måndag 29 augusti 2011

Microsoft detaljer Windows 8 Explorer tweaks, lägger band UI

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/microsoft-details-windows-8-explorer-tweaks-adds-ribbon-ui/:
Windows 8 Explorer
Massor av saker och ting blir fixade, om inte helt över, för Windows 8 . Det inkluderar den ständigt närvarande Utforskaren. Precis som många andra Microsoft-program, kommer filhanteraren att anta något mer finger-vänliga band gränssnitt. Men missfoster inte ut om din dyrbara skärmyta, nästa version av Explorer faktiskt kommer att visa fler filer än Windows 7 kan genom att flytta informationsfönstret till höger och tweaking stoppning. Upp knappen har också återvänt och en massa nya kortkommandon införs. Kolla källan länk för mer detaljer och en demo-video.

Microsoft detaljer Windows 8 Explorer tweaks, lägger band UI ursprungligen visades på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bygga Windows 8 | Tipsa | Kommentarer

Quickoffice uppdatering ger redigera dokument på styrplattan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/quickoffice-update-brings-document-editing-to-the-touchpad/:
Jo, vi visste det skulle komma , och folk är det äntligen här - den utlovade uppdateringen till Quickoffice HD som till slut ger redigera dokument med HP: s skiffer. Finns gratis för styrplattan ägare, gör det möjligt för översyn textformatering i Word-dokument, förutom att möjliggöra celler och funktion redigering i Excel. Tyvärr är redigering av Powerpoint-presentationer saknas i högsta grad, men det är inget annan uppdatering kan inte bota, eller hur?

Quickoffice uppdatering ger redigera dokument på styrplattan ursprungligen visades på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 17:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP | Tipsa | Kommentarer

Mac OS X Lion LDAP-sårbarhet som kan hända

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RRi_dvkbS5w/Mac-OS-X-Lion-LDAP-Vulnerability-Emerges:
hypnosec tips lite av Apples nyheter från slutet av förra veckan som fick överskuggas av rubriker om Steve Jobs. Enligt El Reg, "Människor logga in på Mac-datorer med OS X 10.7, även känt som Lion, kan få tillgång till begränsade resurser att använda någon lösenord de vill när maskinerna används en populär teknik som kallas LDAP för autentisering. Förkortning för Lightweight Directory Access Protocol, LDAP-servrar ofta innehåller samlingar av mycket känsliga företagsdata, vilket gör dem en guldgruva för angripare att försöka gräva sig in i känsliga nätverk. " De första rapporterna om denna bugg dykt upp mindre än en vecka efter Lion släpptes.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Tarmbakterier Utöva Mind Control

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmDD4icD8i0/Gut-Bacteria-Exert-Mind-Control:
sciencehabit skriver "hundratals arter av bakterier kallar människans tarm deras hem. Detta gut" microbiome "påverkar vår fysiologi och hälsa på ett sätt som forskarna bara börjat förstå. Nu visar en ny studie att tarmbakterier kan även bråka med sinnet , ändra hjärnans kemi och ändra humör och beteende (abstract). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsofts Ribbonizes "Windows 8 File Manager

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5_XZ3TZRgMk/Microsoft-Ribbonizes-Windows-8-File-Manager:
CWmike skriver "Microsoft meddelade idag att man kommer att" ribbonize "filhanteraren i nästa års Windows 8, lägga Explorer för att den korta listan av integrerade applikationer som redan idrotten gränssnittet i Windows 7. Microsofts Alex Simons, chef för programförvaltning, släppt skärmdumpar av det nya menyfliksområdet planeras för Explorer (scrolla långt ner). "Vi utvärderade flera olika affordances UI befälhavare, inbegripet utökade versioner av Vista / Windows 7 kommandofältet, Windows 95/Windows XP stil verktygsfält och menyer, flera helt nya användargränssnitt angreppssätt och Byrån stil band ", förklarar Simons." Av dessa erbjöd bandet tillvägagångssätt förmåner i linje med våra mål. " Planer av Microsoft och andra för att ribbonize applikationer ofta har mött motstånd. "Vi visste att med hjälp av ett band för Explorer sannolikt skulle mötas med skepsis av en uppsättning avancerade användare, men det finns klara fördelar," Simons sa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


