lördag 11 juni 2011

Forskare Hitta Trä-rötning Enzyme i bakterier

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ddCoD4xHfao/Researchers-Find-Wood-Digesting-Enzyme-In-Bacteria:
AffidavitDonda skriver med nyheten att University of Warwick och University of British Columbia forskare har "identifierat genen för att bryta ner lignin i en jord-levande bakterie som heter Rhodococcus jostii. Även sådana enzymer har hittats tidigare i svampar, är detta första gången de har identifierats i bakterier. bakteriens arvsmassa har redan sekvenserat vilket innebär att det kan ändras lättare att framställa stora mängder av de nödvändiga enzymet. Dessutom bakterier är snabbt och lätt att odla, väcker så denna forskning utsikter att ge enzymer som kan bryta ner lignin i industriell skala. Genom att vedartade växter och oätliga biprodukter av grödor ekonomiskt lönsamt på sikt förhoppning är att kunna producera biobränsle som inte konkurrerar med livsmedelsproduktion. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Austins Alamo Drafthouse Theater Ger texters Boot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NcAp0PjbRBQ/Austins-Alamo-Drafthouse-Theater-Gives-Texters-the-Boot:
Hugh Pickens skriver "Har du varit irriterad under denna nagelbitning mörka hallen scen av någon slår på sin telefon för att skicka ett SMS? Tja, inte bråka med Texas eller du kan hamna på skärmen i en informationskampanj. Alamo Drafthouse , har en lokal kedja av äta-och-skärm biografer i Austin, Texas, långt fört ett krig mot oartigt biobesökare uppstart ut kunder som pratar eller text under föreställningarna. Phoebe Connelly skriver att enligt Tim League, Drafthouse grundare, en kvinna Nyligen varnades två gånger om textning under en screening, och därefter, i enlighet med företagets policy, fördes ut utan bidrag. "Jag tror inte att folk inser att det är störande, säger League." Det verkar som om ingenting, men Om du tillbringar så mycket tid som jag gör på bio, du inser hela teatern ser det och det drar dig ur filmupplevelsen. Det är precis lika påträngande som talar. " Den ilsken kund ringde upp Alamo Drafthouse och lämnade ett svordomar-spetsad (och kanske en aning berusade) meddelande decrying teaterns politik, men teatern fick sista skrattet som de tog ljudet av kvinnans röstbrevlåda, transkriberas det och förvandlat det till en egen förhandsvisning [TL: Obs, innehåller YouTube-video några svordomar] som varnar teaterbesökare mot mobilen användning under filmer "en del av vad vi försöker göra är att ha en komisk budskap om vad för oss är en mycket allvarlig fråga. , säger League, avstår från att ge några fler detaljer om kvinnan i centrum av den senaste tidens PSA. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: WWDC utgåva

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/B4Oru-9shu8/week-in-apple-wwdc-edition.ars:

Fjärde gången är en charm? Varför Apple har problem med cloud computing : icloud är Apples fjärde försök att skapa en IT Service Cloud. I denna debattartikel hävdar vi att bolagets tidigare misslyckanden på detta område är en följd av dess utformning-centrerad företagskultur.

Apples detaljer icloud är digital lagring och synkronisering, gratis 5 GB lagringsutrymme : Apple beskrivs funktioner i sin nya icloud service på WWDC, inbegripet dess förmåga att sömlöst synkronisera flera typer av innehåll mellan flera IOS och Mac-enheter.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Vecka i spel: Hörde du vad som hände på E3?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1_6wmW9l67w/week-in-gaming-did-you-hear-what-happened-at-e3.ars:

Nintendo:

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Chevy Volt droppar bas pris av $ 1,000 för 2012, gör att rädda världen något mer överkomliga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/chevy-drops-volt-base-price-by-1-000-for-2012-makes-saving-the/:
Chevy vill veta vad det kan göra för att få dig till något av dess plug-in hybrider idag. En $ 1000 prisfallet? Du fick det. Biltillverkaren meddelade i veckan att 2012 Volt grundpriset kommer i en grand lägre än sin föregångare, tack vare de typer av ytterligare konfigurationer som kommer med ökad tillgänglighet. 2011 års version var tillgänglig i sju delstater och District of Columbia och kom i tre utföranden - 2012 s Volt är tillgängliga över hela landet i sju olika paket, allt från $ 39.995 till $ 46.265. Och kom ihåg att dessa priser inte återspeglas i potentiella skattelättnader . Den senaste versionen av plug-in fordon är tillgänglig nu för ordning och ger upp funktioner som MyLink media streaming, OnStar vägbeskrivningar, och passiva låsning (om den nya basmodellen inte skala bort ett par funktioner som finns i dess föregångare). Dessutom finns det hela minska ditt beroende av bensin, om du är i sånt.

