onsdag 3 augusti 2011

<em>Borderlands 2</em> Meddelat

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUsEO7zdvVo/emBorderlands-2em-Announced:
Idag, efter Eurogamer spillt bönorna tidigare än Randy Pitchford skulle ha velat, meddelade Växellåda och 2K Games officiellt Borderlands två, uppföljaren till 2009 års väl mottagna skytten / RPG. Den är planerad till någon gång mellan april 2012 och april 2013 och kommer att finnas tillgänglig på PS3, XBOX 360 och Windows. Växellåda planerar att visa spelet i dess nuvarande skick under Gamescom och PAX premiärminister senare denna månad.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Var <wbr> . NET Alla ett misstag?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9u_UXC-T34U/Wasnobr-wbrnobrNET-All-a-Mistake:
mikejuk skriver "Den senaste tidens oroande beteende hos Microsoft om. NET gör det till en bra tid att omvärdera vad tekniken handlar om. Det kan ha varit bra teknik, men med de system killarna byggnaden Windows föredrar att hålla med C + + utfallet var oundvikligt . Eftersom de misslyckats med att stödja sitt sätt att göra saker NET har alltid varit en andra klassens Windows-medborgare inte kan göra direkt användning av Windows API: er -... speciellt den senaste NET började som Microsofts bästa utmaning till Java, men nu måste du frågar vad som utflykten till hanterad kod förde Microsofts programmerare och även det goda har gjort Microsoft? Från där vi är nu det börjar likna en påtvingad onödig omväg och Windows-programmerare kommer att leva med röran i flera år att komma. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


LightSquared donerar telefoner nordamerikanska stammar, håller landsbygden anslutning lågan en Burnin &#39;

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/lightsquared-donates-phones-to-north-american-tribes-keeps-the/:
Det ser ut som LightSquared är kär i landsbygden Amerika pågår fortfarande, folks. Företaget meddelade idag att man kommer att donera 2000 satellittelefoner till den indiska Health Service och andra tribal organisationer, så att de kan ringa i områden som markbundna nät inte täcker. Tyvärr, inga detaljer om exakt vad växel det är att distribuera, men enligt Computerworld enheterna är enbart röst, vilket innebär IHS anställda bättre blir jäkligt listig om de vill surfa Engadget samtidigt på jobbet - kan du säga uppringd tjuder? Hursomhelst, med anslutning väg till anläggningar i Oregon, Washington, Idaho och Arizona, kan företagets grossist debut vara så långt borta? Vi får se, men under tiden, njut av den officiella PR bortom paus.

Fortsätt läsa LightSquared donerar telefoner till nordamerikanska stammar, håller landsbygden anslutning lågan en Burnin '

LightSquared donerar telefoner nordamerikanska stammar, håller landsbygden anslutning lågan en Burnin ' ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 16:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Computerworld | | Tipsa | Kommentarer

Jorden kan snart haft två Moons

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gd3DhkvTGr4/Earth-May-Once-Have-Had-Two-Moons:
AaronW skriver "Enligt en berättelse på space.com, kan jorden en gång ha haft två månar. Kraschade in i bortre sidan Den mindre månen, beräknas till 750 miles (1200km) bred och endast 4% av massan av de större månen, av de större månen som orsakade de funktioner vi ser idag på månen. Ytan på den bortre sidan av månen är helt annorlunda än den sida som vetter jorden, med olika sammansättning och en mycket tuffare terräng. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Spiderman Politiskt korrekt Replacement

