söndag 17 april 2011

HP planerar Veer lanseringsfesten för 2 maj, AT & T tar tårta för webOS 3,0 enh

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:
Vi fortfarande inte har en stabil release datum för HP: s lilla Veer - vi har fått höra att det är " kommer runt hörnet "och kommer att vara här" snart "- men om vi var gissa typ, skulle vi säga att den MINIATYRFORMAT webOS 2,2 smartphone kommer att nå marknaden på eller omkring den 2 maj. Det beror på en PreCentral läsare snubblat över vad som ser ut en officiell inbjudan till en "HP Veer Launch Party Event" i Los Angeles på just den dagen, och det är typiskt ganska svårt att lansera en telefon utan en lur för att starta, om du vet vad vi menar. Ändå, det här ser ut som en business-to-business evenemang, så vi skulle inte cirkeln din kalender riktigt än - men om du redan har som röda markeringen ut, kanske du vill lägga en X över 12 maj istället. Det är den dag som AT & T är värd för en webOS 3,0 utvecklare webcast - som kan vara värt att gå i och för sig - men är särskilt anmärkningsvärt med tanke på att HP inte har meddelat bärare av Veer eller SIM-slot packning HP styrplattan ännu.
[Tack, Brian L.]

HP planerar Veer lanseringsfesten för 2 maj, AT & T tar tårta för webOS 3,0 enh ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 17:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral (1) , (2) | källa Cvent , AT & T | Tipsa | Kommentarer

Flytta cyklar hålla sig upprätt, men inte av de skäl som vi trodde

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DTTQrIqFlGM/moving-bikes-stay-uprightbut-not-for-the-reasons-we-thought.ars:

Frasen "precis som att cykla" används för att hänvisa till något som en gång lärt sig, att du aldrig glömmer hur man gör. Som det visar sig, cyklar gör så lätt på oss. Om en typisk cykel går framåt tillräckligt snabbt, tenderar det att hålla sig upprätt och styra i en rak linje, även om ryttaren tar hans eller hennes händer från styret. I själva verket kan du ställa in en cykel rullande utan en ryttare på alla, och det tenderar att hålla sig upprätt och rulla i en rak linje.

Försök att förstå denna stabilitet har funnits nästan lika länge som cyklar har funnits, och de flesta har accepterat förklaringar fokuserat på gyroskopiska styrkor och platsen för den styra axeln. Men ett team av ingenjörer har nu byggt en cykel som eliminerar båda dessa funktioner, men ändå lyckas hålla sig upprätt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Hur den sociala Tech bubblan är olika

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMS0M1RBpYY/How-the-Social-Tech-Bubble-Is-Different:
theodp skriver "Tech bubblor hända, skriver BW: s Ashlee Vance, men vi brukar få från innovation kvar Men den här -. drivs av sociala nätverk - skulle lämna oss tomhänta Math vina Jeff Hammerbacher ger en bra fallstudie Ett år.. av Harvard, anlände 23-årige Hammerbacher på Facebook, fick höga titeln forskare och sättas i arbete analysera hur människor använde sociala nätverk. Under de kommande två åren, hopfogade Hammerbacher ett team som byggde en ny klass av analytisk teknologi, en som översatt insikter i människors relationer, tendenser och önskningar i precision reklam och högre försäljning. Men något gnagde på honom. Hammerbacher tittade runt Silicon Valley på företag som hans egen, Google och Twitter, och såg hans kamrater slösa sina talanger. "de bästa hjärnorna i min generation funderar över hur man gör någon klickar annonser, säger han." Det suger. " Silicon Valley historikern Christophe Lecuyer håller med: ". Det är klart att den nya industri som bygger runt reklam på Internet och dessa andra tjänster inte skapar så många arbetstillfällen Förlusten av tillverkning och design know-how är verkligen oroande."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsungs super smala Galaxy Tab 10,1 snacks på vissa Honeycomb (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/samsungs-super-slender-galaxy-tab-10-1-snacks-on-some-honeycomb/:

Ärligt talat var vi lite oroliga att Samsungs järnväg tunn Galaxy Tab 10,1 var en attrapp - ni vet, ser hur Sammy vände aldrig på den - men spola framåt till idag och det finns en fungerande modell i Tinhte.vn " s kapabel armar. Ja, den vietnamesiska webbplats som läckt läckra Apple prototyper - att inte tala om HP: Pekplattan SIM-kortplats röran - hittade 0,33 tum tunn skiffer till en icke namngiven Samsung monter, drivs upp, och fortsatte att dyka in i Sticky-sweet av Android 3.0 och IPAD 2 jämförelser att en sådan upptäckt ger. Du hittar allt detta och en del Arga Fåglar i videon ovan.