F2P Super Monday Night Combat kommer att ge tredje person fotografering till DotA formel

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iVsVi8IK9us/super-monday-night-combat.ars:

Monday Night Combat nått framgång på Xbox Live Arcade innan flyttar över till datorn ett antal månader senare . Spelet kombinerade en förenklad ta på DotA formeln med tredje-person skytte och svepte upp allt i en hyper-stiliserad ta på amerikanska sporter. Uber Entertainment har nu meddelat att nästa spel, och exploatören är redo att dyka djupare in i sin egen skapelse.

Super Monday Night Combat är en del uppföljare, en del reimagining. Spelet kommer att vara gratis att spela, och kommer att lägga större betoning på lagarbete samtidigt som du en ihållande nivåreglering. Du kommer att dö mycket mindre i spelet, så räkna med att spendera mindre tid respawning. Avvägningen är en djupare och mer strategiskt spel.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


BitTorrent-användare inte "agerar i samförstånd," så domaren snedstreck massa P2P fall

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CoFv4QVUzWg/bittorrent-users-dont-act-in-concert-so-judge-slashes-mass-p2p-case.ars:

Steele Hansmeier, de förhindra piratkopiering advokatbyrå som har rutinmässigt hamras av domare i Illinois, är nu blir hamras av domare i Kalifornien. Företaget har försökt desperat att avvärja alla de vanligaste invändningarna mot dess massa fildelning stämningar över nätet porr, och har även vidtagit för att geolocating IP-adresser innan de lämna in en stämningsansökan, dess hårddisk Productions fall i Kalifornien gick bara efter 188 IP-adresser som verkade ligga i staten. Men företaget fortfarande hade hela sin fall avskiljas till en enda svarande förra veckan.

Geolocation verktyg kan hjälpa till att övertyga skeptiska bedömer att en rättegång är mer än en nationell fiske expedition, ett i huvudsak inriktade människor utanför en domstol personliga jurisdiktion. (Domarboken i andra länder har uttryckt irritation sådana verktyg inte användes först för att sålla i listan över IP-adresser.) Men P2P stämningar har andra problem, inklusive det faktum att de i allmänhet "join" människor som har lite gemensamt förutom en smak i digital porr (i detta fall "Amateur Allure - Erin"). Och alltmer kunniga domare nu parsning påståenden om BitTorrent med en lärd öga för att se om dessa åtalade verkligen bör knytas.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Cisco förvärvar Maker samarbete programvara Versly

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Cisco morse announced att man har förvärvat San Francisco start Versly , ett privatägt företag som utvecklar verktyg för samarbete som kan integreras med Microsoft Office-program.

De finansiella villkoren för förvärvet har inte offentliggjorts, men alla Versly anställda kommer att integreras i Cisco Collaboration Software Group (CSG) vid utgången av förvärvet.

Versly bygger insticksprogram som gör det möjligt grupper av människor att samarbeta kring innehåll i Word-dokument, Excel-kalkylblad, PowerPoint-presentationer och e-post.

Från det ser ut, var den tjänsten fortfarande är i privat beta, så det här är en sammanfattning av exit för Versly.

Så här Murali Sitaram, VP och General Manager, CSG, Cisco, platser förvärvet:

"Samverkan är av högsta prioritet på Cisco. Med detta förvärv är vi förstärka vårt samarbete erbjudanden och förbättra användarens upplevelse genom att integrera sociala tekniker inom affärssystem individer och team använder på jobbet. "

Versly mjukvara kommer att integreras i erbjudanden som Cisco Quad, Jabber och WebEx.