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JvpvQjq4KFg/Spidermans-Politically-Correct-Replacement:
jbarr skriver "I den senaste Marvel Comic-serien" Ultimate Fallout, "Miles Morales ersätter Peter Parker som har dödats av av Green Goblin. Morales är en halv-svart, halv-latino tonåring, och skaparna har inte uteslutas att han kan vara bög ur artikeln:.. ". Marvels chefredaktör Axel Alonso förnekade att ha en svart Spider Man var ett PR-trick" Vad du har är en Spider-Man för det 21 århundradet som är reflekterande av vår kultur och mångfald någon som växte upp på en stadig diet av Luke Cage, Hero att hyra och Shang Chi, Master of Kung Fu, är jag personligen investerat, sa han. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
På gott och ont, är Instagram tagit IOS-fånga världen med storm . Och om du undrar vad vår kvalifikation för "med storm" är väl ... Låt oss bara säga The Biebs sprängdes ut sin första bilden på tjänsten förra månaden. Som historien går, startade fyra unga grabbar med en näve dollar och gränslösa fantasi upp den berömda App den 6 oktober 2010. Idag finns det fortfarande bara fyra anställda, men användarbas har växt bara en aning. Den klädsel såg bara sin 150000000:e Photo uploaded (visas efter pausen!), Med nuvarande klocka i ca 15 bilder per sekund. Naturligtvis tog vi tillfället i akt att fråga en av de fyra vad detta betydde för en framtida Android release, och medan han bekräftade att han inte hade något att meddela på en gång, nämnde han att de (fortfarande gratis) iOS bygga är bara "början om vad som komma skall. " Så, hur är om att släppa en länk till din favorit Instagram i kommentarerna nedan? Bästa vinner!

Fortsätt läsa Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer

Instagram träffar 150 miljoner inlagda i nio månader, kommer fortfarande inte prata om Android planer ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instagram | Tipsa | Kommentarer

Microsoft att betala $ 200k priset för nya säkerhets-Tech

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0_u5xrAcgt0/Microsoft-To-Pay-200k-Prize-For-New-Security-Tech:
Trailrunner7 skriver "Mot bakgrund av montering yttre tryck att börja betala bugg gåvor är Microsoft istället starta ett nytt program som kommer att betala en $ 200.000 högsta vinsten till en säkerhet forskare som utvecklar den mest innovativa defensiven säkerhetsteknik. Programmet är utformat för att" inspirera forskare att fokusera sina talanger på defensiva tekniker, "företaget sa. känd som Blå Hat Prize, efter bolagets regelbundna interna forskning konferenser kommer programmet att fokusera på sitt första år på att få forskare att utforma en ny runtime teknologi för att försvara sig mot minnet säkerhet sårbarheter. Microsofts säkerhetsuppdateringar tjänstemän sade att istället för att betala för enskilda buggar det sätt som vissa andra företag som Google, Mozilla och andra gör det, ville de att uppmuntra forskare att fundera över sätt att besegra hela klasser av buggar. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Få Cyber-Mercenaries föreslår Ex NSA, CIA-chefen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fNe2vvNN1N4/Get-Cyber-Mercenaries-Suggests-Ex-NSA-CIA-Director:
siliconbits skriver "En av arkitekterna bakom USA: s utrikespolitik under George W. Bush, general Michael Hayden, föreslog att den amerikanska regeringen bör överväga att skapa en" digital Blackwater "under ett samtal på ett evenemang som kallas Aspen Security Forum. Blackwater var USA privata militära gruppen grundades 1997 och som har döpts om till Xe Services LLC, ett drag möjligen är relaterade till ett antal kontroverser som uppstod efter det att bolaget utökat sin säkerhetsrelaterade operationer i Irak och Afghanistan. rekrytera legosoldater föreslog Hayden "kan vara en av de stora nya idéer när det gäller hur vi skall förhålla oss i denna nya cyber domän. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Epidemin av Digital Distraction

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZsMRejPtO_0/The-Epidemic-of-Digital-Distraction:
asto21 skriver "Nästan ingen gör bara en sak längre. Skärmarna kommer inte att låta oss. Och i en otrolig explosion av människans utveckling har våra sinnen vant sig vid att övervaka flera ingångar på en gång. Ja, du läser det här inlägget. Men vi är nästan tre stycken i. Så om du är någonting som jag, det är på tiden att kolla Twitter, räkna de tillägg till din Google-Plus cirklar, läsa en handfull nya inkommande e-postmeddelanden och klämta in på ett par av pågående snabbmeddelandekonversationer. Men betalar vi mindre uppmärksamhet på viktiga detaljer? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