[Tack, Nate]

Samsungs super smala Galaxy Tab 10,1 snacks på vissa Honeycomb (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 15:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa tinhtevideo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Apple vill lagra din historia i molnet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Np1eLoMo3Fw/Apple-Wants-To-Store-Your-History-In-the-Cloud:
bizwriter skriver "De flesta online backup om är att hålla den senaste och bästa versionen av vad finns på en anordning, vare sig en dator, tablett, eller smartphone. Tre nya patentansökningar tyder på att Apple har en super version av backup på sin själ. någon skulle vara kunna gå in i ett program (som iTunes eller App Store), hitta det material som fanns tillgängligt vid en tidigare tidpunkt, och återställa någon eller alla av vad som en gång fanns där utan att behöva använda ett separat program för tillfrisknande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Weird Science lär sig alldeles för mycket om anka sperma

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Om du läser detta, kommer du att kunna veta STD status gräsänder nästa gång du mata ankor: fortfarande läser? Hur skulle du kunna motstå, verkligen. Det var mitt svar till titeln på detta papper : "Sexuella utsmyckning speglar antibakteriella aktiviteten hos utlösning i gräsänder." Chockerande ", trots den evolutionära konsekvenserna av ejakulat antimikrobiella att författarna anmärkning, hade ingen brytt sig om att sprida anka sperma på bakteriekulturer innan. En modig internationellt samarbete (Norge, Tyskland och USA deltog samtliga) har nu rättat till situationen, och fann att det faktiskt finns en korrelation mellan antibakteriell aktivitet och en specifik bit av sexuella ornament: Bill färg. Den ljusare manliga anka proposition visade fler bakterier dödar sin sperma.

Kom ihåg att nästa gång du är i parken. Som om du någonsin kommer att kunna få del av dessa bilder av din hjärna.

Det är värmeanläggningen i ditt kylskåp som är med all makt: Och, tyvärr, det är inte ett skämt. Många kylskåp kommer nu med inbyggd is beslutsfattare, och dessa enheter kan stå för upp till 20 procent av kylskåpet energianvändning. Men de flesta av denna energi går faktiskt att ett värmeelement . Varför, kanske du frågar, behöver du ett värmeelement för att göra is? Kul att du frågade. Du kan göra det lika bra utan en, men isen har en tendens att fastna i sina formar, värmaren säkerställer isen får släpps ut i lagringsutrymmet när den är fryst.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Hej Barn, Vad är klockan?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZcLdnnbcbgs/:
Array

Vita huset Releases Trusted Internet ID Plan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nRDltAIlkOI/White-House-Releases-Trusted-Internet-ID-Plan:
arg tapir skriver "Från Computerworld artikeln:" USA: s regering kommer att samordna den privata sektorns ansträngningar för att skapa tillförlitliga system för identifiering av Internet, med målet att ge konsumenter och företag flera alternativ för att autentisera identitet online, enligt en plan släppt av president Barack Obamas administration. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Evolve Tre's Maestro C tablett har ett vridbart stativ bezel och en skärm som skyddar tangentbord (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Evolve Tre mål att skapa världens mest mångsidiga pekskärm tabletter verkar gå lekande lätt hittills - första butiken australiska outfit introducerade triple-boota Maestro , och nu är det fick ett Ek Trail skiffer på väg med vissa mest spännande hårdvara. Du förstår, inte bara denna Maestro C har en 1,5 GHz Intel Atom Z670 insidan, 2GB DDR2 RAM och mest alla klockor och visselpipor du förväntar dig av en netbook PC, det är också fått en ram som fysiskt roterar - förvandlas till ett tjockt cykelställ och exponera hamnar på samma gång - och en avtagbar trådlöst tangentbord som även fungerar som ett hårt skal skydd för hela 10,1-tums kapacitiv pekskärm. Det finns även en 32GB "högpresterande" SSD som tillval 3G-uppkoppling, ett par stereohögtalare och en gång tre operativsystem att välja mellan vid start. Det enda som håller oss från att köpa vår sedvanliga två enheter är kvardröjande oro för att den andra skon har ännu inte släppa ... att inte tala om ett utropspris på $ 729, sans valfritt tangentbord.

