerbread solo, snarare än den "dubbla OS" installationen av ViewPad 10pro . Det finns knappt ett releasedatum att finna, men vi vet att när den anländer, kommer det att ställa européerna tillbaka till ett belopp av € 250 (ca $ 340).

[Tack, Andreas]

ViewSonic ViewPad 10e kommer snart till Storbritannien och Nederländerna? ursprungligen visades på Engadget tis, 11 okt 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink tablet Test (översatt) | källa PortableGear (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Jaguar Superdatorn som uppgraderas för att återfå Snabbaste Cluster Crown

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V06tfXiT_yE/Jaguar-Supercomputer-Being-Upgraded-To-Regain-Fastest-Cluster-Crown:
MrSeb skriver med en artikel i Extreme Tech om Titan superdator. Från artikeln: ". Cray, AMD, Nvidia, och Department of Energy har meddelat att Oak Ridge National Laboratory har Jaguar superdator snart kommer att uppgraderas till ännu en gång bli den snabbaste HPC installationen i världen Den nya, mäktiga-morphing dator . inslag tusentals Cray XK6 blad, var och en emot upp till fyra 16-core AMD Opteron 6200 (Interlagos) chips och fyra Nvidia Tesla 20-serien GCGPU coprocessors Jaguar namn kommer att vara lämpligt uppblåsta också: det nya vidundret kommer att kallas Titan . Den exakta specifikationer av Titan har inte avslöjat, men Jaguar superdator närvarande sport 200 kabinett Cray XT5 blad - och varje skåp, i teorin, kan uppgraderas för att hålla 24 XK6 blad som är totalt 4800 servrar eller 38.400. processorer i totalt,.. 19.200 Opterons 6200s, och 19.200 Tesla GPU: er ... det är 307.200 CPU-kärnor - och med 512 shaders i varje Tesla chip som är 9.830.400 beräkna enheter Med andra ord bör Titan kunna massiva parallellism av mer än en miljon samverkande insatser. När servern är klar mot slutet av 2012 kommer Titan kunna mellan 10 och 20 petaflop, och bör återta kronan på snabbaste superdator i världen från den japanska "K" dator. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple släpper iTunes 10,5 med iTunes i molnet, WiFi-sync stöd

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1nR38YLVROs/apple-releases-itunes-105-with-itunes-in-the-cloud-wifi-sync-support.ars:

iTunes 10,5 är officiellt tillgänglig för allmänheten inför onsdagens lansering av icloud och iOS 5. Släppet krävs för användare som vill använda sig av iOS 5 funktioner som iTunes i molnet och trådlös synkronisering via WiFi och är tillgänglig via Programuppdatering för både Windows och Mac-användare.

Enligt Apples Release Notes, det finns bara ett fåtal större funktioner som kommer med iTunes 10,5. Den första är iTunes i molnet stöd, som inte bara ger dig möjlighet att ladda ned tidigare musik, tv, film, och inköp bok på din iOS-enheter, men också gör att dina andra enheter för att automatiskt ladda ner som media när du köper den.

Detta, plus det trådlösa WiFi-synkronisering för iOS-enheter, utgör den största delen av 10,5 uppdateringen (Uppdatering: Som påpekas av MacRumors har Apple seedade en ny utvecklare version av iTunes som fortsätter att testa iTunes Match), även användare som inte planerar att utnyttja dessa funktioner kommer ändå vill uppgradera om de vill uppdatera sina enheter att iOS 5 när det blir tillgängligt. Det är också värt att notera att iTunes 10,5 uppdatering för Windows 7, Vista och XP SP2 levereras också med en handfull säkerhetsuppdateringar , så det är troligen värt att uppgradera om så bara för förbättrad säkerhet skydd också.

Läs kommentarer till detta inlägg


Apple släpper iTunes 10,5 med iTunes i molnet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/11/apple-releases-itunes-10-5-with-itunes-in-the-cloud/:
När det gäller iTunes uppdateringar går detta är en ganska stor en - Apple har precis släppt version 10,5, vilket ger iTunes i molnet. Du vet var den finns.

Utveckla ...

Apple släpper iTunes 10,5 med iTunes i molnet publicerades ursprungligen på Engadget tis, 11 okt 2011 13:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

KKP dekonstruerar <em>EVE Onlines</em> mikrotransaktioner felsteg

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/on-bRQ46ltg/CCP-Deconstructs-emEVE-Onlinesem-Microtransaction-Missteps:
För några månader sedan diskuterade vi en kalabalik i EVE Online gemenskapen under KKP Spel genomförande av microtransactions i spelet. Hilmar Pétursson, bolagets VD, skrev nyligen en lång ursäkt och en förklaring av deras tankeprocess, som han medger var "fel". Nu vid GDC Online har KKP gått in mer i detalj om de lärdomar de har lärt sig från fiaskot. Citerar: "Av de åtta ursprungliga objekten, sade Cockerill alla utom en var i mitten av höga nivåer prisklass Spelare naturligt tillträdde underliggande ram kommer att försummas framöver, som tjänade till att driva några av dem bort.. andra våg (och den kommande fjärde vågen) Utvalda mer underliggande alternativ, men det räckte inte. Cockerill sade virtuella varor säljare ska släppa en rad varor vid alla sina pris poäng att börja med, annars kommer de möta vrede användare. Dessutom bör gruppen har riktat önskemål av sin då aktuella användarbas, som brydde sig mycket mer om att ha virtuella kläder till sina fartyg i stället för deras avatarer. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/11/german-video-effects-company-builds-camera-drone-for-the-red-epi/:
Red Epic + flygande drone = Den sorts nörd matematik kan man inte låta bli att önska att du skulle komma med själv. Tyska VFX företaget OMStudios beslutat att montera Röd är super-kamera i en anpassad Octocopter att spela in bilder i upplösningar upp till 5K. Så cool som installationen är, det finns ett praktiskt syfte: Det är inte bara mycket billigare än att hyra en kran, kan den klättra också upp till 150 meter - gör det bara tillräckligt högt för att flyga över Hollywoods längsta man, Tom Cruise. Eftersom det är mycket osannolikt att vi någonsin kommer få spela med en av dessa, vi måste bara peka dig till videon efter pausen och hoppas att inga katastrofala strömavbrott ske halvvägs genom någon verklig skott.