Fortsätt läsa Chevy Volt droppar bas pris av $ 1,000 för 2012, gör att rädda världen något mer överkomliga

Chevy Volt droppar bas pris av $ 1,000 för 2012, gör att rädda världen något mer överkomliga publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 11 Jun 2011 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Anonym tar ner turkiska regeringen Site

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4TZVXcQLUk/Anonymous-Takes-Down-Turkish-Government-Site:
arisvega skriver med ord att den grupp av hackare som kallas Anonym "har tagit ner en turkisk regeringens hemsida i en protest mot nyligen infört Internet filter som många anser vara censur. De verkar också ha publicerat ett manifest. Turkiet har en lång historia av Internetcensur, med landets Internetleverantörer har blockerat YouTube och många andra platser i de senaste åren. " Från den länkade manifestet: "(Den turkiska regeringen) har stoppat tusentals webbplatser och bloggar samtidigt missbruk rättsliga förfaranden mot online journalister kvarstår Regeringen vill nu införa en ny filtreringssystem den 22 augusti att gör det möjligt att föra register. av alla människors Internet-aktivitet. Fast det är fortfarande oklara varför och hur systemet kommer att införas, är det tydligt att regeringen vidtar censur till nästa nivå. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung att äntligen rulla ut flexibla AMOLED skärmar för offentlig konsumtion år 2012?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-to-finally-roll-out-flexible-amoled-displays-for-public/:
Samsungs varit en frekvent källa till frustration, retas oss med sin fantastiska flexibla displayer för år , samtidigt aldrig ge oss ett datum då vi kunde köpa en för vår egen. Tyder dock ordet på nätet som Sammy är äntligen redo att släppa loss sin smidiga paneler på världen i Q2 2012. Tydligen företagets mobila display division öppnade en ny fabrik med Ube (som producerar plast substrat för skärmar) förra månaden att massproducera bendy AMOLEDs för klockor och telefoner. Låt nedräkning till duktila visa revolutionen börja.

Samsung äntligen att rulla ut flexibla AMOLED skärmar för offentlig konsumtion år 2012? ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Jun 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-skärm | källa ETNews | Tipsa | Kommentarer

En djup-Dive titt på Samsungs Galaxy tab 10,1

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i1f0DLjDLUE/A-Deep-Dive-Look-At-Samsungs-Galaxy-Tab-101:
MojoKid skriver "Samsungs Galaxy tab 10,1 tillkännagavs väg tillbaka i februari i år strax innan Apples IPAD 2 lanseringen. Strax efter noterade en Samsung VP företaget omvärdera sin Galaxy tab linje i kölvattnet av Apples starka IPAD 2 visas i början av mars . Sedan dess har Galaxy tab 10,1 börjat skeppa och tidiga rapporter visar Android 3,1 driven enhet att vara något tunnare än IPAD 2, lättare och med NVIDIAs 1GHz dual-core Tegra 2-processor under huven, precis lika kapabla. Med de senaste Honeycomb deltagare i 10-tums Android tablet marknaden, som ASUS Transformer, Motorola Xoom och Samsung Galaxy tab 10,1, IPAD 2 har äntligen solid konkurrens i termer av både hårdvara och OS prestanda. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


CrunchGear recensioner Fretlight FG-421 Guitar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7JNhtkqy8bA/:
Array

Samsung Galaxy S II för AT & T tjallade genom en egen HDMI docka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-galaxy-s-ii-for-atandt-ratted-out-by-its-own-hdmi-dock/:
Åh, vi har varit ganska säkra på ett tag nu att vi skulle se de sexiga Samsung Galaxy S II flanera på över till AT & T , men nu har vi nått vad som verkar vara den första officiella bilden av luren. Samsungs Singapore division har en serie med professionella bilder av planerade tillbehör, inklusive denna "Samsung Galaxy S II Desktop Dock," en vacker pyramid stå sport HDMI och 3,5 mm stereo-OUT - och naturligtvis en AT & T-logotypen på sina bekvämt vaggat smartphone. Vi är fortfarande inte helt säker på när Samsungs flaggskepp kommer att drabba USA, men det hade bättre sätta fart - vi är tänkt att se en Galaxy S III vid den här tiden nästa år, trots allt.