Evolve Tre's Maestro C tablett har ett vridbart stativ bezel och en skärm som skyddar tangentbord (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NetbookNews | Tipsa | Kommentarer

Ett 9V batteri till din hjärna kan förbättra ditt spelande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Nv5DBarkmg/A-9V-Battery-To-Your-Brain-Can-Improve-Your-Gaming:
autospa skriver med en spännande berättelse finns på Nature om direkt elektrisk stimulering effekt på hjärnan. Genom att tillämpa låga nivåer av elektrisk ström till olika delar av hjärnan via elektroder placerade på huvudet, University of New Mexico forskare hävdar att de har dokumenterat några betydande förändringar i hjärnans aktivitet, som varierar beroende på vilken del av de riktade hjärnan. Gamers, notera: Vid ett försök på försökspersoner som registreras medan du spelar ett spel video krig ", som får 2 milliampere till hårbotten (ungefär en fem-hundradel beloppet dras av ett 100-watts glödlampa) visade dubbelt så mycket förbättring i spelet efter en kort utbildning som de som tar emot en tjugondel hur mycket ström. " Idén att påverka hjärnan genom elektrisk stimulering är inte ny, men den batteridrivna, icke-invasiv variation naturligtvis leder en del människor att ta hänsyn till rullande sina egna.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Radiostyrning bilen går på läsk kan ringar, godkänner Doc Brown (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Många en framtida ingenjör var inspirerad av Back to the Future : s Dr Emmett "Doc" Brown, och inte bara för att han bevisade att ovårdade excentriker verkligen kan förändra världen. Nej, även banade han Mr Fusion, kaffebryggaren / kall fusion reaktor som visade sopor till energi . Och medan vi fortfarande väntar på kall fusion och tidsresor bli verklighet, i dag är vi alla ett steg närmare att avfall-drivna bilar. Ett par spanska ingenjörer har nyligen presenterade dAlH2Orean (se vad de gjorde där?), En R / C bil som körs på aluminium. Droppa några läsk kan flikar i en tank av natriumhydroxid producerar tillräckligt med vätgas för att driva den lilla Speedster i 40 minuter - nästan 20mph. Hit videon ovan för att se den i aktion tillsammans med din dagliga portion Chemical Brothers. Montering.

Radiostyrning bilen går på läsk kan ringar, Brown godkänner Doc (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa dAlH2Orean | Tipsa | Kommentarer

Nikon D5100 kit träffar hyllor tidigt på Best Buy för $ 900

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/nikon-d5100-kit-hits-shelves-early-at-best-buy/:
Nikon D5100 kit finns på BestBuy
Ivrigt väntar på något vridskärm åtgärder på den kommande Nikon D5100 ? Jo min vän, har du bara tur, som sagt kamera bara har drabbat hyllorna i Best Buy några dagar för tidigt. Mellanregistret DSLR kit är nu uppe i luften, antingen online eller i butiker för $ 900, men vi räknar Nikon börja levereras kroppen bara alternativ strax efter - Amazon och Adorama tar redan pre-order för $ 800. Tyvärr ser det ut som den åtföljande ME-1 extern mikrofon kommer inte att vara här tills de ursprungliga 21 april starta (eller så hoppas vi), men vi är säker på att alla Nikonians kommer att vara lika bra utan dem under de kommande fyra dagarna. Gå nu kolla din lokala Best Buy till NAB en av dessa swivelicious kameror.

Nikon D5100 kit träffar hyllor tidigt på Best Buy för $ 900 som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 11:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Var är Universal Gesture Navigation set?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D07UssQKuPE/Ask-Slashdot-Where-Is-the-Universal-Gesture-Navigation-Set:
dstates skriver "Som en mestadels glad nya IPAD ägare, Jag älskar att ha massor av program, men jag har fått fråga, var är universell uppsättning gester för navigering? Nyp och för det mesta betyda zooma ut och in, men ibland trycker på öppna, ibland dubbeltryck. Ibland rätt svepa är tillbaka, SOM gånger finns det en back-knappen, ibland behöver du bara gå till hem och navigera tillbaka. ... Påminner mig om de första dagarna av GUI när varje ansökan hade sitt eget menyuppsättning med olika toppnivå menyer och olika placering av olika funktioner. gjorde livet kaos för användarna. Vi har varit där, gjort det, och gester är mycket värre. Åtminstone med en meny, hade du en tryckt tagg som du kan läsa. gester är all magi handslag tills du känner till dem. Verkar som tabletten samhället ska inte behöva lära sig värdet av konsekvens igen. " Vad gester skulle du vilja se som standard i touch-gränssnitt?

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fly or Die: HP TouchSmart Allt-i-ett-PC och BusinessWeek IPAD App

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BKAh1cvUBZ0/:
Array

Vad har hänt med klimatflyktingar?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RxfFowVZdIE/What-Happened-To-the-Climate-Refugees:
Attila Dimedici skriver "År 2005 FN sade att 2010 inte skulle vara 50 miljoner klimat flyktingar. De ens lämnat en karta över var de skulle komma från. Men eftersom det ursprungliga berättelsen publicerades FN har tagit ned den sidan. De uppenbarligen don vet inte om Google cache ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.