Enligt sin CrunchBase profil , var Versly stöd av såddfinansiering upp från Accel Partners, Ventures Baseline, 500 Startups och ett par ängel investerare, inklusive Scott Dietzen, Kenny Van Zant, Jonathan Katzman och Rasool Rayani.

Företaget startades av förre BEA och Sun exec Benjamin Renaud och tidigare Yahoo-er Erik Eccles . Resten av laget är närmare här .


Företag:
VERSLY
Startdatum:
2009

Versly integreras med Word, Excel och Powerpoint gör det enkelt för grupper att hålla ordning och på rätt spår - närsomhelst, varsomhelst.

Läs mer

TomTom upptäcker Apps, sätter Twitter, Yelp och mer i Go Live 1535 M PND

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Mina damer och bakterier, är detta den Go Live 1535 M, som enligt TomTom är den första PND med ansluten program. Det påståendet kanske inte riktigt vara sant, men Go Live 1535 M har ett imponerande - det vill säga imponerande för en GPS - uppsättning av icke-standardiserade funktioner genom olika program som Twitter, Yelp, TripAdvisor och Expedia. Dessa är förutom TomToms VIA anslutna tjänster som omfattar bränslepriser, väder och Google Local Search.

Den personliga navigationsenhet marknaden har förlorat mycket av sin åska de senaste åren. Dessa program är den typ av funktioner som kunde ha åtminstone tillfälligt bromsat överföring av makt till smartphones regimen. Men ack, den Go Live 1535 M slår ett par år för sent med en crazy-högt pris.


De flesta av de apps är vad du förväntar dig. Yelp och TripAdvisors, tja, råd resenärer på restauranger och olika platser. Den Twitter Apps är överspunnet och endast fungerar som en slags automatisk tweeting enhet automatiskt skicka ut ett tweet eller checka in när du kommer till en plats, du kan inte läsa tweets på enheten.

Det nya Go Live 1535 väntas senare i år för $ 299. Den redan släppta 2535 M kommer att få apps via en firmware uppdatering vid ett senare tillfälle. Enheten, tack vare sitt pris, kommer sannolikt att bara tillfredsställa en mycket nischmarknad som konsumenter som faktiskt är intresserade av program sannolikt har en smartphone som kan dra dubbel tull.



Med "Spara till Pulse" bookmarklet och Chrome Extension, träder Pulse Instapaper är Turf

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Alphonso Labs , den spirande företaget bakom Pulse , en tjusig socialt nyhetsläsare för iPhone, iPad och Android enheter som används av cirka 5 miljoner människor , syftar till att utgöra en utmaning att enkelt bookmarking verktyg Instapaper (och en rad andra bokmärkning och "läsa det senare "apps).

Autostart är idag debuterar både en bookmarklet och Chrome add-on som gör det möjligt för användare att "rädda historier att Pulse" med ett musklick. Extensions för andra webbläsare är "på gång", jag berättade.

Spara till Pulse naturligtvis innebär att du kan bokmärka intressanta historier du hittar på webben för att läsa dem senare på din Android eller iPhone telefon, eller din iPad.

Inga andra klockor och visselpipor på denna punkt, men det är en ren och funktionell bookmarking app.

Det är också tydligt ungefär vad Instapaper gör ( ganska elegant , kan jag tillägga), men mer än någonting annat är det ett välkommet tillskott till Puls tjänst som kommer sannolikt inte att påverka Instapaper användning så mycket - jag ser mig själv med båda bredvid varandra, faktiskt.

Liksom Safari nya "litteraturlista"-funktionen, kan ingen döda den andra. Som Instapaper skapare Marco Arment gång skrev , är marknaden stor nog för flera nutida bookmarking tjänster för att trivas.


Företag:
PULS NYHETER (Alphonso LABS)
Startdatum:
2010/01/03
Finansiering:
$ 9,8

Alphonso Labs drivs av en vision om att skapa den bästa nyheten läsupplevelse på mobila enheter.