[Tack, Solomon T.]

Samsung Galaxy S II för AT & T tjallade genom en egen HDMI docka publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 11 Jun 2011 14:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung Mobile Singapore (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Lodsys Expanderar Patent rättegång till 10 Fler företag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0B1O4azcDqY/Lodsys-Expands-Patent-Lawsuit-to-10-More-Companies:
En anonym läsare skriver: "En dag efter Apple lämnat in en motion att ingripa i Lodsys stämningsansökan mot sju app utvecklare (EFF kommentarer) har Lodsys in sitt tredje rättegången i år. Det senaste klagomålet mål tio företag inklusive Adidas, Best Buy, Best Western, Black and Decker. Lodsys stämmer dem över två patent, varav den ena också gjort gällande mot app utvecklare i domstol samt dess numera berömda brev (ett exempel på vilka under tiden har publicerats som ett resultat av Apples intervention). De tio nya påståenden avser webbundersökningar, feedback-värva frågor och svar, och live chatt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tankeställare Denna helg: "skaffa fram kapital är inte detsamma som att lyckas"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4Y0EJr4RkbA/:
Array

Sony NEX-C3 hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/sony-nex-c3-hands-on-video/:

Sony meddelade efterföljaren till sin NEX-3 digitalkamera tidigare i veckan , så vi beslöt att ta en post-E3 road trip ner till elektronik maker amerikanska huvudkontor i San Diego för att kolla NEX-C3 för oss själva. Vi analyserar bildkvalitet i en fullständig översyn innan kameran träffar butiker senare i sommar, men från vår första intryck, visas den nya cam att erbjuda relativt Finjusteringar jämfört med sin föregångare. Det är otroligt liten för en kamera med APS-C-sensor - kanske till och tafatt så, när det paras ihop med den förhållandevis stora 18-55mm kit objektivet eller Sonys enorma 18-200mm optik - men inte tillräckligt små för att vara mindre funktionell än den tidigare iteration. Liksom NEX-3, var den kamera som kommer att hållas av vila linsen på din vänstra handflata, snarare än av grepp, så storleken är inte sannolikt att vara ett problem. Kosmetiska förändringar inkluderar en magnesiumlegering övre panelen, främre mikrofon positionering, och en effektivare display gångjärn, vilket bidrog till att minska kamerans tjocklek. Vi kommer att lägga en fullständig översyn i flera veckor, men hoppa förbi paus för fler observationer och en hands-on-video från Sony HQ.

Fortsätt läsa Sony NEX-C3 hands-on (video)

Sony NEX-C3 hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Jun 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Computer Glitch fredag ​​Grounded US Airways flyg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lz9a9iQ2Maw/Computer-Glitch-Friday-Grounded-US-Airways-Flights:
mschaffer skriver "En dator glitch fredagskvällen morrade den resplaner av US Airways kunder, rapporter översvämmas i flygningar jordat runt om i landet." Som någon strandsatta i flera timmar i går av detta avbrott, "glitch" verkar vara ganska eufemism. Med utgående blockerade flyg, och nya ankommande fulla med passagerare förväntar sig att möta anslutningar, fick stämningen lite uppvärmd. Kunderna kunde se fint väder, och flygplan uppradade utanför, men "Systemet är Down" trumf alla. E-hallen på Charlotte (ett US Airways-hubb) var full av kunder allt från askgrå (en handfull) att bara arg (de flesta) att lugnt avgick - vilket innebär att de av oss med säten, snacks och böcker eller datorer. Det var beklämmande att se hur spröd är infrastrukturen flygbolaget använder, med den del av systemet synliga till flygbolagets anställda ned tyckte kunder de kan få mer information, eller till och med ombokning, genom US Airways webbplats. Men det var ner också, och alla skrivbord personalen kan göra är att rycka på axlarna.

Läs mer i denna historia på Slashdot.