[Tack, Jeremias]

Fortsätt läsa tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic

Tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic ursprungligen visades på Engadget on Mon, 11 Okt 2011 02:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa OMStudios (Vimeo) , (hemsida) | Tipsa | Kommentarer

Siri är iPhone 4S-bara idag, och där blir det i morgon?

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Qczg9tnzbKo/siri-is-iphone-4s-only-today-but-where-will-it-be-tomorrow.ars:

Apple lanserar iPhone 4S här veckan med den nyligen lanserade integrationen av Siri, en röst aktiveras "assistent". Siri accepterar röstinspelning och kan utföra en rad åtgärder på din iPhone, inklusive söker upp information, lägga till kalenderhändelser och till och med skriva korta texter och e-post.

Siri visar mycket löfte att förverkliga människa-datorinteraktion med hjälp av naturliga språk. Just nu verkar dock Apple vara klokt att hålla funktionen stadigt i "beta" stadiet även när det syftar till att popularisera prata med din mobiltelefon för att få saker gjorda. Som iPhone-4S-användare att börja använda Siri i massor, är det värt att överväga, där Apple kan integrera tekniken i framtiden. Kommer att prata med datorer och enheter bortom konventionella tangentbord eller touch input, à la Star Trek?

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av höjdpunkterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5 mobil och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men kommer att innehålla en standard 2 Gb

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enhetens meny erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

First Person Dungeon Crawlers gör en förnyad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0o1G9xIEHus/First-Person-Dungeon-Crawlers-Making-a-Return:
jjp9999 skriver "Den som minns syna av betraktare skulle gärna vilja veta en grupp utvecklare försöker få tillbaka den första personen genren dungeon crawl samtidigt som du håller fast vid den klassiska stilen. Legend of Grimrock är fortfarande i sin pre-alpha tillstånd, men kunde blåsa nytt liv i en genre som många en nörd minns fortfarande ömt. Spelet ger spelarna kontroll av fyra tecken som de försöker fly ett fängelse labyrint. Grafiken och belysning är vad du förväntar dig av ett modernt spel, men tidigt filmer visar den inte avviker för långt från allt som hade gjort rätt med ögat av betraktare. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Man med tetraplegi Styr robotarmen med mind

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0fQilT4jZDs/Man-With-Quadriplegia-Controls-Robot-Arm-With-Mind:
awtbfb skriver "Tim Hemmes, med hjälp av University of Pittsburgh forskare framgångsrikt kontrollerat en robotarm i tre dimensioner. Han har haft tetraplegi i sju år. bedrift genomfördes med hjälp av inopererade ECOG elektroder och veckors datautbildning. Från Pittsburgh Post- Gazette, "Ända sedan olyckan, Mr Hemmes sagt, han har haft som mål att krama sin dotter Jaylei." Nästa upp är sex 30-dagars deltagare, följt av en årslång studie. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Olagligt att ta ett foto i ett köpcentrum?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FJBxPg2H4BQ/Illegal-To-Take-a-Photo-In-a-Shopping-Center:
Nya inlämnare Kyrall skriver "En man förhördes av säkerhetsvakter och poliser efter att ha tagit ett foto av hans egna barn i en brittisk köpcentrum. Centret tydligen har en" ingen fotografering "politik" för att skydda sekretessen för personal och kunder och att har en legitim chans att utmana misstänkt beteende. " Han blev tillsagd av en säkerhetsvakt som tar ett foto var olagligt. Han sa också att en polis hävdade "att han var på i sin rätt att beslagta mobiltelefoner som fotona togs."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Cloud köra Microsoft Open Source?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PxYnukOhgrE/Cloud-Driving-Microsoft-To-Open-Source:
Julie188 skriver "Sam Ramji tycker de dagar där Microsoft-talet (och Apples och Oracles) hatkärlek med öppen källkod är numrerade, tack vare molnet. Vissa öppen källkod förespråkare säger att moln kan döda öppen källkod, eftersom användarna vann" t har tillgång till källan, säger Ramji molnet kommer att bli dess räddning. Ramji, Microsofts ursprungliga interna öppen källkod dude, tror byggföretag moln kommer inte att kunna hålla upp om de inte deltar i öppen källkod samhällen eftersom det är där utvecklarna att bygga nya moln infrastruktur gör de flesta av deras arbete. viktigaste frågorna som står i vägen för både moln byggare och användare av fri programvara är juridiska farhågor, anser han. Dessa inkluderar rädsla av GPL är copyleft tillhandahållande och rädsla för att bli stämd av nedströmsanvändare. Är han rätt ... eller full av FUD? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.