Pekplatta hamn CM7 på gång, kan knappt kallas en alfa (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/touchpad-port-of-cm7-in-the-works-can-barely-be-called-an-alpha/:
Pekplatta CM7
Förmodligen finns det några magiska Pekplattor ute med Android förinstallerade på dem, men det kommer inte hjälpa dig att ladda upp din nya samlare objekt. Tack och lov Cyanogen Mod teamet arbetar hårt på en port av Googles mobila operativsystem för din HP skiffer och syftar till att göra anspråk på bounty på sitt huvud. Det är fortfarande i väldigt tidiga skeden. Just nu det gör lite mer än starta upp och låsa med medhjälpare för ADB - även pekskärmen fungerar inte riktigt ännu - men det bör inte dröja länge innan du kan byta ut webOS med CM7. Kolla in kort demo video nedan.

Fortsätt läsa Touchpad hamn CM7 på gång, kan knappt kallas en alfa (video)

Pekplatta hamn CM7 på gång, kan knappt kallas en alfa (video) ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Aug 2011 08:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink RootzWiki | källa GreenTheOnly (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Ex-Styrelseledamot säger HP begår "Corporate självmord"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmKuQWIIbqo/Ex-Board-Member-Says-HP-Is-Committing-Corporate-Suicide:
theodp skriver "Om Apple letar efter en smidig övergång, rekommenderar NYT James B. Stewart, definitivt inte bör se till Hewlett Packard under året efter HP: s vd Mark Hurd blev tillsagd att slå-the-road-Jack, HP. - ledning av ny vd Leo Apotheker - har inlett en fantastisk förändring i strategi som har lämnat många förbryllad och resulterade i HP: s fall från Wall Street nåd (sitt lager sjönk 49%) Den synbara nya fokus på att gå head-to-head med SAP. (Apotheker tidigare arbetsgivare) och Oracle (Hurd nya arbetsgivare) i affärssystem och bortse från det företagets traditionella styrkor, sade en programvara exec, är "som om Alan Mulally lämnade Boeing att gå med Ford som VD, och meddelade sex månader senare att Ford skulle vara gör flygplan. " Tidigare HP Director Tom Perkins sa, "Jag visste inte det fanns något sådant som företags självmord, men nu vet vi att det är."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NEC Medias: Rapport säger världens tunnaste smartphone är på väg till USA

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Tillbaka i våras har vi tillbringat ett par inlägg som täcker Medias N-04C från NEC Casio Mobile , en Android-lur företaget kallar "världens tunnaste smartphone". Är bara 7.7mm tunn, det slår Galaxy S II , till exempel, och på 105g, det är väldigt lätt också.

Tillkännagavs av NEC Casio i februari i år, luren var säljer bra när det träffar den japanska marknaden ett par veckor senare (hittills, 500 tusen enheter har sålts).

Och enligt Japans största affärstidningen Nikkei är företaget nu redo att föra Medias till USA, en röra på något sätt aviserade förra året redan (NEC Casio Mobile bildades 2009 efter NEC, Casio och Hitachi slog samman sina verksamheter mobiltelefon ) .

Detaljer är knappa på denna punkt, men det verkar som amerikanerna kommer att få en modifierad version av telefonen. I Japan självt, följt NEC Casio upp med N-06C [JP] i sommar, en modell som är något tjockare (7.9mm) men vattentät.

Japansk modell:

Nikkei säger i USA, kommer Medias sannolikt att finnas tillgänglig via Verizon (Casio partner i det förflutna) och "andra flygbolag". NEC Casio syftar till att fördubbla transporter av mobiltelefoner utanför Japan till 1,8 miljoner under verksamhetsåret 2012.

Till resumé erbjuder Media N-04C en 4-tums LCD-pekskärm med 480 x 854 upplösning, Android 2,3, en 5.1MP CMOS kamera, microSDHC kortplats, Wi-Fi, etc. Räkna med digital TV-mottagare, e- plånbok funktion och IR-port för att få axed i den amerikanska versionen, dock.