IBM att avslöja Säkert Öppna Wireless på Black Hat

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aAHqRBQ24QE/IBM-To-Unveil-Secure-Open-Wireless-At-Black-Hat:
Trailrunner7 skriver "Forskare från IBM ISS X-Force plan för att avtäcka ett nytt system för att köra ett öppet trådlöst nätverk i ett säkert läge vid Black Hat konferensen här denna vecka. Systemet efterliknar det sätt som webbplatser webbläsare använder digitala certifikat för att upprätta en betrodd anslutning med varandra. X-Force forskare har arbetat i systemet ett tag nu och bolaget planerar att demonstrera tekniken på torsdagen under konferensen. Ett av de största problemen med publika trådlösa nätverk är att de är mottagliga för ett antal enkla attacker, inklusive passiv sniffa och man-in-the-middle. X-Force-systemet är utformat för att komma runt dessa problem genom att använda ett digitalt certifikat för att försäkra användarna om att de kommunicerar med den trådlösa hotspots som de tror att de är. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/engadgets-back-to-school-guide-2011-e-readers/:
Välkommen till Engadget har Back to School guide ! Vi vet att här tiden på året kan vara ganska irriterande och stressande för alla, så vi är här för att hjälpa till med hjärtskärande processen gadget köpa för skolåldern publiken. Idag har vi vår optisk sökare som stadigt på digitalkameror - och du kan bege dig till tillbaka till skolan nav för att se resten av produkten guider som de är lagt under hela månaden. Var noga med att hålla kontroll tillbaka - i slutet av månaden kommer vi att ge bort en ton av de redskap som visas i våra guider - och slå upp navet sida här !
De flesta av oss är fortfarande promenerar runt puckelryggig från år av bära tunga läroböcker i våra overstuffed ryggsäckar. Lyckligtvis kan en läsplatta lätta betydligt belastning för studenter överallt. Visst, vi har fortfarande ett sätt att gå innan elektroniska apparater kan ersätta läroböcker helt och hållet, men i det långa loppet, det är ett ändamål som avsevärt skulle kunna påverka ställningar i ryggsäcken bärare överallt. Hoppa förbi paus för våra rekommendationer, och en annan möjlighet att delta i vår tillbaka till skolan giveaway. Helt enkelt lämna en kommentar nedan för att skrivas in för att vinna, och bege dig till vår giveaway sida för mer information.

Fortsätt läsa Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare

Engadget är tillbaka till skolan vägleda 2011: E-läsare ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 augusti 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony PlayStation Vita rensar FCC hindret, kommer nära tantailizingly till USA frigöra

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/sony-playstation-vita-clears-the-fcc-hurdle-gets-tantailizingly/:
Den etiketten uppe kanske inte ser ut som mycket, men WiFi provningsrapporten visas efter paus gör en sak exceptionellt klar: Sony Playstation Vita precis rensat FCC-testning. För de som inte känner till, är detta betraktas allmänt som det sista steget innan en hemelektronik enhet levereras till återförsäljare här i staterna, och med tanke på att " falla "datum har vi hört talas om , ser det säkert som om Sonys på takt för att hålla sitt löfte. Så, har du sparar plats på årets önskelista för ännu en konsol ... rätt?

Fortsätt läsa Sony PlayStation Vita rensar FCC hindret, kommer nära tantailizingly till USA frigöra

Sony PlayStation Vita rensar FCC hindret, får tantailizingly nära amerikanska släppa ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 Augusti, 2011 12:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

AptiQuant Browser / IQ-studien var sannolikt en Hoax

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9mksI_W9eyY/AptiQuant-BrowserIQ-Study-Was-Likely-a-Hoax:
En stadig ström av människor har lämnat anteckningar i morse sa att den historia som vi (och hela Internet, och även NPRs Marketplace) nyligen nämnde pratar om webbläsaren plattform korrelera med IQ ser ut som en bluff. Självklart, om ni läser Slashdot diskussionen, har du förmodligen skulle ha känt detta redan, men nu alla vet. Det företag som ansvarar för undersökning, som AptiQuant ser inte verkligt.

Läs mer om denna historia på Slashdot.